44549
-
#14670 Majd Sims 3-ba megcsinálom ha megjelenik a Pets -
#14669 Hát a 3-ban már ilyen egyéniségek sincsenek. :DD -
#14668 na, én meg arra nem emlékeztem, hogy tanár volt -
#14667 Arra már nem emlékszem. Ha jól emlékszem tanár volt a foglalkozása. Macskakajára ráment a fizetése -
#14666 tényleg, a macskás néni, tán még a neve is valami ilyesmi volt, nem? -
#14665 nem is fordult elő többször -
#14664 Az első rész volt az igazi szerintem. Emlékszem egyik nőre, ahol vagy 6 macska volt a házánál :D -
#14663 Én nem játszottam az 1-el...a kettőbe is viszonylag "későn" csatlakoztam be,kb a 3 megjelenése előtt fél évvel. :D És nem játszottam vele sokat,de néha ígyis nosztalgia van,hogy ó ez mennyivel jobb volt a 2ben...sokaknál olvastam h velük isígy van ez. -
#14662 Meg Sims 1-be a nyaralás volt még jó. Amíg volt pénzem, addig nyaralhattak. Meg a gyerekszórakoztatók is tök aranyosak voltak benne -
#14661 *kár -
#14660 Hát én úgy oldom meg hogy amíg kijelölöm mit csináljon,addig szünetet nyomok. xD Meg csomó mindent gyors üzemmódban csinálnak pl. evés,zuhanyzás....meg ami ennyire unalmas még. :D Csak kér hogy legtöbbször a gyos üzemmódban fagy le. -.- -
#14659 Én anno a Sims 1-ben csináltam 6 gyereket. Mindegyiknek külön fürdőszobája volt. Már hajnalban fel kellett keltenem őket, hogy 8-ra elkészüljenek a szülőkkel együtt -
#14658 6?? az nem semmi :D én van hogy 1től megőrülök -
#14657 Na az fasza. Sim-emnek felvittem az erőnlétét maximumra, úgy elszokta páholni a betörőket XD Többiek meg csak ott nézik a betörőt bambán -
#14656 Nekem volt már 6. Kész idegbaj. Egész napjuk másból se áll a szülőknek, meg a már felnőtté vált gyerekeknek, mint hogy a kicsik körül rohangáljanak. -
#14655 Igen, bátor kell hogy legyen hozzá. -
#14654 Nekem is 2. Emlékszem anno csalás nélkül juttattam a sim-em el a gazdagságig. Főnöke lett a felesége :D -
#14653 Majd nem örülsz neki, amikor tapasztalod, milyen idegesítő. És igaza van Lucifernek, tiszta antiszociális lesz a gyerek tőle. Úgy nő fel, hogy nem lesz egy barátja sem. -
#14652 Amúgy kinek hány gyerek volt eddig a legtöbb 1 háztartásban? :D Csak mert pangás van. xD Nekem 2 volt a max mindig. :D -
#14651 Sziasztok. Van amikor betörő jön, és amikor még megjelent a Sims 3 akkor ha sim-em odament, elpáholhatta. Ehhez a bátor jellemvonás szükséges, ugye? -
#14650 Az vicces. :D Én egyelőre azért örülök neki,hogy végre ezt a bugot kijavították,mert eddig nem kapott egyik csecsemőm sem. -
#14649 Utálom :D szerintem ijesztő, és ha úgy belegondolok egy szociopatát nevel a gyerekből... mikor gyermekké "érett" az a bábu is feléledt, és onnantól kezdve senkivel se kommunikált a gyerek, csak a bábuval... barátai se voltak :D -
#14648 Ja és végre kaptam képzeletbeli barátot. (öröm az ürömben :D )
-
#14647 Na most játszottam...hazatértem Fro.-ból most nem írta ki azt a hibát,csak egy idő után mikor az öltözéket terveztem lefagyot,és olyankor nem tudok ki se lépni belőle,újra kell indítani a gépet. Meg a stílustervezésnél is az egyéb minták között lehet vmi ami nem jó,mert mikor rámegyek az egyébre onnan nem tudok átváltani semmi más stílusra...akkor is újra kell indítani,de ez már egy másik kisebb gond. xD -
#14646 -
Gné Era #14645 Te hülye állat:)DDDDDDDDDDDDDDDD -
Gné Era #14644 Még mikor életnövényt kerestem akkor kellett,mert új játékot kezdtem új családdal és semmijük sem volt. -
Gné Era #14643 Nekem is Xp-m van,és nincs a vírusirtóban kivételezve.Egyébként nem olyan rég,éppen a sims3 volt vírusos:((( -
#14642 hm, akkor nem tudom, meg kéne kérdezni a másik topikban -
#14641 XP-m van -
#14640 ne izgasd magad, én is -
#14639 hát gondolom, az azt nézi, hogy jó-e a memóriád, mert ha nem, akkor az lehet a baj. Ha win 7-ed van, abban benne van,mintha ezt írták volna a fiúk. -
#14638 Nálatok a vírusírtóban hozzá van adva a sims a kivételekhez? -
Gólya #14637 jégszobor? szellemnek néztem...:) itt az ideje pihenni:D
bár...a szobrokról is bővültek az ismereteim:DDD -
#14636 Memóriatesztelő progit ajánlottak,de nem tudom melyik a jó program erre a célra és milyen eredményt kell kapnom. -
#14635 hát ez az! a probléma felvetése egy dolog, de mi a megoldás? azt tényleg nem írták meg.
Amúgy van olyan, hogy semmi gond, aztán egyszer bekattan a rendszer. -
#14634 jégszobor, vagy tudtad? :D -
#14633 Hát azóta még nem játszottam. A másik topikban azt mondták talán összeakad vmivel,olyan memóriacímre akar írni a program ami már foglalt...ez lehet persze,de nem értem eddig miért nem jött ez soha elő + hogy oldhatnám ezt meg. -
Gólya #14632 nem tudtam, hogy a szellemeknek vannak még szükségletei:D -
#14631 pihent agyú vagy te