44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    Egyébként a másik két város az a Bridgetport meg a másik az milyen? Én most vettem észre,hogy már 3 város van:)DD
  • Gné Era
    na..megcsináltam. bakker,nem hiszitek el,nekem nem volt Balek felhőkarcoló a játékomban,egy uszodaközpont sem és az izomláz edzőterem sem.Meg valami galéria sem. Most tettem minden ilyen épületet a tárolóba,mentettem azt kiléptem. Most majd megnézem mindjárt,hogy ha a családdal játszom akkor ott van-e? Beszarás. Ez valami bug?????
  • Gólya #14948
    tehát: 1.új játékot választasz
    2.kiválasztod a város szerkesztése opciót
    3.az irodaházból mentesz egy másolatot a katalógusba
    4.kimész a főmenübe, kiválasztod a régi játékodat, ahonnan hiányzik az épület
    5.a katalógusból elhelyezel egy másolatot a városodba

...kész:)
  • Gné Era
    Bakker megnézem még egyszer esküszöm..ilyen hülye nem lehetek. én nem találtam városszerkesztő módot.Tehát betöltöm a játékot,és nem az aktuális családot választom,hanem mellette van az új játék. Eddig értem.Tényleg ennyire szőke lennék?:)DD
  • Gné Era
    Basszus.Ez eszembe sem jutott,azt a szar almát kellett volna klónoznom amit a főnöktől kaptam.Ráadásul az egészben az a pláne,hogy volt az eszköztáramban kb 30 alma,és ezt az egy selejtet is betette közé. Ott meg ugye nem írja ki melyik alma milyen minőség.Azt csak a trágyázásnál írja ki,de ott meg nincs ültetés opció.Így aztán elültettem mindet,utána meg kidobáltam. így most egy szem normális minőségű almám sincs egyenlőre addig amíg azon az egy fán be nem érik.Szopás az egész:)DD
  • Gólya #14945
    család beköltöztetése nélkül is meg lehet csinálni...
    betölt az új város - tök mindegy, melyik...bár azt hiszem, valamennyire eltérőek az épületek a különböző városokban
    na tehát betölti a játék az új várost és kiválasztod a város szerkesztése opciót
    megkeresed az irodaházat, mentesz egy másolatot a katalógusba és mehetsz vissza a saját játékodba
    ott szintén a város szerkesztése pontban a katalógusból elhelyezel egy másolatot a városban valahol
  • Gné Era
    Marha sokat kell vele pofázni mire az az opció megjelenik. Én is így szoktam házasítani,hogy valakit odaköltöztetek,azt utána ismerkednek össze,de nekem abból még eddig mindig lakodalom volt.)DD
  • Gné Era
    Elindítottam a játékot,és nem az aktuális családot választottam,hanem az új játékra kattintottam. ott ki kell választani a 3 város közül,melyiket szeretnéd.Maradtam Sunset Valeynél.Be is töltötte a várost és kérte,hogy válasszak családot ha nem akarok a kreálóban simset csinálni magamnak. és helyezzem el a városban őket. csak családok vannak és házak a tárolóban.Nem is értem.Ha meg nem új játékot kezdek,hanem a saját családommal játszom,ott ha a főmenübe visszalépek és a városszerkesztőre megyek,na ott nincsen ez az irodaépület.A tűzoltólaktanya ott van,azt tudtam letenni.Meg mindenféle szar bár meg bisztró.Basszus hova tűnt nekem ez az iroda? Pedig emlékszem,hogy volt ilyenem,csak arra nem emlékszem,hogy mikor a Nemzedékek felkerült,akkor még megvolt-e?Most nincs sehol,azt tuti
  • kem001
    Nálam is van ilyen hasonló hiba. Csak nálam a szépségszalont nem engedte letenni, pedig egyezett a telek típusa(Szalon)
  • lucifer9393
    csak a baráti opciókat ismételgesd, ne menj át se vicces, ne romantikus részre, mert akkor kezdhted elölről az egészet... én emtudom, de ilyen idétlen piramis rendszer az egész, nem szabad abbahagyni a barátságos cucokat, vagy beleikatatni mást, mert összeomlik...romantikusnál ugyanúgy....
  • rayman12
    Hello mindenki, lenne egy kérdésem. Mégpedig hogy ügye van egy ien lehetőség a játékban hogy, egy simet oda költöztethetünk magunkhoz ha nagyon jobban vagyunk vele meg minden. Na hát ez nekem korában már sikerült is volt minden esküvő és utána tudtam irányítani, most pedig egyszerűen nem jön az az opció, pedig maxon van a zöld mutató meg minden, valaki nem tudja mi lehet a baja?
  • Gólya #14939
    megnéztem egy másik játékkal, ott rendben volt minden
    visszaléptem ehhez, itt is le tudtam tenni azt a házat, amit félbehagytam, aztán mikor beléptem, egész érdekes dolgok fogadtak...szóval mintha az csinálná a gebaszt
    nem örülök neki, mert így le kell töröljem azt a játékot:(
  • Mike
    vagy a kajaklónozóval
  • Mike
    nem
  • Gné Era
    Városszerkesztőben nincsen ott az irodaépület..hogy rohadjon meg..azt már én is megnéztem..
  • Mike
    jut eszembe, szerintem a default.ini-ben be tudod állítani, hogy alapból ne legyen, szal nem kell mindig beírni, de lehet ám, hogy tévedek
  • Mike
    igen? és akkor buborékok sincsenek?
  • Mike
    nem nézel el semmit
    nekem sem engedte letenni az új könyvtárat
    később, egy másik elindításkor meg igen
  • Mike
    na újabb hiba
    de ilyet én még nem láttam, megvallom, hogy épületek tünedeznek el
  • Gólya #14931
    azért ha van ötleted, megoszthatod:D
    majd utólag kinevezlek:)
  • Gólya #14930
    nem kell...várost szerkeszteni anélkül is lehet
    hogyhogy nincsenek közösségi épületek?

mellesleg nincs elég bajom, volt egy pillanatnyi áramszünet...természetesen a nagy gép ki is kapcsolt annak rendje és módja szerint...
  • Gné Era
    Ha új játékot kezdek családot is kell letennem? Mert az új játéknál csak családokat lehet beköltöztetni. Közösségi épületek nincsenek. Biztos csak én vagyok ilyen hülye.(((
  • Coolfire
    Most egy világ omlott össze bennem...azt hittem az én vagyok..
  • Gólya #14927
    nézz szét a városban, hol van almafa - hátha találsz olyat, ami még nem olyan jó - vagy csak saját termelést lehet vinni?
  • Gólya #14926
    szia Nagy Fehér!
    neked nincs valami ötleted a gondomra? mi a francokat nézek el?
  • Gólya #14925
    minden oké, ezt is megnéztem - próbáltam azonos méretűt és kisebbet is
    egyszerűen csak villog a ház és nem megy le a telekre...:D a kis szemétláda...
  • Gné Era
    esküszöm ez volt a feladat. vigyek savanyú almát és ne kérdezzek semmit. de hát ez nem jött össze.
  • Gólya #14923
    akkor menj ki a főmenübe, kezdj egy új játékot és abból a városból tedd le a tárolóba az irodaházat
    utána visszamehetsz a játékodba és a tárolóból felteheted
  • Gné Era
    a telek mérete is egyezik a ház méretével??
  • whitequeen73
    Nekem a MOAR interactions mod régi verziója okozta a meteorőrületet.
  • Gólya #14920
    rosszat???
    beteg a főnök vagy mi?:D
  • Gné Era
    nincs:(((
  • Gné Era
    A másik hülyeség.. A simem sztárséf,és a főnöke adott neki egy rossz almát,hogy ültesse el és pár nap múlva vigyen vissza 10 db rossz minőségű savanyú almát.Basszus,10-es szintű a kertészet jártassága,miután elültette a rossz almát,reggelre már jó minőségű volt a palánta.(( pedig nem trágyáztam és nem is öntöztem.Volt már valakinek hasonló feladat?? Én most kitöröltem a francba.
  • Gólya #14917
    a tárolóban sincs meg az épület?
  • whitequeen73
    hideheadlineeffects on

(mindig ezzel kezdem a játékot :) )
  • Gólya #14915
    valaki mondja meg, mit nézek el, mert megőrülök...
    nem tudok üres telekre letenni házat a tárolóból - szabadnak mutatja a telket, egyezik a telektípus is, tehát nem akarok közösségi épületet lakossági telekre tenni:) - totál mindegy neki, hogy letöltött házat tennék le vagy eredetit
    ??? tuti, hogy valamit elnézek, de mit?

ja és tegnap még semmi baja nem volt...
  • Gné Era
    Hát most körülnéztem. Nekem olyan nincsen:(((Sőt. A tűzoltólaktanyám is eltűnt mikor a nemzedékek fel lett telepítve. De azt szerencsére a városszerkesztőből újra le tudtam tenni
  • Mike
    a sunset valley-ra gondolsz
    ott van a városházától nem messze

aktatáska ikon
  • Gné Era
    alapban benne van, vagy a városszerkesztőből kell letenni? Mert akkor értem miért nincs nekem. szerintem olyat nem tettem le.Mi a neve?? Nem tudod??
  • Mike
    van