44549

no-warez.gif
  • Mike at home
    tegyük már be ezt a faq-ba:

Game commands:

testingCheatsEnabled - Usage: testingCheatsEnabled [true|false]. Enables/disables testing cheats.
    SaveSimAsLooseFile - Sets the save sim mode. Usage: SaveSimAsLooseFile [true|false] or [1|0] (default is false)
    ExportAsEAContent - Exports content as EA content. Usage: ExportAsEAContent [true|false] or [1|0] (default is false)
    ExportAsPaidContent - Exports content as Paid content. Usage: ExportAsPaidContent [true|false] or [1|0] (default is true)
    ShowInteractions - Shows the names of the interactions above all the Sims' heads
    Select - Select a particular sim
    ShowMoreSocials - Shows 'More...' socials if some do not fit on the top menu
    quit - Exits the game
    RefreshDnP - Re-loads static Dreams and Promises data
    DnPOutputPrimitives - outputs all DnP primitives so that they can be pasted into the dreamNames enum
    AssertOnRetestingDnPNodes - Sets the game to assert if the DnP System removes a node when it retests the visible ones
    ToggleStringId - Shows the string key after localized text
    TriggerShareTutorial - Triggers the sharing tutorialette
    RefreshOpportunities - Re-loads static opportunities data
    SetHouseholdName - Sets the localization key for the active household's name
    SetHouseholdDescription - Sets the localization key for the active household's description
    ResetLifetimeHappiness - Resets the lifetime happiness of all the sims in the active household
    dialogs - Usage: dialogs [on|off]. Enables/disables dialogs, for soak testing.
    spawnerwarnings - Usage: spawnerwarnings [on|off]. Enables/disables 'spawned object proximity warning' dialogs.
    DisposeInvalidSimDesc - Deletes all Sim Descriptions that are missing required outfits. Use with caution.
    jokePlease - Prints a random joke to the console

World commands:

kaching - Adds $1000 to active household funds
    motherlode - Adds $50000 to active household funds
    enablellamas - Usage: enableLlamas [on|off]
    hideHeadlineEffects - Usage: hideHeadlineEffects [on|off]. Shows or hides talk/thought balloons above Sim heads
    resetDnP - resets the dreams and promises manager of the currently selected sim, using -all will reset all sims in current house's DnP managers
    resetSim - Usage: resetSim <firstname> <lastname>. Returns Sim to a safe, neutral state at their home location
    familyFunds - Usage: familyFunds <household_name> <amount>. Sets family funds of named household
    speed - Usage: speed <0-4>. Sets game speed. 0 = paused, 4 = ultra speed through current action
    ageuptonpc - Usage: ageUpToNPC. Toggles option for toddler who is aging up to be a non-player-controlled Sim in the household
    maptags - Usage: mapTags [on|off]. Toggles map tags on and off. This is most noticeable in Map View
    cleanhouseholds - Cleans up non-instantiated Sims in all households (except for the Service household)
    piemenu - pie menu utilities
    lifetimehappiness - Adds 50000 spendable lifetime happiness points to the selected sim.
    lookat - only [on/off] - only run lookats for the actor currently selected. scores [on/off] - display lookat scores
    killplantableobjects - Deletes all ingredients and plantable non-ingredients in the world.
    refreshmotives - Refreshes motives if they have got corrupted
    refreshhouseholdthumbnails - [s,m,l,xl,all] Refreshes all of the world's household thumbnails
    refreshlotthumbnails - [s,m,l,xl,all] [roof] Refreshes all of the world's lot thumbnails
    refreshsimthumbnails - [s,m,l,xl,all] Refreshes all of the world's sim thumbnails
    sacsdump - dump managed sacs data
    playobjectsound - Plays the given audio clip as a positional sound on the active Sim
    stopobjectsounds - Kills all object sounds started by playobjectsound
    esrbchecks - [all|clothing|children] [on|off] turns periodic ESRB violation checks on or off. Assumes all if type omitted. Toggles if on/off omitted.
    loginteractions - Logs all interactions on all Sims to the InteractionQueue channel.
    findsimwithoutfit - [instanceId] Finds Sim with given outfit
    showbroadcast - Toggles debug draw of all gameplay broadcasters. Usage: showbroadcast
    showwalkdist - Toggles debug draw of walk style ranges. Usage: showwalkdist
    zoom - Camera zooms to the specified object id.
    storyprogression - Sets the story progression mode. Usage: storyprogression <Disabled|Enabled|Accelerated>
    meta - Toggles debug display of meta/local (for autonomy debugging). Usage: meta
    debuglots - Toggles debug display of lots (for meta-autonomy debugging). Usage: debuglots
    worldbuilderimport - Imports character data from a spreadsheet that is passed in as the first parameter
    worldbuilderoutput - Will output the information about the current world needed for the worldbuilder spreadsheet
    SaveUniform - Saves out parts of the current outfit
    LoadUniform - Overlay current sim with named uniform
    DeleteAllObjects - Deletes objs of given type. Use: DeleteAllObjects [FullTypeName,Assembly] Ex:DeleteAllObjects Sims3.Gameplay.Objects.Toys.Football,Sims3GameplayObjects
    exterminate - Kills <count> random Sims.
    spawn - Creates <count> random Sims.
    debugSocial - true/false turns social debugging on and off
    killobject - Deletes a game object. Usage: killobject <object id>
    routedebuglog - Toggles the route debug log on/off. You can also turn it off or on explictly by passing parameter "on" or "off". Usage: routedebuglog ["on" or "off"]
    DisplayLotPackageFileName - on/off - switches lot tooltips on and off
    money - Sets family funds of the selected Sim. Usage: 'money' gives $1000000, 'money <number>' gives $number.
    purgegenealogy - Purges distant genealogy relations
    logobjects - Logs all objects on the current or specified lot. Usage: logobjects [lot]
    stressreset - Stresses resetting an object. Usage: stressreset [objectId]
    resetservicenpctraits - Iterates through the current service NPC sims and resets their traits. Usage: resetservicenpctraits
    babyboom - Adds a baby and a toddler to every household in the world.

http://www.modthesims.info/download.php?t=343068&c=1
  • Chris1781
    sims 3 ba vagy a 2 be lehet multizni ? xD
  • aron89
    hát akkor mindenestül kitörlöm, és mehet újra. kiirtok minden maradékot és csak az alappal játszom, semmi kieg.... ameddig meg nem csinálják. köszönöm a válaszokat ! gl&hf
  • kem001
    Nálam ilyet a nyaralás visszatérése után csinált a játék, hogy sim-em képe zöld lett
  • Gné Era
    na ezt sem tudtam eddig..köszi.
  • Gné Era
    de hogy került egy idegen gyerek az én simem gyerekének ágyába? és hol az én gyerekem? ez hihetetlen..semmi letöltött cuccom nincsen..most raktam be pár olyan közösségi épületet ami nekem valamiért hiányzott a városból.csak nem azok közül okozza ezt valamelyik?
  • kem001
    Akkor marad az a critical-os oldal. Nálam az segített
  • Gné Era
    igen,ilyen volt..de azóta már a felnőtt simek is meghülyültek:)DD
  • Gné Era
    na azt ha leírnád hogyan kell.de akkor meg nem lesznek meg ezek az épületek nekem hogy,iroda,edzőterem.
  • Gné Era
    hát..ez kész..beléptem..az a gyerek aki feküdt az ágyban néha forgott csecsemő létére..volt hogy keresztben feküdt..és a neve sem az volt ami az enyémnek.resetsimmel tudtam törölni,de a lámpák lekapcsolódtak a lakásban és a simjeim befeküdtek az ágyba aludni pár másodperc múlva meg kiugrottak az ágyból a szoba közepére..most akkor mifasz van?
  • Mike at home
    a resetsim nem ér semmit
  • Mike at home
    nekem is volt ilyen
    nem lehetett ki sem jelölni
    án visszatöltöttem egy régebbi mentést
  • Mike at home
    költözz a heygre, onnan szép a kilátás
  • Mike at home
    miért nem mented ki neki az épületet sim3pack-ban?
  • Mike at home
    de kiirja, ha rákattistasz a kis háromszögre, akkor megnyilik még egy ablak, és ott vannak az almák sorban
  • lucifer9393

ilyen?
  • kem001
    Próbáld ki a Resetsim-et és meglátjuk
  • Gné Era
    az a baj hogy nem tudok angolul,úgyhogy ha angol nyelvű oldal akkor lókukit sem tudok belőle kihámozni:))
  • Gné Era
    nem tudok képet felrakni:)) tényleg..és angolul sem tudok egy kukkot sem..van képzelőerőd nem? vizuálj.))
  • lucifer9393
    neeeee, előtte fényképet !!!!
  • kem001
    Ha nem működik, akkor küldök egy linket
  • Gné Era
    na ezt kipróbálom..
  • kem001
    Igen, és utána beírod a Sim nevét vezetéknévvel együtt
  • Gné Era
    csak simán így hogy resetsim ?
  • Gné Era
    eh de lökött vagy. inkább segíts,ne röhögj:)) hogyan töröljem ezt a nyamvadt kölket?:)DD
  • kem001
    Resetsim kódot próbáld.
  • lucifer9393
    kép akkoris kell :D lol, zöld kocka, korán kezdi a gyerek :D nem örökölt számítógép zseni tulajdonságot?
  • Gné Era
    nincs semmilyen letöltött cucc a játékomban.
  • lucifer9393
    képet!!!! nektek ez a sok szar CC-től van, nekem sose volt ennyi gondom...
  • Gné Era
    Vagy hogy a francba töröljem ki onnan?
  • Gné Era
    Erre nincs ötleted erre a zöld szarra amit írtam? Reset sim?Vagy moveobjects?
  • Ironman2
    Ezt irtam a multkor én is.Mindenképpen azonosnak kell lenni a 4 oldalnak hogy le lehessen rakni
  • Gné Era
    arra jöttem rá,hogy ha egy épület akár közösségi akár lakossági ha a mérete 30x40-es akkor a teleknek is olyannak kell lennie,ha a telek méret fordítva van hogy 40x30-as,akkor nem engedi letenni.
  • Gné Era
    eszem megáll..eddig azzal szórakoztam hogy letudjam tenni ezeket az épületeket amik hiányoztak..sikerült is..erre visszalépek a játékba és a csecsemő simem feje eltünt,csak egy zöld kocka van a helyén és semmilyen interakciót nem tudok neki adni.valaki segítsen!!!!
  • Gólya #14956
    Bridgeport eléggé akadozós - én Twinbrookban élek most
    Riverview tetszik nagyon, de egyszer újra kellett telepíteni a játékot és azóta egyszerűen nem megy fel ez a falu:(
  • Gólya #14955
    a jó ég tudja, mi ez...
  • lucifer9393
    Én most épp ott játszok, Bridgeport szerintem idétlen és csúnya...
  • Gné Era
    Mit tudom én?:)DD Csak kérdezem ,hogy valaki játszott-e már ott,mert én még nem.
  • lucifer9393
    Twinbrook esetleg? :P
  • Ironman2
    Az már nekem is előjött.Leraktam az uj épületeket,és köv.betöltésnél nem voltak ott