44549
-
#14990 tegyük már be ezt a faq-ba:
Game commands:
testingCheatsEnabled - Usage: testingCheatsEnabled [true|false]. Enables/disables testing cheats.
SaveSimAsLooseFile - Sets the save sim mode. Usage: SaveSimAsLooseFile [true|false] or [1|0] (default is false)
ExportAsEAContent - Exports content as EA content. Usage: ExportAsEAContent [true|false] or [1|0] (default is false)
ExportAsPaidContent - Exports content as Paid content. Usage: ExportAsPaidContent [true|false] or [1|0] (default is true)
ShowInteractions - Shows the names of the interactions above all the Sims' heads
Select - Select a particular sim
ShowMoreSocials - Shows 'More...' socials if some do not fit on the top menu
quit - Exits the game
RefreshDnP - Re-loads static Dreams and Promises data
DnPOutputPrimitives - outputs all DnP primitives so that they can be pasted into the dreamNames enum
AssertOnRetestingDnPNodes - Sets the game to assert if the DnP System removes a node when it retests the visible ones
ToggleStringId - Shows the string key after localized text
TriggerShareTutorial - Triggers the sharing tutorialette
RefreshOpportunities - Re-loads static opportunities data
SetHouseholdName - Sets the localization key for the active household's name
SetHouseholdDescription - Sets the localization key for the active household's description
ResetLifetimeHappiness - Resets the lifetime happiness of all the sims in the active household
dialogs - Usage: dialogs [on|off]. Enables/disables dialogs, for soak testing.
spawnerwarnings - Usage: spawnerwarnings [on|off]. Enables/disables 'spawned object proximity warning' dialogs.
DisposeInvalidSimDesc - Deletes all Sim Descriptions that are missing required outfits. Use with caution.
jokePlease - Prints a random joke to the console
World commands:
kaching - Adds $1000 to active household funds
motherlode - Adds $50000 to active household funds
enablellamas - Usage: enableLlamas [on|off]
hideHeadlineEffects - Usage: hideHeadlineEffects [on|off]. Shows or hides talk/thought balloons above Sim heads
resetDnP - resets the dreams and promises manager of the currently selected sim, using -all will reset all sims in current house's DnP managers
resetSim - Usage: resetSim <firstname> <lastname>. Returns Sim to a safe, neutral state at their home location
familyFunds - Usage: familyFunds <household_name> <amount>. Sets family funds of named household
speed - Usage: speed <0-4>. Sets game speed. 0 = paused, 4 = ultra speed through current action
ageuptonpc - Usage: ageUpToNPC. Toggles option for toddler who is aging up to be a non-player-controlled Sim in the household
maptags - Usage: mapTags [on|off]. Toggles map tags on and off. This is most noticeable in Map View
cleanhouseholds - Cleans up non-instantiated Sims in all households (except for the Service household)
piemenu - pie menu utilities
lifetimehappiness - Adds 50000 spendable lifetime happiness points to the selected sim.
lookat - only [on/off] - only run lookats for the actor currently selected. scores [on/off] - display lookat scores
killplantableobjects - Deletes all ingredients and plantable non-ingredients in the world.
refreshmotives - Refreshes motives if they have got corrupted
refreshhouseholdthumbnails - [s,m,l,xl,all] Refreshes all of the world's household thumbnails
refreshlotthumbnails - [s,m,l,xl,all] [roof] Refreshes all of the world's lot thumbnails
refreshsimthumbnails - [s,m,l,xl,all] Refreshes all of the world's sim thumbnails
sacsdump - dump managed sacs data
playobjectsound - Plays the given audio clip as a positional sound on the active Sim
stopobjectsounds - Kills all object sounds started by playobjectsound
esrbchecks - [all|clothing|children] [on|off] turns periodic ESRB violation checks on or off. Assumes all if type omitted. Toggles if on/off omitted.
loginteractions - Logs all interactions on all Sims to the InteractionQueue channel.
findsimwithoutfit - [instanceId] Finds Sim with given outfit
showbroadcast - Toggles debug draw of all gameplay broadcasters. Usage: showbroadcast
showwalkdist - Toggles debug draw of walk style ranges. Usage: showwalkdist
zoom - Camera zooms to the specified object id.
storyprogression - Sets the story progression mode. Usage: storyprogression <Disabled|Enabled|Accelerated>
meta - Toggles debug display of meta/local (for autonomy debugging). Usage: meta
debuglots - Toggles debug display of lots (for meta-autonomy debugging). Usage: debuglots
worldbuilderimport - Imports character data from a spreadsheet that is passed in as the first parameter
worldbuilderoutput - Will output the information about the current world needed for the worldbuilder spreadsheet
SaveUniform - Saves out parts of the current outfit
LoadUniform - Overlay current sim with named uniform
DeleteAllObjects - Deletes objs of given type. Use: DeleteAllObjects [FullTypeName,Assembly] Ex:DeleteAllObjects Sims3.Gameplay.Objects.Toys.Football,Sims3GameplayObjects
exterminate - Kills <count> random Sims.
spawn - Creates <count> random Sims.
debugSocial - true/false turns social debugging on and off
killobject - Deletes a game object. Usage: killobject <object id>
routedebuglog - Toggles the route debug log on/off. You can also turn it off or on explictly by passing parameter "on" or "off". Usage: routedebuglog ["on" or "off"]
DisplayLotPackageFileName - on/off - switches lot tooltips on and off
money - Sets family funds of the selected Sim. Usage: 'money' gives $1000000, 'money <number>' gives $number.
purgegenealogy - Purges distant genealogy relations
logobjects - Logs all objects on the current or specified lot. Usage: logobjects [lot]
stressreset - Stresses resetting an object. Usage: stressreset [objectId]
resetservicenpctraits - Iterates through the current service NPC sims and resets their traits. Usage: resetservicenpctraits
babyboom - Adds a baby and a toddler to every household in the world.
http://www.modthesims.info/download.php?t=343068&c=1 -
#14989 sims 3 ba vagy a 2 be lehet multizni ? xD
-
aron89 #14988 hát akkor mindenestül kitörlöm, és mehet újra. kiirtok minden maradékot és csak az alappal játszom, semmi kieg.... ameddig meg nem csinálják. köszönöm a válaszokat ! gl&hf -
#14987 Nálam ilyet a nyaralás visszatérése után csinált a játék, hogy sim-em képe zöld lett -
Gné Era #14986 na ezt sem tudtam eddig..köszi. -
Gné Era #14985 de hogy került egy idegen gyerek az én simem gyerekének ágyába? és hol az én gyerekem? ez hihetetlen..semmi letöltött cuccom nincsen..most raktam be pár olyan közösségi épületet ami nekem valamiért hiányzott a városból.csak nem azok közül okozza ezt valamelyik? -
#14984 Akkor marad az a critical-os oldal. Nálam az segített -
Gné Era #14983 igen,ilyen volt..de azóta már a felnőtt simek is meghülyültek:)DD -
Gné Era #14982 na azt ha leírnád hogyan kell.de akkor meg nem lesznek meg ezek az épületek nekem hogy,iroda,edzőterem. -
Gné Era #14981 hát..ez kész..beléptem..az a gyerek aki feküdt az ágyban néha forgott csecsemő létére..volt hogy keresztben feküdt..és a neve sem az volt ami az enyémnek.resetsimmel tudtam törölni,de a lámpák lekapcsolódtak a lakásban és a simjeim befeküdtek az ágyba aludni pár másodperc múlva meg kiugrottak az ágyból a szoba közepére..most akkor mifasz van? -
#14980 a resetsim nem ér semmit -
#14979 nekem is volt ilyen
nem lehetett ki sem jelölni
án visszatöltöttem egy régebbi mentést -
#14978 költözz a heygre, onnan szép a kilátás -
#14977 miért nem mented ki neki az épületet sim3pack-ban? -
#14976 de kiirja, ha rákattistasz a kis háromszögre, akkor megnyilik még egy ablak, és ott vannak az almák sorban -
ilyen? -
#14974 Próbáld ki a Resetsim-et és meglátjuk -
Gné Era #14973 az a baj hogy nem tudok angolul,úgyhogy ha angol nyelvű oldal akkor lókukit sem tudok belőle kihámozni:)) -
Gné Era #14972 nem tudok képet felrakni:)) tényleg..és angolul sem tudok egy kukkot sem..van képzelőerőd nem? vizuálj.)) -
#14971 neeeee, előtte fényképet !!!! -
#14970 Ha nem működik, akkor küldök egy linket -
Gné Era #14969 na ezt kipróbálom.. -
#14968 Igen, és utána beírod a Sim nevét vezetéknévvel együtt -
Gné Era #14967 csak simán így hogy resetsim ? -
Gné Era #14966 eh de lökött vagy. inkább segíts,ne röhögj:)) hogyan töröljem ezt a nyamvadt kölket?:)DD -
#14965 Resetsim kódot próbáld. -
#14964 kép akkoris kell :D lol, zöld kocka, korán kezdi a gyerek :D nem örökölt számítógép zseni tulajdonságot? -
Gné Era #14963 nincs semmilyen letöltött cucc a játékomban. -
#14962 képet!!!! nektek ez a sok szar CC-től van, nekem sose volt ennyi gondom... -
Gné Era #14961 Vagy hogy a francba töröljem ki onnan? -
Gné Era #14960 Erre nincs ötleted erre a zöld szarra amit írtam? Reset sim?Vagy moveobjects? -
Ironman2 #14959 Ezt irtam a multkor én is.Mindenképpen azonosnak kell lenni a 4 oldalnak hogy le lehessen rakni -
Gné Era #14958 arra jöttem rá,hogy ha egy épület akár közösségi akár lakossági ha a mérete 30x40-es akkor a teleknek is olyannak kell lennie,ha a telek méret fordítva van hogy 40x30-as,akkor nem engedi letenni. -
Gné Era #14957 eszem megáll..eddig azzal szórakoztam hogy letudjam tenni ezeket az épületeket amik hiányoztak..sikerült is..erre visszalépek a játékba és a csecsemő simem feje eltünt,csak egy zöld kocka van a helyén és semmilyen interakciót nem tudok neki adni.valaki segítsen!!!! -
Gólya #14956 Bridgeport eléggé akadozós - én Twinbrookban élek most
Riverview tetszik nagyon, de egyszer újra kellett telepíteni a játékot és azóta egyszerűen nem megy fel ez a falu:( -
Gólya #14955 a jó ég tudja, mi ez... -
#14954 Én most épp ott játszok, Bridgeport szerintem idétlen és csúnya... -
Gné Era #14953 Mit tudom én?:)DD Csak kérdezem ,hogy valaki játszott-e már ott,mert én még nem. -
#14952 Twinbrook esetleg? :P
-
Ironman2 #14951 Az már nekem is előjött.Leraktam az uj épületeket,és köv.betöltésnél nem voltak ott