44549

no-warez.gif
  • lucifer9393
    a fene, és ugye olyant a hármasban nem lehet h. egy apartmanban, amelyben 4 lakás van 4 családot elhelyezni...tul sokat szeretnék... így lenne értelme, a való életben is azért lettek kitalálva h. kis helyen sok ember elférjen...
  • Gólya #15029
    közben megtaláltam a zöld csempét:) ayyuff műve...valószínűleg a tsr-ön megvan
  • Gólya #15028
    a legelső képeknél írtam, hogy fogalmam nincs, hogy és hova lesz letéve, mert a telek méretének megfelelő nincs a telkek között
  • kem001
    Wow nagyon szépen berendezted Simtopia-ban pont néztem vannak berendezetlen 4 emeletes lakások, neki kellene látnom berendezni őket
  • lucifer9393
    szép :) én is ilyenekkel akarom betelíteni Twinbrookot, melyik részre tetted le ezt/ezeket?
  • Ildooka
    Szép. :P Így tovább.
  • Gólya #15024
    ááá...a nappaliból az egyik kép nem sikerült...nem mászok vissza a másik géphez...majd holnap:)
  • Gólya #15023
    még a háló:

fürdő:

• Gólya #15022
    étkező (sarok:D):

nappali:

[img=http://www.kephost.com/images4/2011/8/4/98hjz6oj7z3xgis9a08e.jpg]

háló:
  • Gólya #15021
    mivel egyelőre nem tudom, saját apartmant hogy tudnék összehozni, megvariáltam egy ea-st:É9
    egy gondom lesz vele...a mérete miatt fogalmam nincs, hova a p...ba fogom tudni letenni - 40x50-es telek kell neki, de ilyen a mesében nincs...
    ezt annyira elcseszték...eddig legalább ha le akartam tenni egy 30x40-es telken levő házat, rá tudtam tenni egy 40x40-es telekre...most már nem engedi, csak teljesen azonos méretű telekre:(

na akkor most rátok zúdítom a képeket:D

a külső:

felülnézet:

konyha (inkább főzősarok:D):
  • lucifer9393
    jól megy
  • Ildooka
    Buli volt aprajafalván :D

• Gné Era
    hűha..kicsit játszottam már,még mondjuk nincs kész a ház teljesen,de így ,hogy új játékot kezdtem annyira gyors az egész,győzöm kapkodni a fejem. Nagyon szuper lett..
  • Gné Era
    Én örülök ha a saját kis viskómat fel tudom építeni:))
  • Gólya #15016
    szeretnék ui. egy kertvárosi részt kreálni Twinbrookban, de ami felhőkarcoló van a játékban, az egyik sem illik az elképzelésembe:)
    csak olyan két-három, max. négy szintes házakban gondolkodnék...
  • Gólya #15015
    na akkor arról homályosítsatok fel, hogy lehet apartmant építeni
    mert látok itt-ott egyedi épületeket is feltöltve, de nincs kedvem most azokat mind leszedegetni és vizslatni, hogy mégis hogy készült:)
    (telektípus, cheatek, ilyesmik)

valaki?
  • Gné Era
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD..Egyébként nagy nehezen sikerült kitörölnöm azt a két nyamvadt gazt:))
  • Ildooka
    Nem kell nekem ez a Városszépítő. xD A szabadtéri cuccok nélkül is vígan megvagyok...:D
  • Ironman2
  • Ironman2
    Nem is tudtam hogy ilyen hatása van a játéknak
  • Gné Era
    kukkolnál mi?:)DDDDD
  • Gné Era
    na megyek tovább építkezni..
  • Ironman2

................................

• Gné Era
    semmivel..sem építkezés módban sem vásárlás módban..már kipróbáltam..komolyan mondom magamhoz nyúlok lassan:)DD
  • Ironman2
    Azt a kalapáccsal ki lehet törölni,szerintem
  • kem001
    Parancsolj.. Alul az Older Post-ra kattints, mivel a következő oldalon van
  • Gné Era
    és 40x40-es telek. hihetetlen..nem bírok írni:))
  • Gné Era
    EA-ból. Már leírni sem tudom rendesen:)DD
  • Gné Era
    Basszus.Akkor neked sem jobb mint nekem:((De azért az vicces,hogy a régi mentéssel nem megy rendesen a játék ha kijön egy új nagy kieg. Az meg azért 3-4 havonta fröcsög ki az EA-ből.Tehát mindegyiknél új játékot kell kezdeni? Röhej..Kezdek rájuk én is kiakadni. Az már csak a hab a tortán,hogy most vettem egy házat,ledózeroltam,mert nincs egy normális !0x40-es telek ebben a rohadt városban. erre a telken ott maradt két virág,és az istennek sem bírom kitörölni.Moveobjectsel sem!!
  • Ironman2
    DDD

Én meg hiába raktam fel ujra,ugyanugy előjön a sulyos laggolás Kínában.Ugyhogy nem az én gépemben van a hiba.Nagyon sajnálom ha nem javitják ki,mert akkor kénytelen vagyok dobni a generációkat,meg az ambiciokat,meg a late nightokat.
  • Gné Era
    Igen. Ez régi mentés volt.Csak azt nem értem,eddig működött. Mindegy kidobtam őket a francba. Töröltem a családot is.Ezzel egyébként ha törlöm őket és új játékot kezdek,akkor a régi mentések is törlődnek a játékból?
  • Gné Era
    Így van. nekem pl semmilyen letöltött cuccom nincs a játékban. Mégis azok a hibák jönnek elő mint akinek tele van egyedi dolgokkal.
  • Mike
    arról nem beszélve, hogy akinek nincs semmi cc-je annak is produkálja a játék az emlegetett hibajelenségeket, nagyjából az összeset

amit tudunk hogy cc okoz, az a meteoreső
  • Gólya #14997
    ilyet ne mondj...nekem (és még nagyon sokunknak)elég sok letöltött cucc van a játékban, mégsem okoznak semmi galibát - ezt nem lehet ennyire általánosítani
    van, amelyik begubancolja a játékot, de akkor sem szabad mindegyikre ráhúzni, hogy nem jó
  • Gólya #14996
    figyu: ez régi mentésed volt? még a Gen. előtti?
    mert ha igen, akkor valószínűleg az a baja
    korábban Ironman írt erről egy kis szösszenetet...konkrétan mit kell elkövetni a régi mentésekkel, hogy az új kieggel is működjenek (mondjuk nem néztem, benne van-e a faqban, ha nincs, talán érdemes lenne ott is szerepeltetni)
    de tényleg az a legpraktikusabb, ha az ember kezd egy új játékot
  • Gné Era
    na..azt hiszem új játékot kezdek másik városban..ezeket megdobom ki a francba..családostól, házastól.Elegem volt.
  • Mike at home
    belinkelnéd azt az oldalt?
  • Mike at home
    időnként új mentést készítek úgy
    vagy van a mentésnek egy backupja, azt átnevezed vmire, és akkor be tudod tölteni azt
  • Mike at home
    This includes normal commands too,

hm... akkor ebben az is benne van, amit ez a mod ad

bár lehet, hogy ez a mod nem lenne rossz bizonyos bugok gyógyítására
  • Mike at home
    lehet, hogy én értettem félre vmit, de ezek a parancsok a mod nélkül is a játkban vannak
    de ha nem, akkor meg ne tegyük be a faq-ba, max a linket