44549
-
#15030 a fene, és ugye olyant a hármasban nem lehet h. egy apartmanban, amelyben 4 lakás van 4 családot elhelyezni...tul sokat szeretnék... így lenne értelme, a való életben is azért lettek kitalálva h. kis helyen sok ember elférjen... -
Gólya #15029 közben megtaláltam a zöld csempét:) ayyuff műve...valószínűleg a tsr-ön megvan -
Gólya #15028 a legelső képeknél írtam, hogy fogalmam nincs, hogy és hova lesz letéve, mert a telek méretének megfelelő nincs a telkek között -
#15027 Wow nagyon szépen berendezted Simtopia-ban pont néztem vannak berendezetlen 4 emeletes lakások, neki kellene látnom berendezni őket -
#15026 szép :) én is ilyenekkel akarom betelíteni Twinbrookot, melyik részre tetted le ezt/ezeket? -
#15025 Szép. :P Így tovább. -
Gólya #15024 ááá...a nappaliból az egyik kép nem sikerült...nem mászok vissza a másik géphez...majd holnap:) -
Gólya #15023 még a háló:
fürdő:
-
Gólya #15022 étkező (sarok:D):
nappali:
[img=http://www.kephost.com/images4/2011/8/4/98hjz6oj7z3xgis9a08e.jpg]
háló:
-
Gólya #15021 mivel egyelőre nem tudom, saját apartmant hogy tudnék összehozni, megvariáltam egy ea-st:É9
egy gondom lesz vele...a mérete miatt fogalmam nincs, hova a p...ba fogom tudni letenni - 40x50-es telek kell neki, de ilyen a mesében nincs...
ezt annyira elcseszték...eddig legalább ha le akartam tenni egy 30x40-es telken levő házat, rá tudtam tenni egy 40x40-es telekre...most már nem engedi, csak teljesen azonos méretű telekre:(
na akkor most rátok zúdítom a képeket:D
a külső:
felülnézet:
konyha (inkább főzősarok:D):
-
#15020 jól megy -
#15019 Buli volt aprajafalván :D
-
Gné Era #15018 hűha..kicsit játszottam már,még mondjuk nincs kész a ház teljesen,de így ,hogy új játékot kezdtem annyira gyors az egész,győzöm kapkodni a fejem. Nagyon szuper lett.. -
Gné Era #15017 Én örülök ha a saját kis viskómat fel tudom építeni:)) -
Gólya #15016 szeretnék ui. egy kertvárosi részt kreálni Twinbrookban, de ami felhőkarcoló van a játékban, az egyik sem illik az elképzelésembe:)
csak olyan két-három, max. négy szintes házakban gondolkodnék... -
Gólya #15015 na akkor arról homályosítsatok fel, hogy lehet apartmant építeni
mert látok itt-ott egyedi épületeket is feltöltve, de nincs kedvem most azokat mind leszedegetni és vizslatni, hogy mégis hogy készült:)
(telektípus, cheatek, ilyesmik)
valaki? -
Gné Era #15014 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD..Egyébként nagy nehezen sikerült kitörölnöm azt a két nyamvadt gazt:)) -
#15013 Nem kell nekem ez a Városszépítő. xD A szabadtéri cuccok nélkül is vígan megvagyok...:D -
Ironman2 #15012 -
Ironman2 #15011 Nem is tudtam hogy ilyen hatása van a játéknak -
Gné Era #15010 kukkolnál mi?:)DDDDD -
Gné Era #15009 na megyek tovább építkezni.. -
Ironman2 #15008
................................
-
Gné Era #15007 semmivel..sem építkezés módban sem vásárlás módban..már kipróbáltam..komolyan mondom magamhoz nyúlok lassan:)DD -
Ironman2 #15006 Azt a kalapáccsal ki lehet törölni,szerintem -
#15005 Parancsolj.. Alul az Older Post-ra kattints, mivel a következő oldalon van -
Gné Era #15004 és 40x40-es telek. hihetetlen..nem bírok írni:)) -
Gné Era #15003 EA-ból. Már leírni sem tudom rendesen:)DD -
Gné Era #15002 Basszus.Akkor neked sem jobb mint nekem:((De azért az vicces,hogy a régi mentéssel nem megy rendesen a játék ha kijön egy új nagy kieg. Az meg azért 3-4 havonta fröcsög ki az EA-ből.Tehát mindegyiknél új játékot kell kezdeni? Röhej..Kezdek rájuk én is kiakadni. Az már csak a hab a tortán,hogy most vettem egy házat,ledózeroltam,mert nincs egy normális !0x40-es telek ebben a rohadt városban. erre a telken ott maradt két virág,és az istennek sem bírom kitörölni.Moveobjectsel sem!! -
Ironman2 #15001 DDD
Én meg hiába raktam fel ujra,ugyanugy előjön a sulyos laggolás Kínában.Ugyhogy nem az én gépemben van a hiba.Nagyon sajnálom ha nem javitják ki,mert akkor kénytelen vagyok dobni a generációkat,meg az ambiciokat,meg a late nightokat. -
Gné Era #15000 Igen. Ez régi mentés volt.Csak azt nem értem,eddig működött. Mindegy kidobtam őket a francba. Töröltem a családot is.Ezzel egyébként ha törlöm őket és új játékot kezdek,akkor a régi mentések is törlődnek a játékból? -
Gné Era #14999 Így van. nekem pl semmilyen letöltött cuccom nincs a játékban. Mégis azok a hibák jönnek elő mint akinek tele van egyedi dolgokkal. -
#14998 arról nem beszélve, hogy akinek nincs semmi cc-je annak is produkálja a játék az emlegetett hibajelenségeket, nagyjából az összeset
amit tudunk hogy cc okoz, az a meteoreső -
Gólya #14997 ilyet ne mondj...nekem (és még nagyon sokunknak)elég sok letöltött cucc van a játékban, mégsem okoznak semmi galibát - ezt nem lehet ennyire általánosítani
van, amelyik begubancolja a játékot, de akkor sem szabad mindegyikre ráhúzni, hogy nem jó -
Gólya #14996 figyu: ez régi mentésed volt? még a Gen. előtti?
mert ha igen, akkor valószínűleg az a baja
korábban Ironman írt erről egy kis szösszenetet...konkrétan mit kell elkövetni a régi mentésekkel, hogy az új kieggel is működjenek (mondjuk nem néztem, benne van-e a faqban, ha nincs, talán érdemes lenne ott is szerepeltetni)
de tényleg az a legpraktikusabb, ha az ember kezd egy új játékot -
Gné Era #14995 na..azt hiszem új játékot kezdek másik városban..ezeket megdobom ki a francba..családostól, házastól.Elegem volt. -
#14994 belinkelnéd azt az oldalt? -
#14993 időnként új mentést készítek úgy
vagy van a mentésnek egy backupja, azt átnevezed vmire, és akkor be tudod tölteni azt -
#14992 This includes normal commands too,
hm... akkor ebben az is benne van, amit ez a mod ad
bár lehet, hogy ez a mod nem lenne rossz bizonyos bugok gyógyítására -
#14991 lehet, hogy én értettem félre vmit, de ezek a parancsok a mod nélkül is a játkban vannak
de ha nem, akkor meg ne tegyük be a faq-ba, max a linket