Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am mé van az h ha pl: a bazárból feltelepítek valamit akkor felrakja de vannak olyan dolok amiket nem találok utánna me sztem fel sem rakta! De mér van ez ilyen pl: ha simt telepítek fel az érdekes hajáért...
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Újabb lényeges tudnivalók jelentek meg a nemsokára
megjelenõ kiegészítõrõl.
Mosás: azt eddig is tudtuk, hogy lesz mosás a játékban.
Pontosították az infót. Ha a három, mosáshoz kapcsolatos
tárgyat megveszed (mosógép, szárítógép, ruhaszárító
kötél), akkor törõdnöd kell a koszos ruhákkal, tehát ki
kell mosni õket. Ha viszont ezzel nem akarsz bajlódni,
ne vedd meg ezeket. (Gondolom, ekkor a ruhák nem
koszolódnak, vagy nem jelenik meg olyan hangulatjelzõ,
hogy koszos a Simen lévõ felsõ, mosni kell.)
Környezetbarát személyiségjegy: Egy környezetbarát Sim
hangulatjelzõje csökken, ha az autóval csak egyedül megy
valahová ahelyett, hogy az egész családot magával vinné.
Ha normál zuhanyozást választ rövid tusolás helyett.
Mosógép használata sem vall túl környezettudatos
gondolkodásra.
Karrierek: "Lehetõségbuborékok" bukkannak majd fel a
szomszédságban azokon a helyeken, ahol dolgozhat Simed.
Ha rákattintasz egy ilyen buborékra, leírást találsz a
munka lényegérõl, nehézségérõl és a díjazásról is. Egy
munka elvégzésekor tapasztali pontokat (TP) is kapsz. Az
eddigi karrierekhez hasonlóan lesz egy mérce, ebbe
"kerülnek" a TP-k. Ha megtelik, elõléptetés vár Simedre.
Lakberendezés: Ha végeztél feladataiddal, vezesd körbe
megbízódat, így leszûrheted, mennyire elégedett
munkáddal. A Sims 2-ben volt lehetõség a magániskola
igazgatójának a meghívására, ha a Simek el szerették
volna érni, hogy gyermekük a magániskola tanulója
legyen. Választhattál egy olyan opciót, hogy egy Sim
végigvezesse az igazgatót a házon, kerten, így egy csomó
ponthoz lehetett hozzájutni. A lakberendezõ
hasonlóképpen fog tenni a megbízójával a Sims 3-ban.
Etyepetye egy különleges helyen: Már korábban is volt
róla szó, hogy az idõgépben van lehetõség más Simekkel
való huncutkodásra. Ne csodálkozzon hát Simed azon, ha
nemsokára egy furcsa kinézetû felnõtt kopogtat ajtaja
elõtt, hogy õ Simed egy másik világból érkezett
gyermeke.
Orvos és tûzoltó: Mindkettõ dolgozhat a munkahelyén
(kórházban vagy tûzoltóállomáson), de ha sürgõs eset
miatt csörög a telefon, bizony házhoz is kell menni.
Betörés: Egy magánnyomozó képes lesz arra, hogy
megbütykölje idegen Simek házát és belopózzon hozzájuk
ugyanúgy, mint az NJK betörõ. Azonban, ha meglátja õt
valaki, vagy megszólal a riasztó, jobb, ha felköti a
nyúlcipõt. Ha nem elég gyors, börtönbe is csukhatják!
Ja, és még valami... lehetõséged van arra, hogy
megszöktesd Simedet a börtönbõl!
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Lenne egy nagyon fontos kérdésem! Felraktam a sims 3-at és nem indul el mert azt írja ki hogy nem 32 bites a win 7 -em hanem 64 és nem indul el!
Valaki tudna valami ötletet???
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de úgy látom, környezettudatos simeket nevelgetsz😊 (jól sejtem, hogy napkollektorokat raktál a kertbe?)
a #7588-ra nincs véletlenül ötleted?

Íme a ház képekben is:

tegnapi kép
építkezik valaki közületek? ha igen, az "átöröklött" kódok mûködnek?
mert nekem nem akar...
tudom, hogy a boolprop-ot el kell hagyni elõle, de így sem
egy ilyen "csapott" tetõt akartam csinálni, de akárhogy kísérletezek vele, nem "húzza le" a falat
most akkor nem mûködnek ezek a kódok, vagy már megint bénázok? <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
még csak itt sem képes a szemembe nézni...most akkor neki van vaj a fején vagy én vagyok ennyire randa?<#fejvakaras>#fejvakaras>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
még csak a simem sem fõzte/sütötte meg - ott ül a hátizsákjában néhány tonna krokodil és egyéb vízlakó társaságában (kezdem sajnálni a simet...ennyi mindent cipelni egy ilyen kis cuccban...bár talán van benne némi tértágító bûbáj??)
nem tudom, maradi vagy "felhomályosult" gólya vagyok-e, de fogalmam nincs...ui. még nem ettem, ergo felõlem a legnagyobb lelki nyugalommal koncertezhetnek (de az is lehet, nem is vagyok gólya???
<#confused>#confused><#conf>#conf>) <#wink>#wink>
úgy döntöttem nem érdekel a továbbiakban
nos, a 3 tényleg szebb, de a simek nem, a 2-ben sokkal jobban néznek ki, itt nem
ami még kimaradt, és nekem hiányzik: beszállnak az autóba, kitekingetnek a játkosra, ez baromi jó, mondjuk elküldöd, hogy csiklandozza meg, és erre rád néz, köszi 😊
vagy az elõbb simogattta a mcskát jól rázoomoltam, erre rám néz és rám vigyorog 😊
ilyen a 3-ben nincs
ami más, hogy lényegesen nehezebb barátkozni, pillanatok alatt el lehet érni -5 -10 pontokat, elég ha csak a másik rosszul reagál
a fákkal is rengeteget kell szenvedni mire jókedvük lesz
azt, hogy sok mindent lehet csinálni, míg ugye a 3-ban nem, ezt nem hozom fel, az 1 és 7 kieg nem ugyanaz, ez természetes
szvsz irni kéne az EA-nek a kitegintés miatt, hátha visszateszik

?A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
két vagy három napomat újra kellett játszanom, mert a nyaralóba betörtek...
alig volt pár dolog még...egy ágy, a fürdõ berendezve, egy asztal egy székkel...az asztal kellett volna a kis <#kocsog>#kocsog>-nek, ráadásul semmit nem tudtam kezdeni vele, még csak megverni sem lehetett...
mindenesetre most már a nyaralóba is tettem riasztót - eddig még soha nem kellett
és...
(te ki vagy????<#ijedt>#ijedt>)
bocs, közben olvastam vissza is)