44549

no-warez.gif
  • lucifer9393
    Az őrült, vagy valamelyik jellemvonásnál van iylen lehetőség :) ez kivételesen nem bug
  • Gné Era
    Na ezt jól megfogalmaztam. Szóval van medence a kertben erre horgászni akar benne.))
  • Gné Era
    Na ..kész a házam:)) Most már játszhatok rendesen:))Örökbe fogadtam egy kislányt.Van medence erre és marha jó.Mondom úsztatom egyet a gyereket. Interakciók a medencénél: Ússzon! Horgásszon!?????? A medencében?:)D
  • Joschka
    No megyek oszt heggesztem tovább a városomat... Pááááááá mindenki(net)!!!hehehe
  • Joschka
    Különben is így még nem is sokat lehet belőle látni... no csak kaparintsuk majd meg...akko derül ki hogy milyen egyáltalán.
  • Joschka
    Én ezért készítek új várost magamnak! Az ingyen van, mert a worldtool is ingyenes.
  • lucifer9393
  • Joschka
    Úgyse vesszük mi meg!!!!hehehe
  • Ildooka
    Jónak tűnik! :) Úgyis unom már ezt a 3 alap városomat..
  • Ironman2
    Hasonló.Vannak a nagy kiegészítők,vannak a kicsi cuccos kiegek,és vannak a városok amiket külön kiadnak ugyanugy dobozban.Egyedül a Riverview volt ingyenes.Ez most a 3.város lesz amit külön fognak árulni
  • Gné Era
    Ez megint valami új cuccos??
  • Ironman2

aug.25-től a store-ban!
  • Ironman2
    Kiváncsi lennék milyen gépen futtatja a csaj.Hehe.A végén tetszik a forrás.
  • Ironman2
    Riverview,és Barnacle Bay után,itt az új város:

Hidden Springs

VIDEO
  • Ironman2
    Látszik hogy meleg van.Kár volt beleszólnod Jossua,azt se tudod miről van szó.Kenjinek segitettem privátban,és ott meg is köszönte a segitséget.A másik topikban is irtam neki választ,ugyhogy inkább menj szépen játszani,és igenis legyünk már tisztelettel azokra akik megvették ezt a játékot.Van warez topikja,akkor oda irkáljatok ilyen ügyben
  • Gólya #15055
    na kész vagyok, megyek kísérletezni:) majd beszámolok, mire jutottam
  • Gné Era
    Én is gondolkozom ezen a dolgon..Akkor többet simsezhetnék:)DD
  • Gólya #15053
    hát ne tudd meg...tegnap volt, amíg kísérleteztem a sajáttal, hogy olyan öt percig nem nagyon ismételtem magam:)
    de ma megnézem ezt a videót, aztán meglátjuk, mi lesz belőle:)
    de most tényleg megyek, mert a végén új házvezetőt vesznek fel...:D
  • Gné Era
    Azért ügyes vagy,nekem ennyi türelmem nem lenne.
  • Gólya #15051
    ha nekem szólt a meg nem jelent hsz...tényleg nem egy palota, de ez ea kreálmány, én csak megpróbáltam valami elfogadhatót kihozni belőle
    azt hiszem, Ártéri apartmanok a neve és az egész 45 fokban elfordított...nem volt egyszerű a belsőt megoldani

pont ezért(is)szeretnék saját építésű apartmant csinálni, hogy ne ilyen szerencsétlenségekkel kelljen szenvedni
  • Gólya #15050
    na ezt takarítás-főzés után megnézem...köszi addig is
  • KEnJY #15049
    magamtól is rájöttem, de a segítséget illik megköszönni amit kértem egyébként
  • Jossua
    hát igen kicsit gáz ha valaki azt mondja h hála az égnek h kidob mert h warezel ... kicsit mindenki nézzen elötte magába :) ez nem szemrehányás ám:) csak bagoly mondja verébnek szag van :D
  • Gné Era
    jólvanna. Ne légy ilyen . Nekem is rosszul esne ha segítség helyett azt írtátok volna,hogy hála isten,hogy kidobott.Mondjuk nekem nem mertétek ezt írni:)DDD egyébként a múltkor mintha azt olvastam volna,hogy már tök mindegy ki hova ír.
  • Ironman2
    Istenem! Ez ilyen nehéz megtalálni? Mondjuk még a privátomat se olvasta el kenji,pedig irtam neki
  • Ironman2
    Lehet hogy kiütötte egy másik hozzászólás.Van már ilyen is,hogy ne duplán jelenjen meg a sajátod
  • KEnJY #15044
    kössz kössz
  • Mike at home
    írtam hogy ez egy luk, de jóók a cuccaid, és nincs sehol
  • Mike at home
    semmi oylat nem írtam amit törölni kellett volna
  • Gné Era
    ott felül a menüre ha rákattintasz ott a warez topik.Ott megtudod kérdezni.
  • tycoon14
    Sziasztok!

Adok egy kis segítséget apartman építéséhez!
    1. töltsd le ezt http://linna.modthesims.info/download.php?t=424060
    2. Írd be a kódokat testingcheatsenabled true és ezután buydebug
    3. Építsd meg az apartmant helyezd el a póstaládát és a stb-t
    4. Azokba a szobákba amikben nem te fogsz lakni oda tegyél egy gömgöt a neve azthiszem rejtekszoba ezt csak oda tedd ahova a te simjeid nem tudnak bemenni
    5. A lakásodat kivéve hejezz el olyan gömböt aminek az a neve hogy közös helység kapcsoló.
    Elvileg kész is van az apartman!
    Videós segítség:http://www.youtube.com/watch?v=AxsOhmWCuqM
  • KEnJY #15039
    bocs, nemláttam h kilenne téve
  • Ironman2
    Hála istennek hogy kidob! Ezért kell megvásárolni.Ez nem warez topik,ugyhogy légyszives fáradjál máshova a problémáddal.
  • KEnJY #15037
    Cső! kinek van fent a Town Life Stuff már? mer nekem valamiért nem ismeri el krekkelve sem a játékot és kilép egyből pls help
  • Ironman2
    Valamelyik modi biztos benézett
  • Mike at home
    hová lettek a hsz-ek?

a képek után határozottan emlékszem, hogy írtam
  • Gólya #15034
    ilyen a kettesben van
  • lucifer9393
    #15030 ?
  • Gólya #15032
    ha megnézed a képet a #15023-asban, akkor látod, hogy ua.:)
  • kem001
    Nevét nem tudod esetleg? Vivaldi nevűt szedtem le