44549
-
#15070 Az őrült, vagy valamelyik jellemvonásnál van iylen lehetőség :) ez kivételesen nem bug -
Gné Era #15069 Na ezt jól megfogalmaztam. Szóval van medence a kertben erre horgászni akar benne.)) -
Gné Era #15068 Na ..kész a házam:)) Most már játszhatok rendesen:))Örökbe fogadtam egy kislányt.Van medence erre és marha jó.Mondom úsztatom egyet a gyereket. Interakciók a medencénél: Ússzon! Horgásszon!?????? A medencében?:)D -
#15067 No megyek oszt heggesztem tovább a városomat... Pááááááá mindenki(net)!!!hehehe -
#15066 Különben is így még nem is sokat lehet belőle látni... no csak kaparintsuk majd meg...akko derül ki hogy milyen egyáltalán. -
#15065 Én ezért készítek új várost magamnak! Az ingyen van, mert a worldtool is ingyenes. -
#15064 -
#15063 Úgyse vesszük mi meg!!!!hehehe -
#15062 Jónak tűnik! :) Úgyis unom már ezt a 3 alap városomat.. -
Ironman2 #15061 Hasonló.Vannak a nagy kiegészítők,vannak a kicsi cuccos kiegek,és vannak a városok amiket külön kiadnak ugyanugy dobozban.Egyedül a Riverview volt ingyenes.Ez most a 3.város lesz amit külön fognak árulni -
Gné Era #15060 Ez megint valami új cuccos?? -
Ironman2 #15059
aug.25-től a store-ban! -
Ironman2 #15058 Kiváncsi lennék milyen gépen futtatja a csaj.Hehe.A végén tetszik a forrás. -
Ironman2 #15057 Riverview,és Barnacle Bay után,itt az új város:
Hidden Springs
VIDEO -
Ironman2 #15056 Látszik hogy meleg van.Kár volt beleszólnod Jossua,azt se tudod miről van szó.Kenjinek segitettem privátban,és ott meg is köszönte a segitséget.A másik topikban is irtam neki választ,ugyhogy inkább menj szépen játszani,és igenis legyünk már tisztelettel azokra akik megvették ezt a játékot.Van warez topikja,akkor oda irkáljatok ilyen ügyben -
Gólya #15055 na kész vagyok, megyek kísérletezni:) majd beszámolok, mire jutottam -
Gné Era #15054 Én is gondolkozom ezen a dolgon..Akkor többet simsezhetnék:)DD -
Gólya #15053 hát ne tudd meg...tegnap volt, amíg kísérleteztem a sajáttal, hogy olyan öt percig nem nagyon ismételtem magam:)
de ma megnézem ezt a videót, aztán meglátjuk, mi lesz belőle:)
de most tényleg megyek, mert a végén új házvezetőt vesznek fel...:D -
Gné Era #15052 Azért ügyes vagy,nekem ennyi türelmem nem lenne. -
Gólya #15051 ha nekem szólt a meg nem jelent hsz...tényleg nem egy palota, de ez ea kreálmány, én csak megpróbáltam valami elfogadhatót kihozni belőle
azt hiszem, Ártéri apartmanok a neve és az egész 45 fokban elfordított...nem volt egyszerű a belsőt megoldani
pont ezért(is)szeretnék saját építésű apartmant csinálni, hogy ne ilyen szerencsétlenségekkel kelljen szenvedni -
Gólya #15050 na ezt takarítás-főzés után megnézem...köszi addig is -
#15049 magamtól is rájöttem, de a segítséget illik megköszönni amit kértem egyébként -
Jossua #15048 hát igen kicsit gáz ha valaki azt mondja h hála az égnek h kidob mert h warezel ... kicsit mindenki nézzen elötte magába :) ez nem szemrehányás ám:) csak bagoly mondja verébnek szag van :D -
Gné Era #15047 jólvanna. Ne légy ilyen . Nekem is rosszul esne ha segítség helyett azt írtátok volna,hogy hála isten,hogy kidobott.Mondjuk nekem nem mertétek ezt írni:)DDD egyébként a múltkor mintha azt olvastam volna,hogy már tök mindegy ki hova ír. -
Ironman2 #15046 Istenem! Ez ilyen nehéz megtalálni? Mondjuk még a privátomat se olvasta el kenji,pedig irtam neki -
Ironman2 #15045 Lehet hogy kiütötte egy másik hozzászólás.Van már ilyen is,hogy ne duplán jelenjen meg a sajátod -
#15044 kössz kössz -
#15043 írtam hogy ez egy luk, de jóók a cuccaid, és nincs sehol -
#15042 semmi oylat nem írtam amit törölni kellett volna -
Gné Era #15041 ott felül a menüre ha rákattintasz ott a warez topik.Ott megtudod kérdezni. -
tycoon14 #15040 Sziasztok!
Adok egy kis segítséget apartman építéséhez!
1. töltsd le ezt http://linna.modthesims.info/download.php?t=424060
2. Írd be a kódokat testingcheatsenabled true és ezután buydebug
3. Építsd meg az apartmant helyezd el a póstaládát és a stb-t
4. Azokba a szobákba amikben nem te fogsz lakni oda tegyél egy gömgöt a neve azthiszem rejtekszoba ezt csak oda tedd ahova a te simjeid nem tudnak bemenni
5. A lakásodat kivéve hejezz el olyan gömböt aminek az a neve hogy közös helység kapcsoló.
Elvileg kész is van az apartman!
Videós segítség:http://www.youtube.com/watch?v=AxsOhmWCuqM -
#15039 bocs, nemláttam h kilenne téve -
Ironman2 #15038 Hála istennek hogy kidob! Ezért kell megvásárolni.Ez nem warez topik,ugyhogy légyszives fáradjál máshova a problémáddal. -
#15037 Cső! kinek van fent a Town Life Stuff már? mer nekem valamiért nem ismeri el krekkelve sem a játékot és kilép egyből pls help -
Ironman2 #15036 Valamelyik modi biztos benézett -
#15035 hová lettek a hsz-ek?
a képek után határozottan emlékszem, hogy írtam -
Gólya #15034 ilyen a kettesben van -
#15033 #15030 ? -
Gólya #15032 ha megnézed a képet a #15023-asban, akkor látod, hogy ua.:) -
#15031 Nevét nem tudod esetleg? Vivaldi nevűt szedtem le