Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az naon fasza 😄😄😄
am mé van az h ha pl: a bazárból feltelepítek valamit akkor felrakja de vannak olyan dolok amiket nem találok utánna me sztem fel sem rakta! De mér van ez ilyen pl: ha simt telepítek fel az érdekes hajáért...

Joschka
Úgyhogy, ha veszünk mosógépet akkor lesznek koszolódó ruhák is....hehehe lehet majd mosni!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Újabb infók az Álomállások kiegészítõrõl:

Újabb lényeges tudnivalók jelentek meg a nemsokára
megjelenõ kiegészítõrõl.
Mosás: azt eddig is tudtuk, hogy lesz mosás a játékban.
Pontosították az infót. Ha a három, mosáshoz kapcsolatos
tárgyat megveszed (mosógép, szárítógép, ruhaszárító
kötél), akkor törõdnöd kell a koszos ruhákkal, tehát ki
kell mosni õket. Ha viszont ezzel nem akarsz bajlódni,
ne vedd meg ezeket. (Gondolom, ekkor a ruhák nem
koszolódnak, vagy nem jelenik meg olyan hangulatjelzõ,
hogy koszos a Simen lévõ felsõ, mosni kell.)
Környezetbarát személyiségjegy: Egy környezetbarát Sim
hangulatjelzõje csökken, ha az autóval csak egyedül megy
valahová ahelyett, hogy az egész családot magával vinné.
Ha normál zuhanyozást választ rövid tusolás helyett.
Mosógép használata sem vall túl környezettudatos
gondolkodásra.
Karrierek: "Lehetõségbuborékok" bukkannak majd fel a
szomszédságban azokon a helyeken, ahol dolgozhat Simed.
Ha rákattintasz egy ilyen buborékra, leírást találsz a
munka lényegérõl, nehézségérõl és a díjazásról is. Egy
munka elvégzésekor tapasztali pontokat (TP) is kapsz. Az
eddigi karrierekhez hasonlóan lesz egy mérce, ebbe
"kerülnek" a TP-k. Ha megtelik, elõléptetés vár Simedre.

Lakberendezés: Ha végeztél feladataiddal, vezesd körbe
megbízódat, így leszûrheted, mennyire elégedett
munkáddal. A Sims 2-ben volt lehetõség a magániskola
igazgatójának a meghívására, ha a Simek el szerették
volna érni, hogy gyermekük a magániskola tanulója
legyen. Választhattál egy olyan opciót, hogy egy Sim
végigvezesse az igazgatót a házon, kerten, így egy csomó
ponthoz lehetett hozzájutni. A lakberendezõ
hasonlóképpen fog tenni a megbízójával a Sims 3-ban.
Etyepetye egy különleges helyen: Már korábban is volt
róla szó, hogy az idõgépben van lehetõség más Simekkel
való huncutkodásra. Ne csodálkozzon hát Simed azon, ha
nemsokára egy furcsa kinézetû felnõtt kopogtat ajtaja
elõtt, hogy õ Simed egy másik világból érkezett
gyermeke.
Orvos és tûzoltó: Mindkettõ dolgozhat a munkahelyén
(kórházban vagy tûzoltóállomáson), de ha sürgõs eset
miatt csörög a telefon, bizony házhoz is kell menni.
Betörés: Egy magánnyomozó képes lesz arra, hogy
megbütykölje idegen Simek házát és belopózzon hozzájuk
ugyanúgy, mint az NJK betörõ. Azonban, ha meglátja õt
valaki, vagy megszólal a riasztó, jobb, ha felköti a
nyúlcipõt. Ha nem elég gyors, börtönbe is csukhatják!
Ja, és még valami... lehetõséged van arra, hogy
megszöktesd Simedet a börtönbõl!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Mi lehet az oka annak ha nincsenek interakcióim a föld alatt? föld felett minden ok, csak egy emelettel lejjebb kerülök, nem tudok semmit sem csinálni
már megoldódott...
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem! Felraktam a sims 3-at és nem indul el mert azt írja ki hogy nem 32 bites a win 7 -em hanem 64 és nem indul el!
Valaki tudna valami ötletet???
Joschka
Fel lehet rakni! Lapos tetõre...

Joschka
Igen, napkollektort, + még ott vannak az új rönyó villanyjárgányok is...

Van egy Király elátkozott szarkofágja...lehet-e valamit kezdeni vele, mert egyszer kijött egy olyan opció, hogy Mumia teremtése avgy valami hasonló. Hm?
Mike
én is hazsnáltam volna napkollektrot, ha fel lehetett volna tenni a tetõre

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
kívülrõl nézve

Mike
nem mondom, hogy tökéletes, de aranyosabb a pofijuk mint most

hû...jó nagy ház - bár négy simnek biztos kell
de úgy látom, környezettudatos simeket nevelgetsz😊 (jól sejtem, hogy napkollektorokat raktál a kertbe?)

a #7588-ra nincs véletlenül ötleted?

Joschka
De terveim szerint a simek a jövõ-jövõben már nem laknak külön bungiban, hanem betömörülnek a plázákba. Majd... és ott fognak élni. Így nem kell majd a környezetet szennyezni rozoga villany meg vízhajtású kordékkal. Csak egy lépés a konyhától a fûszeres!!!

Joschka
Mike, egy plázában nincsen ûszómödanszé....legalábbis az hungary-ban nem igen fordul elõ.

Joschka
Jó, legyen plázakóház....hihihihi

Joschka
Szerintem csak két számmal nagyobb a protkója....

Mike
ez egy pláza

Joschka
Hát most éppen úgysem utazhatok két napig, úgyhogy majd kell néhány franciás receprt is a repertoárhoz... nam csak békás könyvet vettem ugyanis...hehe

Joschka
Na, akkor íme az új fjúturistán hagyományos bungaló. 2 hálószoba és 3 fürdõszoba van a házban. Az N-sing család lakja. Apu-anyu és a két iker fiú gyerkõcz...

Íme a ház képekben is:

mintha máshol is láttam volna békát - de nem teszem tûzbe a kezem, hogy Kínában vagy Egyiptomban...talán Egyiptom, mert ott járt legutóbb a másik simem

jaja - de mindenképpen olvasni akarsz?

a foga fáj mindkét oldalon vagy botoxkezelést kapott?

Mike
csak ott
és szerintem békát is max ott fogsz

Joschka
Õöööö.... a békacombos recept könyvet azt csak franiában lehet venni, vagy tévedek?

Mike
hogy ne mindig a kiskedvencemet rakjam be a topikba 😊

Mike
majd ha lehet ilyen fejet csinálni, szóljatok

tegnapi kép

Mike
és milyen kalácsképe van

mit mondjak, a függönyöm tényleg remek😊

jut eszembe...
építkezik valaki közületek? ha igen, az "átöröklött" kódok mûködnek?
mert nekem nem akar...
tudom, hogy a boolprop-ot el kell hagyni elõle, de így sem

egy ilyen "csapott" tetõt akartam csinálni, de akárhogy kísérletezek vele, nem "húzza le" a falat
most akkor nem mûködnek ezek a kódok, vagy már megint bénázok? <#shakehead><#sir>

Lehet hogy aki melletted ül,az jobban tetszik neki...<#vigyor4>

miért veszel szakácskönyvet? nézd a fõzõcsatornát, majd megtanulja onnan a recepteket és még pénzbe sem kerül😊

még csak itt sem képes a szemembe nézni...most akkor neki van vaj a fején vagy én vagyok ennyire randa?<#fejvakaras>

Joschka
Legalább integetnének nekünk... vagy valami. Mintha megszûntünk volna létezni a számukra...<#rinya>

Joschka
Az enyém már süttött egyszer békát, régebben, de mivel elveszett a régi mentésem így most újra elkezdtem az francia túrát. A minap vettem meg a békafõzési (vagy milyen...<#wilting>) szakácskönyvet Sanz el Izéban... most itthon ráküldöm az összek brekekére a simemet, hogy legalább egyet fogjon és azon gyakorolja a sütögetést...hehehe

Erõsek ezek a simek,hiszen több tonnás meteorittal a tatyóban,lazán bicikliznek..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ez tényleg fura - mintha...nem is tudom, zavarná õket vagy nem mernek erre nézni - egy normális képet még nem tudtam csinálni a simjeimrõl

megvan, ezt nem találtam az elõbb...<#crazya><#crazya><#crazya>

lásd az elõzõ hsz-t <#wave>
még csak a simem sem fõzte/sütötte meg - ott ül a hátizsákjában néhány tonna krokodil és egyéb vízlakó társaságában (kezdem sajnálni a simet...ennyi mindent cipelni egy ilyen kis cuccban...bár talán van benne némi tértágító bûbáj??)

hmmm...
nem tudom, maradi vagy "felhomályosult" gólya vagyok-e, de fogalmam nincs...ui. még nem ettem, ergo felõlem a legnagyobb lelki nyugalommal koncertezhetnek (de az is lehet, nem is vagyok gólya???
<#confused><#conf>) <#wink>

Engem nem zavar hogy nem rám néznek a Simek...végül is a jog náluk van,bármikor alakithatnak a játékon.Én a sok töltögetés miatt egyenlõre nem hiányolom a 2-t

Mike
mint irtam, csak esztétikai probléma
úgy döntöttem nem érdekel a továbbiakban

Mike
elõszedtem a 2-est, annak örömére, hogy idegbajt kaptam a 3-tól
nos, a 3 tényleg szebb, de a simek nem, a 2-ben sokkal jobban néznek ki, itt nem
ami még kimaradt, és nekem hiányzik: beszállnak az autóba, kitekingetnek a játkosra, ez baromi jó, mondjuk elküldöd, hogy csiklandozza meg, és erre rád néz, köszi 😊
vagy az elõbb simogattta a mcskát jól rázoomoltam, erre rám néz és rám vigyorog 😊
ilyen a 3-ben nincs
ami más, hogy lényegesen nehezebb barátkozni, pillanatok alatt el lehet érni -5 -10 pontokat, elég ha csak a másik rosszul reagál
a fákkal is rengeteget kell szenvedni mire jókedvük lesz
azt, hogy sok mindent lehet csinálni, míg ugye a 3-ban nem, ezt nem hozom fel, az 1 és 7 kieg nem ugyanaz, ez természetes

szvsz irni kéne az EA-nek a kitegintés miatt, hátha visszateszik

hi. mér van az ha a bazárból feltelepítek dolgokat... akkor feltelepíti de mikor keresem a játékban akkor ott nincs... valamelyiket megtalálom valamelyiket meg nem mér van ez? hogy még sincs fenn pár dolog.. amit felraktam...

Joschka
Hmmmmm.... békacomb lesz nálatok vacsira?!

Legalább fogtál magadnak egy brekit.Úgyis szereted nem?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ja...
két vagy három napomat újra kellett játszanom, mert a nyaralóba betörtek...
alig volt pár dolog még...egy ágy, a fürdõ berendezve, egy asztal egy székkel...az asztal kellett volna a kis <#kocsog>-nek, ráadásul semmit nem tudtam kezdeni vele, még csak megverni sem lehetett...
mindenesetre most már a nyaralóba is tettem riasztót - eddig még soha nem kellett

sikerült egy kis plusz pénzhez jutni:

és...

(te ki vagy????<#ijedt>)

használhatatlan is vagy csak míg vissza nem tölti, addig ilyen?

bocs, közben olvastam vissza is)

Mike
végül is ez csak esztétikai probléma