44549
-
Ironman2 #15110 Ne a szövegmezőbe irjad -
Ironman2 #15109 Van olyan a beállitásoknál hogy Javascript engedélyezése.Lehet hogy le van tiltva nálad.Firefoxban.De van Chrome-ban is. -
Coolfire #15108 És a szép play with life feliratot basszuk el azok kedvéért,akik nem tudnak,vagy nem akarnak olvasni?
Tőlem végül is mehet.. -
Gólya #15107 Iron és Jossua...megnyugszik a beteg, lejön a falról:)
nehogy már hajba kapjatok
egyébként azt hiszem, elkerülhető lenne az ilyesmi, ha képernyőnyi betűkkel ki lenne írva, hogy a warez nem megtűrt dolog ebben a topicban (tudom, akkor is lenne olyan, aki előbb kérdez, utána olvas - vagy nem:D)
ja és az hozzátartozik, hogy pl a foxi (nálam legalábbis) letiltja a bannert
a chrome engedi, ezt tudom, mert használom azt is, a többi böngészőről nem tudom
uff...szóltam:D
megyek és Poirotnak szentelem a figyelmem...immáron akárhányszázadszor:D
-
Gólya #15106 hát még az eredeti belső milyen "csodás"..ha jól emlékszem, Ártéri apartmanok néven fut
pici, ráadásul 45 fokban elfordítva van a lakás...szenvedtem vele majd' egy délután, mire elfogadhatónak ítéltem:) -
Gólya #15105 te próbáltad már? nem zavarja a játékot?
jó lenne, ha valakinek lenne tapasztalata róla, mert nem nagyon mernék semmi olyat feltenni, ami bajt okozhat
hitesnek így is folyamatos gondjai vannak a játékkal...pedig új játékot kezdett a tárolóba lerakott régi simjeivel (ez okozhat galibát? mármint hogy a simek nem nulláról indultak...)
az egész akkor kezdődik, amikor a gyerek kisiskolás lesz:(
egyszerűen nem tudom, mi lehet...nem használ letöltött cuccot, nézem a berendezését, a telket, egyszerűen nem jövök rá, mit csinálhat másként, mint én - csak arra tudok gondolni, hogy az iskolával lehet valami, vagy az azzal kapcsolatos dolgokkal... -
#15104 nice -
#15103 jó lett, szép is, csak pici
-
#15102 nem unalmas ez a hiszti warez - nem warez témában?
de igen
be lehet fejezni -
#15101 ezt tegyük be a faq-ba -
Jossua #15100 most te nyugodj le. jelentsél :D ...pffff -
Coolfire #15099 A warez itt csúnya dolog,véssétek már észbe. -
Ironman2 #15098 Kikérem magamnak.Több az eredeti játékom,mint a másolt,de most már szálj le rólam,mert jelentelek a modiknak! Teljesen igazam volt hogy rászóltam Kenjire,és nem volt durva a hozzászólásom.Ez itt nem a warez topik öregem! Én befejeztem a témát,többi a házigazda dolga. -
Jossua #15097 nem félreértesz tartsuk be a szabályokat igazad van !! ne itt warez ,csa k csunya dolog volt a kárörvendésed :) meg a kioktatás miközben te is nagy warezos vagy tudod jol :))) -
Ironman2 #15096 ok.Többet nem szólom le ha valaki warezol. -
Jossua #15095 Én tök nyugodt vok csak reagáltam az irományodra ennyi . -
Ironman2 #15094 ok.mostmár nyugodj le! -
Jossua #15093 miért kéne tisztelegni ha megvették ne állitsunk nekik szobrot ez mindenki saját dolga mire költi a pénzét ,nem véradok h tisztelegjek már bocs a szabály az szabály én be is tartom ennyi nem warezelek ott ahol nem szabad!De nem oltok le mást ilyenért. -
Ironman2 #15092 Itt sok póz van:
http://linna.modthesims.info/browse.php?f=642&gs=2 -
Ironman2 #15091 Hogy összeesett a csávó -
Ironman2 #15090 Ez is nagyon jó:
https://sites.google.com/site/studiostargirls/downloads/the-sims-3-sets/set1-alan -
Ironman2 #15089 Férfias pózok:
http://r2mcreations.blogspot.com/2011/07/pose-male-part-01-with-template-pose.html
Csajos pózok:
http://www.carriesims.de/ -
Ironman2 #15088 Fürdőkád pózok:
http://linna.modthesims.info/download.php?t=449001
-
Ironman2 #15087 Nem magyar fizetésekhez találták ki az árakat az biztos -
Ironman2 #15086 Azt nem értem hogy amivel játszik a nő,az szinte meg se akad egyszer se.A videoban lehet látni -
Coolfire #15085 Kábé egynapi melójuk,csak most kell a pénz.:)Biztos nem a fos alfabéta worldtool-lal csinálták.. -
Coolfire #15084 Jah,meg elkérnek érte vagy 1500 simpointot.Meg a kurva anyjukat... -
#15083 Ja ez vmi tó akar lenni, msot látom, nem tenger.... haragudjatok, de szerintem ezek a városok olyan egyformák... -
Ironman2 #15082 Ebben lesz titokzatos forrás is.Ott van a videóban pár hozzászólással lejjebb.Az a forrás majd kell nekem,berakom a városomba.De lehet hogy átköltöztetem ide a simjeimet,mert nagyon királyul néz ki az egész -
#15081 egy vízesést szinte minden városba belenyomnak , ja és mindegyik tengerparti -
Ironman2 #15080 Itt vannak képek az uj városról,azoknak akik keveselték a részleteket:
-
Ironman2 #15079
Na ő az! Első szines kép a meteorról -
Ironman2 #15078 Meteor csapódott Somogy megyére
na.ez nem a Sims3-ban volt.DDD -
#15077 -
Gné Era #15076 Basszus. Egyszer talán majd mi is így fogunk tudni építkezni:)) Marha fasza:)) -
#15075 Nekem is pont a forrás tetszik benne. A város viszont maga, háát eddig nem nagy cucc szerintem, nekem legalább is eddig videó alapján annyira nem jött be -
#15074 Szép, én nem tudom, hogy tudnak ilyen nagy és bonyolult házakat építeni... Szép, de én nem tudnék benne játszani... a pezsgőfürdőt viszont máshová tenném, ott olyan jeletéktelen... -
Ironman2 #15073 Wháááu.ezt látnotok kell
-
Ironman2 #15072 Nem kötelező megvenni.Mindenki maga dönti el hogy csinál magának várost,vagy inkább megvásárolja.hehehehe -
Ironman2 #15071 Ott van az 15057-ben a videó a városról,csak 2-t visszakellett volna olvasni.