44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    Ne a szövegmezőbe irjad
  • Ironman2
    Van olyan a beállitásoknál hogy Javascript engedélyezése.Lehet hogy le van tiltva nálad.Firefoxban.De van Chrome-ban is.
  • Coolfire
    És a szép play with life feliratot basszuk el azok kedvéért,akik nem tudnak,vagy nem akarnak olvasni?
    Tőlem végül is mehet..
  • Gólya #15107
    Iron és Jossua...megnyugszik a beteg, lejön a falról:)
    nehogy már hajba kapjatok

egyébként azt hiszem, elkerülhető lenne az ilyesmi, ha képernyőnyi betűkkel ki lenne írva, hogy a warez nem megtűrt dolog ebben a topicban (tudom, akkor is lenne olyan, aki előbb kérdez, utána olvas - vagy nem:D)

ja és az hozzátartozik, hogy pl a foxi (nálam legalábbis) letiltja a bannert
    a chrome engedi, ezt tudom, mert használom azt is, a többi böngészőről nem tudom

uff...szóltam:D
    megyek és Poirotnak szentelem a figyelmem...immáron akárhányszázadszor:D
  • Gólya #15106
    hát még az eredeti belső milyen "csodás"..ha jól emlékszem, Ártéri apartmanok néven fut
    pici, ráadásul 45 fokban elfordítva van a lakás...szenvedtem vele majd' egy délután, mire elfogadhatónak ítéltem:)
  • Gólya #15105
    te próbáltad már? nem zavarja a játékot?
    jó lenne, ha valakinek lenne tapasztalata róla, mert nem nagyon mernék semmi olyat feltenni, ami bajt okozhat
    hitesnek így is folyamatos gondjai vannak a játékkal...pedig új játékot kezdett a tárolóba lerakott régi simjeivel (ez okozhat galibát? mármint hogy a simek nem nulláról indultak...)
    az egész akkor kezdődik, amikor a gyerek kisiskolás lesz:(
    egyszerűen nem tudom, mi lehet...nem használ letöltött cuccot, nézem a berendezését, a telket, egyszerűen nem jövök rá, mit csinálhat másként, mint én - csak arra tudok gondolni, hogy az iskolával lehet valami, vagy az azzal kapcsolatos dolgokkal...
  • Mike at home
    nice
  • Mike at home
    jó lett, szép is, csak pici

• Mike at home
    nem unalmas ez a hiszti warez - nem warez témában?
    de igen
    be lehet fejezni
  • Mike at home
    ezt tegyük be a faq-ba
  • Jossua
    most te nyugodj le. jelentsél :D ...pffff
  • Coolfire
    A warez itt csúnya dolog,véssétek már észbe.
  • Ironman2
    Kikérem magamnak.Több az eredeti játékom,mint a másolt,de most már szálj le rólam,mert jelentelek a modiknak! Teljesen igazam volt hogy rászóltam Kenjire,és nem volt durva a hozzászólásom.Ez itt nem a warez topik öregem! Én befejeztem a témát,többi a házigazda dolga.
  • Jossua
    nem félreértesz tartsuk be a szabályokat igazad van !! ne itt warez ,csa k csunya dolog volt a kárörvendésed :) meg a kioktatás miközben te is nagy warezos vagy tudod jol :)))
  • Ironman2
    ok.Többet nem szólom le ha valaki warezol.
  • Jossua
    Én tök nyugodt vok csak reagáltam az irományodra ennyi .
  • Ironman2
    ok.mostmár nyugodj le!
  • Jossua
    miért kéne tisztelegni ha megvették ne állitsunk nekik szobrot ez mindenki saját dolga mire költi a pénzét ,nem véradok h tisztelegjek már bocs a szabály az szabály én be is tartom ennyi nem warezelek ott ahol nem szabad!De nem oltok le mást ilyenért.
  • Ironman2
    Itt sok póz van:

http://linna.modthesims.info/browse.php?f=642&gs=2
  • Ironman2
    Hogy összeesett a csávó
  • Ironman2
    Ez is nagyon jó:

https://sites.google.com/site/studiostargirls/downloads/the-sims-3-sets/set1-alan
  • Ironman2
    Férfias pózok:
    http://r2mcreations.blogspot.com/2011/07/pose-male-part-01-with-template-pose.html

Csajos pózok:
    http://www.carriesims.de/
  • Ironman2
    Fürdőkád pózok:

http://linna.modthesims.info/download.php?t=449001

• Ironman2
    Nem magyar fizetésekhez találták ki az árakat az biztos
  • Ironman2
    Azt nem értem hogy amivel játszik a nő,az szinte meg se akad egyszer se.A videoban lehet látni
  • Coolfire
    Kábé egynapi melójuk,csak most kell a pénz.:)Biztos nem a fos alfabéta worldtool-lal csinálták..
  • Coolfire
    Jah,meg elkérnek érte vagy 1500 simpointot.Meg a kurva anyjukat...
  • lucifer9393
    Ja ez vmi tó akar lenni, msot látom, nem tenger.... haragudjatok, de szerintem ezek a városok olyan egyformák...
  • Ironman2
    Ebben lesz titokzatos forrás is.Ott van a videóban pár hozzászólással lejjebb.Az a forrás majd kell nekem,berakom a városomba.De lehet hogy átköltöztetem ide a simjeimet,mert nagyon királyul néz ki az egész
  • lucifer9393
    egy vízesést szinte minden városba belenyomnak , ja és mindegyik tengerparti
  • Ironman2
    Itt vannak képek az uj városról,azoknak akik keveselték a részleteket:

• Ironman2

Na ő az! Első szines kép a meteorról
  • Ironman2
    Meteor csapódott Somogy megyére

na.ez nem a Sims3-ban volt.DDD
  • LoSA
  • Gné Era
    Basszus. Egyszer talán majd mi is így fogunk tudni építkezni:)) Marha fasza:))
  • kem001
    Nekem is pont a forrás tetszik benne. A város viszont maga, háát eddig nem nagy cucc szerintem, nekem legalább is eddig videó alapján annyira nem jött be
  • lucifer9393
    Szép, én nem tudom, hogy tudnak ilyen nagy és bonyolult házakat építeni... Szép, de én nem tudnék benne játszani... a pezsgőfürdőt viszont máshová tenném, ott olyan jeletéktelen...
  • Ironman2
    Wháááu.ezt látnotok kell

• Ironman2
    Nem kötelező megvenni.Mindenki maga dönti el hogy csinál magának várost,vagy inkább megvásárolja.hehehehe
  • Ironman2
    Ott van az 15057-ben a videó a városról,csak 2-t visszakellett volna olvasni.