44549
-
Ironman2 #15150 Na most már tényleg tele van a hivatalos fórum a fagyásokkal,és nem tesznek semmit se
-
#15149 nem, teljesen jó meglátásod volt
azt az 5 pontot a kép alá oda kellene írni kis betükkel -
Gólya #15148 nekem nyolc...már bánom, hogy szóltam:(
még a végén én vagyok a helikopter -
#15147 alá oda kellene írni kis betükkel -
Gólya #15146 :DDD
ejnye Ferke, igen virgonc vagy:) -
#15145 Igaz ,nem tőlem való
Jossua: WOw ez nagyon állat csak így tovább! -
Gólya #15144 így van...egy két ilyen hsz nem a világ vége, nem is az ördögtől való, volt már ilyen régen is, mégse halt bele senki:) -
Gólya #15143 nem értetted - engem nem zavar, az enyém jó, de:
ha valaki csak úgy belép a topicba (mondjuk egy olyan foxival,mint az enyém, ami letiltja az ilyeneket), akkor egyáltalán nem tűnik ki, hogy mit hol keressen - jó, persze, van ott fenn valami, de most őszintén...én se igen bökdösnék rá (lehet, ezért hülye vagyok, de ez van)
-
Gólya #15142 csak egy ötlet volt, ami nem kötelező jellegű - felőlem lehet olyan, amilyen:)
én tudom, mihez tartsam magam, más meg azt csinál, amit akar:D -
Jossua #15141 -
Jossua #15140 -
Jossua #15139 -
Jossua #15138 -
Jossua #15137 -
Jossua #15136 -
Jossua #15135
-
Jossua #15134 Az elkezdett városom de ez még gyerekcipöben van hamarosan küldök ujjabb képeket ha érdekel titeket :)
-
Ironman2 #15133 Az ördögbe is -
#15132 az nem nekem volt, én csak kiváncsi voltam hogy néz ki de azért értékelem a fáradozásaidat :P -
Ironman2 #15131 Letöltöttem a legfrissebb errortrap package fájlt,majd meglátjuk milyen lesz tőle a játék -
#15130 Ez nekem is volt, miután nyaralásból visszatértek... -
Ironman2 #15129 Ja.Jo hogy belinkelted az oldalt.Lucifernek üzenem,hogy itt van megoldás az eltünő sim ikonokról:
http://crinrict-help.blogspot.com/2011/06/bug-sims-missing-from-portrait-panel.html
-
#15128 Egyébként kezdetben valamelyik letöltött tárgyra gyanakodtam, ezért töröltem is pár dolgot amire nem volt szükségem, de utána sem volt jó. Nagyon felidegesített most a játék, borzalmasan belassúlt, pedig eddig gond nélkül ment -
Ironman2 #15127 Én meg azt mondom hogy kapják be! Ne ám már új játékot kezdjen az ember egy szaros peccs miatt! -
Ironman2 #15126 A word from me
The Gen patch had a lot of problems, there's no denying that and it lead to massive Sim corruption. Many big issues people are seeing like missing interactions, blank icons, invisible Sims, missing GUIs and aging that isn't working any more are not bugs per se. They are symptoms of bugs. They are failures to properly load the game because the game hits an unhandled error.
If you see any of those symptoms or had them before the patch, no patch in the world is going to fix them. You're savegame is corrupt and that's how it's gonna stay.
When you reach this point you have two options
Use the reset to factory method described above and start over. You can save any Sims you like to the bin (progress is retained) or export them from CAS (progress is lost) as well as your houses. Move the mods back you are know is save as well as your Store content (the ones that are fine). Now start over with a brand new game and hope that some of the corruption sources actually got fixed.
Use ErrorTrap and Overwatch to clean up your game and see if it gets any better. If not, do the first option
-
#15125 Ja de ha beleakarsz vágni, előtte mindenképpen csinálj biztonsági mentést az aktuális elmentésedről -
#15124 Próbáld ki. Én az elején tartottam tőle, de miután rendbe tette a játékom azóta istenítem. Ha már az EA nem tudta normálisan megcsinálni... -
Ironman2 #15123 Én még sose használtam ezt az oldalt. -
#15122 Azt hiszem marad nálam a Crinrict's Sims 3 Help Blog féle megoldás. Ezelőtt is az tette rendbe a játékomat. Csak az volt a baj, hogy ha bent maradt, akkor a nap végén mindig kiírta, hogy pl 25 autó lett törölve :D -
Ironman2 #15121 Ja.Pont ezt irtam én is.Nemtudom milyen erőmün futtatja a játékot,de eszméletlen gyors -
#15120 De érdekes, amit linkeltél be videót, amin új városon játszik a csaj, ott nem csinál neki ilyet... -
Ironman2 #15119 Igen.Pontosan.Vagy az uj peccs,vagy az uj kieg tette tönkre.Állitólag a resetsim utasítás megoldja,de még nem probáltam. -
#15118 Most nézem itt ír pár megoldást, párat lehet kipróbálok. Nálad is akkor ugyan az van, hogy megállnak a simek, a háttérben meg a táj mozog? Nagyon szaggatott lett így a játék...:S -
Ironman2 #15117 Ez az én bajom is,már irtam többször.Meg nagyon sok emberé is a hivatalos fórumon.Valami tönkrevágta a játékot,egyszerüen játszhatatlan lett a Világkörüli kieg. -
#15116 Hát egyszerűen nem értem ezt a Sims 3-at... Játékidő szerint 10 percenként megállnak a sim-ek, viszont a természeti elemek meg mozognak. És amikor megállnak nem tudom a kamerát sem mozgatni. Mi a fenéért csinálja ezt a játék?? -
Ironman2 #15115 Na jól van.EA önimádat:Redwood magaslati luxuspihenő :))) -
Ironman2 #15114 Augusztus 25. napjával új szomszédság tölthető le majd a Sims 3
hivatalos oldalán lévő Store-ból, a neve Hidden Springs.
Az alábbi információk a SimPrograms <http://www.simprograms.com/> és a
SimsVip <http://simsvip.com/> oldaláról származnak.
- A Barnacle Bay-hez hasonlóan fizetni kell majd érte, azt még nem
tudni, mennyi lesz az ára.
- A letölthető szomszédságban az új családok, új helyszínek mellett új
tárgyak is lesznek, valamint pár meglepetéssel is készülnek a
játékosoknak. 50 új játszható Sim, 15 új dekorációs tárgy és 6 új
öltözet tartozik hozzá.
- Hidden Springs: egy hegyekkel körülvett völgyben, tó mellett fekvő
luxus üdülőhely. Híres fürdőiről, és a pletykák szerint az erdőben a
Simek egy csipetnyi varázslatot is felfedezhetnek. Valahol a városka
szívében az Ifjúság Forrása van elrejtve. Az Ifjúság Forrása egy új
tárgy, amelyet Simjeid dekorációként használhatnak házaikban, és
kívánhatnak is egyet-kettőt. Légy óvatos, hogy mit kívánsz, mert lehet,
hogy valóra válik! Aki iszik belőle 24 órával fiatalabb lesz. Ha
kívánod, hogy egy korcsoporttal fiatalabb lehetsz. Ezért azonban súlyos
árat fizethetsz, például egyik személyiségjegyed "gyerekes" lesz.
- Új helyszínek: lesz egy titkos kert az erdő mélyén, amely remek hely
különleges drágakövek és magok keresésére, emellett ideális egy kis
piknikre is. Fedezd fel az ősi rejtélyeket a Mágia és Természetfeletti
Erők Múzeumában. Ha a mágiából még nem elég, látogass el a Varázsnépek
Parkjába. Remek pihenőhely az Ezüst Zafír Wellness Fürdő is. Emellett
még új közösségi terület lesz a Kristály Szolárium Strand és a Redwood
Magaslati Luxuspihenő. Mindkét helyen új Simekkel ismerkedhetsz meg és
ideális egy jó kis pletykálásra is:D
- Új családok: egyike a Vanderburg család. Ők egy híres uralkodói
család, akik egy ideje Hidden Springsben laknak. Az apa elég jófej, az
anya azonban megszállottan szeretné kiházasítani gyermekeit. A Shue
család nagyijának sosem voltak saját gyermekei, így adoptált néhány
helyi apróságot. Az erdőben laknak egy kis házban. Nincs sok mindenük,
de nagyon boldogok együtt.
- Vanderburg családban a szülők a szabad világ vezetői voltak. Az anyuka
addig nyüstölte a lányát a férjhez menéssel, hogy az erdőbe szökött.
Lesz egy Hamupipőke mese ihlette család is, valamint egy újságíró, aki
egy élénk rózsaszínű házban lakik.
mysims.hu -
Coolfire #15113 Abszolúte nem érdekel engem sem,csak megegyeztünk anno,hogy 2 topik lesz...ehhez akartam tartani magam...
Meg nincs időm erre.:)Ha majd lesz,akkor szelektálok.:) -
#15112 szerintem egy warez kérdésbe nem hal bele senki
max azt lehet rá válaszolni, hogy off topik
mondjuk én már rég töröltem volna azokat a hsz-eket amiben vitatkoztok :D -
#15111 régen ki volt írva, de aztán már annyira nem érdekelt engem sem