44549
-
#15190 ó, ez nem is annyira színes, mint amiket időnként én csináltam. -
#15189 miért ne menne el? -
#15188 Igen, nem is panaszkodom. Csak 1 napig volt eső, utána jó időnk volt. Csak hát rövid volt, na de mit tegyünk, ha ennyire tellett? -
Gné Era #15187 családnak elege volt hogy folyton én ülök a gép előtt:)DD -
Gné Era #15186 Egyébként most kaptam egy laptopot. teljesen új és szűz. 5 giga memóriával..elmegy rajta szerintetek a sims 3? Win 7 van rajta. Szuper videó és hangkártya van benne.csak a sims 3 lenne rajta:)) -
Gné Era #15185 Neked legalább jó időd volt:)) Üdv a sims világában újra:)) -
Gné Era #15184 Szerintem jó lett nagyon.:)) -
Gólya #15183 -
Gólya #15182 -
Gólya #15181 késő este hozzánk is elért - bár jóval kevesebb esővel megúsztuk, de nagyon
sokáig villámlott, dörgött -
Gólya #15180 szerintem jó - de egyébként is az a lényeg, hogy neked megfeleljen
a fürdőben az szennyestartó? ha igen, a TS-al jött vagy valahol máshol találtad? -
#15179 Legújabb házamnál a pop-artra fókuszálok, na hogy sikerül? Ki szerint giccses ? Én személyszerint egy ilyenben eléldegélnék...
Lehet, kicsit vissza kell venni a szinekből
-
#15178 Szerintem a legújabb frissítés.
A Town Stuff csak hozzáad dolgokat. -
#15177 Amúgy kiderült már, hogy a sok újabb problémát a legújabb frissítés vagy a Városszépítő csinálja-e? -
#15176 Hú, az nagyon durva. Én nem értem, miért nem tud normális nyár lenni? Esni eshet, de létezik (legalábbis régen létezett) normális eső is.
Bugos az időjárás.
Ja, amúgy sziasztok, hazajöttem a nyaralásból. -
Gné Era #15175 még a híradóban is benne voltunk..A csatornákból visszafelé folyt a víz..a tűzoltók is itt voltak..leszakadt a villanyvezeték. Le volt zárva az utca..hömpölygött a fél méteres víz az úton..még sosem láttam ilyet:(( -
#15174 képet róla! -
Jossua #15173 Néhány simitás és kész a city :) kis domborzatigazitás,szinezés fák stb és ámen :)
-
Gné Era #15172 na ..kicsit nem nézek ide azt mi van itt?ne veszekedjetek.inkább játszatok. Győrre épp ebben a pillanatban özönvíz zúdult. hömpölyög a víz az utakon. világvége hangulat van!! -
#15171 nekem szinte minden helyiségben van -
Gólya #15170 azt csinálta azuram is, de még mindig nem tetszik neki:)
mondtam neki, csináljon pincét, rakja oda:) -
#15169 már lelikleg feldolgoztam, hogy ekkora
letettem mindenhová a sarokba, már észre sem veszem -
Gólya #15168 Mike!
találtál kisebb méretű szennyestartót?
azuram szenved most a nagy hodálytól... -
Gólya #15167 - gyere -
Ironman2 #15166 Asszem tényleg megyek hozzád majd látogatóba
Amugy mestervizsgám nincs,csak sima pékszakmunkás vagyok -
Gólya #15165 anyám...pszichiátriára kerültem?
doki ha nagyon magasak az árak, inkább megyek máshová:)
Mike kedvesem, nem hisztizek....a topic kinézete annyiban érdekel, hogy olvasható legyen a tartalom
Pékmester jöhetsz, van főtt marha par. szósszal - ha akarod, teszek el töltött paprikát is -
Coolfire #15164 Jó a warezt megcsinálom.A technikaiból úgyis elérhető minden. -
#15163 tudod milyen vagyok, szal ne huzz fel :D -
#15162 na most hisztezel! -
Coolfire #15161 Valamit nagyon félreértettél szerintem,én nem kenek senkire semmit sem.A banner dologgal sem rád céloztam,hanem arra,hogy 2 napig csináljuk.
Úgyhogy szerintem a játékkal foglalkozzunk,és ne egymással.Peace.:) -
Ironman2 #15160 Szeretünk téged Eni! Nyugodj meg -
Gólya #15159 ideges a nagyharang, nem én...
de azért enyhe túlzás rám kenni a balhét
adtam egy tippet, illetve felvetettem egy problémát - nem tartottam senkinek stukkert a fejéhez...akkor? mi a hézag?
most írjam végig nagy betűkkel, hogy qrvára nem érdekel a topic designja?
(egyébként ez az egész kicsit olyan, mint mikor a cégvezetőt elárasztják diagrammokkal, színes táblázatokkal - amik ugyan nem mondanak semmit, de hűdemilyenjólnézkiezigen...)
nem én jövök ide warezolni - viszont emlékszem arra az időre, amikor nekem volt új a net minden apró bogarával együtt
na inkább elmúlok a közérzetből
-
#15158 én pl. androidon nemtok rákattintani a menüre -
#15157 te meg ne legyél ideges -
#15156 én szzimplán 5 linkre gondoltam
kb akkora méretben mint az x user olvassa most a topikot
ha valakinél vmin nem működik a menü, akkor is elérje
ennek igy sok értelme nincs -
Gólya #15155 most nehogy már én legyek az oka, hogy te saját szabad akaratodból változtattál a "dizájnon"
komolyan, most kinyílt a bicska a zsebemben... -
Ironman2 #15154 -
Coolfire #15153 Én nem is játszom már inkább vele.Majd ha kiadnak valami rendes javítást.Addig szórakozom mással.:) -
Coolfire #15152 Csak az bosszant,hogy annyit görcsöltünk a bannerrel.De mindegy,már kiírtam.:) -
#15151 Valamit segített az errortrap package?