44549
-
Gné Era #15230 Ne egyen..Én nem tudtam volna megvenni.. A tesóm hazajött a légióból,8 éve nem láttuk(( Ő találta ki,hogy meglep bennünket egy ilyen ajándékkal..Magyarul=valagamat a földhöz verem örömömben én is.))) -
Gné Era #15229 a mostani gépen 1 giga van és xp..a sims tökéletesen működik rajta..igaz alacsony beállításokkal..de semmi gond vele -
Gné Era #15228 persze...az van rajta. teljesen szűz gép.telepítve volt rá minden..és ezek alapban benne vannak. -
Coolfire #15227 Hát igen...erről én is tudnék mesélni.:)) -
#15226 ugyanmár, 3 semmi
amikor vannak 8-an, na az izgalmas :D -
#15225 ez az eredeti terv
-
Gólya #15224 most dobtam össze egy házat egy háromtagú családnak - jó, nagyjából már megvolt korábbról, most csak kibővítettem egy gyerekszobával meg egy plusz fürdővel
felvettem a tárolóból Williamséket kíváncsiságból (volt ugye apukának a korábbi gondja a gyerekes családjával - gondoltam, megnézem nálam bejönnek-e azok a furcsaságok); hát valami őrület három simet figyelni -
Gólya #15223 mi bajod van ezzel?
szerintem meg tök jó -
Gólya #15222 szülő tervez, gyerek végez:D - igaz, doki?
valahol van egy képünk a két kisebbről - még alig érték fel a székből a gépet, de már ment a stratégia ezerrel:)
na jó, annyira azért nem kockák... -
#15221 akkor ezt kipróbálom mert van egy-két ruha ami zavar -
#15220 így már sezbb -
Coolfire #15219 A Sims 3 Dashboard tool nem jó?Igaz,én még nem használtam,de az MTS szerint ki lehet vele szedni az inkompatibilis cuccokat.Az a baj,hogy egy frissítést nem lehet önmagában leszedni,csak a játékkal.Ezt is megoldhatnák,már igazán.:) -
Na ja, a külsővel én sem vagyok megelégedve, lehet még megpróbálok valamit kezdeni vele. Persze a képen minden meseszép, csak ajátékban béna pedig én beleadtam apait, anyait -
#15217 mert már annyi letöltött vackot összeszedtem, hogy ihaj. De ha a frissítés a ludas, akkor mindegy is. -
#15216 mondjuk a házad olyan chokito-s
kivül ronda de belül finom
legalább nem törnek be, azt gondolnád halál unalmas konformista emberek lakják, aztán bemész és döbbensz -
Coolfire #15215 De miért akarsz reinstallt?Ami nem kell,azt anélkül is ki lehet szedegetni. -
#15214 ellenben a ház eléggé csúf -
#15213 én nem bánnám
mondjuk a gyerek ne legyen kocka, de azért xbox biztos lenne
apa meg majd jáccik éjjel (vagy a csemetével) -
Coolfire #15212 Ne bánkódj,1 GB RAM is elég neki.Legalábbis én annyival játszom.Igaz,store minimális,CC cucc meg egyáltalán nincs fent.De próba szerencse.:) -
#15211 el -
#15210 teljesen jó szinek, nagyon art a lakás, de nekem tetszik -
#15209 a wc ülőkéd mintája nálam a gyerek fürdőgatyája :DD -
#15208 A helyzet egyre elkeserítőbb. Bár én mostanában keveset játszom, inkább építek, de már azon gondolkozom, hogy újra kéne telepíteni az egészet. Csak hát a fél nyaram ráment arra, hogy leszedjek dolgokat, meg a házakra, simsekre, szóval nem tudom... -
Gólya #15207 no de ez nem új lesz:( -
Coolfire #15206 Hát nem tudom...nekem az OLS(vagy a vele járó patch)teljesen kilőtte azt a lehetőséget,hogy külföldről bármit is hazahozzanak a simek.Mikor csak az expansionok voltak fent,rendesen működött.De nahy a valószínűsége,hogy a patch kavargat.
-
Coolfire #15205 Na,ilyen "kockaházakat" én is tudok... -
Coolfire #15204 Hát újonnan nemigen pakolnak bele 2-3 GB-nál kevesebbet.Úgyhogy lehet majd rajta Sims 3-at játszani.
Engem ehetne,mert nekem még mindig nincs.:) -
Coolfire #15203 Szerintem tök jó.Bárcsak nekem is lenne türelmem ennyit tökölni egy házikóval.:) -
Coolfire #15202 Hát telepítsd fel rá.:)Egyébként -majdnem biztos-,hogy a legmagasabb beállításokkal röccenésmentesen fog rajta futni.De ugye 64 bites Win7 van rajta?Mert csak az tud kezelni 5GB RAM-ot. -
#15201 igen, úgy értettem én is, hogy átlagos, nem extrém. -
Gólya #15200 inkább úgy lehetne fogalmazni, hogy kívülről teljesen átlagos
ne bántsd a belsőt, jó az
én nem szoktam ennyire tarkítani az enyémeket, de ha másnál látok ilyet, általában tetszik -
#15199 belülről egyedi és kicsit extrém, de én szeretem az extrém dolgokat, mondom, én ennél erősebb színeket szoktam használni, ha olyanom van -
#15198 mert belülről nem? -
#15197 kintről teljesen normális -
#15196 Egyébként a szennyestartó ugyanolyan magas, mint az előző, csak az alakja más...
kintről
-
#15195 szerintem is -
Gólya #15194 de miért? ez szerintem így jó
-
Gólya #15193 most esz a sárga:)
elvileg az enyém most lesz cserélve, de azon csak egy giga van állítólag:(
szóval megint csak a kis apróságaimnak lesz jó...no de az is több, mint a semmi:)
látod Mike, így jár az, akinek saját csemete van...ráadásul nem is szólóban:D beáll a sor végére, aztán álmodozik:D -
#15192 Town Life Stuff, és kösz mindenkinek, aztán átgondoltam, és kicsit kifakítom :D -
#15191 hm, nem szép tőle