44549
-
Gné Era #15390 ne idegelj már előre.)DD én szőke vagyok:)) -
#15389 igen, így van -
Gólya #15388 túrót tesztelik...hajtja a fejlesztőket a kiadó, aztán nincs idő normális munkára
gondolom, nem nagyon merik azt mondani, hogy nincs kész, mert feltételezhetően ott is akar egy-két ember a helyükre..., így inkább kiadják így a kezükből, aztán toldozgatnak-foltozgatnak -
#15387 Ja, igen, mert valószínűleg az is ilyen package fájl. Nem tudom, elég-e neki, ha csak úgy csinálsz egy mappát. Én jó sokat vacakoltam ezzel egy hónapja, aztán nagy nehezen Ironman segítségével sikerült. -
Gné Era #15386 szóval ..kalap szar az egész..mindegy..most nekem működik..tuti hogy nem megyek sehova nyaralni..csesszék meg..ennyi erővel a Világ körül-t le is lehetne szedni.. -
Gné Era #15385 így szerintem én is tudnám tesztelni..egy valag pénzért persze -
#15384 hát ez az! Állítólag tesztelik, csak hát kérdés, hogyan, ha ilyen sz...r? -
Gné Era #15383 nálunk viszont azért többe kerül..szerintem meg az szégyellje magát aki elkér érte ennyit.. -
#15382 különben igen, csak most nem tudom, minek neked Mods mappa? -
Gné Era #15381 a biztonság kedvéért kérdezem:)) -
Gné Era #15380 de ha legközelebb megint eltűnik a fejük,Kem ott linkelte mit töltsek le és tegyem be a Mods mappába.. -
Gólya #15379 pont azt fejtegetem itt azuramnak, hogy ismerve az ámerikás mentalitást, lesz itt még asztalborogatás az ea-ra
mert oké, hogy nem sok az a pénz, amit egy átlag amerikai játékos kiad a simsre, de pénzbe került és kapott érte egy kalap szart (bocs) és ez, ami pofátlanság - ráadásul ugye megy a panasz a hivataloson és letojják -
#15378 Írtam is, hogy szerintem sincs neked olyanod, de nem is kell, hogy legyen, mert az a package fájlokhoz van. -
Gólya #15377 a' lesz a vége, hogy visszamegyünk Sims2-t játszani
szerintem ha mégis lesz az új gépemből valami, inkább azt rakom fel...és ezt most nagyon komolyan gondolom -
Gné Era #15376 és csak egyszerűen csinálok egy ilyen mappát és elnevezem?? -
Gné Era #15375 de hát nem tesztelik a játékot mielőtt piacra dobják?? aki megveszi szerintem annak is ilyen gondja van..az milyen dühös lehet:)) -
Gné Era #15374 nincs nekem olyan:(( -
Gólya #15373 de akkor meg azt a drága jó moszkvai nénikéjüket, aki a Szaharában egy marék homokért dugott...és most igen nőies és finom voltam (már a többi jókívánsághoz képest...) -
Gné Era #15372 Pl franciáknál semmi gondom nem volt..onnan rendesen hazajött a csaj..de tuti hogy a Világ körül-el lesz valami gond -
#15371 Dokumentumok/Electronic Arts/Sims 3/Mods -
#15370 Ha nem töltöttél le package fájlokat, akkor nem is kell Mods mappa. Amúgy ott van a Saves-nél. -
Gné Era #15369 na ez az..ráadásul ugye vannak gyümölcsök meg receptek meg egy csomó minden amit csak külföldön kapsz meg..úgyhogy lőttek egy csomó vágynak is ezzel:(( -
Gólya #15368 könyvek, gyümölcsök, fabábu...szóval ugyanazok - ebből nem sokat lehet leszűrni, de látod, kem azt mondja, az ő simje Egyiptomban volt, szóval akkor most elvesztettem a fonalat... -
#15367 Lehet, hogy neked olyanod nincs. -
#15366 hát igen, csak elég durva, hogy ki lehet dobni a világkörül kieget, mert jött az újabb -
Gné Era #15365 na még azt kérdezném,hogy ezt a Mods mappát hol találom?? -
#15364 ügyes vagy -
Gné Era #15363 De ebből következik,hogy a Nemzedékek elbaszott valamit a Világkörüli kiegben. Mivel nekem semmi letöltött cuccom nincs,és javítást sem tettem fel.Tehát nem megyek nyaralni.. -
Gné Era #15362 és én meg ugye ügyesen,szőke létemre,megcsináltam:)DD -
Gné Era #15361 azért hasonlítsuk össze a hitesed meg én mit vásároltunk Kínában..Hátha rájövünk..mi kavar be!! -
Gné Era #15360 óó Kem..csók a homlokodra:)DD -
Gné Era #15359 Működik..Azt a mentést adta be mielőtt elmentem volna Kínába:)) -
Gné Era #15358 hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#15357 Nekem Egyiptomi nyaralás után csinálta ugyan ezt, mint neki -
#15356 Ha megint nem lesz meg a fejük, akkor szedd le ezt, illetve ezt, majd Mods mappába be kell őket rakosgatni -
#15355 nem kell átmásolni, elég átnevezni a mappát -
#15354 ja, értem már -
Gólya #15353 lehet, hogy amit elhoz az ember Kínából, az kavar?
hát mi ez? Piszkos Fred meg a málnaszőr?:) -
Gné Era #15352 de azért megnézem..pill -
Gné Era #15351 egy előző mentést akarnék betölteni..egy régebbit..nem azt amikor kínából hazajöttem..hanem amit előtt mentettem..