44549
-
#15430 Akkor jobban megéri elengedni, mint hogy a rendőrség elkapja. Mekkora vicc :D -
Gné Era #15429 majd később még benézek.)) -
Gné Era #15428 na.. ma délután két sikerélmény.)) legalább ez megmaradt nekünk.)) -
#15427 Siker! :)
köszi mindenkinek -
#15426 nem rossz -
#15425 hát igen, én is elhamarkodtam, nem kellett volna feltennem -
#15424 na most sikerült, megyek tovább -
Gné Era #15423 viszont amit a my simsen írtak,azt kipróbáltam..a tippek között olvastam,hogy ha jön a betörő, szabadon lehet engedni, mikor a rendőr bejön a lakásba körülnézni..és tényleg..másnap kaptam 20 ezer simoleont a tolvajtól,hálája jeléül:)) -
Gné Era #15422 nem megyek nyaralni..vagy megvárom amíg a javítócsomag rendesen ki lesz próbálva mindenkinél.)D Eddig úgy tűnik,hogy az sem működik..Legalábbis azt hiszem gólya írta éppen,hogy ő már leszedte és telepítette,így ő sem meri nyaralni küldeni a simjeit.. -
#15421 Hát lehet, nem ... mélyedés létrehozásában nem vagyok valami jó, ráadásul most nem is tudok a lyukba 2 szintes falat rakni, mert nem jelennek meg a tetején a négyzetek, amire építeni lehet. -
#15420 Ja, és addig hogy játszol? -
#15419 hát az, nekem akadozik a játék rendesen, utazást még nem próbáltam. legszívesebben leszednék mindent, és újraraknám az egészet, csak nem tudom, van-e értelme. -
Gólya #15418 egyáltalán nem bonyolult:) -
#15417 Megvan, elsőre bonyolultnak tűnik, de megpróbálom. -
Gólya #15416 többek között a mysimsen is találsz rá leírást
de ha rákeresel a sims3tutorials-ra, találsz több helyet is -
Gné Era #15415 én tuti megvárom a következő nagy kiegészítőt..azzal majd talán javítják ezt a hibát..mert ahogy olvastam a javítócsomag is egy kalap szar.. -
Gné Era #15414 my simsen mintha láttam volna valami tippeket erre.. -
ilyen félmagas falakat hogy lehet építeni? -
#15412 Hát ha már nem kellenek, persze. -
#15411 jó kérdés, szerintem kellene, hogy legyen. -
#15410 Persze, hogy az enyémek is most szeretnének külföldre menni, de lehet, hogy nem engedem nekik. -
Gné Era #15409 ja még egy dolog..itt a save mappában ott vannak a régi városom mentései is..amiket a játékból töröltem..szerinted innen is törölhetem őket?? -
Gné Era #15408 a következő mentésemnél megint lesz backup végű fájl? -
Gné Era #15407 mindegy..azért kis cetlire leírtam,mit kell csinálni ha legközelebb ezt csinálja..aztán a kérdés az,hogy eleve az a hibás ha elmész külföldre,vagy csak akkor csinálja ezt ha hazahozod a magokat,meg a tárgyakat?de most nem próbálkozom meg vele:)DD -
#15406 -
#15405 elég jól leírja, de az ember tényleg csak azután érti meg, miután már végigszenvedte a telepítést. -
Gné Era #15404 nekem még magyarul is kínainak hangzik..brr Kínát nem is említem.DD -
#15403 ja, akkor jó. folyton keverem ezeket az oldalakat. -
#15402 hát én is tudtam valaha... de ma már semmit -
#15401 ja, a vigyor nem ennek szól, csak közben távirányítom itt a Zuramat, aki kukoricát főz, és elbambultam. -
Gólya #15400 a mysims magyar simses oldal:)
és meg is kerestem közben: itt a 3. pontban van a leírás -
Gné Era #15399 még ha oroszul lenne..már azt sem érteném:)) pedig abból perfekt voltam anno:)) -
#15398 elhiszem, az embert ez rendesen kiidegeli -
#15397 ez is igaz -
Gné Era #15396 csak tényleg az a bosszantó..hogy mikor hazaért a csávó..direkt megvártam amíg belép a lakásba..mondom jól van..feje meg van..könyvek cuccok ott voltak..utána mentettem..erre a következő játékindításnál meg összekavarja nekem az egészet.. -
#15395 Ha angolul van, akkor nem megyek vele semmire. De nekem sikerült valahogy nagy nehezen feltelepítenem a Monkey-t, és utána már berakta a package fájlokat. -
Gólya #15394 én nem - mégse boldogulnék egyedül:D -
#15393 ne aggódj, én is, ráadásul nem tudok angolul se, és nem tanultam soha számítógépet kezelni sem. -
Gólya #15392 a mysimsen mintha olvastam volna erről - érdemes lenne megnézni
ha jól emlékszem, a tippek-trükkök rovatban van az egyedi tartalmaknál -
#15391 hát ez az! Alapjáték, és csók.