Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Na már kezdtem azt hinni hogy nincs itt senki XD

Talán mindenki simsezik vagy kint van a strandon és napozik és bámulják a jó csajokat xDD.
Joschka
Kattints rá a simed kiszemelt 'zöldcsíkos' partnerére és ha van az elõugró interakció menüben jegyesség felajánlása, akkor válaszd ki azt. De ha mindig visszautasítást kap az azért van, mert a személyiség jegyeik nagyon külömböznek egymástól. Akkor másik simet kell helyette keresni.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

bazza
Reménybeli partner... már több hete. maxon van a zöld csík, mit kell tennem hogy elõrébb lépjen a kapcsolat?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

a házamnál nincsen de Twinbrook ba lakom és ott a Borostyán temetõ van... de a házamnál nem is akarok sírokat 😄 az mien ronda lenne ha az udvarban sírok lennének 😄

Svenson
A házadnál vannak sírok? Onnan jönnek a szellemek, de te nem tudod befolyásolni, hogy jöjjenek. Jönnek, ha akarnak.

az én lérdésemre senki nem válaszol 😞😞😞 <#email>

Joschka
Na, evótam franciába azt biztos, ami biztos bevásátam abból a nektár készítõ szerkentyûbõl. Vettem rögvest 5 darabot!...hehehe És be fejeztem az egyik feladatot, amely az volt, hogy a nektárkészítõ pasasnak lekellett gyártanom 3 üveg nagyon jó nedüt. Az egyikre azt mondták hogyha ilyen íze van, akkor jobb ha az üvegben marad...
De végül is teljesítettem a feladatot és mivel már 7. szintû lõre gyártó vagyok. A tulaj azt mondta, hogy má mindent tudok a nektár gyártásró, úgyhogy má nincs mit tanítania...hehehe. Haza érve rögtön a ház alá építettem is egy két részes pincét. A kisebbikben megy majd a cucc gyártása, a nagyobbikban meg a megkóstolása....
Ja most már a kertemben az összes gyümi kiváló minõségû, bízom benne, hogy nagyon jó minõségû nektárokat fog ezután a simem gyártani.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Mike at home
hm... tûzgyümibõl fopgok nektárt készíteni
fotós srácot elküldöm Fr-be, csak mostanában nincs pénzünk, meg idõnk sem a 2 kissrác mellett
tök röhej, hogy egy szobában vannak, és mégis egyedül érzik magukat
meg 2 tipegõ sem tud együtt játszani, semmit sem 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

És szellemek a tiétekbe már jöttek a házatokba láttatok mert én még nem 😞 biztos... én nem csinálok jó vmit mert a temetõbe is direkt kivittem a simemet méghozzá éjjel és ott sem találkoztam eggyel sem😞 segítsetek hogy mért nem mert biztos h én nem csinálok vmit jól... ?! köszi!😊

Mike at home
nekem si, de nekem méár beromi jókat csinál
talán mert great-ból volt
tegnap hazamentem õsökhöz gyártani egy kis itókát, de kiraktak, hogy késõ van, takarodjak haza
majd ma visszamegyek és megnézem az eredményt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

és amugy az orvost még mindig nem tudom hogy hogyan lehetne a várost járva gyógyítani oltást beadni stb... ahogy le van írva... nem tudjátok még??? talán ugy h a kórházba jelentkezel szervdonorként... de utánna lehet h ki is lehet jönni, de nem hiszem😞 ti nem tudjátok hogy hogyan van ez? köszi 😊

hi. na ugy lehet egyéni vállalkozó vki ha elõször az állások és szakmák pontba választasz egy szakmát pl: Szellemvadász, Divattanácsadó, Tûzoltó stb. és ha elfogadtad a hivatást akkor utána ha megnézed megint az állások és szakmákat akkor már feltûnik az Egyéni vállalkozó pont és ha arra rámész akkor már Író lehetsz... tovább én sem tom még dde gondolom ugy fog lenne ha elkezdtél dolgozni is meg már dolgoztál benne egy db-ig akkor lehet többet is választani h mire akarsz vállalkozni <#felkialtas><#eljen><#hamm><#wave><#taps><#bdead>

Svenson
Hm. Akkor el kell gondolkoznom, melyiket érdemesebb felrakni. <#fejvakaras>

Nekem meg még magom sincs..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nem szatmári szilva kell,jó a keritéssazggató is.😊

Joschka
Még jó, hogy "itthon" már nagyon jó minõségû az alma, szõlõ és a citrom.

Joschka
Na, ezt viszont eddig nem is gondoltam. Köszi!

a gyümölcs minõsége is számít

Joschka
Na, gyerünk akkó simsezni most má!!!

Joschka
Háháhá!!! Coolfire és a Májgeri....

Joschka
Eléggé rámenõs lettél ám, nem szórakozol...!

Joschka
Nagyon...õõõõ megvan még! Kûggyek belõle...álítom a nyomozód nem fog tõle tüzes lasztikat hajigálni...hihihi<#hehe><#nevetes1>

Joschka
Jó, de ha felrakod az Álomállásokat, akkor felejsd el a világkészítõt, mert az új kieggel és a vele jött frissítéssel nem kompatibilis, el sem indul!

Beújítok én is egyet,s én leszek a részeges karatemester.😊

Akkor jó vegyi gyümit csináltál?😊

Joschka
Köszi, tudom, mert már alma és citrom és háhá...dinnye is szerepelt nálam a repertoárban. Paradicsomot is tettem volna bele meg krumplit de a játék azt nem engedi. Hááát a végeredmény az olyan is volt....még akkor is ha szõlõbõl csináltam másból nem. Ez mondjuk kicsit furcsa 3. szintû nektáros szinten. Akkor mit kéne bele rakni, hogy jó legyen, folyékony aranyat?

Reszkess Twinbrook!Már 4.-es Sim Fu tudásom van.Nem kell ide megvesztegetés,vagy rábeszélés.A kábszeres paradicsomokat is ütésekkel nyomoztam ki..

Mike at home
jah, nálam a szilvapálinka megy akarom mondani szilvalé 😄D

nem csak szõlõbõl lehet nektárt készíteni

(ha tudod, nem szóltam semmit)

Mike at home
szív metszésû rószaín gyémántom már volt pár, kb 7k ér
az ilyenekbõl van a nagy szép házam 😄

Mike at home
van egy briliáns metszésû rózsaszin gyémántom, de brilináns metszést még nem tudtam választani
egyzser volt vmi metszés lélekkõre 6500-ért, de soha többé nem jelent meg

Svenson
Köszi, veszek is. Most már csak meg kell neki tanítani a nektárkészítést. Bár az a helyzet, hogy egyelõre kísérletezek csak, mert ha minden igaz, ma újra lesz telepítve az egész Sims. Ugyanis nekem kell a kis városkám (Riverview). Az olyan helyes kis város, vagy inkább falu?

Látom, neked van sajátod is, de az még nekem magas, hogy sajátot készítsek. (Gondolom, a világkészítõvel lehet, azt is fel kéne telepíteni akkor.)

Joschka
Akkor találsz a falra akasztható dolgoknál a Vásárlás menüben nektár tartó polcot. Vegyél belõle többet, és a sim ezköztárából meg bele is tudod a cumisügegeit szépen pakolni a tartókba.

Svenson
Olyan nem is kéne. <#hehe>

Vettem viszont nektárkészítõt. Meg egy rakás palack jó drága nektárt. <#hehe>

a városházán is próbáltam ott sincs kiírva csak a belsõ építész. meg szeretnék nyitni tetováló szalont is meg szobrászatot is de amég nem tudom megszerezni a vállalkozóit addig ezek nem tok nyitni...

hát nem tudom de még én nem láttam eddig egy szellemet sem se a házamba meg sehol sem (jó nem mentem még el szellemvadásznak) de akkor is kéne látni õket... 😄 meg nem tudom h hogyan lehetne az a mászkálós orvos, meg bementem a bizományi ba és ott nem is volt eladó vagy ha vki megveszi az üzletet akkor lesz... meg
akarok most szórakozó helyet nyitni de nem tudom megszerezni az egyéni vállalkozóit mert egyszerûn hiába nézem a számítügépen csak az Állások és Szakmák nál Keressen állást Keressen szakmát van és ott sem találom a vállalkozóit

Joschka
Ja, szõlõt lehet ám szedni a nektár készítõ üzem melletti kertben franciaországban. Az is jó, ha nem akarod megvárni míg nálad beérik...hehehe

Joschka
Ráérsz, nem kell vele kapkodni, mivel ez egy életszimulátor játék, nem lövöldözõs meg autós....

Svenson
Köszi, lassan csak belejövök. <#vigyor5>

Svenson
Ja, én meg a boltban néztem. <#falbav>

De gondolom, a nektáros kereskedõnél van. No, megnézem. <#fejvakaras>

Joschka
Elmész franciaországba (mármint a játékban!) és van ott egy nektár készítõ üzem, ahol árulnak nektárt is, meg nektár készítõt. Elmész oda azt veszel egyet. A szerkentyû bekerül majd a családi ezköztárba, amit mikor hazaérsz és már szõlõt is ültettél a kertedbe, akkor a szerkezetet a vásárlás módnál a Családi ezköztár ikonnál meg fogsz majd találni, és beépítheted a telekre. Ja, és nektár tartókat is vegyél hozzá! Azután mehet a sajtolás, nektárkészítés....éééééésss az ivászat!!!!

Franciaországban van a kereskedõnél a nektárkészitõ.Tanulni is ott lehet az egyik küldetésnél

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Joschka
Oké, hogy te ilyesmiket találtál ott, de a város ahol az én simem él azt magam készítettem, úgyhogy teljesen más, mint Sunsetvalley vagy Riverview... és jóval kisebb. Na majd lövök fel azoknak képeket róla, akik még nem látták a városomat, Timkalandot!

Svenson
Hol lehet venni nektárkészítõ kütyüt? És hogy lehet megtanulni nektárt készíteni? Ez a simsem most meg akarja tanulni. Ivott egy rakás nektárt, de nem rúgott be.

Joschka
Ja, tegnap robbantottam a szemét telepen....Robbantottam!!! hát ez kicsit nagyon túlzás, mert se füst se pukk...vagy ilyesmi... pedig a simem e szaladt a kerítésen kívülre azt befogta a füleit. Csak azt lehetett látni, hogy szana széjjel hevernek mindehol a telepen a szajré kupacok. Na gyorsan összekapkodtam, lett is vagy 50 csomag. Se füst...se lág...se durr!!!

wesker24
Mivel a simsem a tudományos pályán dolgozik ezért találtam egy csomó magvat a tudományos labor háta mögött ahol az a kör alakú kupola van.
4 ritka-t és 2 különleges magvat találtam.

És még talátam 3 magvat a temetönél is 1 ritka 2 különleges el is vetettem öket.

Amugy milyen jó lenne már ha lenne benne multi xD

Vagyis átlehetne menni a userek othonába aztán lehetne csereberélni dolgokat, mint pl nekem volt életgyümölcsöm már el is ültettem igy ha terem majd igy simán tudnák adni más usereknk akinek kellene mint pl Jóska bá XD
Joschka
Szerintem itt a fórumon nincsen olyan játékos, aki teljesen ismerné az egész sims 3-at. (Ha volna mégis tedd má fel a kezedet, jó!)
szerintem próbáld azért meg.

Joschka
Köszi Vica!

vica0523
http://www28.zippyshare.com/v/67009385/file.html Ez mûködik ha mégis úgy döntenél (fruit hack helyett)

Svenson
<#hehe><#eljen>

Azt hiszem, ezt kipróbálom. Mégiscsak fel kéne pakolni ezt karrierest is, tök jól néz ki az embered, ahogy ott matat a mûhelyben. Csak nem tudom, meddig bírja a gépem. Azt nem szeretném, ha akadozna.

Bár nem tudom, melyik karriert akarnám kipróbálni, az alapjátékban is van még, amit nem vittem végig.