44549
-
#15470 Köszi. -
Gólya #15469 tulajdonképpen ezzel kapcsolatos - ahogy dolgozik folyamatosan ezen az asztalon, úgy kap újabb és újabb lehetőségeket a simed
amit említettem - az áska pl. remek dolog a föld furkálására:D mindenféle érdekes dolgokat találhat a simed - persze közösségi területen, más portáján nem illő ilyet csinálni, de a saját telkedből nyugodtan ementálit csinálhatsz:) -
#15468 Köszi a tippet!
Akkor keresek valami barkácsasztalt.
Olvastam valami olyat is, hogy lehet feltaláló lenni. Erről tudnál valamit mondani? -
Gólya #15467 vegyél egy - hú minek hívják? barkácsasztal vagy mi a manó - ehhez kellenek
megtalálod a hobbicuccok között
annál tudsz mindenféle dolgokat összeeszkábálni - eleinte csak kis egyszerű holmikat...játék, ilyesmi, aztán egyre komolyabbakat is - ezeket el is adhatod, beviheted a bizományiba is, talán ajándékba is lehet adni; de van pl. olyan is (áska), amit használni tudsz
próbáld ki, aztán meglátod:) -
#15466 Lenne egy gyors kérdésem.
Megint elkezdtem sims-ezgetni és felraktam az álomállásokat.
Van az a roncstelep ott összeguberáltam mindenféle vacakot (limlom talán). Na az mire jó? Ott figyel az inventoryban kábé 60 darab és nem szeretném egyesével eladogatni. -
Gólya #15465 szép napot!
mi ez az új "dizájn"?
vagy csak nálam változott? -
Gné Era #15464 Azt nem értem,hogy tegnap ugye a backup mentést másoltam a sima mappába,hogy az előző mentésemet adja be,mielőtt Kínába mentem volna.És most nézem,benne van a mentésben egy NHD meg egy package fájl China címmel. De mit keres az ott amikor nem is voltam még Kínában?? -
Gné Era #15463 Egyébként csókoltam a homlokodat a segítségedért.. Sikerült a régi mentést betölteni mielőtt elutazott volna a simem Kínába.:)) -
Gné Era #15462 Nem gondolnám,hogy az új peccs miatt van..Mivel én mióta feltelepítettem a Nemzedékeket,azóta semmilyen peccset nem tettem fel, és nem is frissítettem. Szerintem a Nemzedékek okoz valami hibát a Világ körül-ben.. -
Gné Era #15461 ne crackeld a játékot..mini image-t használj.. -
Ironman2 #15460 Tapasztalati pontok a szintlépéshez -
Ironman2 #15459 Frissiteni kell,amig el nem indul.Általában 35 százaléknál megakad,de továbbmegy majd -
#15458 Nálam most meg el sem indul. 502 Bad Gateway hibával kidob -
#15457 nekem a gameplayek alapján elég gagyinak tűnt... mik azok a csillagok, amik kiesnek a tárgyakból? -
Ironman2 #15456 Hehe.Jobban szórakozok ezzel a Simsociallal ,mint a Sims3-al.Most jó a játék,már 3-as szinten vagyok,és egyre több lehetőség nyílik meg -
#15455 na most először életében összeomlott a játékom... ondanom sem kell mennyi minden veszett el, kb. gész nap játszottam ma, és hülye fejemmel csupán csak egyszer mentettem... na msot vet szét az izdeg engme is.Elkezdett ugrálni a kép, megbénult az egész...gonolom nem szofver hiba, inkább hardwer, szegény Mac-em egész nap zúgatta folyamatosan a hűtést.. na de ez mégiscsak Apple, hogy lehet ilyen -
Lesusius #15454 Köszi! -
Ironman2 #15453 Na ennyi volt a simssocial mára.Egy kicsit lehalt a játék
Pedig nagyon jó lett! -
#15452 Nem jó a krekk, olvasd el a F.A.Q-ot!
ITT -
Ironman2 #15451 Nálam tökéletesen megy.gyertek majd a topikomba aki játsza a SImsocialt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1308994615 -
Lesusius #15450 Sziasztok! Nem tudja nekem valaki megmondani, hogy miért dob ki engem a játék ha fel van rakva a generations vagy a legújabb patch? Sajna csak krekkelt gamém van. :S -
#15449 ennyi, le is rohadt -
Ironman2 #15448 Na asszem csinálok másik reget fészbukon -
#15447 Én játszok vele XBOX-on, ott is vannak hibái bőven... -
SinkoRoli #15446 <3 -
#15445 erre bezzeg van idejük
tolja valaki xboxon? az is ennyre bugos? -
#15444 Ez de kemény :DD -
Ironman2 #15443 Egy az egyben a sims3 hangjai hallhatók -
#15442 arra nem marad idő -
Ironman2 #15441 Tök jóóóóó lett! -
#15440 mármint az a link, amivel lehet javítani -
#15439 Nemrég írt erről valaki, éppen ma, ha visszaolvasol, itt van a link is valahol. -
#15438 nekem is egyiptom után volt -
Ironman2 #15437 Sims 1 tolható immár a Facebookon is!
http://apps.facebook.com/thesimssocial/?pf_ref=sb
Jó szórakozást! -
Ajsa #15436 Sziasztok!
A Sims 3-ról lenne szó.Ha sok a rokon az aktuális családomon kívül vagy belül akkor el tűnek a sims ikonok,erre már többször volt példa,leginkább a gyerekek szoktak el tűnni,már akkora a családfám hogy van nagymama is és lett volna dédinagymama is,de arra még nem került sok a hiba miatt.Az alap Sims(3-as) a Városszépítő cuccokig van meg nekem,az a kérdés merült fel benne hogy lehet hogy valamelyik extra tartalom csinálja ezt az egészet?Bár az indító panelen ki lehet törölni az extra cuccokat,de lehet hogy felesleges lenne,a ti tanácsaidat szeretném kérni,mert szerintem ti ebben jobbak vagytok,én csak össze vissza törölnék mindet...Szóval értitek,ez lenne a gond!
Előre is köszönöm szépen! :)
Üdv:Ajsa
-
Ironman2 #15435 Hivatalos fórumon mindenki nyavalyog percenként az uj peccs miatt -
Ironman2 #15434 -
Ironman2 #15433 Nem kell elmenni Kínába! Sajnos hibás lett a WA az uj peccs miatt -
#15432 Kit érdekel, ha ennyi pénzt adott?:D -
Gné Era #15431 mondjuk a rendőr lecseszett..hogy képzelem,hogy elengedek egy veszélyes bűnözőt??:)DD