44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    nem tudok angolul ironman:((((
  • Gné Era
    szedem aztán nézem..pill
  • Ironman2
    A zöld kockákra itt a javitás.Most linkelem 3-szor ide:

http://crinrict-help.blogspot.com/2011/06/bug-sims-missing-from-portrait-panel.html
  • kem001
    Mindkettőt szedd le. Ha elakadsz, akkor felveszlek sg chat-re, éés ott megpróbálom elmagyarázni
  • Gné Era
    kettőt linkeltél..mindkettőt le kell töltenem??vagy csak az egyiket??
  • kem001
    Igen, az oyan. Letöltöd, rákattintasz 2x és magától felteszi a megfelelő helyre, ha minden jól megy
  • Ironman2
    Hülyeség.Az alapban nem volt ilyen.Bármennyi rokonod lehetett
  • Gné Era
    na ezt értelmesebben..a package kiterjesztésűre kattintsak kétszer??amit tegnap linkeltél be.hogy töltsem le ha megint eltűnnek a fejek..az olyan??
  • Gné Era
    a francokat..azért tűntek el,mert hibás az új kiegészítő..ennyi..
  • kem001
    próbálj leszedni egy package kiterjesztésű cuccot, és csak kattints rá 2x. Akkor létre kell hoznia
  • Ajsa
    Ironman2:

Az azt jelenti hogy ha a két embernek a Feleségnek és a Férjnek pl testvére,Anyja stb.
    +a Feleségnek és a Férjnek a gyerek(ek) vannak,nekem ezért tűntek el a sims ikonok balról,mert nagyon sok rokonom volt! :/
  • kem001
    Akkor ennyi erővel 1 sim-em legyen és maradjon élete végéig magányos?
  • Gné Era
    TS3 install helper monkey..ezt töltöttem le..csomagoltam futtattam..ott is vannak a sims 3-ban a majomfejek..
  • kem001
    A zöld négyzetekre gondolsz?
  • Ajsa
    Ja még egy ucsó kérdés!

Soknak látom hogy vannak új kiegészítők,új bútorokat,na azokat hogyan hívják?Mert akkor nekem is meg kéne szerezni azokat!
    Ja és valaki tud az eltűnt ikonokról az szóljon!! :)

Köszi!
  • Ironman2
    Miaz hogy ne legyen sok rokonom? Az a játék fő értelme nem?
  • Gné Era
    mentek..sokszor..össz-vissz 3-an vannak..nem használok kódot és nincs letöltött cuccom egy sem..
  • kem001
    Melyiket szedted le belőle?
  • Ajsa
    Egy jó tanács:

- Sokszor mentsél!
    - Ne legyen sok rokonod a családod belül,vagy kívül!
    - ne használj olyan csalás kódot amit nem ismersz 100%-kosan!
    (Mert az lehet egy vírus is!)
  • Gné Era
    letöltöttem ezt a monkey lószart..ott is ülnek a majomfejek..de nekem aztán mods mappát ugyan nem hozott létre
  • Gné Era
    nincs...semmi
  • kem001
    Pedig van egy érzésem, hogy októberig nem fog tenni semmi az EA...:S
  • Ironman2
    Szerintem ez a laggolás a lucifer müve!

Az ördög vinné el!
  • Ironman2
    Nem.Nem is fogom
  • kem001
    Simcritical-os megoldást próbáltad?
  • Ironman2
    Azt nem oldja meg.Nekem is az a problémám,meg sokszázezer embernek a világon
  • kem001
    Itt nem a mentéssel van gond maga, hanem a játékkal. Lag gondot nem hiszem, hogy megoldaná az, amit leírtál
  • kem001
    Van bármilyen telepített tartalmad a játékban?
  • Ironman2
    Miért nem csináljátok azt amit Joshka guru irt anno? Ki kell törölni az egész dokumentumok/Electronic arts/The sims3 mappát,és hagyni kell hogy a játék ujra létrehozza ha elinditjátok egyszer a főmenüig.,majd utánna kilépni,visszamásolni a mentést,és a store,meg a mods mappát.Ennyi.Ez megoldja hogy menjen a régi mentéssel a játék.Nálam bejött anno.De elötte csináljatok róla biztonsági mentést,vagy egyszerübb ha átmásoljátok valahova átmenetileg az egészet
  • Gné Era
    szétvet az ideg...komolyan..hogy lehet ilyen szart kiadni egyáltalán??ekkora hibával??
  • Gné Era
    nem is voltam velük nyaralni..és már úgy sem működik,hogy a régi mentést töltöttem be..abban sincs feje a gyereknek..
  • kem001
    Ejj te szegény, valahogy látom ez a nyaralás nem jön össze a játékban.
  • Gné Era
    nem fogjátok elhinni..megint eltűnt a gyerekem feje...a kurva életbe!!!nincs hír a javításról????
  • Gné Era
    és másik városban ..mint eddig..
  • Gné Era
    azt hiszem a tudományos laborban kell elhelyezkedned dolgozni..akkor lehetsz feltaláló..persze csak ha majd a követelmények mind 10-es szinten lesznek..gondolom a logika,kertészkedés,horgászat.. ezek kellenek hozzá..
  • Gné Era
    az a fura..új játékot kezdtem..teljesen..mindent töröltem előtte..és ezekkel nem voltam sehol..csak a csaj volt franciáknál..
  • Mike
    feltaláláshoz kell
  • Mike
    korábban már lehettél
  • Mike
    ugyanaz van benne mint egy pc-ben, de nagyobb a hype meg minden 2x drágább
  • Ajsa
    Szerintem a Generációk kavar be mindenkinek,most már nem egyszer volt olyan üzi itt hogy a Generáció fent van neki és le állt a játék vagy stb szóval az a kiegészítő elég tragikus,de ki fogják javítani mivel ez egy nagyon nagy rendszer hiba,és ezzel be is lehetne őket perelni hogy valaki több ezer Ft-ért veszi meg és azt kapja hogy hopp el szált!:/