44549
-
Gné Era #15510 nem tudok angolul ironman:(((( -
Gné Era #15509 szedem aztán nézem..pill -
Ironman2 #15508 A zöld kockákra itt a javitás.Most linkelem 3-szor ide:
http://crinrict-help.blogspot.com/2011/06/bug-sims-missing-from-portrait-panel.html -
#15507 Mindkettőt szedd le. Ha elakadsz, akkor felveszlek sg chat-re, éés ott megpróbálom elmagyarázni -
Gné Era #15506 kettőt linkeltél..mindkettőt le kell töltenem??vagy csak az egyiket?? -
#15505 Igen, az oyan. Letöltöd, rákattintasz 2x és magától felteszi a megfelelő helyre, ha minden jól megy -
Ironman2 #15504 Hülyeség.Az alapban nem volt ilyen.Bármennyi rokonod lehetett -
Gné Era #15503 na ezt értelmesebben..a package kiterjesztésűre kattintsak kétszer??amit tegnap linkeltél be.hogy töltsem le ha megint eltűnnek a fejek..az olyan?? -
Gné Era #15502 a francokat..azért tűntek el,mert hibás az új kiegészítő..ennyi.. -
#15501 próbálj leszedni egy package kiterjesztésű cuccot, és csak kattints rá 2x. Akkor létre kell hoznia -
Ajsa #15500 Ironman2:
Az azt jelenti hogy ha a két embernek a Feleségnek és a Férjnek pl testvére,Anyja stb.
+a Feleségnek és a Férjnek a gyerek(ek) vannak,nekem ezért tűntek el a sims ikonok balról,mert nagyon sok rokonom volt! :/ -
#15499 Akkor ennyi erővel 1 sim-em legyen és maradjon élete végéig magányos? -
Gné Era #15498 TS3 install helper monkey..ezt töltöttem le..csomagoltam futtattam..ott is vannak a sims 3-ban a majomfejek.. -
#15497 A zöld négyzetekre gondolsz? -
Ajsa #15496 Ja még egy ucsó kérdés!
Soknak látom hogy vannak új kiegészítők,új bútorokat,na azokat hogyan hívják?Mert akkor nekem is meg kéne szerezni azokat!
Ja és valaki tud az eltűnt ikonokról az szóljon!! :)
Köszi!
-
Ironman2 #15495 Miaz hogy ne legyen sok rokonom? Az a játék fő értelme nem? -
Gné Era #15494 mentek..sokszor..össz-vissz 3-an vannak..nem használok kódot és nincs letöltött cuccom egy sem.. -
#15493 Melyiket szedted le belőle? -
Ajsa #15492 Egy jó tanács:
- Sokszor mentsél!
- Ne legyen sok rokonod a családod belül,vagy kívül!
- ne használj olyan csalás kódot amit nem ismersz 100%-kosan!
(Mert az lehet egy vírus is!)
-
Gné Era #15491 letöltöttem ezt a monkey lószart..ott is ülnek a majomfejek..de nekem aztán mods mappát ugyan nem hozott létre -
Gné Era #15490 nincs...semmi -
#15489 Pedig van egy érzésem, hogy októberig nem fog tenni semmi az EA...:S -
Ironman2 #15488 Szerintem ez a laggolás a lucifer müve!
Az ördög vinné el! -
Ironman2 #15487 Nem.Nem is fogom -
#15486 Simcritical-os megoldást próbáltad? -
Ironman2 #15485 Azt nem oldja meg.Nekem is az a problémám,meg sokszázezer embernek a világon -
#15484 Itt nem a mentéssel van gond maga, hanem a játékkal. Lag gondot nem hiszem, hogy megoldaná az, amit leírtál -
#15483 Van bármilyen telepített tartalmad a játékban? -
Ironman2 #15482 Miért nem csináljátok azt amit Joshka guru irt anno? Ki kell törölni az egész dokumentumok/Electronic arts/The sims3 mappát,és hagyni kell hogy a játék ujra létrehozza ha elinditjátok egyszer a főmenüig.,majd utánna kilépni,visszamásolni a mentést,és a store,meg a mods mappát.Ennyi.Ez megoldja hogy menjen a régi mentéssel a játék.Nálam bejött anno.De elötte csináljatok róla biztonsági mentést,vagy egyszerübb ha átmásoljátok valahova átmenetileg az egészet -
Gné Era #15481 szétvet az ideg...komolyan..hogy lehet ilyen szart kiadni egyáltalán??ekkora hibával?? -
Gné Era #15480 nem is voltam velük nyaralni..és már úgy sem működik,hogy a régi mentést töltöttem be..abban sincs feje a gyereknek.. -
#15479 Ejj te szegény, valahogy látom ez a nyaralás nem jön össze a játékban. -
Gné Era #15478 nem fogjátok elhinni..megint eltűnt a gyerekem feje...a kurva életbe!!!nincs hír a javításról???? -
Gné Era #15477 és másik városban ..mint eddig.. -
Gné Era #15476 azt hiszem a tudományos laborban kell elhelyezkedned dolgozni..akkor lehetsz feltaláló..persze csak ha majd a követelmények mind 10-es szinten lesznek..gondolom a logika,kertészkedés,horgászat.. ezek kellenek hozzá.. -
Gné Era #15475 az a fura..új játékot kezdtem..teljesen..mindent töröltem előtte..és ezekkel nem voltam sehol..csak a csaj volt franciáknál.. -
#15474 feltaláláshoz kell -
#15473 korábban már lehettél
-
#15472 ugyanaz van benne mint egy pc-ben, de nagyobb a hype meg minden 2x drágább -
Ajsa #15471 Szerintem a Generációk kavar be mindenkinek,most már nem egyszer volt olyan üzi itt hogy a Generáció fent van neki és le állt a játék vagy stb szóval az a kiegészítő elég tragikus,de ki fogják javítani mivel ez egy nagyon nagy rendszer hiba,és ezzel be is lehetne őket perelni hogy valaki több ezer Ft-ért veszi meg és azt kapja hogy hopp el szált!:/