44549
-
Gné Era #15550 kem..ha ez ezután is működni fog,nem kell többet egyedül elmenned.)DDDD -
#15549 nem, kell hozzá egy asztal és ennyi -
Gné Era #15548 elején kiírta,hogy nem hivatalos a verzió meg nem kompatibilis a dolog..de folytatom-e?? gondoltam most már úgyis mindegy.. és megvan a gyerek..beszarás..még sem vagyok olyan hülye mint gondoltam:)DD -
#15547 Jó tudni, hogy működik. -
#15546 70 új hsz, na nee -
Gné Era #15545 basszus!! megcsináltam..ott a leány feje.)DD -
#15544 Meg persze. Itt leszek 15:50-ig :D -
Gné Era #15543 oksa..megvársz??:)))) -
#15542 Nálam meg nem tudom, hogy hogyan hozta létre, de nem én hoztam létre az biztos -
Gné Era #15541 ezek szerint nekem is,csak én ugye a dokumentumokat néztem... -
#15540 Én próbálkoztam több verzióval is, de egyik se hozta létre magától, pedig kellett volna. Ironman azt mondta, hozzak létre egyet, és létrehoztam, aztán nem működött, és vacakoltam vele vagy 3 napot, de a végén sikerült. -
#15539 Benne vannak a fájlok? Akkor indítsd el a játékot, majd töltsd be az elmentésedet. A játék jobb felső sarkában elkezd üzeneteket írogatni majd magyarul. Pár perc alatt rendbe kell, hogy vágja. Az elején meg légy türelmes, mert rögtön nem fogja elkezdeni -
Gné Era #15538 benne van a packages fájl azon belül,azon belül hack,misc,patterns,skins. Ezek vannak benne meg a két másik fájl amit letöltöttem.. -
#15537 Nálam magától létrehozta a program. Csak már azt sem tudom, hogy melyik verziót szedtem le belőle.. -
Gné Era #15536 van mods mappa ahova telepítve van a játék.. -
Gné Era #15535 MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#15534 Igen. Oda, ahol a Saves is van. Itt írja, Kem, hol kéne lennie. ha nincs, csinálj egyet. -
Gné Era #15533 na várj..ezt meg kell néznem..apuka telepítette.)DD -
Gné Era #15532 nincs:((
-
#15531 Ne a dokumentumokban nézd, hanem ott, ahová feltelepítetted a játékot -
Gné Era #15530 azt hogy érted?? simán létrehoztál egy mappát és a Mods nevet adtad neki?? -
#15529 Van ilyen mappád? Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages -
Gné Era #15528 de hova baszki?? én Mods mappát nem találok a játékban..ott kéne lennie ahol a saves mappa is van ...nem?? -
#15527 Azt nekem se, hanem nekem kellett manuálisan megcsinálni. -
Gné Era #15526 ajsa..épp azt próbálom ki most..ha kem segít.. -
#15525 Akkor már feltette :D -
#15524 Kétszer kattints rá, és felteszi ahova kell. Hozzáteszem nem fog írni semmit amikor rákattintasz, majd nézd meg a játék mappáján belül létrehozott e mods mappát -
Gné Era #15523 ha kétszer rákattintok azt kérdezi:overwrite file? -
#15522 Akkor mégegy kérdés.
Vannak ezek a kövek, bogarak, lepkék, halak, stb.
Megvettem a 40.000-es gyüjtögetős cumót, hogy lássam mi hol van.
Hol tudom megnézni, hogy miket találtam eddig és mi hiányzik? Mintha lenne ilyesmi, de nem emlékszem már rá, hogy merre, vagy hogy mi az. -
Ajsa #15521 De amit Ironman2 ajánlót a zöld kocka éltüntetése vissza hozó az működik?Vissza hozza?! :) -
Gné Era #15520 mit csináljak vele?? -
Gné Era #15519 na..kibontottam..van egy owerwatch meg egy errortrap nevű package fájl a kibontás után..majomfejjel persze.. -
Ajsa #15518 Gné Era:
Van Google fordító!Vagy egy web fordító!Minden nyelv van rajta! :)
Linkeke:
http://translate.google.hu/translate_t?q=google&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&channel=np&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=hu&tab=wT#hu|en|
http://www.webforditas.hu/ -
#15517 Nem megyek sehová nyugi :D -
Ironman2 #15516 egyedül? -
Gné Era #15515 na nézem kem...el ne menj nekem addig.)))) -
Gné Era #15514 köszi azért.)) -
Gné Era #15513 igen..ugyanis ma délelőtt semmi gond nem volt..most ebéd után meg lépek be..a gyerek feje megint hiányzik:((( -
Ironman2 #15512 Kem elmagyarázza,én megyek pihenek egyet,mert fél3 óta talpon vagyok..DDD -
#15511 Ahhoz voltak azok a package fájlok, amiket tegnap valaki belinkelt, nem?