44549
-
#15590 Nekem nem szokott. De már semmit nem lehet itt tudni. Elvileg amúgy a Generációk kavar be, úgy tűnik. -
Ajsa #15589 Az lehet hogy a motherlode csalás is be kavarhat hogy a sims ikon eltűnik?! -
#15588 THX te vagy a legjobb -
#15587 Egy része fent van sims3pack formátumban, azokat szedd le. A package-hez meg monkey install helper kell -
#15586 package freshprince-s autókat -
#15585 Milyen autókat akarsz beletenni? Mert a kiterjesztés nem mindegy -
#15584 Nekem még nem, mindig 1 vagy 2 jártasságot fejlesztek maxra -
#15583 azt hogy az új autókat hogy tudom belerakni a játékba? -
#15582 Venni kell az autóknál egy placcot (két féle van) azt lerakod a fűre, majd veszel autót és azt rárakod a felhajtóra. -
#15581 Hogy lehet kocsit pakolni a játékba? -
Gné Era #15580 sikerült már valakinek olyan simet csinálni,akinek minden jártassága elérte a 10-es szintet?? -
#15579 igen, az elég durva
most úgy döntöttem, felrakom a városszépítő cuccokat mégis, lesz, ami lesz... -
Gné Era #15578 hát ez a bosszantó..meg az amit tegnap is írtam..a játékban semmi gond..mentek,kilépek.aztán mikor újra betöltöm a játékot hiányzik a gyerek feje.. -
#15577 lehet, hogy nincs is értelme felrakni nekem se, bár ahogy nézem, hiába nincs fent neked semmi, így is vannak gondjaid. -
#15576 na, pont ezt írtam én is, pedig nem olvastam a te hsz-edet. -
#15575 nem lehet lassan semmit se csinálni, csak nézni a simseket. -
Gné Era #15574 ebben nem tudok segíteni..kis kiegészítőket meg cuccokat nem szoktam felrakni.. -
#15573 Másik kérdés. A Verdák kieg (Fast Lane (nem emléxem a teljes nevére)) tartalmaz szép új járgányokat. Ezek különböznek bármiben is az alap járgányoktól? Lehet velük valami extrát is csinálni, vagy csak szép és kész? -
Gné Era #15572 szívesen:)) -
#15571 Köszi! Ottvan! -
Gné Era #15570 se nyaralás se házivideó nézés se fotózás..gyakorlatilag két nagy kiegészító használhatatlan most.(( -
Gné Era #15569 rohadt randa ez a nő:)DD -
Gólya #15568 tulajdonképpen akkor mit is kellene csinálni ezzel a játékkal?
már a játékon kívül...mert azt nem nagyon lehet... -
Gné Era #15567 és te is ezt tetted fel amit most én?? vagy csak simán az előző mentésedet töltötted be?? mert nekem már az sem segített ma.. -
Gólya #15566 no de azért mégis csak felháborító, hogy tulajdonképpen lassan ott tartunk, hogy max. nézni lehet a gépen a játékot, mert bármit csinálsz, jönnek a problémák -
Gné Era #15565 nem nyaralok nem fotózok nem mentek amikor senki nincs otthon..de mit értesz az alatt hogy valamit csinálnak?? -
#15564 Amióta nem nyaralok, nem fotózok, nem mentek amikor valamit csinálnak vagy házon kívül vannak, nincs gondom
kopp, kopp, kopp -
Gné Era #15563 na..akkor nyaralni nem megyek..remélem működni fog ezek után..azért nagy szívás,hogy állandóan javítgatni meg telepítgetni kell mindenféle szarságot,hogy egyáltalán működjön a játék.. -
#15562 Mit találtam SIms 2-be?
Sims 3-ba esetleg nem tud valaki ugly betty Sim-et?XD -
#15561 Utána nem mentem el nyaralni, működött utána -
Gné Era #15560 és azóta neked nem jött ez elő?? hogy valakinek eltűnt a feje? gondolom nem utaztál azóta.. -
#15559 mégsem -
Gné Era #15558 a jártassági naplóban nem sorolja fel?? -
Gné Era #15557 nem gondoltam volna magamról..na..totál hülye vagyok én az ilyen dolgokhoz..vagyis mégsem:)) -
#15556 ez nem a 2 szal ilyen nincs -
Gné Era #15555 ennyi erővel a nemzedékeket le is lehetne szedni amíg nem jön ki hivatalosan normális javítás.. -
Gólya #15554 én is néztem egy nagyot az előbb...
Era nagy gratula! -
Gné Era #15553 nekem már az előző mentéssel sem működött.ugyanúgy nem volt ott a feje a gyereknek:((( -
#15552 Örülök, hogy működik -
#15551 dehogy törlöm ki