44549
-
#15630 nekem ez akkor fordult elő, amikor a gyerek kint aludt az apjával a parkban, és én hülye akkor mentettem
most ha ilyesmit csinálok nem mentek
ja és nem hozok már semmit nyaralásból
az elvett pénzt visszacsalom
a tárghyakat meg megveszem buydebug alatt
fotózásnál csak a legdrágább gépnél csinálja? -
#15629 Hát ez az, nekem is ez a bajom. Na meg hogy van már egy rakás egyedi cuccom. :(( -
#15628 Enyémen most hasítana :S Na de később jövök, megyek biciklizni. Pápá -
#15627 és ez segít, hogy ne akadozzon? -
Gné Era #15626 ezért gondolom,hogy a kieg a hibás mert nekem nincs fent a frissítés. -
Gné Era #15625 nálunk most ez van folyamatban a laptopra.remélem hasítani fog rajta -
#15624 Jól tetted, hogy nem tetted fel. Ha nem lenne ilyen sok kiegészítő újratenném a sims-et. De nincs hozzá türelmem :S -
Gné Era #15623 kem segít. Nekem is ő segített:)))Nem győzök neki hálálkodni. -
Gné Era #15622 én semmilyen frissítést nem tettem fel mióta a Nemzedékek kijött.Akkor frissítettem utoljára.Automatikusan. -
#15621 Ja, igen, ezt szoktam nézni, csak hát hiába, mert nem értek angolul. A google fordító meg pocsék. :(( -
#15620 Lehet, hogy igazad van. Csak már leszedtem egy rakás cuccot meg házat, nem tudom, mi lenne, ha kitörölném a Generációkat, tán nem működne még így sem. -
#15619 Egy kérdés: te feltetted az 1.24-es frissítést? -
#15618 Ez az az oldal -
Gné Era #15617 ott van a hibajavító a fej nélküli simsekre:) -
#15616 Mi az a criticalos oldal? Lehet, hogy már olvastam, de most nem emlékszem. -
#15615 Busz szimulátorba konvertálok buszt. Na de ez nem ebbe a topikba tartozik -
Gné Era #15614 nemzedékeket nem is rakatom fel vele. addig anélkül játszom,amíg normális peccs nem jön ki. -
#15613 -
#15612 Amíg az EA nem tesz semmit addig nem hiszem. Max az a critical-os oldal ami segíthet, de itt az EA-nek kellet volna rég lépnie -
#15611 Igen, az. És akkor mit csinálsz, ha nem simsezel? -
#15610 Nekem az összes benne van. Csak kár, hogy nincs hozzá Opel Corsa, a legújabb még :( -
#15609 Lehet vele valamit kezdeni? -
#15608 Nálam is, elég idegesítő amikor meg meg állnak a sim-ek a képernyővel együtt, azóta nem is sims-ezek. Ilyen sem volt még, hogy egy frissítés rosszabbá teszi a játékot. -
#15607 Az tuti. Úgy kellett lefognom magamat, hogy ne töltsem fel az összeset. -
#15606 nekem a házivideóval nincs gondom
illetve annyi volt, hogy baragadt az érzés, de amikor újra megnézte, elmúlt -
#15605 Igen, a frissítés óta akadozik. -
#15604 azt hiszem azt még nem -
#15603 nekem mondod
én már egyszer majdnem kidobtam az egészet :D -
#15602 Láttad az új BMW M6-ost amit kiadott? Eszméletlen jókat tud készíteni -
#15601 pontos neve: Fresh-Prince Creation -
#15600 prince járgányait töltsd le
fényévekre vannak bármelyik gyáritól -
#15599 Eddig is akadozott? -
#15598 vmi extrát
szal ha alszanak pl. akkor mentek
meg amikor nem csinálnak semmit, csak állnak mint bálám szamara -
#15597 Ahhoz sok türelmet :D Nekem 1 max 2 is bőven elég. Utoljára a gyerek erőnlétét maximalizáltam, meg az anyja festészetét :D -
#15596 Hajrá.
Nekem meg fent van a városszépítő kieg, de még nem tudom, mire is jó. Viszont nagyon akadozik a játék (nem a városszépítőtől, előtte is). :((( -
#15595 Biztos sikerül. :)) -
Gné Era #15594 most megpróbálok super simet gyártani..összes jártasságát felfejlesztem 10-re.majd az új laptopomon.remélem hasítani fog a játék max beállításokon is -
Gné Era #15593 ezt én is alátámasztom:))) nekem is ő segített..már nem először -
Gné Era #15592 drukkoljatok..apuka most teszi fel a sims3-at a laptopomra!!!:)))remélem sikerül.Darabolni kell az iso fájlt..még sosem csináltunk ilyet. -
Gné Era #15591 motherlode nem kavar be..a nemzedékek a bugos kiegészítő..az egész úgy ahogy van.