44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    csak nekem nem jön be felül a menü??
  • Gné Era
    Rohadt lassan megy így a telepítés..sims 3 fent van meg a világ körül..még két kieg hátravan.. éjfélre talán végzünk...
  • Gné Era
    Te oldottad meg,én csak csináltam amit mondtál:)))
  • kem001
    Ne mond azt, hogy hülye vagy. Látod milyen jól megoldottad az előbb a hibát
  • Gné Era
    Én sem hagyom őket megöregedni..Ezért vagyok olyan mérges ha nem működik rendesen,aztán új játékot kell kezdeni:(((
  • Gné Era
    na az amit én nem fogok kipróbálni..ahhoz tényleg hülye vagyok..
  • Svenson
    persze, tudom ám, csak viccöltem
  • Gné Era
    nem rosszindulat ám..csak kurvára örülök neki én is..
  • Ajsa
    Hogyan lehet saját várost készíteni?!
  • kem001
    Én még nem próbálta kinect-et, bár a konzol meg van hozzá. Csak sajnos eléggé kezdenek ráállni erre a mozgásérzékelős cuccra a microsoft-nál :S
    Sims 3-ba nincs egyébként xbox mégM 2-be van azt tudom
  • Mike at home
    én biztos nem tölteném be az összes cc-t az elején, hanem megnézném a mentésben mik kellenek, és csak azt
  • Mike at home
    jaja :D

kinect nagyon tetszik

csak új lakást kellen hoozzá vennem
  • kem001
    Nálam bent van csomó cucc, így egy ideig eltart a betöltés. Viszont akkor sem értem, hogy miért ennyire optimalizálatlan a játék :(
  • Svenson
    ne fájdítsd a szívemet :((
  • kem001
    Ja aztán ott ugrálnál a tv előtt?:D
  • Gné Era
    a boldogságpontjaiért tudsz venni azt hiszem..saját magadat.
  • Gné Era
    nem mentettem ilyen helyeken..csak otthon.fotózást meg ki sem próbáltam..de a nemzedékekig nem volt semmi ilyen gondom..
  • Gné Era
    gyerekek..ez valami csoda.2 másodperc alatt betölti a játékot.hihetetlen.én még ilyen gépen sosem simseztem.csak ámulok és bámulok.rohadt jó..és max beállításokkal játszom..seggem a földhöz verem..viszont a nemzedékeket egyenlőre nem raktuk fel.
  • Mike at home
    mindent vegyél le közepesre
    a lot-ot 1-re
  • Svenson
    aha, akkor majd lehet, hogy kipróbálom én is, csak idegesítő, hogy nem tudok rendesen játszani, mert folyton akad a játék :(
  • Mike at home
    arra
  • Svenson
    nem tudom, tényleg, az életcél pontokra gondolsz?
  • Svenson
    van mind a kettő, de hiába, nem sokat ér
  • Mike at home
    1. a klón teljesen megegyezik a klónozott simeddel, csak gyerek (vagy totyogó - de abban nem vagyok biztos, hogy választani lehet) korú
    ergo nem olyan gyereked lesz amit dob a gép (kalácsképü), ha végre összeraktál/letöltöttél egy normális kinézetű simet

a simemnek egyébként még van pár gyereke, mert ugye szó volt róla, hogy elöregszik a sim társadalom, és ez ellen tenni kell, csak azok nem laknak vele,

2. ha simán megnyomod a c-t akkor az dokumentumok/electronic arts.../Screenshoots -mappába

ha fényképezővel fotózol, akkor nem tom, azt hiszem a travelDB-be
  • Mike at home
    tudod, amit lehet gyűjtögetni és aztán beváltani mindenfélére
  • Mike at home
    aha
    kell mosogatógép meg szagelszívó

de legalább a családtagok meg a vendégek nálad ugyanúgy berzenkednek a mosatlan láttán, mint a 2-ben :DD
  • Ajsa
    Lenne 2 kérdésem:

1.A klón gyerek sims mért is jó?

2.Amikor a sims-ben fotózunk,na azok a képek hova kerülnek?A Total Commanderbe vagy hova?!
  • Svenson
    a játékban jó ez így, csak a valóságban nem jó, mert ha főzök, az egész lakásban érezni. Nem beszélve róla, hogy ha nincs elmosogatva, az is látszik. Ha lenne külön konyhám, be tudnám csukni az ajtaját, és senkit nem zavarna, ha éppen nem lenne kedvem mosogatni.
  • Svenson
    milyen pontot?
  • Mike at home
    aha. de ha közfalat húzok, akkor meg nagyon zárt és szűk lesz a tér
  • Mike at home
    összegyűjtesz 40 vagy 45 ezer pontot, azért kapsz egy papírt, amivel elmész a kutatóállomásra, és vmennyi pénzért, talán 3 ezerért, leklónoznak
    asszem gyereksim lesz egyből, de lehet hogy választani lehet kort? erre nem emlékszem pontosan
  • Svenson
    az amerikai konyhás nem jó, nekünk olyan van itthon, de nagyon nem szeretem.
  • Svenson
    Szerintem nem röhög ki senki. Én is szeretem a karaktereimet. Ez a kölyök meg tényleg nagyon helyeske. Leírhatnád, hogy kell klónozni, mert lehet, hogy kedvenc simseimet én is klónozom, nem kockáztatok a szüléssel.
  • Mike at home
    hopp elb*sztam a linkelést

• Mike at home
    nem is kéne negypbb
    egy nappali, tv+xbox+kinect, de elég lenne mint itt egy sarok, egy fürdő, egy hűlószoba, meg a koynha + étkező, mondjuk akár ilyen amerikai konyhás
  • Carlos
    Ez a detektívesdi egész jól fizet. Hetente x pénz, melónként 500, plussz 3 lút amit lopok a házból, ha olyan a küldi... mehehehe... :)
  • Mike at home
    emmegh egy lakásbelső

mondjuk el tudnék lakni benne
  • Mike at home
    úgy érzem lassan átmegyek pedofilba, de akkor is odáig vagyok a sim kölkömért :D - beteges :(

most ül az ágyon, és néz

igaz nekem az rts-ekben is minden karakterem a szívemhez fűződik, a sims2-ben is alig halt meg valaki, mert mindig sajnáltam szegényeket, és azok aztán tényleg olyanok voltak mintha éltak volna, a kiszólásaikkal

szal ki lehet röhögni :( vállalom
  • Mike at home
    lert

elültettem az összes magot, amit találtam, szép sorba

a fákkal körülvéve az mind life fruit, akarok belőle majd vagy huszat

• Mike at home
    télleg mutatattam már a kertem?

8 life fruit palántám van, abból 2-3 perfect