44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    tehát..ezzel kell kezdeni..ezután kell feltenni az EADM-et.és után telepíteni a játékot.ezután ne indítsam el a játékot hanem a világ körült is tegyem be a daemonba.ezután azt is telepítsem. ezután gondolom az ambitionst is meg a late nightot is úgyanígy csináljam.és addig amíg az összes kieg nincs fent ne indítsam el a játékot?
  • Gné Era
    jólvan basszus..én szőke vagyok ám..apuka csinálja majd délután:))
  • Carlos
    hát mi mást???? Azt az 4-5-6 gigás fájlt.
  • Gné Era
    az egész alapjáték iso fájlot??
  • Gné Era
    Eddig értem..de mit rakjak be a daemon toolsba??
  • Svenson
    Mondjuk utazni még nem mertem vele, de lehet, hogy azt is kipróbálom. Úgyis utazni szeretne.
  • Svenson
    Ki érti ezt? Elkezdtem játszani azzal a házzal, amiről tegnap raktam be fotókat. 40X40-es telek, telepakolva egyedi cuccokkal. Igaz, az emberem egyedül van, még nincs családja, de egyáltalán nem akad. Sőt, úgy megy, mint a rakéta.
  • Carlos
    Itt vagyok, ebédeltem.

Szóval. A razor 911 verziójú sims 3 -at telepítsd ami kábé 4-5 giga.
    Aztán tedd meg ugyanezt a kieggel ami reloaded és szintén 4-5 giga. (nemtom pontosan mekkorák). A mini image-et felejtsd el egyelőre.
  • Svenson
    Hát hogy nem automatikusan frissít, hanem te irányítod.
  • Svenson
    Nekem is azt írta ki.
  • Gné Era
    most hova lett ez a carlos gyerek?:)DDD
  • Gné Era
    igaz:))))
  • Mike
    csak mi vagyunk itt, kit zavar!
  • Mike
    nem is igaz, én válaszoltam
  • Mike
    hát a sims social átment coming soonba :((((
  • Gné Era
    a warezben reggel óta nem válaszolt senki..
  • Ironman2
    Nem kéne talán szétwarezolni a topikot
  • Ironman2
  • Gné Era
    akkor az egész játékot, az alapot tegyem be a daemon toolsba??
  • Carlos
    mini image-et felejtsd el, az csak akkor kell, ha játszani akarsz törés (crack) helyett.
  • Carlos
    Én 64-es win 7-el vagyok és nem volt probléma a frissitésekkel, kiegekkel.
  • Gné Era
    tehát..szedjek le mindent..rakjam be a daemon toolsba az alap mini image fájlt?? ezután telepítsem az EADM-et.ne indítsam el az alapjátékot hanem a világ körül mini imaget rakjam be a daemon toolsba és próbáljam telepíteni a játékot??
  • Mike
    alighanem a generációval jött
  • Gné Era
    A sims3 az összes kiegészítőjével működik egy 32 bites 1 gigás Xp-s asztali számítógépen.Az alap az razor verzió,a Világ körül pedig reloaded. Ezt a játékot akarnám áttenni egy 64 bites 5 gigás Win7-es vadi új laptopra.Az alapjáték fel is települ gyorsan,kódokat sem kér,és működik is,viszont a Világ körül-t nem engedi telepíteni. Kiírja,hogy a telepítés előtt az alapot frissíteni kell. Ha a frissítésre kattintok,azt írja ki,hogy hiba a frissítés közben,a játék nem telepíthető.Ha arra kattintok,hogy nem frissítek,akkor meg azt írja,hogy biztos,hogy törölni akarom a játékot?..Az indítópanelen az automatikus frissítést kikapcsoltam.De azt írja,hogy a játékom naprakész.Tehát nem is tudnék ott frissíteni.Van aki 64 bites gépen játszik?? Segítsetek légyszi...
  • Gné Era
    nincs mentett cuccom..még nem is játszottam vele..teljesen szűz gép..
  • Mike
    ird ide

egyébként mint mondtam mjad rage segít

neki win7-e van
  • Carlos
    Már kettes vagyok, mert meggyúrtam az ellenséget és már barát.
    Köszi az infót.
  • Mike
    jön magától
    megismersz pár embert a városban, és egyszer csak kapsz egy vagy két csillagot
  • Carlos
    Nos, amit javaslok.
    Szedj le MINDENT! A mentett cuccokat is (backupold, később még kellhet).
    Összes Sims-et, összes kieget, összes EADM-et!

Eztán razor911-et mountold a daemon-ban. Telepitsd az alapot, legyen neted, tedd fel az EADM-et is. Ha kész, akkor NE inditsd el, ne csinálj semmit.
    Ezután mountold a Reloaded kieget és telepítsd.

Aztán mesélj mi történik.
  • Gné Era
    mit értesz azon hogy kézzel frissítsek??
  • Gné Era
    egyébként meg azt írja a játékom napra kész..
  • Gné Era
    valamit nekem is linkelt tegnap ironman..de azt meg mikor felraktuk azt írta ki,hogy a telepítő észlelte,hogy a sims3 nincs feltelepítve..tehát valamiért nem látja..
  • Svenson
    Közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy nem az a baj, hanem tényleg van, amikor nem tud valamiért magától frissíteni. Sajnos nem tudom, végül is hogy sikerült, a fiam szokott nekem segíteni, de ő most nincs itthon. De az előző hsz-ben írtakat érdemes kipróbálni.
  • Svenson
    Próbáld ki. Mit veszíthetsz?

Amúgy kézzel se lehet frissíteni? Úgy rémlik, volt nekem is ilyen, és Ironman ezt írta nekem:

http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page
    Ezeket letölt,frissit,éss már kész is.A világkörülinél a 2-es végződésüt kell leszedni,a többinél az 1-es végződésüt!

Le kell szedni az EADM-et.

Nem tudom, neked segít-e, de veszíteni nem veszíthetsz vele.
  • Gné Era
    de ha az alapjáték az..márpedig az,mert elindul..akkor a kiegészítők miért ne lennének azok??
  • Svenson
    Ahhoz nem kell, csak ha az se kompatibilis, akkor ki tudja, hogy a kieg az-e?
  • Svenson
    Hát sajnos nem igaziak a mosógépek, ki is hajítottam őket. Hiába szép, ha csak dekoráció.
  • Gné Era
    egyébként ha a világ körült kihagyom,az ambitionst fel tudom telepíteni?? mert még arra gondoltam,hogy megpróbálom..hogy azt nem teszem fel..
  • Gné Era
    tehát a patchelés az frissítést jelent magyarul??
  • Gné Era
    de hát a mini image azért kell hogy elinduljon a játék nem?? magához a telepítéshez nem kell..