44549
-
Gné Era #15750 hát ez az..csak éppen nekem nem frissíti.kiírja a telepítés előtt,hogy frissít..aztán meg azt hogy nem tud frissíteni ezért a telepítést sem tudja megcsinálni.. -
#15749 Az pech. Akkor lehet, hogy ezért nem mennek fel a kiegek sem. A végén itt ülsz a szép új géped előtt, és csak alapsimset tudsz játszani? -
#15748 Tudtátok, hogy most már egyesével is lehet állítani az élethosszat? És ha mindegyiket felnyomom maxra, valami irtó magas szám jön ki a végén. (Mondjuk engem kevésbé érdekel, mert ki van kapcsolva az öregedés.) Alighanem ezzel a Városszépítővel jött ez a lehetőség. -
#15747 amikor elindul a kieg telepítő irja, hogy frissíti a simset (ez a patchelés). -
Gné Era #15746 na ez a másik..a mini image-k sem kompatibilisek a 64 bittel..legalábbis a daemon tools nem ír ki semmit..de hiába csatlakoztatom a képfájlt..viszont az alcohol 120 kiírja,hogy nem kompatibilis egyik mini image sem.(( -
#15745 Akkor is lehet csillagod, ha bizonyos feladatokat teljesítesz. Van, amikor ez a jutalom. -
#15744 Nem mini imagéval játszol? A fiúk azt mondják, az jobb. -
Gné Era #15743 nekem is razor van.és 64 bites a laptop.nem hinném hogy a laptoppal van gond..vadi új..inkább arra gyanakszom,hogy nem kompatibilis valami a 64 bites rendszerrel.. -
Gné Era #15742 tisztázzuk..mi is az a patchelés?? -
#15741 Köszi.
Közben belefutottam egy 1 csillagos sztárba!
És tudjátok ki az? Az egyetlen csaj akit próbáltam megfektetni de sehogy sem sikerült, ezért elkezdtem csesztetni és örök ellenség státuszban van. Jó lesz visszahozni baráti szintre...főleg, hogy magányos farkas karival játszom. :) -
#15740 Amit én tudok segíteni neked:
razor verziót feltettem (win 7, 64 bit) semmit se csináltam vele, el sem inditottam, nem is krekkeltem, felment a eadm is nettel, ahogy irva vagyon.
Ezután feltettem a High end loft-ot (nincs meg a world adventures kieg), majd az álomállásokat gond nélkül. Tehát nálam nem volt gond, nyammogott egy kicsit a patch-eléssel de utánna települtek maguktól.
Az utolsót (nálam az outdoor living stuff) crackeltem és játszom. -
#15739 olyasvalaki tudna segíteni, aki maga is laptopról játszik -
#15738 én be szoktam nézni oda is, de ott se vagyok okosabb :((
Cool amúgy szokta nézni azt is, csak lehet, hogy laptoppal ő se tud mit kezdeni. -
Gné Era #15737 jöhetne kem001..ő biztos tud segíteni.. -
Gné Era #15736 Warez topikban meg heteket várhatok mire valaki elolvassa mi a gondom.(( -
Gné Era #15735 De..Megpróbáltuk. Az alap működik a laptopon rendesen.Gyanítom,hogy a 64 bit miatt lesz gond.Az a patch amit ironman linkelt be tegnap,az sem működik.Nem érzékeli,hogy a játék fel van telepítve. -
#15734 Hát én sajnos biztos, hogy ne. Nem próbáltátok meg leszedni az alapot, és újra feltenni, hátha valami nem jól települt fel? -
#15733 Nem tudom, még játékban nem próbáltam ki. Majd megírom, ha sikerül játszanom vele. -
Gné Era #15732 Nekem meg senki nem tud segíteni?:((((( -
#15731 Ja, folyton letöltök, ha kell, ha nem.
Ezzel együtt, amíg nem frissítettem, semmi baj nem volt a játékkal. Nagy telken kicsit akadt. De a frissítés óta nem lehet vele játszani. -
Gné Era #15730 majd jönnek a feladatok hogy táncolj 3 órát valamelyik bárban.Meg ismerkedj össze hírességekkel.Addig is mászkálj a városban. beszélgess.. aztán majd jönnek a lesifotósok és kapod a csillagokat. -
#15729 Tudnál erről infót adni? Mit kell csinálnom, hogy elinduljak a sztárság felé?
(újratoltam az összes kieget, a save game-et hagytam ahogy van). -
#15728 majd ha lesz egy csillagod, előjön
ha nem csinálsz semmit, akkor is kapsz minimum egy csillagot előbb-utóbb -
#15727 azok a mosógépek igaziak? és a ruhát felülről teszi bele vagy oldalról? -
Gné Era #15726 Mike..te nem tudod mi lehet a gondom?? warezben írtam..nincs valami ötleted?? -
#15725 hű, milyen letöltött cuccaid vannak :o -
#15724 nem, mert úgyis bugos lesz -
#15723 Elkezdtem. Nem történt semmi. Az alap városrészbe a bárokat, kocsmákat is kézzel kellett beraknom. Aztán ha meglátogatom, akkor a kidobókon kívül senki sincs bent, továbbá egy sztárral sem találkoztam (pedig állítólag vannak). És az a sztárrá válás panel sem jön elő sehogy (aszongyák L betűre jön elő, nálam semmi).
u.i.: Mondjuk összevissza sorrendben telepítettem, ahogy lejöttek. A leszáll az éj parancsikonja van a desktopon, de a Kerti cuccok (vagymi) töltőképernyő jelenik meg. -
Gné Era #15722 egyrészt mikor tölti be a játékot már ott ki kell hogy írja.aztán a cuccokon kívűl,kezdj el vele játszani akkor kiderül. -
Gné Era #15721 warez topikban leírtam a történetemet..ha valaki segíteni akar..remélem lesz olyan. -
#15720 No, énis szívok. Feltettem a Late Night-ot és kábé a tárgyakon kívül semmi sem történt. Hogy tudom ellenőrizni, hogy tényleg feltelepült-e normálisan?
Milyen új funkcióknak kéne megjelenniük? -
Gné Era #15719 ha valaki tud segíteni,azért írja le.. -
Gné Era #15718 ez egy 64 bites 5 gigás vadi új laptop bakker win 7-tel -
Ironman2 #15717 Sőt kellenek a Microsoft Visual C++ 2008.2010 készlet is ha jól tudom.Google a barátod!
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5555
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=29
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5582
ezek mind legyenek a gépen,és a legujabb directx is!
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35
Jóéjt! -
Gné Era #15716 oksa..köszi azért.) -
Ironman2 #15715 Tényleg megyek bocs.Majd valaki talán benéz ide -
Ironman2 #15714 A launcherhez kell majd,meg a játékhoz is -
Gné Era #15713 mármint a játékhoz kell??ez a net framework?? -
Ironman2 #15712 Az érdekes...Akkor ott valami hiányzik a gépen.Net Framework 4.0 kell hozzá.keresőbe beirod,és ott lesz elől
Valószinü hogy nem települt fel rendesen az alap,hiába ment le a telepités,akkor se jó,mert a kódokat kérnie kell.Ha volt elötte a laptopon sims3,akkor uninstallálni kell.Azt a Mysimsen leirják részletesen hogy kell -
Gné Era #15711 automatikus frissítés ki is van kapcsolva a játékban..