44549
-
Gné Era #15830 be tudsz menni,csak majdnem semmit nem enged csinálni..ha éhes vagy és nekiállsz főzni,rád szólnak,hogy viselkedj:)DD max a tánc meg a beszélgetés lehet.. -
#15829 de mert beszélgethetsz meg a simem gitározni is szokott, és akkor elolvad mindenki a gyönyörtől, és a fergeteges lesz a buli
amúgy szarul van megcsinálva -
Gné Era #15828 Egyébként nem bírtam ki,kicsit játszottam az alappal a laptopon..rohadt jó,tök gyors de olyan puritán ez az alap..Nagyon hiányoznak róla a kiegészírők..De ez még legalább hiba nélkül működik:)) -
#15827 be tudsz menni az épületbe, csak gondolom kicsit nehézkesen tölti be -
Gné Era #15826 amikor meghívást kapsz,eleve egy órával a buli előtt jön az üzenet,hogy irány a buli..ha akkor nem mész el,kapcsolja térképnézetbe,és akinél a buli van ott a háza felett van egy kis lufis ikon..arra katt,és mehetsz a buliba.ha nem látod magad akkor én a nézzük a simemet opciót szoktam használni..egyébként lószart sem tudsz csinálni a buliba.. -
#15825 Ok, akkor egy kis bulizós kérdés.
Meghívnak mindig házibulikba, fix időpontban. Amikor odamegyek akkor nem tudok csinálni semmit. A házra kattintva aszongya nincs elérhető interakció.
Akkor mégis hogy menjek be a buliba? -
#15824 most már -
Gné Era #15823 egyébként most néztem..az alapban is ott van a kapuzárási pánik.. -
Gné Era #15822 nem nekem kell..carlosnak..neki fent vannak a kiegészítők.. -
#15821 az alapban tuti nincs kapuzárási
szerintem a testingcheats egyszerűbb, -
#15820 a masina a kettőben volt :)
itt ilyen nincs -
#15819 lehet
a testingcheatsenabled true paranccsal
majd utána a simre kattintva shift-tet nyomvatartva
és végre megcsinálták a szerkesztést CAS-ban is, így át is alakíthatod a simed, vagy vmelyik npc-t -
Gné Era #15818 az az:))
-
#15817 Megvan köszi! -
Gné Era #15816 de a my simsen is van erről leírás..ott is olvastam -
Gné Era #15815 mindjárt megnézem neked a laptopon:)) az alapjáték még fent van.. -
#15814 Kapuzárási pánik! Köszi! :) -
Gné Era #15813 pedig ott van.. -
#15812 átnéztem őket nem nagyon találtam, de lehet, hogy csak átszaladtam fölötte... Köszi.
HÁT, másodikra se találtam ilyesmit. -
Gné Era #15811 de ironmannek köszönöm:)) -
Gné Era #15810 ja most néztem a warezt..már értem mire mondtad.)) egy kukkot sem tudok angolul.. -
Gné Era #15809 igen..ha elég boldogságpontot gyűjtöttél össze,akkor azokért a pontokért megveheted azt a masinát, amivel tudsz ezeken változtatni..nem tudom mi a neve de megtudod nézni ott a pontoknál a vásárlásnál.. -
#15808 Kérdeznék megint. Alaptulajdonságot lehet valahogy cserélni?
(olyasmire gondolok, mint a zseni, jó humorú, stb). -
Gólya #15807 főleg egymással:DDD
de én most nem kötözködni akartam...tényleg
szerintem egy-egy kérdés elfér időnként
de majd a hg eligazítja a csapatot...ő a főnök:) -
#15806 jah, nekem is szúrta a szeme :D
kötözködésben verhetetlenek vagyunk mi ketten -
Gné Era #15805 hát istenem..főzni tudok.ezekhez a programokhoz nem értek:(( apuka persze morog ha nekem kell valamit csinálni,bezzeg ha neki kell a gitárhoz valami,azt szó nélkül megcsinálja magának.még ha egy délutánjába kerül,akkor is.. -
Gólya #15804 már épp akartam írni, hogy a vicc épp annyira off, mint a warez:D
kérsz házi (teljesen - hús is meg a zsemléje is) hamburgert?:) -
Ironman2 #15803 Na már nem offolok -
Ironman2 #15802
- Honnan tudod, hogy egy szőke e-mailt szeretne küldeni?
- A CD meghajtó tele van borítékokkal. -
Gné Era #15801 na akkor fetrengtem én is.)DD -
Gné Era #15800 volt egy barátnőm..persze szőke..férjem meséli a sztorit egy bulin..hogy olvasta valahol hogy a Fa Nándort megviccelték mielőtt világkörüli útra indult és a neve mögé egy sz betűt festettek a hajójára..mindenki röhögtt.erre a barátnőm megszólal: Fa Nándorsz??hát ebben mi olyan vicces?? -
Ironman2 #15799 Bocsi,csak még egyet! Olyan jó volt. -
Gné Era #15798 kösz ..igazán rendes vagy:)DD de a szőke nő maga is röhög minden szőke nős viccen:))) -
Gólya #15797 te Svenson...Elke új háza, az Innocent fenn van a mediafire-en -
Ironman2 #15796 A szőke nő szül, és kislányt szeretne. Pár perc múlva világra is jön a kis szöszi.
- Hát ez bizony nem lány! - mondja a doktor.
Mire a szőke nő:
- Hanem? -
#15795 Na, most összehasonlíthatod itt a magyar nyelvű segítséget, és a másik topikban az angolt. -
#15794 -
#15793 No, akkor a sorrendben ezt csináld:
1, Mountold a Sims 3 razor verziót, telepítsd a játékot és az EADM-et.
2, Mountold a World Adventures reloaded verziót, telepítsd.
3, Mountold a High End Loft Stuff, és telepítsd
4, ...
x, írd felül az utolsó kieg lemezén található crack-el a telepített játék indítófájlját/fájljait. (Vagy használ mini image-et). -
Ironman2 #15792 Egy szőke nő kap a férjétől egy automata mosógépet. Másnap megy haza a férj és látja hogy a felesége meztelenül rakja be a ruhákat a mosógépbe!
Mire a férj:
- Mit csinálsz drágám?
- Hát mosok! - mondja a szőke nő.
- De hát miért vagy meztelenül? - kérdi a férj.
- Jaj drágám, elolvastam a használati utasítást és ott azt írta, hogy az első mosást ruha nélkül kell csinálni!
-
Gné Era #15791 és józan paraszti ésszel azt gondolom ha kész vagyok akkor tegyem be a late night mini image-ját a daemonba és utána próbáljam indítani a játékot..