44549
-
#15870 hajrá -
Gné Era #15869 carlos..el ne menj..ha valami gebasz van segíts.)) -
#15868 Ugyanaz a 4 sims van fürdőruhában, mint a másik képen, csak ott az egyik link nem jó, ezért van csak 3 kép. -
Gné Era #15867 akkor azt hagyjuk ki?? vagy először csináljuk úgy ahogy délelőtt mondtad?? -
Gné Era #15866 uh most megy fel az alapjáték.. -
Gné Era #15865 szurkoljatok.. -
#15864 ERA:
Egy tipp, ha nagyon nem menne a world adventure vagymi kieg.
Tegyél fel mindent, kivéve azt az egyet!
Amikor végeztél, akkor utolsónak tedd fel azt, mert akkor nem kell patcheljen, mert a többi már felpatchelte.
(Én ezt tettem most fel, mert most jött le a "virágboltból", gondoltam veszítenivalóm nincs, feltoltam és megy tökéletesen (Win 7 64 bit)) -
Gné Era #15863 na most ugrik a majom..most telepítünk.. -
#15862 fürdőruhás. -
Gné Era #15861 a fürdőruhásból a rózsaszín pöttyös -
Gné Era #15860 a ruhásból a kék pólós a jó..szerintem.. -
#15859 Melyik sorozatból? A ruhásból vagy a fürdőruhásból? -
#15858 Nekem a 3ik tetszik a legjobban. -
#15857 Na jó, ez nem akar összejönni nekem.
Utolsó kísérlet:
-
#15856 Hoppá, innen egy lemaradt:
h -
#15855 Van még 4 kép, ha az előbbi nem elég:
-
#15854 Na, most szépen dugámba dőltem. Szerettem volna csinálni egy csajszit, és mivel nem tudtam dönteni, lett belőle négy. És most nem tudom, melyik az igazi. Segítsetek!
Szavazásra bocsátom a kérdést. Melyik az igazi Anita Svenson?
[IMG]http://www.kephost.com/images4/2011/8/11/l25zorjyhpnxp4lt1w91.jpg[/IMG][/URL]
URL=http://www.kephost.com/]
-
Gné Era #15853 Egyébként akkor most kell az az EADM a telepítésnél vagy nem?? -
Gné Era #15852 én meg várom az Édest,jöhetne már telepíteni.. Hogy fog megint morogni..Uram atyám:)DD -
Gné Era #15851 én azért megszoktam csinálni a legtöbbet.. -
#15850 Most megyek, és megpróbálom végre megcsinálni az igazi Anita Svensont. Eddig mindig más simseket gyártottam. -
#15849 Én ilyen feladatokat eleve nem vállalok. Sőt, a legtöbb feladatot élből kiikszelem. Van, hogy el se olvasom. -
#15848 -
Gné Era #15847 Én azt utálom ,mikor olyan feladat van,hogy ismerkedj össze a hírességgel. Aztán a marháját alig lehet elkapni,mert vagy dolgozik,vagy nincs elérhető interakció.Elkezdesz vele ismerkedni,egyszer csak ott hagy a francba.. Legtöbbször megunom az egészet,aztán törlöm a feladatot.)) -
#15846 én is jártam már így, és mire sikerült valakivel megismerkednem, hogy bejussak, vége volt a bulinak. Azóta megvárom, amíg hívnak. -
#15845 Ez nem is vicces. Az előbbi jobb volt. (Minden szőke nevében.) -
#15844 Úgy is lehet (ha valaki még nem írta, hogy gyűjtesz magadnak 20ezer boldogságpontot, és a kapuzárási pánik címszó alatt lehet tulajdonságot cserélni. Akár az összeset. -
#15843 Nocsak. Közben amúgy Elke is berakta a letöltési linket. Közkívánatra. -
#15842 Én szeretem a szőkéket, bár még sosem volt szőke barátnőm... Már nem is lesz. -
Gné Era #15841 hehe..ugye nem is vagyok annyira szőke.)DDD -
Gné Era #15840 vagy kéredzkedj be -
#15839 ÓBAZMEG a falak!!!!!!
jóhogy nem volt a tetőn interakció! -
Gné Era #15838 várd meg amíg bemegy... aztán utána katt a nézzük a simemet opcióra..hátha..ja és lehet hogy le kéne venned az emeleteteket,meg a falaknál a metszett falakat válaszd ki..hátha akkor látod is.. -
#15837 Ilyen nekem is volt, hogy nem engedett be. Bekéredzkedtem és utána jó lett -
#15836 Hát nem tudok bejutni.
A buli kezdésekor (nem egy órával előtte) nyomtam egy városnézetet, majd a lufin egy részt veszek-et.
Odament a manusom, megállt a bejáratnál és kaktusz, ennyit tudok csinálni:
-
#15835 Igen, bár nekem azt mondták "amott", hogy EADM-et ne tegyem fel, ezért nem is tettem én fel -
Gné Era #15834 szerinted is így kell csinálni???? -
Gné Era #15833
1, Mountold a Sims 3 razor verziót, telepítsd a játékot és az EADM-et.
2, Mountold a World Adventures reloaded verziót, telepítsd.
3, Mountold a High End Loft Stuff, és telepítsd
4, ...
x, írd felül az utolsó kieg lemezén található crack-el a telepített játék indítófájlját/fájljait. (Vagy használ mini image-et). -
Gné Era #15832 a laptopon?? még apuka nem ért haza..itt kaptam interakciókat carlostól..majd ha megjön az Édes megpróbáljuk. Amiben te tegnap segítettél azzal ma nem játszottam. De elvileg az is működik.. -
#15831 Üdv néktek. Megérkeztem. Era sikerült működésre bírnod a játékot?