Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
annyira töredéke a hsz-nak, mint a tejberizsen a kakaószem (kb.)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A képkezelõbõl áthozott linket,ha a 4.sort választod,akkor nem kell használni a Kép beszurása gombot.Elég ha a linket bemásolod a szövegmezõbe
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[/url][/img]
sétálgass kicsit a szigeten és akkor elõjön - már ha földön mászó rovar
de ahogy emlékszem, ott fõként lepkék vannak
Azokat hogyan tudom megszerezni?
"Franciaországban" a külön álló szigeten. hogy tudok lejutni?
A gyûjteményrendezõm mutatja hogy van még a szigeten rovar, de nem tudom megszerezni..
Valaki tud segíteni benne?
[/url][/img]
[/url][/img]
na ettõl függetlenül nem értem, miért van az, hogy nektek nem enged kapásból pincét nekem meg igen...?
valami csak lehet a játékotokban, ami nem engedi
mindegy, lényeg hogy sikerült megoldani <#eljen>#eljen>
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ezek olyan dolgok, amik esetlegesen felboríthatják a játék normális menetét - ezekre gondoltam
az "idegen" letöltések elvileg nem zavarhatják meg így a játékot, bár találkoztam már olyannal, ami nem igazán volt kompatibilis a játékkal, az is max. kéken villogott, de a játék menetét alapjában nem zavarta
nem használtok valami hacket vagy bármit, ami "boríthat" a játékmeneten?
gondolok a kikockázás eltüntetésére, titkos menük használatára, ilyesmik...
nekem vagy 4-5 órás kínlódás volt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
csak a visszabontás segített
fura, mert ha már a lépcsõ lenn van, az ablakot engedi feltenni
röhej, de elõszõr a pincét kell letenni, utána már körbe lehet építeni alappal is
a megoldás a következõ: visszabontod a házadat 2 egységnyit, alapot, falat, berendezést odébb teszed, lámpákat is mindeképpen!
ezután már le tudod rakni a lépcsõt
hogy aztán ez lenne-e az a bizonyos háziorvosi ténykedés vagy nem - ki tudja? én mindenesetre eddig más lehetõséget nem találtam
az elsõ ijedtség után végig fotóztam az egészet, majd ha lesz türelmem, hozok pár képet
ami zavar az egészben: volt a simemnél halálvirág, el is tûnt - valószínûleg a kaszás vette el, mégis meghalt a simem, pedig térden állva könyörgött
nem értem, valaki másnak kellett volna rimánkodni?
s ugye, milyen jó a gyakori mentés...
Mert az nincs a választhatók között... csak tûzoltó, nyomozó...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
viszont újabb kérdés:
egyiptomból 1 sírrelikvia hiányzik
találtam leírást, hogy milyen relikviák vannak, de angolt, nálam meg magyar van fent
ami nem volt egyértelmû:
sigil of the Great Sphinx
Sigil of the Passage to the Underworld
Sigil of the Sanctuary of Horus
ebbõl kettõ megvan, az elveszett lelkek és a lelki béke relikviája... azt hiszem a lelki béke az a szfinxes, a holtak lelke tán a nagy piramisból van (temple of death ?) és akkor tán a Sanctuary of Horus hiányzik ? nahmármost azt hogy kellene / kellett volna beszerezni ?
annál angol leírás szerint egy helyre (valami tüzes terem) hórusz bal és jobb szemét kellene odatenni, de csak arany szobrot enged..viszont az ott lévõ ládákat kitudtam nyitni, csak már nem rémlik, hogy volt-e bennük relikvia
szóval kicsit meg vagyok zavarodva, hogy most melyik hiányzik a háromból, és hol kellett volna megtalálnom..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[/url][/img]
[/url][/img]
a lent található törmelékeket is számold fel, de tovább menned akkor érdemes, ha már megszerezted Pangu fejszéjét
a tüskékrõl valami rémlik - nem tudom biztosan, az az hely, amivel nekem is gondom volt, de ha az, akkor rossz helyre mentél és onnan csak illanóporral tudsz kimenekülni vagy elveszett az egész (már ha elmentetted)
Másik kérdés.. Hogy tudok részvenni a harcmûvészetek tornáján?
Nem csak a bemutatón.
használd a lépcsõt és az vezet tovább - nem tudsz lemenni vagy mi a baj?
tudna valaki segíteni? küldetésben?
Kína, Csempehadsereg alatt.... Az elsõ császár titkos kamrái címmel va a küldetésem.
Van a falon egy "luk" amit meg kell vizsgálni, de mikor elõjön a lépcsõ nem tudok onnantól sehová sem menni.
Valaki már megcsinálta ezt a küldetést?
pontosabban a játékkal nem volt semmi gond
fura, hogy ugyanaz a játék ugyanazon a gépen, a különbség csak az, hogy én új játékot kezdtem, õ meg a régit folytatja - ezek szerint a régi mentés nincs rendben? (tul.képpen én is azért kezdtem újat, mert a "játék a locoslóval" mozgássorozata rajta maradt a simemen...)
ha nem annyira sürgõs, nemsokára megy a simem Egyiptomba és megnézem
mintha nem lenne túl nagy a lelkesedés:
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
rezzenéstelen arccal dolgozunk:
[/url][/img]