44549

no-warez.gif
  • kem001
    Majd Október 21.-én kijavítják...
  • Gné Era
    fejüket a homokba dugják..ez a legjobb megoldás...nekik
  • kem001
    És még mindig semmit nem tesz az EA... Most ezt a Sims Social-t próbálom facebook-on, de az is, hát no comment...
  • Gné Era
    Én voltam a bűnös,bocsánat érte.
  • Carlos
    Nem szuperszar peccseltem.
    Legutóbb csak a városszépítő cuccok patch-elt. Azóta vannak gondjaim!
  • Coolfire
    Ez az,hogy én sem..viszont ahogy látom nagyon megy az offolás és a warezolás.Hát hiába jártatom a pofámat?
  • Ildooka
    Nem győzök visszaolvasni 10-20 oldalt. :O Valaki leírja volt -e vmi patch vagy bármi fontos az elmúlt 1-2 hétben? :D
  • Gné Era
    De nekem nem voltak fent a peccsek,mégis szar volt a játék attól kezdve,hogy a Nemzedékek felkerült.
  • Gné Era
    Sikerült az az összes kieget feltenni a laptopra.Működik minden rendesen. A Nemzedékeket nem tettük fel.Játszani még nem játszottam vele, de úgy tűnik az alapjátékkal volta gond.Bár azt továbbra sem értem,hogy az XP-n az asztali gépen hogy a francba bírt működni??
  • lucifer9393
    Akkor lehet én azért találkozok kevesebb hibával, mert nekem alapból nem akarja frissíteni a játékot... ming az aktuális kieg amit felrakok, az frissít.
  • Ironman2
    Erről pofázok már mióta.Ezt nem a Generations okozza,hanem az uj superszar peccsek
  • Carlos
    Kezdenek előjönni problémák a játékkal (generations kieg nincs fent).

Kínában amikor este lesz (6-7 után) elkezd akadozni a játék. Megáll animáció közben de a fák pl lengenek meg minden. Ez reggelig tart (8-9). Kicsit felhúzott.

Aztán mostmeg a szellemirtós küldetésnél kűztem a szellemeket, csak éppen nem számolta a játék, hogy kiűztem őket...

Ki is léptem a francba, nagyon felidegesített.
  • Svenson
    Még jobb, ha elolvasod a F.A.Q.-ot.

F.A.Q.
  • kem001
    Ott a Warez topik, ezt a kérdést ott tedd fel
  • Nandor one
    Sziasztok tudnátok segíteni? Letöltöttem a Sims 3 Leszáll az éjj lemezt.de nincs creck fájl hozzá sajna.Valaki lenne szíves egy olyan oldalt linkelni amiről le lehetne húzni normálisan, vagy e mailben küldene crecket?
    Köszönöm a segítséget.
  • lucifer9393
    neszólj ez OFF
  • Ironman2
    Azért annyira nem fake,mivel valóban az időjárás jön tavasszal.Sokáig már uigyse tudják titkolni,mert az online boltokba előre kirakják a neveket pár hónappal,hogy minél több előrendelőjük legyen
  • Ironman2
    Minek ittál annyit tegnap?
  • lucifer9393
    az előző link nem jó, itt a jó :) korán van még
  • lucifer9393
    meg amúgy most nézem, h. ez fake: nézzétek most, hogy jobban megnézem a képet bizony elég Photoshop gyanús, sima Lens flare effektet tett a kép közepére, hogy úgy tűnjön, mintha igazi fénykép lenne. Szvsz...
  • Robi546
    Értem, kösz. Akkor jól gondoltam mivel a The Sims 2 Seasons (Évszakok) is Március 2-án jelent meg ha jól tudom. :)
  • lucifer9393
    nem mother nature?
  • Ironman2
    Akkor ha normálisan akarok játszani,dobjam a Generationst.Azt mondod? Eléggé sajnálatos lenne
  • Ironman2
    Jövő tavasszal.(Weathers Day),már pletykaszinten van
  • Robi546
    Hali!

Valaki nem tudja hogy lesz-e a The Sims 3 -hoz Évszakok kiegészítő lemez mint a The Sims 2-hez is volt ?? Mert a The Sims 2-ben nekem az Évszakok kiegészítő lemez tetszett a legjobban. :)
  • Carlos
    Ok megvan. Kicsit macerás de hátha kell másnak is majd:

-CTRL + Shift + C
    -testingcheatsenabled on
    -buydebug on
    -vásárlás módban tárgyak szerint rendezel, ott lesz egy ? a végén. Ott van a kulcs az első fül alatt (félhold). Lerakod a játékban.
    -CTRL + Shift + Click a tárgyon és meghatározod, hogy milyen kulcs legyen.
  • Carlos
    Sziasztok. Újra lehet kezdeni egy küldetést world adventure-ben?
    Elhasználtam egy követ (Csillag Kulcskő) ami kellene máshova.
    Lehet valahogy duplikálni ilyen követ, vagy becheat-elni mégegyet? Előre is köszi!
  • Ironman2
    Ki kell lépni belőle,és megjegyzi a beállitásokat.
  • Mike at home
    ezt hogy állítom le? vagy elvan maga egész nap?

linket
  • Ironman2
    már 3 napja elindult,van neki topikja is
  • Svenson
    Nekem biztos nem. Nem olyan jellegű a munkám.

Ahogy nézem, ez angolul megy, úgyhogy nekem eleve esélytelen.
  • Carlos
    Kábé mint a Sims-nek, csak a Facebook-on.
    Meló közben (helyett) lehet tolni.
  • Svenson
    no és ennek mi a lényege?
  • Carlos
    Elindult a Sims Social a Facebook-on. Csak gondoltam szólok.
    link
  • Svenson
    Melyik hsz-t kell nézni? Mert van ott több is.
  • Svenson
    ezt eddig is tudtuk
  • Gné Era
    csak most vasárnapig mocis találkozón leszünk..majd vasárnap megnézzük..
  • Gné Era
    dehogy..a régi XP-s pc-n van fent..én ott játszottam vele..a laptopra nem megy fel egyik kieg sem..de már megvan az új razor alap,meg a világ körül.majd meglátjuk mire jutunk vele.
  • lucifer9393
    és a kiegek már felmentek? :)
  • Gné Era
    de a generációk tossza el a játékot..mert én a javítást nem tettem fel..ezt az 1.24-es peccset amit írtatok.a hibák viszont ugyanazok mint nálatok..