Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ügyes
csakhogy a DCBackup könyvtárból való törlés semmit nem szed ki a játékból

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Forrás:The sims3.com

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok Sims rajongók!

Friss hírek a Bazárral kapcsolatban: továbbra is folytathatjátok az egyedi tartalmak fel- és letöltését, de fontos tudnotok, hogy hibás állományok kerültek a Bazár adatbázisába, amelyek lelassíthatják a játékotokat. Ha azt tapasztaljátok, hogy a játék észrevehetõen lelassult, elõfordulhat, hogy a fent említett sérült tartalmak állnak az ügy hátterében. A problémát egy „0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package" nevû állomány okozza, amely a „Girl Doll Dressed" elnevezésû tartalomból származik.

Hála illeti glitzyangel játékostársunkat, aki nem csupán leírta ezeket a hasznos utasításokat, de már azelõtt segített a közösség többi tagjának, hogy mi magunk lépni tudtunk volna az ügyben. Ha összefuttok vele valamelyik fórumon vagy a Facebook oldalunkon, köszönjétek meg neki a segítõkészségét!

A teendõk az alábbiak:

* Készíts biztonsági mentést a játékról!

* Ellenõrizd, hogy a baba egy példánya nincs-e valamelyik simed eszköztárában!

* Ha szerepel egy „Girl Doll Dressed" elnevezésû tétel az Indítópanel „Telepített tartalom" szekciójában, távolítsd el!

* A 0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package állomány törléséhez lépj be a DCBackup könyvtárba (C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup), és keresd meg, majd töröld a fájlt!

* Ha az állomány szerepelt a C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup könyvtárban, akkor megeshet, hogy az exportált tartalmak közé és bekerült. Ha az állomány ott volt a fenti mappában, és a közelmúltban tartalmakat exportáltál az Indítópanelre, távolítsd el az érintett tartalmakat az Export mappából, valamint az Indítópanelrõl!

* Ellenõrizd továbbá a Stúdióm oldalra feltöltött tartalmakat - lehet, hogy itt is jelen van a hibás állomány. Ebben az esetben innen is el kell távolítanod.

Ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy mit is kellene törölnöd és eltávolítanod, próbálkozhatsz az egyedi tartalmak letiltásával is: ebben az esetben csak ki kell pipálnod a „Futtatás egyedi tartalom nélkül"jelölõnégyzetet az Indítópanel Telepített tartalom szekciójában a játék elindítása elõtt.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

én frappánsan kikapcsolom az öregedést a beállítások alatt és voila, nem öregszik többé a sim.
dani71
nem hanem visszafiatalodik a korosztály elejére

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Mike at home
kezdem magam mázlistának érezni, hogy nekem csak a lépcsõvel volt bajom

miért ambrózia után már nem öregszik többé?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

már evett egy adag ambróziát - nem engedem megöregedni

Mike at home
és még nem öregedett meg?

dani71
régit folytattam. de én már próbáltam azt,hogy kitörlöm és újra leteszem,
meg azt is,hogy újat hozok létre

új játékot kezdtél vagy régi mentésedet folytattad?

valami nem stimmel azzal a bizóval...
írtam is korábban, hogy - új játékot kezdtem új simmel - térképnézetben nem látszik az épület maga, csak az ikonja
még esetleg azt megpróbálom, hogy letörlöm és újra leteszem valahova <#nemtudom>

dani71
nekem a sunsetvalley-ben kezdett karimban nem mûködött a bizományi üzlet .
átköltöztettem õket twinbrook-ba ott egy ideig mûködött most megint
hiába kattintgatok ,nem jön fel semmi.mellesleg nekem a költözés se mûködik mostmár<#szomoru1><#gonosz3><#schmoll2><#shakehead>

közben elkészült Angyalka is

viszont szabadon engedtem, mert nem kedvelem a robotokat...
kisétált a kapun, hívta a kocsiját és távozott...<#wow1>

<#boxer> - nem is

eü-ben kezdett, azt teljesen végigvitte, meg még jó ideig dolgozott utána is - valami 1100 simoleon/óra fizuval hagyta ott, mert kíváncsi voltam, milyen a magándetektív szakma
no ez egyáltalán nem tetszett, a második szint után otthagyta, elhelyezkedett az üzleti életben - ezt most hagyta ott az újságírásért (elegem volt abból, hogy állandóan értekezleteket tartott és a hangulata a bányászbéka alatt volt folyamatosan)

közben ugye feltalálgatott, hordta a bizóba - hál'istennek minden cuccát elvitték szép áron...no meg kalandozgatunk szorgalmasan, s amiket ott talált, amit lehetett, eladtam

szóval igen szép munka van ám ezek mögött kérem...<#wink>

Mike at home
ennyire gazdag? biztos sikkasztott

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
érdekes, mert nálam meg ezzel semmi gond

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Szerintem a családi eszköztároló megmarad, de fel lehet ingatlanostól is venni akkor meg szerintem tényleg minden meglesz.

sajnálom - látod nálunk a párom bajlódik ezzel

mai kérdésem:

ha a mostani simemet leteszem a tárolóba és új játékot kezdek vele, akkor nyilván a kapcsolatai füstbe mennek
viszont: anyagilag hogy néz ki ez az egész?
gondolom, ha tulajdonosa ingatlanoknak, az is semmis, hisz egy új játék nem foglalkozik azzal,hogy az elõzõ játékban már megvette a fél várost - de: ha eladja az ingatlanokat, a készpénz megmarad?
továbbá: a családi eszköztároló megmarad-e a benne levõ cuccokkal?
illetve a hûtõ és a könyvszekrény tartalma a telekhez kötõdik vagy a telken lakó - esetünkben azt elhagyó - simekhez?
magyarul: megmaradnak-e a könyvei, kajái, ha a családi eszköztárolóba pakolom (és ha azt továbbviheti magával a sim az új játékba)?

no mint írtam, nem világrengetõ a probléma, egyszerûen csak nem értettem , hogy csinálták - azért kösz <#wave>

Köszi a leírtakat. Sajnos ez a családi szappanoperámon nem segít. Itt már nagypapi - unoka, mostohatestvér annak a gyermeke lakik a városba. Nagyon sajnálnám õket otthagyni.<#szomoru1>

Joschka
Már sejtem mi lehet vele a "baj", már mint a kandallóval!!!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

miii????
ezt megnézem

Joschka
De elõbb kipróbálom, hogy hogyan lehet megoldani!!!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Nem tudok írni, mert tiltva vagyok nálad!!!<#vigyor4><#wave>

ezt viszont valaki megfejthetné - nem tudok rájönni, hogy lehet megcsinálni...
tehát: ott van ugye a kandalló, ami két négyzetet foglal el
namost a ház készítõje körbevette fallal, de csak egy négyzetnyi területet - és nem lóg ki belõle a kandalló...ezt hogy lehet megoldani?
próbáltam moveobjects-el, de akkor is kilátszik
nem értem...<#confused>

látod, nem is hajléktalan - ez a Fr.o-i háza

korábban írtam, hogy a párom is így járt - a régi mentésével folytatta a játékot és õ sem boldogul a bizományival
úgy tûnik, a régi mentéseket nem kedveli az új kieg.😞
és ez nem függ attól, hogy mennyibe került a játék...
ha új játékot kezdesz mondjuk Sunset V-ben, akkor sincs semmi gond, bár amit megfigyeltem, térképnézetben a bazárnak csak a jele látszik, az épület maga nem (ettõl függetlenül játszható)
mintha valami nem lenne tökéletes a bazárral

olvasni tudsz? ---> #8844 és #8847

Sziasztok.

Van valami ötletetek, hogy a bizományi miért nem mûködik az alap városban, Sansetwaley vagy mi. A most jött Twinbrook-ban tökéletesen mûködik, de a régi családomnál betettem a városba és semmi. A pénztárgépnél csak a nézze szó van szürkén. Az eladóra rámenve tárgyak vásárlása opció eredménytelen. Egy ideig beszélgetnek de a panel nem jelenik meg.
A játék eredeti. Valakinek ötlete a megoldásra?

Igen.Én is megjártam már vele.Volt olyan ház,amelyiknek csak az alapja volt bennt a játékban

Ez így van! mert nekem is voltak a bazárból és azokat nem szeretem csak a storérõl szeretek venni cuccokat (azok szuperek) és ja a bazár az tele van hibás cuccokkal!!!!

Azt a letöltött hibás cuccok okozzák.Szerintem telepitsd újra a játékot,és csak a hivatalos cuccokat töltsd le

Tök jó hogy van ez a mintateremtõ cucc😄

Sziasztok! 2 db kérdésem lenne!
1, ha letöltöttem 1 simet hogy tudom "belevinni" a családba
2, miért van az hogy régen teljesen jól futott a sims 3 mostmeg rohat sokat tölt az elején és egyzserûen nem tok elköltözni mert 1 óráig írja hogy feldolgozás de nem csinál semmit! Már újraraktam egy párszor de egyszer se jó! Lehetséges hogy azért van mert új vidikártyám van és azzal van vmi hiba?
Mike at home
másik topik!

Meg lehet vásárolni a bazárban,ha annyira akarod.Mármint a játékbeli bazárban

Nem tudok idõgépet szerezni valaki segítsen már!! am az mire jó??
<#banplz>

sziasztok!
letöltöttem a sims 3 at és az álomállásokat. szeretném kipróbálni, de nagyon idegesítõ hibát produkál....elindul minden frankó, de villog a kép, a textúra itt ott...tele van hibával a grafikája...nem értem mi lehet a baj. a razoros alapverzió van fent, tehát azzal nem lehet gond. amikor kiegészítõ (álomállások) nélkül próbáltam semmi gond nem volt vele, tehát simán a 3 tökéletesen fut régen egy csomót játszottam vele. de ha felteszem az álomállásokat vmiért nem jó a grafikája... már minden megpróbáltam...így beállítani ugy beállítani, mégegyx feltettem ujraindítottam stb semmi nem segít. atix1200 am van laptopról játszok. az ati catalyst ot is frissítettem a directx et is...egyxrûen nem értem...biztosan meg lehet oldani, mert a sima 3 tökéletes...nincs valakinek valami 5lete esetleg? köszi üdv
Mike at home
de vehetsz is

már Fr.o-ban van nyaralója is - most rendezgettem be

hát elég ránézni...olyan, mintha össze lenne égve

ügyeskedj - kell hozzá feltalálói jártasság, most meg nem mondom, hanyas szintû, de olyan 6-7-re saccolom

Tölthetõ a Sims 3 Mintateremtõ ingyen a hivatalos oldalról.Regisztrálás,é bejelentkezés szükséges hozzá

Sziasztok hogy tudok csinálni idõgépet???
Mike at home
vannak kacatjaim, megnézem piszkosak-e tényleg
sosem hazsnáltam

Mike at home
nekem bekerült a ház tartójába
és nem ér egy fityinget sem, így van

de gondolom szét lehet verni és akkor lesz belõle izé

na várj csak...

én konkrétan azokra a tárgyakra gondolok, amik a szemétkupacok mellett vannak - egy-egy asztal, szék, hifi - ilyenek
nem a kupacban találja ezeket, ott vannak láthatóan a telepen

talált viszont egyszer az egyik szemétkupacban egy vadiúj mikrót, na azt viszont szépen kiraktam a melléképületbe a pultra - azzal nincs is semmi baj, új és tiszta

azt hiszed, beraktam bárhova is????
<#ijedt>

egy valamit hazavitettem vele, gondoltam felújíthatja vagy ilyesmi, de nem - így aztán szépen eladtam...de talán így nem is adott érte egy fityinget se