Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csakhogy a DCBackup könyvtárból való törlés semmit nem szed ki a játékból
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Friss hírek a Bazárral kapcsolatban: továbbra is folytathatjátok az egyedi tartalmak fel- és letöltését, de fontos tudnotok, hogy hibás állományok kerültek a Bazár adatbázisába, amelyek lelassíthatják a játékotokat. Ha azt tapasztaljátok, hogy a játék észrevehetõen lelassult, elõfordulhat, hogy a fent említett sérült tartalmak állnak az ügy hátterében. A problémát egy „0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package" nevû állomány okozza, amely a „Girl Doll Dressed" elnevezésû tartalomból származik.
Hála illeti glitzyangel játékostársunkat, aki nem csupán leírta ezeket a hasznos utasításokat, de már azelõtt segített a közösség többi tagjának, hogy mi magunk lépni tudtunk volna az ügyben. Ha összefuttok vele valamelyik fórumon vagy a Facebook oldalunkon, köszönjétek meg neki a segítõkészségét!
A teendõk az alábbiak:
* Készíts biztonsági mentést a játékról!
* Ellenõrizd, hogy a baba egy példánya nincs-e valamelyik simed eszköztárában!
* Ha szerepel egy „Girl Doll Dressed" elnevezésû tétel az Indítópanel „Telepített tartalom" szekciójában, távolítsd el!
* A 0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package állomány törléséhez lépj be a DCBackup könyvtárba (C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup), és keresd meg, majd töröld a fájlt!
* Ha az állomány szerepelt a C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup könyvtárban, akkor megeshet, hogy az exportált tartalmak közé és bekerült. Ha az állomány ott volt a fenti mappában, és a közelmúltban tartalmakat exportáltál az Indítópanelre, távolítsd el az érintett tartalmakat az Export mappából, valamint az Indítópanelrõl!
* Ellenõrizd továbbá a Stúdióm oldalra feltöltött tartalmakat - lehet, hogy itt is jelen van a hibás állomány. Ebben az esetben innen is el kell távolítanod.
Ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy mit is kellene törölnöd és eltávolítanod, próbálkozhatsz az egyedi tartalmak letiltásával is: ebben az esetben csak ki kell pipálnod a „Futtatás egyedi tartalom nélkül"jelölõnégyzetet az Indítópanel Telepített tartalom szekciójában a játék elindítása elõtt.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
miért ambrózia után már nem öregszik többé?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
meg azt is,hogy újat hozok létre
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
írtam is korábban, hogy - új játékot kezdtem új simmel - térképnézetben nem látszik az épület maga, csak az ikonja
még esetleg azt megpróbálom, hogy letörlöm és újra leteszem valahova <#nemtudom>#nemtudom>
átköltöztettem õket twinbrook-ba ott egy ideig mûködött most megint
hiába kattintgatok ,nem jön fel semmi.mellesleg nekem a költözés se mûködik mostmár<#szomoru1>#szomoru1><#gonosz3>#gonosz3><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead>
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
eü-ben kezdett, azt teljesen végigvitte, meg még jó ideig dolgozott utána is - valami 1100 simoleon/óra fizuval hagyta ott, mert kíváncsi voltam, milyen a magándetektív szakma
no ez egyáltalán nem tetszett, a második szint után otthagyta, elhelyezkedett az üzleti életben - ezt most hagyta ott az újságírásért (elegem volt abból, hogy állandóan értekezleteket tartott és a hangulata a bányászbéka alatt volt folyamatosan)
közben ugye feltalálgatott, hordta a bizóba - hál'istennek minden cuccát elvitték szép áron...no meg kalandozgatunk szorgalmasan, s amiket ott talált, amit lehetett, eladtam
szóval igen szép munka van ám ezek mögött kérem...<#wink>#wink>
ha a mostani simemet leteszem a tárolóba és új játékot kezdek vele, akkor nyilván a kapcsolatai füstbe mennek
viszont: anyagilag hogy néz ki ez az egész?
gondolom, ha tulajdonosa ingatlanoknak, az is semmis, hisz egy új játék nem foglalkozik azzal,hogy az elõzõ játékban már megvette a fél várost - de: ha eladja az ingatlanokat, a készpénz megmarad?
továbbá: a családi eszköztároló megmarad-e a benne levõ cuccokkal?
illetve a hûtõ és a könyvszekrény tartalma a telekhez kötõdik vagy a telken lakó - esetünkben azt elhagyó - simekhez?
magyarul: megmaradnak-e a könyvei, kajái, ha a családi eszköztárolóba pakolom (és ha azt továbbviheti magával a sim az új játékba)?
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
ezt megnézem
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
tehát: ott van ugye a kandalló, ami két négyzetet foglal el
namost a ház készítõje körbevette fallal, de csak egy négyzetnyi területet - és nem lóg ki belõle a kandalló...ezt hogy lehet megoldani?
próbáltam moveobjects-el, de akkor is kilátszik
nem értem...<#confused>#confused>
úgy tûnik, a régi mentéseket nem kedveli az új kieg.😞
és ez nem függ attól, hogy mennyibe került a játék...
ha új játékot kezdesz mondjuk Sunset V-ben, akkor sincs semmi gond, bár amit megfigyeltem, térképnézetben a bazárnak csak a jele látszik, az épület maga nem (ettõl függetlenül játszható)
mintha valami nem lenne tökéletes a bazárral
Van valami ötletetek, hogy a bizományi miért nem mûködik az alap városban, Sansetwaley vagy mi. A most jött Twinbrook-ban tökéletesen mûködik, de a régi családomnál betettem a városba és semmi. A pénztárgépnél csak a nézze szó van szürkén. Az eladóra rámenve tárgyak vásárlása opció eredménytelen. Egy ideig beszélgetnek de a panel nem jelenik meg.
A játék eredeti. Valakinek ötlete a megoldásra?
1, ha letöltöttem 1 simet hogy tudom "belevinni" a családba
2, miért van az hogy régen teljesen jól futott a sims 3 mostmeg rohat sokat tölt az elején és egyzserûen nem tok elköltözni mert 1 óráig írja hogy feldolgozás de nem csinál semmit! Már újraraktam egy párszor de egyszer se jó! Lehetséges hogy azért van mert új vidikártyám van és azzal van vmi hiba?
letöltöttem a sims 3 at és az álomállásokat. szeretném kipróbálni, de nagyon idegesítõ hibát produkál....elindul minden frankó, de villog a kép, a textúra itt ott...tele van hibával a grafikája...nem értem mi lehet a baj. a razoros alapverzió van fent, tehát azzal nem lehet gond. amikor kiegészítõ (álomállások) nélkül próbáltam semmi gond nem volt vele, tehát simán a 3 tökéletesen fut régen egy csomót játszottam vele. de ha felteszem az álomállásokat vmiért nem jó a grafikája... már minden megpróbáltam...így beállítani ugy beállítani, mégegyx feltettem ujraindítottam stb semmi nem segít. atix1200 am van laptopról játszok. az ati catalyst ot is frissítettem a directx et is...egyxrûen nem értem...biztosan meg lehet oldani, mert a sima 3 tökéletes...nincs valakinek valami 5lete esetleg? köszi üdv
sosem hazsnáltam
és nem ér egy fityinget sem, így van
de gondolom szét lehet verni és akkor lesz belõle izé
én konkrétan azokra a tárgyakra gondolok, amik a szemétkupacok mellett vannak - egy-egy asztal, szék, hifi - ilyenek
nem a kupacban találja ezeket, ott vannak láthatóan a telepen
talált viszont egyszer az egyik szemétkupacban egy vadiúj mikrót, na azt viszont szépen kiraktam a melléképületbe a pultra - azzal nincs is semmi baj, új és tiszta
<#ijedt>#ijedt>
egy valamit hazavitettem vele, gondoltam felújíthatja vagy ilyesmi, de nem - így aztán szépen eladtam...de talán így nem is adott érte egy fityinget se