44549
-
#16030 mondjuk az igaz, de nincs kedvem kipróbálni, mert ha összeomlik, kezdhetem elölről az egészet, és elvesznek a simseim is. -
Ironman2 #16029 Ezt nemtudom neked megmondani.Már itt minden kiszámithatatlan -
#16028 Pontosabban: működnek-e a Generációk feltevése óta készített mentéseim, házak, simsek, stb.? -
#16027 Mi van akkor, ha leszedem a Generációkat? Elvesznek a mentéseim? -
Ironman2 #16026 A nagy kiegészitők autómatikusan feljavitják az alapot,ha elötte nem peccselted kézzel -
#16025 Egyébként nekem a Generációkkal is jól ment, pedig nincs is olyan szuper gépem. Azóta vacakol, amióta frissítettem. -
Gné Era #16024 Annyira szuper volt,még ilyet sosem csináltam. Soha nem rendeztem bulit,mert az Xp-n,a régi gépen ha már 5-en átjöttek,akadozott az egész és élvezhetetlen volt. Ezen a gépen full beállításokkal 8 embert hívtam meg.Hasított mint az atom. Csak tátottam a szám. -
Gné Era #16023 Nincs fent javításom. Sosem peccselek,mindig megvárom a nagy kiegészítőket. De most,mivel a Nemzedékek elbassza a játékot,ezért azt sem tettem fel. -
#16022 látjátok, megveszik a szart is, nem lesz itt bugtalanítás, ha így is veszik mint a cukrot -
Ironman2 #16021 Melyik javítás van fennt nálad? super patch 1.24? -
Gné Era #16020 Így hogy a Nemzedékek nincsen fent,tök jó a játék.Eddig semmi gond vele,tökéletesen működik. kop kop -
Jossua #16019 mi ebbe sose leszünk benne :D -
Ironman2 #16018 Nem úgy néz ki.Angliai eladási lista a Simprogramson:
-
Gné Era #16017 Szerintem sem normális dolog ez így... -
Jossua #16016 majd fög csökkeni az eladási mutatojuk.... hacsak nem lépnek ez ellen -
#16015 Ja, de csak a lovak miatt is... Még egy normális facebook alkalmazást sem tudnak összerakni, az nfs-ről nem is beszélve. Szégyen.. -
Ironman2 #16014 Van rá vevő,és lesz is továbbra is.Főleg most az állatosra.Garantáltan többet fognak eladni belőle,mint az eddigi kiegekből -
Jossua #16013 de ez elöbb utobb visszaüt és ha nem veszik észre a kárát akkor az baj mert a végén tényleg senki se fogja megvenni a szemetüket csak néhány kis tini ázsiai :D -
Ironman2 #16012 Azért mert náluk van egy ugynevezett pénzügyi ütemterv,amit be akarnak tartani.Ha mindenre csusztatást csinálnak,akkor sok céget elküldhetnének a fenébe.Nekik csak igy éri meg.Mi meg esszük a szarjukat -
Jossua #16011 Az oké de miért nem számolja bele az idöbe a kedves EA vezetöség mondjuk még egy honap tesztelést ahol tövétöl hegyéig letesztelnék a játékot de még 2 hét is elég lenne sztem h kijöjjenek az ütközések .. -
#16010 Ennyire egy pénzéhes céget... Gondolom a céljuk a Sims 2 kiegészítőinek a számának a túllépése -
Ironman2 #16009 Mert hajtja őket az EA -
Jossua #16008 Én nem értem h miért nem tesztelik inkább hosszabb ideig az uj termékeiket amit kidobnak ???Amugy érdekes ha új játékot kezdek nem akad a játék csak szép lassan jelentkznek a szarságok ... -
Coolfire #16007 Ez a valóság.:)Most a WA-t sikerült alaposan elcseszniük.Arra leszek kíváncsi-hotfix lesz-e rá,-vagy jön a szokásos 1.2xxx patch. -
Gné Era #16006 Na..Első hiba előjött.16-os hibakód a mentésnél.A mentés másként után persze működik megint.Hihetetlen.. -
Ironman2 #16005 Olyan patch kéne ide,mint ami Gothic 3-nak van a community patch.Rajongók fejlesztik,mert a gyártó lemondott róla,és szabaddá tették a további fejlesztést.Nagy bughalmaz volt a játék megjelenésekor,és optimalizálatlan szar lett az egész,de hála a rajongóknak ma már egész jó kis játék lett belőle,és még magyarosítás is van a javitásban -
Glinda7 #16004 Én múltkor bepipultam, leszedtem a gépről a játékot, és újratelepítettem. A férjem talált valami frissítést a Nemzedékekhez, és lekopogom, de azóta jó a játék. Legalábbis eddig még nem volt semmi hiba. Bár az is igaz, hogy most az utazásos kiegészítő nincs fent. :) -
#16003 szerintem az új kieggel majd jönnek újabb bugok -
#16002 Ne rakd fel azokat a kiegeket amik a generations után jöttek (városszépítő), mert azis hazavágja a játékot. -
Gné Era #16001 Ne is mondjatok ilyeneket.Még felidegesítem magam.Most az új gépen még semmi gondom eddig.Nemzedékek fent sincsen.A Late Night az utolsó kieg ami fent van. Addig fel sem teszem a Nemzedékeket amíg ki nem javítják benne azt a sok szart. -
Jossua #16000 A vicc az h hiába veszem lejebb a grafikát ugy is akad :) lol -
#15999 Evvel én is így vagyok... -
Jossua #15998 tényleg parodiás helyzet hogy crysis2 majdnem fullon viszem DX11 ben és egyik játék sem szaggat elég jó vasam van ! Ez meg akadozik lol :D jol elbaszta valami az optimalizálást :) -
#15997 hm, akkor mégse a Generációk okozza? Ez érdekes... -
#15996 Nos, abban bizonyos vagyok, hogy a generations-től fölfelé valamelyik patch rontja el a játékot. Mivel az Városszépítős kieg a generations után jött, ezért az felpatch-elte a generations patch-ét is.
Szóval buktam...
Idegesít így a játák, majdhogynem használhatatlan. -
Gné Era #15995 Ja..akkor hiába nem peccseltem,azért volt gondom nekem is?? Most az új gépre fel sem raktuk a Nemzedékeket.Sok minden úgysincs abban a kiegben. -
Gné Era #15994 Mondjuk kicsit felháborítónak tartom..Meg az ilyen tanácsokat is,hogy ha nem működik vegyél új gépet. Hát én kaptam..Aztán azon sem működött először. Ennyit róluk. Inkább adnák ki később a játékot,de legyen hibátlan.Csak hát gyorsan akarnak sok pénzt. -
#15993 A Nemzedékek automatikusan feltelepíti az akkor épp legutolsó patchet, ami aztán elrontja a fél játékot. -
#15992 Vagy augusztus 25.-én az új várossal. Addig meg "nézegessük a plafont" -
Gné Era #15991 Persze. Az új kiegészítővel.. Addig meg minden sims rajongó rohadjon meg és ne játsszon..