44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    Nem is rossz ötlet!!Hogy ez nekem nem jutott eszembe..
  • Ironman2
    Ja
  • kem001
    Emlékszem a 2-ben, ha a kocsiba beszereltetted a riasztót, akkor az is beriasztott :D
  • Ironman2
    Rakjál ki a házfalon kivülre is riasztót,akkor megfogja a kertben
  • Gné Era
    Udvarról jut eszembe. Mocskos szemét betörő. Először bejött a házba,szólt a riasztó,kijött a rendőr,de én elengedtem ezt a hülyét.Erre egy hét múlva újra jön,be sem jött a házba,az udvarról lopta el a csocsóasztalt.Hálátlan rohadék!!:))
  • kem001
    Csak ne rontsák el...
  • Ironman2
    Nagyon király lett.Már 3-szor megnéztem,és állati!
  • kem001
    Ahogy látom szarvas is lesz benne. Basszus ez a trailer irtóra jól sikeredett
  • Gné Era
    Ez nagyon jó. Remélem azért minden kóbor állat nem tud majd bejönni az udvarba.
  • Ironman2
    Nemtudom miért,nekem idáig ez a trailer,meg az alapé jött be nagyon.Bárcsak minden ilyen jó lenne a játékban.Amugy szomorú volt a videóban hogy a kaszás elvitte a kutyát,én azt biztos kikapcsolom a játékban hogy megöregedjenek az állatok.Mondjuk az egér érdekes lesz majd.Mennyi bosszuságot fog okozni.Meg a macskák is..hehe
    A lovak meg valami káprázatosak,főleg a fehérek.
  • Ironman2
    ÁÁÁÁ gyerekek.Megjött a Pc trailer:

• Ironman2
  • lucifer9393
    egyszer én is okos akartam lenni és na ottvan megkaptam kapd be Iron, elrontottad az örömömet
  • rage
    Akkor valami gond lehet a Daemon Tools-szal.
    Lehet, valami elég régi verzió van fent ?
  • Ironman2
    ????? OMG
    Mini-image az nem warez.Én is csináltam anno az eredeti lemezeimről képmásolatot az alcohollal,nehogy megsérüljenek(igaz az alcohol is fel volt törve)
  • lucifer9393
    Ezt szerintem a Warez topikban tárgyaljátok meg :)
  • móni76
    Ez az,hogy nem tudom csatlakoztatni!
  • rage
    De hozzá tudod csatolni?
    Rányomsz a DT-ben, hogy lemezkép csatlakoztatása, ott még be tudod tallózni az image filet, s tudod csatlakoztatni?

Ha igen, utána a virtuális meghajtót kellene megnyitni egy filekezelő alól.
  • Joschka
    Hááát itt valami nagyon nem müxik, nem tölti be a képeket hiába adom meg a linkeket. Nos most nem erőltetem tovább. Mert megyek haza, majd legközelebb!
  • Joschka
    Na, majd akkor most!

• Joschka
    Hát ez úgy látszik nem jött össze, mert nem a képfeltöltést használtam...grrrr!!!
  • Joschka
    Szevasztok!

Elkészültem az új városommal! Hoztam róla néhány képet is...

• móni76
    Probálkozok,de addig jutok,hogy kép csatlakoztatása és ennyi...Nem hozza fel a mappát hogy mappa megnyitása!
  • rage
    Most nyisd meg azt a virtuális meghajtót amire csatlakoztattad, s ott, abból indítsd el a setup.exe-t.
  • móni76
    Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni!Letöltöttem a Sims 3 összes részét egyben,de sajnos nem volt leírás a feltelepítéshez!Kicsomagoltam,beraktam a daemonba,a Sims 3 alapot,de ott megállt,hogy kép csatlakoztatása!Mit kell tennem?Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!!!!!!

• Gólya #16045
    "...a legutóbbi kiegészítők..."

mikor is jelent meg a Generációk? előtte egy fél évvel az előző
    tehát legalább egy fél éve tudnak a problémáról...azóta nem találtak egy hozzáértőt, hogy rendbe szedje?
  • Svenson
    Csodás. Nem mintha annyira szoktam volna engedni az öregedést, de mi van, ha mégis kedvem támadna hozzá? Ha a játékban eleve benne van, akkor jogos, hogy oldják meg. És hogy nem tudják, hogyan??? Vicces...
  • Ironman2
    Valamit nem jol csinálsz,mert nem kaptam meg.menjünk át a social topikba!
  • kem001
    Most küldtem el a jelölést
  • Ironman2
    Miért nem vettél fel? Mondtad is hogy megtaláltál
  • kem001
    Nálam ma (lekopogom) működik a Social..
  • Carlos
    Nem megy ez nekik...bár a social ma nekem egyszer sem akadt le töltés közben.
  • Ironman2
    Ehehe:

"Nekem nagyon tetszik a sims social. Most is azt várom,hogy betöltsön(35 százalék...:D) én olyankor frissítem,előbb utóbb sikerül,de amúgy ha várunk,bejön."
  • Ironman2
    Mysimsen most olvasom:

"Hello,azt szeretném kérdezni hogy a simsjeim miért nem öregednek?:/. Szoktam néha titkos kódot használni,megnéztem nincs kikapcsolva az hogy a simek ne öregedjenek.. :/

Okozhatja a titkos kódozás is, de sajnos ez a legutóbbi kiegészítők egyik hibája, hogy az öregedés leáll. Egyelőre nem tudjuk, hogyan lehetne kiküszöbölni"
    -DDD Erről nem is tudtam.Mik ki nem derülnek
  • Svenson
    remek
  • Ironman2
    Az új frisssítés az eredeti lemezt se ismeri fel,most olvasom...eheheheh
  • Gné Era
    De hát csak a Nemzedékek nincsen fent.Gondoltam majd ha jön októberben az állatos kieg,akkor felteszem a Nemzedékeket,és úgy rá az új kieget.
  • Ironman2
    Ebben csak az lesz a szar,hogy a többi kiegtől akkor bucsuzhatsz,mert azok már az új módszer szerint települnek.Ha csak nem javitják sürgősen a többit
  • Ironman2
    Én cseszhetem,mert akkor megint ujra kell telepitenem az egészet
  • Gné Era
    A kiegek nekem a Világ körül,aztán az Ambitions,és az utolsó nagy kiegészítő ami nekem fent van az a Late Night.Úgy tűnik azzal minden rendben.