44549
-
Gné Era #16070 Nem is rossz ötlet!!Hogy ez nekem nem jutott eszembe.. -
Ironman2 #16069 Ja -
#16068 Emlékszem a 2-ben, ha a kocsiba beszereltetted a riasztót, akkor az is beriasztott :D -
Ironman2 #16067 Rakjál ki a házfalon kivülre is riasztót,akkor megfogja a kertben -
Gné Era #16066 Udvarról jut eszembe. Mocskos szemét betörő. Először bejött a házba,szólt a riasztó,kijött a rendőr,de én elengedtem ezt a hülyét.Erre egy hét múlva újra jön,be sem jött a házba,az udvarról lopta el a csocsóasztalt.Hálátlan rohadék!!:)) -
#16065 Csak ne rontsák el... -
Ironman2 #16064 Nagyon király lett.Már 3-szor megnéztem,és állati! -
#16063 Ahogy látom szarvas is lesz benne. Basszus ez a trailer irtóra jól sikeredett -
Gné Era #16062 Ez nagyon jó. Remélem azért minden kóbor állat nem tud majd bejönni az udvarba. -
Ironman2 #16061 Nemtudom miért,nekem idáig ez a trailer,meg az alapé jött be nagyon.Bárcsak minden ilyen jó lenne a játékban.Amugy szomorú volt a videóban hogy a kaszás elvitte a kutyát,én azt biztos kikapcsolom a játékban hogy megöregedjenek az állatok.Mondjuk az egér érdekes lesz majd.Mennyi bosszuságot fog okozni.Meg a macskák is..hehe
A lovak meg valami káprázatosak,főleg a fehérek. -
Ironman2 #16060 ÁÁÁÁ gyerekek.Megjött a Pc trailer:
-
Ironman2 #16059 -
#16058 egyszer én is okos akartam lenni és na ottvan megkaptam kapd be Iron, elrontottad az örömömet -
#16057 Akkor valami gond lehet a Daemon Tools-szal.
Lehet, valami elég régi verzió van fent ? -
Ironman2 #16056 ????? OMG
Mini-image az nem warez.Én is csináltam anno az eredeti lemezeimről képmásolatot az alcohollal,nehogy megsérüljenek(igaz az alcohol is fel volt törve) -
#16055 Ezt szerintem a Warez topikban tárgyaljátok meg :) -
móni76 #16054 Ez az,hogy nem tudom csatlakoztatni! -
#16053 De hozzá tudod csatolni?
Rányomsz a DT-ben, hogy lemezkép csatlakoztatása, ott még be tudod tallózni az image filet, s tudod csatlakoztatni?
Ha igen, utána a virtuális meghajtót kellene megnyitni egy filekezelő alól. -
#16052 Hááát itt valami nagyon nem müxik, nem tölti be a képeket hiába adom meg a linkeket. Nos most nem erőltetem tovább. Mert megyek haza, majd legközelebb! -
#16051 Na, majd akkor most!
-
#16050 Hát ez úgy látszik nem jött össze, mert nem a képfeltöltést használtam...grrrr!!! -
#16049 Szevasztok!
Elkészültem az új városommal! Hoztam róla néhány képet is...
-
móni76 #16048 Probálkozok,de addig jutok,hogy kép csatlakoztatása és ennyi...Nem hozza fel a mappát hogy mappa megnyitása!
-
#16047 Most nyisd meg azt a virtuális meghajtót amire csatlakoztattad, s ott, abból indítsd el a setup.exe-t. -
móni76 #16046 Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni!Letöltöttem a Sims 3 összes részét egyben,de sajnos nem volt leírás a feltelepítéshez!Kicsomagoltam,beraktam a daemonba,a Sims 3 alapot,de ott megállt,hogy kép csatlakoztatása!Mit kell tennem?Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!!!!!!
-
Gólya #16045 "...a legutóbbi kiegészítők..."
mikor is jelent meg a Generációk? előtte egy fél évvel az előző
tehát legalább egy fél éve tudnak a problémáról...azóta nem találtak egy hozzáértőt, hogy rendbe szedje? -
#16044 Csodás. Nem mintha annyira szoktam volna engedni az öregedést, de mi van, ha mégis kedvem támadna hozzá? Ha a játékban eleve benne van, akkor jogos, hogy oldják meg. És hogy nem tudják, hogyan??? Vicces... -
Ironman2 #16043 Valamit nem jol csinálsz,mert nem kaptam meg.menjünk át a social topikba! -
#16042 Most küldtem el a jelölést -
Ironman2 #16041 Miért nem vettél fel? Mondtad is hogy megtaláltál -
#16040 Nálam ma (lekopogom) működik a Social.. -
#16039 Nem megy ez nekik...bár a social ma nekem egyszer sem akadt le töltés közben. -
Ironman2 #16038 Ehehe:
"Nekem nagyon tetszik a sims social. Most is azt várom,hogy betöltsön(35 százalék...:D) én olyankor frissítem,előbb utóbb sikerül,de amúgy ha várunk,bejön." -
Ironman2 #16037 Mysimsen most olvasom:
"Hello,azt szeretném kérdezni hogy a simsjeim miért nem öregednek?:/. Szoktam néha titkos kódot használni,megnéztem nincs kikapcsolva az hogy a simek ne öregedjenek.. :/
Okozhatja a titkos kódozás is, de sajnos ez a legutóbbi kiegészítők egyik hibája, hogy az öregedés leáll. Egyelőre nem tudjuk, hogyan lehetne kiküszöbölni"
-DDD Erről nem is tudtam.Mik ki nem derülnek -
#16036 remek -
Ironman2 #16035 Az új frisssítés az eredeti lemezt se ismeri fel,most olvasom...eheheheh -
Gné Era #16034 De hát csak a Nemzedékek nincsen fent.Gondoltam majd ha jön októberben az állatos kieg,akkor felteszem a Nemzedékeket,és úgy rá az új kieget. -
Ironman2 #16033 Ebben csak az lesz a szar,hogy a többi kiegtől akkor bucsuzhatsz,mert azok már az új módszer szerint települnek.Ha csak nem javitják sürgősen a többit -
Ironman2 #16032 Én cseszhetem,mert akkor megint ujra kell telepitenem az egészet -
Gné Era #16031 A kiegek nekem a Világ körül,aztán az Ambitions,és az utolsó nagy kiegészítő ami nekem fent van az a Late Night.Úgy tűnik azzal minden rendben.