Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyitottam egy éttermet, csak az maga volt 100 ezer
és napi 3-et vitt
még szerencse hogy a családnak 270 ezre volt amikor belevágtam
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
elõbb-utóbb elfogy az ingatlan a városban, másra meg?
naponta cseréled a berendezést, kocsit?
egy bizonyos szint fölött nincs értelme a sok pénznek
persze ez az én véleményem...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
(bár ha jobban belegondolok, a Lamborgini 169000, vesz a család minden tagjának egyet, az már egy négy-öt fõs csapatnál egész szépen visz belõle)
nem véletlen, hogy már lassan álmomból felkeltve tudom, melyik faluban/városban hol vannak ásványok, drágakövek😊
átszínezném ami van a játékban, de mindegyik támlás pad, meg kovácsoltvas
smemi érdekes nincs ebban ha minden tökéletes
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
gondoltam, kedvet kaptál az oktatásügyhöz😊))
neked irtam 😊
még kissé hiányos a kert, de...az egész úgy kezdõdött, hogy ki akartam próbálni Twinbrook városát...és nem tetszett - viszont egy dimbes-dombos telken kezdtem az építkezést, ráadásul alapra és a ház alá akartam a pincét - no ez nem jött össze, mérgemben átköltöztettem a simet Riverwiewba és elölrõl kezdtük az egészet
hozzátartozik a dologhoz, hogy az oktatásügyben helyezkedett el - hát ne tudjátok meg, mit szenvedtünk - fizetés semmi és még a karrier csúcsán is ott az óraadás (miért kell egy körzeti vagy területi tanfelügyelõnek órákat adni?), ami remekül mûködött: a nap végére max-on vigyorog a fejecske, másnap reggel munkakezdésre dühös, vörös pofával vicsorog rám - szóval szépen felmondtunk és megpróbáltunk új életet kezdeni...gyakorlatilag a nulláról
Amazon has updated their product page for The Sims 3 Fast Lane Stuff with a few details about the 2nd Stuff Pack along with an estimated release date of September 7, 2010. Thanks to iSims for the link.
* Give your Sims the rides they’ve always dreamed of the lifestyles that go with them.
* Enjoy four all new styles of fashions, furnishings, and vehicles: Racing, Intrigue, Rockabilly, and Classic Luxury.
* Create the ultimate garage to house your Sim’s professional race car or hot rod.
* Deck out your Sim’s house in luxurious accessories to match their sleek new, luxurious rides

http://kepkezelo.com/images/gne7mdr3iq42rugfpp33.jpg
http://kepkezelo.com/images/ec7m2yb42n8zoiuqi1vz.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu
háztartásból tagot kivenni hogy s miként lehetséges?
köszi
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ettõl függetlenül látod, nem csak a páromnak van gondja vele, tehát valami csak nem oké
Mike meg lépcsõt nem tud közvetlenül a ház mellé tenni - szóval nem tökéletes
viszont ha tökéletes lenne, unatkoznánk <#nevetes1>#nevetes1>
az enyém a locsolóval játszott😊)
gondolhatod, mikor ült a sz-gép elõtt és néha visítva felugrott😊)
Így jártam én is, az enyémen a fogócska maradt, és futkározott mindenhová. Én is újat kezdtem, csak ugyanazzal a simmel.
egyik helyen jó, másikon nem - és nem annak a függvénye, mennyibe került a játék...
a régi mentést folytattad vagy új játékot kezdtél?
új játékot kezdtem, mert a régi simemen rajta ragadt egy mozgássorozat
az új játékban a progi természetesen elhelyezte a bazárt, a tûzoltólaktanyát, a szeméttelepet
a hites régi mentéssel próbálta folytatni, ahol le kellett tennie az új dolgokat, mert alapból nem rakta be a progi
és látom, hogy nem az én hsz-omra írtad, de a topictársnak ugyanez a gondja, azért írom most ezeket<#wave>#wave>
ennyire korán keltél, vagy le se feküdtél még?<#circling>#circling>
a bazár nem olyan vészes, most a hites is megpróbál majd egy új játékot és kész
* Ha szerepel egy „Girl Doll Dressed" elnevezésû tétel az Indítópanel „Telepített tartalom" szekciójában, távolítsd el!
* A 0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package állomány törléséhez lépj be a DCBackup könyvtárba (C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup), és keresd meg, majd töröld a fájlt!
onnét te ki nem szedsz egyetlen tárgyat
de mint írja ha már telepitve van, akkor ki kell törölni a DCBackupból
ez meg bizony marhaság