44549
-
#16110 Igen, bár nekem még mindig nem igazi a farm haszonállatok (csirke, kacsa, sertés, stb.) nélkül. -
Ironman2 #16109 Ennyi állatot,meg embert megmozgatni majd a városban.A 2-ben könnyü volt,mert csak egy telken mozgott minden.Amugy Sunset Valley-ben a lovak furcsán fognak festeni.DDD Inkább most lesz értelme Riverviewnek igazán -
#16108 ja, közben rájöttem -
#16107 ja, hogy az unikornis? -
Ironman2 #16106 Unikornis -
#16105 nagyon... -
#16104 Mire hitted, hogy egyenruha? -
Ironman2 #16103 Kiváncsi leszek hogy lassul le a játék a sok animációtól -
Ironman2 #16102 VAzze,én meg azt hittem valami egyenruha hirtelen -
#16101 Van szarvas is, meg unikornis. (Bár azt felőlem ki is hagyhatták volna.) Meg lesznek kígyók, és egy csomó egzotikus állat. -
#16100 Nekem is a lovak tetszenek legjobban.
Meg amikor a kutya kergeti a betörőt. -
#16099 Nem rossz. -
#16098 Nem rossz, de ha jól látom, akkor a lovak lesznek a sims terén újak csak -
Gólya #16097 hites kérdezi:
az életcélok között van ilyen, hogy három lény létrehozása
mit takar ez és hogyan lehet elérni? -
Ironman2 #16096
Hát ezen szakadok.Meg a tegnapin is.Állati lesz! -
Ironman2 #16095 Na megjött a másik trailer is a konzolos verzióról.Ez azért érdekes,mert tartalmilag ugyanaz lesz a pc-ben:
-
Ironman2 #16094 Hu de szépek! Jó kis őszi hangulat -
Ironman2 #16093
mysims.hu -
#16092 Meg rottweiler. :) -
Ironman2 #16091 Lesz majd a játékban.Figyelem ugyis az oldalakat,ha lesznek képek,akkor rakok fel ide.Egyenlőre a pc verzióról,mert az érdekel minket a legjobban -
#16090 Nem szép cicák!
Perzsa nincs? :) -
Ironman2 #16089 Hoztam 2 kandúrt neked Era!
-
Gné Era #16088 Emlékeztek még erre a 16-os hibakódra mentéskor? Akárhányszor külföldre megyek,utána előjön ez a hiba.. -
Gné Era #16087 Hát..nem találtam meg..gyorsan töröltem a feladatot:)D -
Ironman2 #16086 Hallgassátok a Pets főcimdalát!
-
Ironman2 #16085 Appaloosa Plains
szép név egy városhoz.Inkább ilyen tanyasi jellege van neki -
Ironman2 #16084 Appaloosa Plains is not a town where Carmen Sandiego is hiding. According to SimTimes, Appaloosa Plains is the name of the new town in the Sims 3 Pets Expansion! -
#16083 Egyetértek! -
#16082 szinte semmit nem fejlesztettek rajtuk a Sims 2 Pets óta... -
Gné Era #16081 köszi..megnézem..hátha tudok csórni:)DD -
Gólya #16080 akkora tanyám lesz...de akkora...
feltéve, ha végre kiadnak egy normális, hibamentes kieget... -
Gólya #16079 van egy nagy ház Fr.o-ban a nektárfőzőtől jobbra - egy magaslaton - ott is van szőlő, nem biztos, hogy Meloiret találsz
s van egy feladat, aminek a során eljutsz egy pincébe, ott vannak ezek a különleges szőlők...a Gralladina és társai -
Gné Era #16078 Emlékszem még anno a Serius Sam című EA játékra. Abban pl semmi hiba nem volt.Az már egy kuriózum,de még mindig élvezhető játék. -
Gné Era #16077 Valaki segítsen nekem.A simem főséf az étteremben,és szuperkertész. A feladat, hogy vigyek be 4 db kék szőlőt. A neve Meloire szőlő.Gondolom franciáknál van valahol.De ott a nektárfőző mellett a szőlőskertben csak Cherimola Blan,Renoit,és Avornalino szőlőt találtam. Volt már valakinek ilyen feladata? Hol a francban van ez a Meloire szőlő??? -
rage at work #16076 Az EA csak kiadó.
A játékokat nem ők készítik.
Az EA alá tartozik a Bioware is pl.
Az ő játékaikban nem sok hibát találni... -
Gné Era #16075 Kíváncsi leszek én erre a kiegre.Nagyon jónak harangozzák be. Aztán majd tiszta bug lesz ez is.De akkor az EA elmehet a náthásba.Régebben azért mintha jobbjátékok kerültek volna ki a kezük alól.Nem halmoztak hibát hibára.Lehet már ott is kínaiak dolgoznak.Kici óccó:)))) -
Ironman2 #16074 Egeret meg bekapta a kutya? -
#16073 a lovak nagyon jól néznek ki, de a macskák... -
Gné Era #16072 Ne is:)))) Egyébként a simem világhírű sebész és 5 csillagos híresség. A parkban kellett beoltania 17 embert,fullon van a játék és olyan gyorsan oltogatott győztem kapkodni a fejem. -
Ironman2 #16071
Most nem akarok szőke nős viccet berakni