Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is - van ott minden, mint a jó piacon😊

A technikai részlegre gondoltam.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

hát passz - most épp nem jár ilyen résznél a simem, de amire emlékeztem, azt leírtam - ettõl többet nem tudok segíteni😞
esetleg...van gyûjteményrendezõd? bár kissé hosszadalmas, mert hogy konkrétan milyen kõ/ásvány van ott, azt nem írja ki, de azzal próbálkozhatsz

- akkor?
- értem
- itt? -------> ott! néha már úgy érzem, nem jó a topiccím😊

még mindig nem találom valaki segítsen köszi
Errõl még nem is hallottam...hehe

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

dani71
etyepetyónium-ot honnan lehet szerezni?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

hehe<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ehehhh....komoly.😊)

Feltelepítve az új javítást, nálam a gitártanulás animációja megvadult. A simsem maga felett pörgeti a gitárt és így megy a tanulás. Más tapasztalt hasonlót?

Nekem 8.😊Nem,sok volt a dolgom.De helyettem is offoltak rendesen.😊

maradtam a hg szóhasználatánál - baj?
bárki, akinek kevesebb, mint saccperköbö 8 e HUF-ba került a játék, mindjárt mindenféle technikákon kezd gondolkodni - vagy tévednék?

(mellesleg csak nem akasztották a hóhért, hogy eltûntél?)

"technikai"kérdések.😊)

ha nem vagy bejelentkezve...bár látom, rájöttél😊

na most már behozza az oldalt
de nekem nem hozza be azt az oldalt.
gyorsan fuss ide

egyébként ott fönn a "Megjelent" alatt szép magyar betûkkel ki van írva, hol kapsz információt a technikai kérdésekkel kapcsolatban

úgy tûnik, nincs szerencsénk😞
viszont az jó, hogy a vázlatok végre annyit érnek majd, amennyire "fejlett" a sim

hello!
nekem a Sims 3 Luxuslakás Cuccok-hoz kellene 3.5.8-as crack.
valaki tud adni egy linket ahonnan letölthetem?
Hmmm. Jól látom, hogy nem javították ki azt a hibát, hogy külföldön nem tud a földön ásatást végezni (Excavate) az Ambitions óta?

rage
Tehát akkor összegezve a négy patch :

http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/Sims3_2.9.10.007002_from_2.7.7.006002.exe

http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/Sims3_3.5.8.007001_from_3.3.11.006001.exe

http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/Sims3_1.14.11.007002_from_1.12.70.006002.exe

http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/Sims3_4.2.32.007001_from_4.0.87.006001.exe

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Megjöttek az új patchek! Frissités az EADM-en keresztül!

A frissítés telepítése elõtt ellenõrizd a hibás állományokat, melyek lassíthatják a játékodat. Kövesd az alábbi lépéseket a tartalmak törléséhez.

*
Ha szerepel egy „Girl Doll Dressed" elnevezésû tétel az Indítópanel „Telepített tartalom" szekciójában, távolítsd el!
*
A 0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package állomány törléséhez lépj be a DCBackup könyvtárba (C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup), és keresd meg, majd töröld a fájlt!
*
Ha az állomány szerepelt a C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup könyvtárban, akkor megeshet, hogy az exportált tartalmak közé és bekerült. Ha az állomány ott volt a fenti mappában, és a közelmúltban tartalmakat exportáltál az Indítópanelre, távolítsd el az érintett tartalmakat az Export mappából, valamint az Indítópanelrõl!

A frissítés telepítéséhez indítsd el az alkalmazást, és kattints az Indítópanel „Játékfrissítések” gombjára!

A játékfrissítés tartalma:

*
A halott rokonok többé nem jelennek meg élõkként a simek családfáján, ha azok Egyiptomba, Kínába vagy Franciaországba utaznak
*
A rajzasztalon készített vázlatok eladási ára ezentúl helyesen kerül megállapításra az alkotójuk festõtechnikája, illetve az érintett szakmában elért eredményei alapján
*
A simek többé nem járnak a vízen, hogy megnézegethessék a medence falán elhelyezett festményeket
*
Javítottunk egy „Error 13” hibakódú problémát, amelyet az hívott elõ, ha rögtön azelõtt próbáltunk menteni, hogy az aktív sim valakit megszépítõ kezelésben részesített volna
*
A kísértetvadász simek ezentúl nem dicsekedhetnek a DémonDöngölõvel gyerek simeknek
*
Kijavítottunk egy hibát, amely meggátolta, hogy a játékosok új aktív háztartást választhassanak Városszerkesztõ módban
*
Kiküszöböltünk egy problémát, amely megakadályozta, hogy a simek pecázhassanak, ha az eszköztárukban bizonyos magvakat tároltak
*
Optimalizáltuk a memóriahasználatot a telkek törlésekor Városszerkesztõ módban
*
Optimalizáltuk a memóriahasználatot az átlagnál összetettebb simotthonok létrehozásakor Építés módban
*
A „Végezzen el pár egyszerûbb rendõri munkát” utasításnak engedelmeskedõ simek elhagyják a rendõrõrs épületét, ha a közérzetük kritikus szintre ér
*
A játék többé nem fagy le átmenetileg, ha a Városszépítés módban, a Városszerkesztõben elhelyezett lakótelkek között váltogatunk
*
A szobrászállványokon hagyott szobrok ezentúl nem vesztik el a funkcionalitásukat, ha visszavonunk egy áthelyezési interakciót Vásárlás módban
*
A Csini-o-Maták többé nem válnak használhatatlanná, ha akkor lépünk ki a fõmenübe, amikor az aktív sim valakit megszépítõ kezelésben részesít
*
A kleptomániás simek többé nem tudják ellopni az Áskával fúrt lyukakat
*
A játékosok többé nem helyezhetnek el telkeket a járdán Városszépítés módban, a Városszerkesztõben
*
A simek által létrehozott szobrok mostantól megfelelõen mûködnek majd, ha a játékosok a befejezésüket követõen elmentik, majd betöltik a játékállást
*
A tûzoltóautók ezentúl megõrzik a funkcionalitásukat azután is, hogy Egyiptomban, Kínában vagy Franciaországban vezetjük õket
*
Kijavítottunk egy hibát, amely meggátolta, hogy a magánnyomozó simek a végére járjanak olyan eseteknek, amelyek bizonyos lépéseket foglaltak magukba
*
A tûzoltói és kísértetvadászi szakmákban tevékenykedõ simek ezentúl fennakadások nélkül folytathatják a munkájukat azután is, hogy a háztartást elmentettük a katalógusba, majd újra elhelyeztük a szomszédságban
*
Javítottunk egy hibát, amelynek következtében mentett játékállások betöltésekor a simek láthatatlanná váltak
*
„A birtoklás fél egészség” életcél megvalósítása mostantól csak a megfelelõ mennyiségû simoleon összelopkodásával lehetséges
*
A szeméttelepek többé nem vásárolhatóak meg ingatlanokként
*
Az Indítópanel The Sims 3 Álomállások verzióján keresztül feltöltött The Sims 3 tartalmak ezentúl megfelelõen mûködnek
*
Javítottunk egy, a Begyûjtõ találmány “Gyûjtögetésre fel!” interakciójához kötõdõ animációt (63294)
*
A továbbfejlesztett tûzoltókészülékek megõrzik ezen állapotukat, ha mentjük a játékot, kilépünk, majd betöltjük a mentett állást
*
Javítottunk egy hibát, amelynek következtében mentett állások betöltésekor a családtagok el-eltûntek
*
A „Fellelkesítette az érdekes tanóra” hangulatmódosítóhoz ezentúl ikon is tartozik
*
A nem az aktív családba tartozó szomszéd simek mostantól megfelelõen abbahagyják a játékot egy-egy sim gnubb parti végén
*
A feltalálói munkapad mellett ügyködve lángra kapó simeket ezentúl képesek lesznek eloltani a kiérkezõ tûzoltók
*
Javítottunk egy hibát, amelynek következtében a simek közötti kapcsolatok Egyiptomba, Kínába vagy Franciaországba utazva megszakadtak
*
Abrakadabra, a mágikus mosósegéd maci többé nem gátolja a simeket a mozgásban az eltûnését követõen
*
Kijavítottunk egy hibát, amely akkor jelentkezett, ha a játékos beállította az ébresztõórát egy szabadúszó simnek
*
A Világteremtõ eszköz mostantól megfelelõen mûködik, ha telepítjük a The Sims 3 Álomállások kiegészítõt
*
A kis és közepes méretû digitális képkeretek egy mentett játékállás betöltését követõen ezentúl nem lebegnek a levegõben
*
A simek többé nem éljeneznek örökké a városháza elõtt, ha pont egy ünnepséget követõen választottunk új aktív háztartást
*
Az Áska által fúrt lyukakat többé nem robbanthatják fel, illetve hasznosíthatják újra a feltalálók
*
Az Álomállások bûvös törpéi mostantól megfelelõen viselkednek
*
Javítottunk egy hibát, amelynek következtében a simek hibásan megjelenõ vagy nem megfelelõ frizurát viseltek életszakaszváltást követõen
*
A bizományi üzletben értékesített portéka mostantól beleszámít a szabadúszó simek elõmenetelébe, közelebb hozva a várt elõléptetést
*
A sim animációk többé nem szakadnak meg az „Ajánlja fel, hogy tetoválja…” interakció használata esetén
*
Csak Mac platformon: Javítottunk egy hibát, amelynek következtében az Indítópanel cseh nyelvû verziójában a szöveg nem megfelelõen jelent meg
*
Csak Mac platformon: Kiküszöböltük az Indítópanel összeomlását a Mac digitálisan értékesített változatban (Mac Digital Download)
*
Csak Mac platformon: Javítottunk egy sor hibát, amelyek következtében egyes ikonok nem kaptak megfelelõ megvilágítást az Indítópanelen
*
Csak Mac platformon: Javítottunk egy hibát, kiküszöbölve ezáltal a játék összeomlását, amikor a játékosok elhelyeztek egy telket a Városszépítés módban, a Városszerkesztõ módon keresztül

Mielõtt telepítenéd a The Sims 3 alapjátékhoz kiadott játékfrissítéseket, illetve egy kiegészítõ vagy cuccos csomagot, érdemes végrehajtanod az alábbi utasításokat, hogy a játékod továbbra is fennakadásoktól mentesen mûködjön.

1. lépés: Egyedi tartalmak letiltása

Az egyedi tartalom az összes olyan tartalom összefoglaló neve, amely nem hivatalos The Sims 3 játékfrissítésbõl, a The Sims 3 Store oldalról, továbbá kiegészítõ, illetve cuccos csomagokból származik. Ezeket a tartalmakat külsõ, az Electronic Artstól, illetve a The Sims 3 fejlesztõcsapattól független fejlesztõk készítik, így a tartalmak nem minden esetben kompatibilisek a játékfrissítésekkel. Az egyedi tartalmak telepítése következtében a játék mûködésében zavarok keletkezhetnek, és még az is elõfordulhat, hogy bizonyos funkciók nem mûködnek.

Az egyedi tartalmak letiltásához lépésrõl lépésre végig kell menned a telepítésük folyamatán, hogy a játék visszakerüljön az eredeti, módosítatlan állapotba. Ha bemásoltad ezeket egy The Sims 3 könyvtárba, távolítsd el õket: helyezd át az állományokat egy új, a The Sims 3 könyvtáron kívül található mappába.

A The Sims 3 könyvtár operációs rendszertõl függõen az alábbi elérési útvonalak egyikén található:

Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3

Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/

A hivatalos játékfrissítés telepítését követõen újra engedélyezheted az egyedi tartalmakat. Ha problémákat észlelsz, tiltsd le õket ismét, míg a független fejlesztõk nem frissítik a tartalmaikat, hogy azok kompatibilisek legyenek a hivatalos játékfrissítéssel, illetve kiegészítõ vagy cuccos csomaggal.

2. lépés: Biztonsági másolat készítése a mentett állásokról

Az elõvigyázatosság sosem árt: a játékfrissítések, illetve egy kiegészítõ vagy cuccos csomag telepítése elõtt mindig érdemes biztonsági másolatot készíteni a mentett állásokról. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a játékállásokat tároló „Saves” könyvtárban található „.sims3” mappákat átmásolod az Asztalodra, illetve egy tetszõlegesen kiválasztott másik könyvtárba.

A The Sims 3 mentési könyvtár operációs rendszertõl függõen az alábbi elérési útvonalak egyikén található:

Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Saves

Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/Saves

A frissítés telepítését követõen indítsd el a játékot, és ellenõrizd, hogy a mentett játékállásaid megfelelõen mûködnek-e!

3. lépés: Engedd, hogy a teljes frissítési folyamat befejezõdjön!

A játékfrissítések néha nagy méretûek, így a letöltés és telepítés hosszabb idõt is igénybe vehet. Ha idõ elõtt megszakítod a játékfrissítés telepítését, váratlan mûködési problémák léphetnek fel, így mindig érdemes megvárni a folyamat befejezõdését. Ne zárd be az Indítópanelt, amíg meg nem gyõzõdtél róla, hogy a játékfrissítés telepítése sikeresen befejezõdött, mert ezzel megszakítod a telepítést.

oké megnézem köszi
ez érdekes - alaposan megnézted?
mintha valahol a labor környékén lett volna...de nem 100% - vagy két hete kereste az én simem is

köszi de nekem nem mutatja
most nézem, ráadásul milyen büszke a kis muki😊- sikerült bebújni a simem ágyába...szegény még nem tudja, hogy ezt nem õ tervezte így😊

meccs és telepítés megvan - gitározni a fiam szokott -, azért játszani is játszik - simset is, csak néha akad érdekesebb is😊 (mint pl. most is...)

térképnézetre átkapcsolsz - elvileg mutatnia kell, hol van a keresett cucc

õ meccset néz..)) és soha nem játszik..csak telepít.és gitározik😊)
ja és sunset valleyban játszok
heló feltaláló vagyok és elértem a max jártasságot és kaptam egy különleges feladatot de nem tudom hol lehet megtalálni a szív alakú rózsaszín gyémánt drágakövet vagy mit légyszi segítsetek köszi
pont egy ilyen "bocipizsamás" ürgét kellett kifogni...<#ijedt>

😊
idõnként nálunk is hasonló állapotok vannak - amennyiben egy másik játék sokkal inkább leköti a figyelmét😊

na..megvan a kieg..csak meg kell várnom a délutánt amíg a hozzáértõ emberkém hazaér😊)én ugyanis hülye vagyok hozzá teljesen..õ felteszi nekem és soha nem játszik vele.))
üdv újra!
valami rémlik ezzel a hûtõ-dologgal kapcsolatban, de õszintén szólva nekem nem volt ilyen gondom - próbáld ki, hátha ez rendbe jött
nekem igazából csak annyi gondom van most vele - no ez sem nagy gond -, hogy ha ki akarok ásatni a simemmel valamit, nem tudja megcsinálni (ill. még valaki kipróbálta...neki sem sikerül, tehát úgy tûnik, a hiba nem az én készülékemben van)
de tul.képpen nem nagy gond, mert relikviát máshol is találhat a sim

szóval csak azt tudom javasolni, próba cseresznye😊

vettem a fáradságot.és elolvastam az egész topicot..mind a 20 oldalt..eléggé ki vagytok kupálódva az új kiegbõl...és tök szép házakat építetek...ez az új kiegészítõ egyébként javítja az eddigi bugokat??gondolok itt például arra a hûtõfüstölésre,amit bárhogyan cserélgettem ,költöztem másik telekre,és volt olyan szuper hûtõm is amiben elvileg nem romlik meg a kaja,nekem abban is megbüdösödött 1 nap alatt.köszi..<#nemtudom>
Köszönöm szépen.

Tsr workshop---Dds converter---Milkshape

Hali!
Milyen programmal lehet átalakítani a tárgyakat ?

Sziasztok...Ezer éve nem jártam erre..Látom megjelent az új kieg..Kicsit pihentem sims ügyileg,mert állandóan büdös volt a hûtõben..Remélem most az új kieggel ez megszûnik..Lesz helyette más már látom..Meg hát kicsit meg is untam már..Úgyhogy most biztos leszek megint..Ha nem zavarok..Jó játékot mindenkinek.. <#integet2>
Colt17
2en írtartok 110 oldalt tele?:d

ez egy kis ház

(az egész egy 20x20-as telken)

ez csak úgy

doktor Szöszi

munkában

😊)

Svenson
Majd este, ha a segédem hajlandó lesz segíteni. Bár lehet, hogy nem is kell nekem annyira az a ház.

megy az, csak kísérletezz nyugodtan - nagyon elrontani úgysem lehet😊

Svenson
Na jó, mentségemre legyen mondva, ha meglátom, hogy angol az oldal, már nem is nézem meg, mert úgysem értem. Ha bonyolultabb a regisztráció, már az se megy, próbáltam régen.

khm..khm...😊))

Svenson
Ja, erre nem gondoltam. Túl kézenfekvõ.