44549

no-warez.gif
  • Svenson
    Van linked is?
  • kem001
    Vice City Sims 3-ba :D
  • Carlos
    lol
  • Svenson
    Ez mi?
  • kem001
    Wáá, ez nem akar összejönni:
  • kem001
  • kem001
    Wáá mit találtam prince oldalán:
  • kem001
    Fagyis kocsi tök jó benne :D
  • Svenson
    hát ja
  • Svenson
    Az elég durva azért.
  • Ironman2
    Ezek már ott tolják,nekünk meg folyik a nyálunk
  • Ironman2
    Csont alakú medence mi?
  • Svenson
    jó képek
  • Ironman2
    Van még pár kép:

simprograms.com
  • Svenson
    hát csak hogy reálisabb legyen a játék. Mondjuk az elkényeztetett sztárok kis házi kedvencei itt lesznek, és itt lehet sztárokkal ismerkedni.
  • Svenson
    úgy látszik...
  • Svenson
    Nem kell lecserélni, csak jobban jársz, ha veszel egy gépet csak a simsnek, mint ha a sok pénzt arra költöd, hogy megverd a fejlesztőket.
  • Ironman2
    Nézzétek meg a többi képet is:

• Gólya #16132
    a kis kutyuli-mutyuli-prüntyikéknek... - bocs...szeretem az állatokat, de határok vannak azért
  • Gólya #16131
    jah...nekem is van, csak az itteniek között nincs...ezek szerint itt nem kell szégyellősködni?:D
  • Gólya #16130
    de jó ez az sg...
    előbb elküldi duplán az üzenetet, aztán mikor visszavonatom az egyiket, leszedi mind a kettőt...

na szóval csak aztat akartam mondani, hogy toll a füledbe:D
    nehogy már a jó kis gépet lecseréljem...
  • Svenson
    Jaj!
  • Svenson
    Ha csak ez kell:

klikk
  • Svenson
    Nocsak, ez nem hangzik rosszul. Mondjuk kéne akkor már a világteremtő kütyü is.
  • Ironman2
    Gyerekek! Lesz Kisállattemető is:

• Gólya #16125
    az nlc-n van egy ürge - nagyon szétszórt, figyelmetlen...aztán meg poénkodik a hülyeségein:)
    ráadásul olyan kis kötekedősnek tűnik, most ugyanazon topicban harmadik vagy negyedik embernek esett neki valami vélt vagy valós sérelem miatt:)
    kicsit frusztrált a pasas:D
  • Svenson
    Akkor már érdemesebb egy új gépet venni.
  • Ironman2
    OFF:Azt kérdeztem priviben hogy melyik az a topik,ahol nem birt magával az a gyerek,akit irtál.
  • Gólya #16122
    oksa - köszi

ja...minap olyan béna voltam, hogy a privátokból nem a rendszerüzenetet töröltem, hanem a tiedet - bocs...ha esetleg kellett volna még válaszolnom, ezért nem írtam...(miért nincs egy szégyenkezős smiley?)
  • Ironman2
    Lesz külön Állatteremtő program is.Create-A-Pet lesz a neve

• Gólya #16120
    nálunk most ott tart a játék, hogy a gépet simán kiüti:(
    komolyan...összeszedek annyi pénzt, hogy meg tudjam látogatni ezeket a köcsögöket és laposra verem mindet
  • Svenson
    Nekem is.
  • Ironman2
    3 Simbot-ot kell késziteni.Csak egyesek szörnynek látják őket,azért irták igy.Mysimsen van az életcélok között.Kell hozzá a logika jártasság,és gondolom a feltaláló 10-es szintjén lehet megalkotni a robotokat
  • Svenson
    Lassan kéne nekem saját várost alkotni. A városok tele vannak hegyekkel, dombokkal, én meg jobban szeretnék olyat, ahol nagy sík területek vannak. Hogy lehessen igazi farmokat létrehozni. Na meg tengerparti villákat.
  • Gólya #16116
    még mielőtt a nagy újdonságok közt elvész:)

#16097. "az életcélok között van ilyen, hogy három lény létrehozása
    mit takar ez és hogyan lehet elérni?"

tud valaki segíteni?
  • Ironman2
    Ilyen monitorom van!
  • Ironman2
    Itt az új város felülnézetből:

• Svenson
    igen, gondolom, mondjuk nem zavar (ha nem rontja el a játékot), csak én nem annyira szeretem ezeket a mágikus dolgokat
  • Ironman2
    Modderek megoldják majd,vagy lehet hogy a Sims studio rak be később még állatokat.Amugy ez az unikornis lesz a speciális lény.Ami azt jelenti hogy alaból nem lesz benne,hanem meg kell majd valahogy szerezni.Mint a vámpirizmus,vagy a robot,vagy a baba..stb.Jobb is hogy nem farkasember lesz megint
    Bár én az ufokat várom már nagyon
  • Svenson
    amúgy valószínűleg új gépet kell venni, vagy legalábbis még némi memóriát