44549
-
#16390 Akkor legalább a patch jöjjön össze :D -
Ironman2 #16389 De szép? Hogyan csináltad az arcát ilyen tökéletesre? -
Gné Era #16388 az nem fog összejönni..39 fokot mondott -
Gólya #16387 én holnapra patch helyett 25 fokot kérnék - lehet?
megpusztulunk ebben a melegben -
Gólya #16386 világteremtővel - kicsit lejjebb gurulsz az oldalon és megtalálod a letöltési helyét is (tegnapi vagy tegnapelőtti hsz) -
#16385 Az erő legye veled. Remélem igazad lesz -
Nicole0209 #16384 Sziasztok!
Elég kezdő vagyok és azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy hogyan lehet saját várost csinálni?
Előre is köszi -
Coolfire #16383 Remélem holnap tényleg lesz patch is,mert mióta 1.24 nem is játszottam vele. -
Coolfire #16382 Persze.:)Szokott menni rendesen.:))
De ez nem az,ha jól látom.:) -
Gné Era #16381 ez nagyon jó!!! -
#16380 offolni ér?... (bár játékélmény :) )
-
Gné Era #16379 hol a bánatba lehet gömbhalat fogni?? valakinek sikerült már? a tengerre sunset valleyben ki sem írja.vagy esetleg külföldön?? de hol? -
Gné Era #16378 köszi..a másik ..mindig kapok egy feladatot,hogy tüskés gömbhalat fogjak ezzel a szusival..az étteremben dolgozik a simem,de a szusit sehol nem találom..én csináltam otthon és azzal horgásztam de persze csak tengeri herkentyűt fogtam.tudom hogy a gömbhal krumplira harap,de érdekes módon mikor a tengervízet megvizsgálom a gömbhalat sosem írja ki.sőt..mindig azt mondja hogy ez nem olyan jó horgászhely..beszarás.. -
#16377 Már csak a Milka felirat hiányzik róla -
Gólya #16376 itt nézd meg
de ha jól emlékszem, piranhára harap, az meg...az meg...nem tudom -
Gólya #16375 -
Ironman2 #16374 Ez még gyerek unikornis,nem fejlődött ki a szarva,és lila -
Gólya #16373 én úgy tudom, az unikornisnak szarva van és nem füle...de javítsatok ki, ha nem így van -
Gné Era #16372 a robothalat milyen csalival lehet fogni??mert a jártassági naplóban egy kérdőjel van a csalinál..pedig a könyvet elolvastam már.. -
Ironman2 #16371 Ez az unikornis nem? -
Gólya #16370 ?? -
Gólya #16369 a lila tehén se szebb -
#16368 De csúnya az a lila ló -
Ironman2 #16367 Ez pl.nem fair:
-
#16366 Egyébként arról van hír, hogy mennyiért lehet majd lovat vásárolni? -
Ironman2 #16365 Mert hatással van a gyerkőcökre a játék,és nyaggatnák a szüleit hogy vegyen lovat.és ugye hogyan fér be egy panelházba ló? -
#16364 Pónit igazán használhatná... -
#16363 ja, nekem is ló tetszik
első dolgom lesz lovat venni, de miza hogy gyerek nem hazsnálhatja? :( -
#16362 Szerintem maga a ló miatt nagyon kelendő lesz -
#16361 de az egy év minimum, hanem több
kell vmi nyalóka, amit kajál a nép, pl. ló, cica, kutyuska, egyből megugrik az eladás -
Gólya #16360 az egekben van persze...most
aztán szép lassan terjed a hír, hogy szar a játék, nem foglalkoznak a javítással, csak nyomják az újabb és újabb cuccokat hozzá, amik persze ugyanolyan vackok a korábbi hibák miatt
aztán úgy egy fél év, év múlva meg néznek, hogy miért is fogy kevesebb a játékból... -
#16359 Akkor így jártunk. SimCritical-os megoldással legalább működik a játék... -
#16358 kell a pénz
a javításokat meg mégsem adhatják pénzért -
#16357 amíg egekben szárnyal, addig nem fognak kijavítani semmit
az energiába kerül, meg ami a legfontosabb pénzbe
amíg veszik mint a cukrot így is, addig jó ez így -
#16356 persze, persze
nem fogják -
Gné Era #16355 Még ha csak az akadozás..Ezeket a rohadt bugokat kéne már kijavítani.Az eltűnő simeket a játékból,a kiugrálást az ágyból,hogy nem lehet menni nyaralni,mert este 8-tól másnap reggel 6-ig egyszerűen nem telnek a percek és annyira akad hogy élvezhetetlen.Meg még sorolhatnám a rohadt hibákat. Ezzel kéne foglalkozniuk, mielőtt kijön az állatos kiegészítő,mert mióta a Nemzedékek megjelent ezek a hibák azóta vannak. Nem ilyen szarságokkal foglalkozni,hogy városokat vehetsz meg, meg hasonlók.. Közben meg a játék egy nagy fos. Nekem ez a véleményem. -
Gólya #16354 nem...
majd hanyattvágja magát, égnek a négy lába... -
Gólya #16353 bizony hogy szaporodtak - nekem pl. volt egy ikerpár kutyám, olyat még az életben nem láttam, amilyen vadak voltak - pedig a szülők nem voltak azok -
Gólya #16352 na ezt megnézem - remélem ez sikerül:)
kénytelen leszek újra regisztrálni, mert a korábbi email-címem töröltem, így a hivatalosokhoz nem tudok menni, az ajánlott helyekről meg hiába telepítjük RV-t, egyszerűen nem jó:( -
Gólya #16351 most vagy nem ébredtem még fel teljesen, vagy nem tudom, mi van, de nem látok újdonságot - tényleg inkább tennék rendbe már egyszer ezt a játékot
kíváncsi vagyok, a következő statisztikánál hogy néz majd ki az eladási lista