44549

no-warez.gif
  • kem001
    Akkor legalább a patch jöjjön össze :D
  • Ironman2
    De szép? Hogyan csináltad az arcát ilyen tökéletesre?
  • Gné Era
    az nem fog összejönni..39 fokot mondott
  • Gólya #16387
    én holnapra patch helyett 25 fokot kérnék - lehet?
    megpusztulunk ebben a melegben
  • Gólya #16386
    világteremtővel - kicsit lejjebb gurulsz az oldalon és megtalálod a letöltési helyét is (tegnapi vagy tegnapelőtti hsz)
  • kem001
    Az erő legye veled. Remélem igazad lesz
  • Nicole0209
    Sziasztok!
    Elég kezdő vagyok és azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy hogyan lehet saját várost csinálni?
    Előre is köszi
  • Coolfire
    Remélem holnap tényleg lesz patch is,mert mióta 1.24 nem is játszottam vele.
  • Coolfire
    Persze.:)Szokott menni rendesen.:))
    De ez nem az,ha jól látom.:)
  • Gné Era
    ez nagyon jó!!!
  • whitequeen73
    offolni ér?... (bár játékélmény :) )
  • Gné Era
    hol a bánatba lehet gömbhalat fogni?? valakinek sikerült már? a tengerre sunset valleyben ki sem írja.vagy esetleg külföldön?? de hol?
  • Gné Era
    köszi..a másik ..mindig kapok egy feladatot,hogy tüskés gömbhalat fogjak ezzel a szusival..az étteremben dolgozik a simem,de a szusit sehol nem találom..én csináltam otthon és azzal horgásztam de persze csak tengeri herkentyűt fogtam.tudom hogy a gömbhal krumplira harap,de érdekes módon mikor a tengervízet megvizsgálom a gömbhalat sosem írja ki.sőt..mindig azt mondja hogy ez nem olyan jó horgászhely..beszarás..
  • kem001
    Már csak a Milka felirat hiányzik róla
  • Gólya #16376
    itt nézd meg
    de ha jól emlékszem, piranhára harap, az meg...az meg...nem tudom
  • Gólya #16375
  • Ironman2
    Ez még gyerek unikornis,nem fejlődött ki a szarva,és lila
  • Gólya #16373
    én úgy tudom, az unikornisnak szarva van és nem füle...de javítsatok ki, ha nem így van
  • Gné Era
    a robothalat milyen csalival lehet fogni??mert a jártassági naplóban egy kérdőjel van a csalinál..pedig a könyvet elolvastam már..
  • Ironman2
    Ez az unikornis nem?
  • Gólya #16370
    ??
  • Gólya #16369
    a lila tehén se szebb
  • kem001
    De csúnya az a lila ló
  • Ironman2
    Ez pl.nem fair:

• kem001
    Egyébként arról van hír, hogy mennyiért lehet majd lovat vásárolni?
  • Ironman2
    Mert hatással van a gyerkőcökre a játék,és nyaggatnák a szüleit hogy vegyen lovat.és ugye hogyan fér be egy panelházba ló?
  • kem001
    Pónit igazán használhatná...
  • Mike
    ja, nekem is ló tetszik
    első dolgom lesz lovat venni, de miza hogy gyerek nem hazsnálhatja? :(
  • kem001
    Szerintem maga a ló miatt nagyon kelendő lesz
  • Mike
    de az egy év minimum, hanem több

kell vmi nyalóka, amit kajál a nép, pl. ló, cica, kutyuska, egyből megugrik az eladás
  • Gólya #16360
    az egekben van persze...most
    aztán szép lassan terjed a hír, hogy szar a játék, nem foglalkoznak a javítással, csak nyomják az újabb és újabb cuccokat hozzá, amik persze ugyanolyan vackok a korábbi hibák miatt
    aztán úgy egy fél év, év múlva meg néznek, hogy miért is fogy kevesebb a játékból...
  • kem001
    Akkor így jártunk. SimCritical-os megoldással legalább működik a játék...
  • Mike
    kell a pénz

a javításokat meg mégsem adhatják pénzért
  • Mike
    amíg egekben szárnyal, addig nem fognak kijavítani semmit

az energiába kerül, meg ami a legfontosabb pénzbe
    amíg veszik mint a cukrot így is, addig jó ez így
  • Mike
    persze, persze

nem fogják
  • Gné Era
    Még ha csak az akadozás..Ezeket a rohadt bugokat kéne már kijavítani.Az eltűnő simeket a játékból,a kiugrálást az ágyból,hogy nem lehet menni nyaralni,mert este 8-tól másnap reggel 6-ig egyszerűen nem telnek a percek és annyira akad hogy élvezhetetlen.Meg még sorolhatnám a rohadt hibákat. Ezzel kéne foglalkozniuk, mielőtt kijön az állatos kiegészítő,mert mióta a Nemzedékek megjelent ezek a hibák azóta vannak. Nem ilyen szarságokkal foglalkozni,hogy városokat vehetsz meg, meg hasonlók.. Közben meg a játék egy nagy fos. Nekem ez a véleményem.
  • Gólya #16354
    nem...
    majd hanyattvágja magát, égnek a négy lába...
  • Gólya #16353
    bizony hogy szaporodtak - nekem pl. volt egy ikerpár kutyám, olyat még az életben nem láttam, amilyen vadak voltak - pedig a szülők nem voltak azok
  • Gólya #16352
    na ezt megnézem - remélem ez sikerül:)
    kénytelen leszek újra regisztrálni, mert a korábbi email-címem töröltem, így a hivatalosokhoz nem tudok menni, az ajánlott helyekről meg hiába telepítjük RV-t, egyszerűen nem jó:(
  • Gólya #16351
    most vagy nem ébredtem még fel teljesen, vagy nem tudom, mi van, de nem látok újdonságot - tényleg inkább tennék rendbe már egyszer ezt a játékot
    kíváncsi vagyok, a következő statisztikánál hogy néz majd ki az eladási lista