44549
-
#16430 Ha már egyszer fogott valamilyen halat, azt kiírja. A többi ismeretlen hal. Már ha jól értelmezem a dolgokat. -
#16429 én meg elolvastattam velük, és akkor a menüben a csaliknál ott volt, hogy melyik halat melyik csalival lehet fogni
ennyi
(ilyeneket, hogy ennyi, én is tudok ám mondogatni) -
#16428 Kösz :) CC-hegyek :)
Horgászathoz: a könyvekből nem csak a csalit lehet megtanulni? A vízvizsgálatkor mintha mindig kiírna mindent, kivéve az "ismeretlen hal" jelzésűeket, az meg talán jártassági foktól függ?... Hm. -
Gólya #16427 Glinda írta: "Vedd azt meg, olvasd el, és onnantól ki fogja írni ha egy tóban él gömbhal."
erre írtam, hogy az enyém nem olvasott, mégis kiírta a játék minden egyes esetben, hogy az adott helyen milyen halat lehet fogni - amit még nem ért el szintben, annak a helyére "ismeretlen hal" megjelölés került
ennyi
-
#16426 az enyémek meg mindig olvastak
nem baj, ha horgászkönyvet kell olvasni
szvsz ez nincs elcseszve, ez nem bug -
#16425 örülj hogy egyáltalán visszajött
megmondtuk, nincs hétvégi utazgatás, nincs bentlakásos suli, mert bugos -
Gólya #16424 persze, adnak, ami majd megint tele lesz hibával...
komolyan...elveszik az ember kedvét a játéktól
a vége tényleg az lesz, hogy visszatérek a ketteshez
(tudom, nem hatja meg az ea-t...) -
Gólya #16423 ott is ki kellene írni nagy lóbetűkkel a nyanyáknak, hogy 25 fok felett tilos a házból kilépni...kicsivel kevesebb bajotok lenne
itt is szaladgálnak a kollégák rendesen... -
Gólya #16422 hát akkor ez is olyan marha egyértelmű...
az enyémek sose olvastak horgászati könyvet, mégis mindig tudtam, hol milyen halat lehet fogni
ezek szerint már ezt is elcseszték még az elején...
basszus, ha én így dolgoznék, már a ház ráment volna a sok perre, büntetésre... -
Coolfire #16421 Bár lehet,hogy félreértettem;a nagy frissítés alatt ezt a szart értik... -
Coolfire #16420 Én már nem is idegelem magam a játékkal.Azon kívül is van elég bajom.:)
Ez már sosem lesz jobb,csak rosszabb.Bár elvileg ma a Hidden Springs mellé adnak patchet is... -
Glinda7 #16419 Era, a könyvesboltban kaphatóak horgászkönyvek, és elvileg ott kell lennie egy olyannak, hogy a gömbhal horgászata. Vedd azt meg, olvasd el, és onnantól ki fogja írni ha egy tóban él gömbhal. Sőt akkor már a csalit is ki tudod választani, úgy egyszerűbb. -
Glinda7 #16418 Én tegnap nagyon bepipultam a játékra. Magándetektív a pasim, és született egy lánya. A lány lassan cseperedett, elérte a kamaszkort, apukát meg likvidálta a játék két napra, hogy a kiscsaj tinibulit tarthasson. Mikor visszajött az összes eddigi megoldott ügye törlődött.
Az az életcélja, hogy megold 35 ügyet. Már 27-nél járt, amikor elküldték az útra, és mikor visszajött a rendszer törölte az eddigieket és elkezdte előről számolni. Nem kicsit lettem idegbajos! -
#16417 az lehet, nekem is fent van, de nem akarom kivenni, mert szeretem. Akkor ezt nem rakom be egyelőre legalábbis. -
Ironman2 #16416 Átneveztem,ujra kiexportáltam,de azt irja hogy már bent van a játékban.Gondolom ki kell venni riverviewet,mert az nálam fel van telepitve.Ennyi. -
Gné Era #16415 Hát nekem ez a gömbhal dolog nem jön össze. 3 napot horgásztam.Most már komolyan érdekel..Valaki próbálja már ki.Nektek a víz vizsgálatánál kiírja a tengernél,hogy kifogható a gömbhal?? Nézzétek meg légyszi... -
#16414 köszi -
Ironman2 #16413 Mindjárt megprobálom -
#16412 Én komolyan szoktam direkt nézni téli filmeket a hőségben, és a gépemre háttérnek is vagy azt, vagy tengert rakok. Legalább az illúzió legyen meg.
Amíg a sims2-vel játszottam, és voltak évszakok, ilyenkor vittem a simseimet telelni. -
Gólya #16411 no akkor cuccoljunk a hegyekbe...komolyan, tegnap valami mesét láttam - hó esett benne, még nézni is jól esett:) -
#16410 Akkor most működik, vagy nem? Nem akarod átnevezni, hátha úgy berakja? -
#16409 Nem kell. Jó játék kell. -
Gólya #16408 kukac van elég?:D -
#16407 Ja, én hétfőn megfáztam a nagy hőség kezdetén, mert klímás vonattal utaztam. Azóta fáj a torkom és köhögök. Nekem nem kell klíma, nekem 25 fok kell... -
#16406 Én is kérek 25 fokot. Játszani sincs kedvem a melegtől. :( -
Gné Era #16405 na megyek,horgászom egy kicsit:)DD -
Gné Era #16404 mintha apukát látnám különben:)DDDD -
Ironman2 #16403 Akkor passz -
Gólya #16402 legalább egy hálózsákot vittél neki? -
Gné Era #16401 ezek már simán megvannak..10-es a horgászszintje a pasinak.. -
Gné Era #16400 francokat..most néztem..5-ös horgászszint..igaz nem hétköznapi halnak írja..de nem is a ritka faj..3 napja próbálkozom..ott eszik a simem a parton..ott is esik össze a fáradságtól..de nem jön az a rosseb..már kifogtam az összes tengeri halat:)DD -
Ironman2 #16399 Nem mert az alapjáték is tartalmazza a gömbhalat.Gondolom 10-es horgászat kell hozzá -
Ironman2 #16398 KAmpechal a temetőnél található,és szereti az angyalhalat.Robothal meg a kutatóintézet környékén van,és szereti a piranhát csalinak -
Gné Era #16397 azért próbálkozom továbbra is.. -
Gné Era #16396 tudom hogy krumplira harap..de ha vizsgálom a vízet..miért nem írja ki sosem??szóval akkor nem kell azért külföldre utazni.. -
Ironman2 #16395 Krumplit kell csalinak bedobni,és előfordulhat hogy kifogod -
Gólya #16394 szerintem SV-ben ott a móló körül próbálkozz - egyszer csak sikerül -
Gné Era #16393 mi anno szereltettünk klímát..így ki lehet bírni itthon.. -
Gné Era #16392 szóval..valaki gömbhal témában?? sikerült valakinek fogni..én ha jobban visszaemlékszem..talán az az egy hal volt amit sosem sikerült kifognom.. -
Gólya #16391 ezért kérem a 25 fokot:(
már így is lavórnyi hideg vízben a lábam, a ventillátor feje fölött már csillagok röpködnek, ajtó-ablak tárva-nyitva, meg se mozdul a levegő:(