44549

no-warez.gif
  • Jossua
    Én abban bizok h kijavitják valami optimalizálással ezt a idegesitő akadozást teljesen elveszi a játékélményt számomra !!
  • Mike at home
    ja, jó lenne :D
  • Mike at home
    egyetértek
  • lucifer9393
    kettesben is szaporodtak és itt is fognak :)
  • Ironman2
    NA én mentem.cső.jóéjt!
  • kem001
    Ne essünk át a ló túloldalára
  • Ironman2
    "a lovasközpontban is lehet fedeztetni a lovakat"
    szép látvány lesz! remélem rámászik a hátára.
  • Ironman2
    Erről még nem irtak sehol se.Bár az állatok is etyepetyézhetnek,szóval ebből lehet következtetni rá hogy lesz
  • kem001
    Lenne csomó kismacska benne, és ellehetne ajándékozni őket. Mekkora lenne már :DD
  • Ironman2
    Arról még nem hallottam,bár nagy szám lenne egy tenyészet.
  • kem001
    Fene sem tudja.. Ebben fognak majd?
  • Ironman2
    Na mindegy,majd átmegyek Riverviewbe tanyasi életet élni...DDD.NEm tudom hogy a 2.részben szaporodtak az állatok? Én ugy emléxem hogy nem.
  • kem001
    Megint nem szól másról mint a pénzlehúzásról. Remélem azért patch is jön majd mellé ki
  • Ironman2
    Na ezt be se rakta nekem a játékba.Lehet hogy a névazonosság miatt
  • Ironman2
    Riverview Lite,kissé módositva,telepithető formában:

http://www8.zippyshare.com/v/4945716/file.html

Riverview Lite.world,és setting fájl,ha valaki még tovább akarja szerkeszteni:
    http://www8.zippyshare.com/v/56071380/file.html
    http://www8.zippyshare.com/v/8074363/file.html

• Gné Era
    egyetértek!!!!
  • kem001
    Inkább javítsák ki a játékot ahelyett, hogy ilyen hülyeségeket tesznek bele!
  • Ironman2
    Ja,és lesz benne az a titokzatos forrás is
  • Ironman2
  • Ironman2
    Az EA hihetetlenül sikeres család-szimulátora augusztus 25-én kap egy szép nagy frissítést, egy egész kis új világot, ez lesz Hidden Springs. Eme tartalom kínálja majd a harmadik plusz szomszédságot, amit a letöltő piacról szerezhettek be.

Az EA még nem jelentette be mennyi lesz az ára, de ilyen fronton kiindulhattok a kalóz témás Barnacle Bay add-onból, melynek 2000 Sim pont volt az ára (1000 Sim pont = 10 dollár). A Hidden Spings hoz új helyszíneket, tárgyakat, Simeket és mágiát. Az új helyek közt lesz tópart, luxus spa, sí kunyhó és múzeum is.

http://ipon.hu/hir/sims_3_hidden_springs_dlc/17366
  • kem001
    Na ez jó hír
  • Ironman2
    Holnapután jön az új város:Hidden Springs.Remélem javítás is érkezik mellé
  • kem001
    Detto nálam is. Ritkán ad ki olyat, hogy barátkozzon össze egy másik sztár sim-el
  • Gné Era
    Megőrülök,hogy a simjeimnek állandóan az a 3 feladat jön telefonon,hogy táncoljon 3 órát a bárban,eddzen 4 órát a konditeremben,és egyen a Kis Korzika kifőzdében és reklámozza 3 simnek az éttermet.
  • kem001
    Érdekes, ha átmegyek másik városba, ott nem jött elő a lag féle gond. Bár lehet egy idő után jelentkezett volna újra, mivel nem sokat játszottam vele
  • Ironman2
    Elkészítem ezt a tájat a héten.Majd feldobom a szerkeszthető .world fájlt,és a kiexportált világot is.Amugy van egy tervem hogy kikkel fogom benépesíteni a tájat....
  • Ironman2
    Én még szoktam a Skyramaval,meg a SimsSociallal is néha.Maxi ajánlotta a Drakensang Online-t(maagyarul van),de abba most nem megyek bele
  • Gólya #16323
    de csak azért, mert csak ezzel a kettővel játszom:D
    meg különben is...amott Maxi billentene fenéken, itt meg Cool ordítaná le a fejünket, ha egy helyen tárgyalnánk meg mindent:D
  • Ironman2
    Igen,csak a világkészítőben lehet lerakni ilyen telkeket.Amugy most probáltam ki
  • Ironman2
    Tök jó hogy 2 topikban beszélgetünk

Amugy itt sok nagy terület van
  • Gólya #16320
    figyusz: ezeket a "töredékes" telkeket hogy a pitlibe lehet megcsinálni?
    ezekre gondolok: 34x50, 38x63 és társai - tehát amik nem kerek számúak...
    nem emlékszem, hogy a világteremtőben lenne ilyen...vagy mégis?
  • Gólya #16319
    én meg megbuktam a gyümölcsfával:(
    olyan picike a világom, hogy ez a nagy telek egyszerűen nem fér el:)
    bár...a városházával szemben van egy nagy üres tér, mégsem engedi letenni a 64x64-es telket - látszólag nincs ott semmi, mégis...
    na majd szétnézek a simmel, hátha valahol máshol van, ha meg nincs, akkor kénytelen lesz maga termeszteni:)
  • Ironman2

most itt tartok.
  • Ironman2
    Ja.A vizesést én se tudtam lerakni,pedig elég sok van benne.Sziklát meg kiszineztem,de az se lett olyan tökéletes.Mindjárt feldobom a képet
  • Gólya #16316
    de ha nem akar összejönni?
    jó lesz ez így is:) elvégre nem vagyok én fejlesztő:D
    áthozok pár közösségi telket SV-ből - ott pl. a parkban vannak gyümölcsfák is, aztán már meg is oldottam a problémát:)
  • Ironman2
    Szia! Egyszerübb a világkészítővel berakni,majd én is teleszórom vele a pályát
  • Gólya #16314
    tököljön vele, akinek hat anyja van:D

tegnap letöltöttem egy picike kis világot, most 7 óta "fazonra igazítom", de nem merem azt mondani, hogy kész:) ez is pont elég

ha jól látom, a bogár-ásvány és egyéb lelőhelyeket csak a világkreálóval lehet bepakolni - vagy mondjuk adott telken a testingcheats+buydebug párossal is működik?
    ezt még kipróbálom, csak előbb tesztelnem kell magát a világot, hogy működik
  • Gólya #16313
    lehet, hogy tényleg?
  • Mike
    ejha! mekkora munka lehetett ezt így összerakni
  • Mike
    aktiv családváltás, majd vissza