44549
-
Jossua #16350 Én abban bizok h kijavitják valami optimalizálással ezt a idegesitő akadozást teljesen elveszi a játékélményt számomra !! -
#16349 ja, jó lenne :D -
#16348 egyetértek -
#16347 kettesben is szaporodtak és itt is fognak :) -
Ironman2 #16346 NA én mentem.cső.jóéjt! -
#16345 Ne essünk át a ló túloldalára -
Ironman2 #16344 "a lovasközpontban is lehet fedeztetni a lovakat"
szép látvány lesz! remélem rámászik a hátára. -
Ironman2 #16343 Erről még nem irtak sehol se.Bár az állatok is etyepetyézhetnek,szóval ebből lehet következtetni rá hogy lesz -
#16342 Lenne csomó kismacska benne, és ellehetne ajándékozni őket. Mekkora lenne már :DD -
Ironman2 #16341 Arról még nem hallottam,bár nagy szám lenne egy tenyészet. -
#16340 Fene sem tudja.. Ebben fognak majd? -
Ironman2 #16339 Na mindegy,majd átmegyek Riverviewbe tanyasi életet élni...DDD.NEm tudom hogy a 2.részben szaporodtak az állatok? Én ugy emléxem hogy nem. -
#16338 Megint nem szól másról mint a pénzlehúzásról. Remélem azért patch is jön majd mellé ki -
Ironman2 #16337 Na ezt be se rakta nekem a játékba.Lehet hogy a névazonosság miatt -
Ironman2 #16336 Riverview Lite,kissé módositva,telepithető formában:
http://www8.zippyshare.com/v/4945716/file.html
Riverview Lite.world,és setting fájl,ha valaki még tovább akarja szerkeszteni:
http://www8.zippyshare.com/v/56071380/file.html
http://www8.zippyshare.com/v/8074363/file.html
-
Gné Era #16335 egyetértek!!!! -
#16334 Inkább javítsák ki a játékot ahelyett, hogy ilyen hülyeségeket tesznek bele! -
Ironman2 #16333 Ja,és lesz benne az a titokzatos forrás is -
Ironman2 #16332 -
Ironman2 #16331 Az EA hihetetlenül sikeres család-szimulátora augusztus 25-én kap egy szép nagy frissítést, egy egész kis új világot, ez lesz Hidden Springs. Eme tartalom kínálja majd a harmadik plusz szomszédságot, amit a letöltő piacról szerezhettek be.
Az EA még nem jelentette be mennyi lesz az ára, de ilyen fronton kiindulhattok a kalóz témás Barnacle Bay add-onból, melynek 2000 Sim pont volt az ára (1000 Sim pont = 10 dollár). A Hidden Spings hoz új helyszíneket, tárgyakat, Simeket és mágiát. Az új helyek közt lesz tópart, luxus spa, sí kunyhó és múzeum is.
http://ipon.hu/hir/sims_3_hidden_springs_dlc/17366 -
#16330 Na ez jó hír -
Ironman2 #16329 Holnapután jön az új város:Hidden Springs.Remélem javítás is érkezik mellé -
#16328 Detto nálam is. Ritkán ad ki olyat, hogy barátkozzon össze egy másik sztár sim-el -
Gné Era #16327 Megőrülök,hogy a simjeimnek állandóan az a 3 feladat jön telefonon,hogy táncoljon 3 órát a bárban,eddzen 4 órát a konditeremben,és egyen a Kis Korzika kifőzdében és reklámozza 3 simnek az éttermet. -
#16326 Érdekes, ha átmegyek másik városba, ott nem jött elő a lag féle gond. Bár lehet egy idő után jelentkezett volna újra, mivel nem sokat játszottam vele -
Ironman2 #16325 Elkészítem ezt a tájat a héten.Majd feldobom a szerkeszthető .world fájlt,és a kiexportált világot is.Amugy van egy tervem hogy kikkel fogom benépesíteni a tájat.... -
Ironman2 #16324 Én még szoktam a Skyramaval,meg a SimsSociallal is néha.Maxi ajánlotta a Drakensang Online-t(maagyarul van),de abba most nem megyek bele -
Gólya #16323 de csak azért, mert csak ezzel a kettővel játszom:D
meg különben is...amott Maxi billentene fenéken, itt meg Cool ordítaná le a fejünket, ha egy helyen tárgyalnánk meg mindent:D -
Ironman2 #16322 Igen,csak a világkészítőben lehet lerakni ilyen telkeket.Amugy most probáltam ki -
Ironman2 #16321 Tök jó hogy 2 topikban beszélgetünk
Amugy itt sok nagy terület van -
Gólya #16320 figyusz: ezeket a "töredékes" telkeket hogy a pitlibe lehet megcsinálni?
ezekre gondolok: 34x50, 38x63 és társai - tehát amik nem kerek számúak...
nem emlékszem, hogy a világteremtőben lenne ilyen...vagy mégis? -
Gólya #16319 én meg megbuktam a gyümölcsfával:(
olyan picike a világom, hogy ez a nagy telek egyszerűen nem fér el:)
bár...a városházával szemben van egy nagy üres tér, mégsem engedi letenni a 64x64-es telket - látszólag nincs ott semmi, mégis...
na majd szétnézek a simmel, hátha valahol máshol van, ha meg nincs, akkor kénytelen lesz maga termeszteni:) -
Ironman2 #16318
most itt tartok. -
Ironman2 #16317 Ja.A vizesést én se tudtam lerakni,pedig elég sok van benne.Sziklát meg kiszineztem,de az se lett olyan tökéletes.Mindjárt feldobom a képet -
Gólya #16316 de ha nem akar összejönni?
jó lesz ez így is:) elvégre nem vagyok én fejlesztő:D
áthozok pár közösségi telket SV-ből - ott pl. a parkban vannak gyümölcsfák is, aztán már meg is oldottam a problémát:) -
Ironman2 #16315 Szia! Egyszerübb a világkészítővel berakni,majd én is teleszórom vele a pályát -
Gólya #16314 tököljön vele, akinek hat anyja van:D
tegnap letöltöttem egy picike kis világot, most 7 óta "fazonra igazítom", de nem merem azt mondani, hogy kész:) ez is pont elég
ha jól látom, a bogár-ásvány és egyéb lelőhelyeket csak a világkreálóval lehet bepakolni - vagy mondjuk adott telken a testingcheats+buydebug párossal is működik?
ezt még kipróbálom, csak előbb tesztelnem kell magát a világot, hogy működik -
Gólya #16313 lehet, hogy tényleg? -
#16312 ejha! mekkora munka lehetett ezt így összerakni -
#16311 aktiv családváltás, majd vissza