Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert az áskával jó cuccokat lehet összeszedni.😊Már van egy csómó rejtélyes törp úr az eszköztárban.Kettõt kiraktam a kertbe,reggel az egyik beállt a budi elé,s a simem meg behugyozott.Fel is rúgta utána.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

s megint tele hibával...<#rolleyes>
majd mire az utána következõ kieg. elkészül, talán már normálisan játszható is lesz...<#boxer>

én idõjárást akarok...hol egy toporzékolós smiley?😊

a kis bosszúálló...😊

új sim, nem akartam különösebben vacakolni a házépítéssel, mert másik telekre költöztetném majd, ha már lesz egy kis "megtakarított pénze", s azon filóztam, hol tudná kipihenni magát
eddig általában a parkban tettem le õket egy padra, de az nem igazán jó
aztán eszembe jutott az edzõterem, ott ugye van mosdó, hûtõ, gondoltam megpróbálok egy ágyat berakni, hátha...és bejött😊

miért furkálod a parkot? tönkreteszed az adófizetõk pénzét😊)
inkább egy gyûjteményrendezõ és uccu neki a városnak...

Nagy kutyulmány lesz ez a Late Night..Superstar,Nightlife,Apartmen Life etc..

Van ilyen.😊Az enyém is aludt már mindenhol,de még így nem "rendezkedett" be.😊A parkot meg rommá fúrkáltam.Mindig elkap vmi. és alig tudok egy kis szajrét összeszedni.A múltkor genyózott velem az egyik szomszéd,és az összes kocsiját,meg egyéb apróságokat a levegõbe repítettem.Még a szeme sem rebbent.Ja és már a bizit is felrobbantottam.Azóta is renoválják.😊

"- A napfényen kicsit füstölnek..."

kissé karamellizálódnak...<#nyes>

"- Csalással az apartmanok is átépíthetõek."

jó jó, de ha ez is olyan lesz, mint most a nyaralóhelyek szerkeszthetõsége - szerettem volna Egyiptomban a táborban a kajázóasztalt kicsit közelebb vinni a hûtõhöz, azt mondta a játék, hogy csak csalással tudom szerkeszteni a helyet, de hogy milyen csalással, annak még nem sikerült a nyomára bukkanni (még csak a telekre sem enged belépni...) -,akkor nem megyünk vele semmire
remélem, nem így lesz...

szép élet a csöves élet...<#nyes>

hogy én erre csak most jöttem rá...szégyellem magam lassan évtizedes simsezõ létemre... :oops:

közeledõ<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Új infók a köeledõ Leszáll az éj kiegészítõrõl:

- Az új klubokban és bárokban nem minden este pezseg az élet. Minden
éjjel más helyszínen van a nagy buli, Neked kell megkeresned, hol vannak
többen.
- A Simek jobban járnak, ha óvatosak, mert akár verekedés is kitörhet a
szórakozóhelyeken.
- A pezsgõfürdõk remek kiegészítõi a színváltós lámpák
- Ha bemész egy szórakozóhelyre, nyisd ki a szemedet és ismerkedj a
sztárokkal - könnyen felismerhetõen a sárga csillagról a fejük felett.
Beszélgess velük és részesülj az õket körülvevõ csillogásból. Ha elég
magas sztár-státusszal rendelkezel, akkor hozzáférhetsz a hídon túli
lakótelephez, ahol óriási házak találhatóak az alacsonyan fekvõ
hegyekben. Az elõbbre jutást segítheti az is, ha Simed gazdag.
- A sztárok nem csak az exkluzív klubokba nyerhetnek belépést, hanem az
ingyen ital is kijár nekik.
- Vannak VIP-Klubok, késdobálók (kocsmák), diszkók, mindenki
megtalálhatja a számára megfelelõt. A drágább helyeken az italok is jobbak.
- Új zenei irányzatok: Indie-Rock, Hip Hop

Vámpírok:
- Megtudhatják, milyen személyiségjegyekkel rendelkezik a másik Sim,
amikor a gondolataiban olvasnak.
- Elérhetik, hogy más Simek beszéljenek róluk
- Ha erõsítik vámpír befolyásukat, akkor exkluzív vámpír bárokba is
bejuthatnak.
- Csak bizonyos klubokban tûnnek fel.
- Tudnak vadászni, a ragadozókhoz hasonló hõ-látásuk segítségével más
színben látják a Simeket, de megharapni csak a barátaikat tudják. Ha
szeretnéd, át is tudják változtatni Simedet, ahelyett, hogy csak
megharapják. A kapcsolat szintjétõl függõen (pl. ha a Simed
összeházasodik egy vámpírral) különbözõ bensõségesebb animációk
láthatóak harapáskor.
Mai info update:

- Az új város neve Bridgeport.
- A dekorációk terén a határ a csillagos ég. Lesz egy óriási
akvárium-stílusú ablakszerû fal, amit felhasználhatsz pl. két szoba
között, így olyan lesz, mintha az óceán egy kis szelete választaná el
õket egymástól.
- A mixer tud saját ital keverni, amit elnevezhet és elmentheti a
receptjét, hogy késõbb is felhasználhassa.
- Az oxigén- vagy buborékbárok szinte minden szórakozóhelyen
megtalálhatóak. Az oxigén különbözõ ízei különbözõ hatással vannak a
Simed hangulatára (a színük is más), így nagyban segíthetik a Simedet
azokban a tevékenységekben, amelyeket utána szeretnének csinálni.
- Csalással az apartmanok is átépíthetõek.
- Te is tudsz bárokat építeni tervrajzokból vagy egy meglévõ
újraalkotásával. A bárokban található dolgokat egyébként otthon is
eléred a vásárlás módban.
- A sztárok gyerekei lehetnek híresek vagy nem híresek, célszerû már
gyermekkorban elkezdeni autogrammokat osztani, ha híressé szeretnéd tenni.
- Lesz sült csirkeszárny és nachos.
- Új életcél: Egy felhõkarcoló tetején lévõ házban lakni.
- A legjobb bulik színhelyét minden este egy piros pötty jelöli a
térképen, ezen kívül megtudhatod az újságból is a helyszínt, illetve ha
másokkal pletykálsz.

Vámpírok:
- A vegetáriánus vámpírok plazma gyümölccsel csillapítják szomjukat.
- A szomjúság szükséglethez hangulatjelzõ is társul, és ha nem elégíted
ki idõben, akkor a Simed meghal.
- A vámpírizmus génje recesszív, addig nem tudhatod, hogy gyermeked
rendelkezik-e vele, amíg a fiatal felnõtt kort el nem éri. (Két vámpír
szülõnek vámpír gyermeke lesz, vámpír-nem vámpír kapcsolatból csak
késõbb derül ki.)
- A legelitebb vámpírklub neve Plasma 501, és össze kell barátkoznod egy
vámpírral ahhoz, hogy bejuthass.
- Nagyon gyorsan eljuthatnak a város egyik végébõl a másikba, mindezt
különösebb erõfeszítés nélkül.
- A napfényen kicsit füstölnek és panaszkodni kezdenek a melegrõl.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jelentkezzünk tesztelõnek.Biztos jobban fizetnének.😊És az a röhej,hogy a legtöbb hibát a hivatalos fórumból tudják meg.És az a szép,hogy már ilyen is van:EAxian Spyware.

van benne valami...
a gond csak az, hogy így elõbb-utóbb elunja az ember, hogy van egy játék és mégsincs
bármennyire is ragaszkodik bárki a Simshez, ha csak nyeklik-csuklik, elmúlik a lelkesedés
itt van ez az ásatás dolog is...nem igaz, hogy ne fért volna be a patchbe a javítása

jelentkeznem kéne tesztelõnek - ha semmi baja nincs a játéknak, én akkor is ki tudom akasztani😊
bár ezzel se mennék semmire - attól még kiadnák szívfájdalom nélkül <#violent> (úgyhogy tényleg nyugodt szívvel minõsíthetõ hülyének, aki pénzt ad ilyenekért...elsõnek vagyok én😊))

Ilyen ez a Sims Studio.Milyen érdekes pölö az elsõ sorozathoz(ha jól emlékszem,egy patch volt)ez még a Maxis éra.A kettõnél már szinte inkompatibilisek voltak a kiegek.
A mostani sorozatnál,ez már a tizenegyedik patch.Egyszerûen nem igaz,hogy nem tudják megoldani ezeket a problémákat.Nincsenek teszeterek?Vagy az EA leszarja,hogy bugos csak a ciklusokat tartani tudják.Az utóbbi a valószínû.

akkor sem értem...

tehát: 1. adott a hiba, mely szerint a nyomozást nem lehet végigvinni; 2. ezt a hibát kijavították; 3. feltételezve, hogy a kérdezõnél ez a hiba kavar be, akkor most mi van? a hibát kijavították...vagy mégsem?

na jó, már megint olyanba megyek bele, amibe nem érdemes - csak néha rohadtul zavar, amikor hülyének nézik az embert <#rolleyes>

Passz,szerintem õk sem tudják.😊

Sajna..

vége a szabinak?

bizonyos lépéseket??? ez alatt mit értenek?

1. tessék szorgalmasan beszélgetni, flörtölni, stb., stb. szépen sorban, ahogy meg vagyon írva a nagykönyvben😊
(a beszélgetés nagyon fontos, tehát csak úgy nem mûködõképes a dolog, hogy "jó csaj/jó hapsi, aztán uccu az ágyba)

2. nem hinném, hogy te hívhatod a lakberendezõt - legalábbis még nem láttam ilyen opciót - ha viszont a te simed lakberendezõ, õ fel tudja ajánlani a szolgáltatásait más simeknek

3. egészségedre😊

Hogy lehet összeházasodni a játékban???
Lehet magadhoz hívni lakberendezõt?
Köszi a válaszokat
Jóformán le sem feküdtem.😊

"Kijavítottunk egy hibát, amely meggátolta, hogy a magánnyomozó simek a végére járjanak olyan eseteknek, amelyek bizonyos lépéseket foglaltak magukba"

Ettõl nem lehet?

de korán tetszett kelni😊

szerintem töröld le a feladatot és nézz másik után

ugyan detektív simem nem volt - pontosabban elkezdtem az egyikkel, de a második lépcsõ után otthagyta -, viszont lakberendezõ simemnél elõfordult, hogy nem tudta átadni a kész lakást, majd miután töröltem a feladatot, újra mehetett úgymond befejezni a remekmûvet és át is adta a kész munkát
hátha bejön nálad is...

1.14/2.9/3.5/4.2

Na rájöttem mi a bibi a játékkal.A "közepe" megint nem patchelõdött fel.Feltûnt,hogy csak az alap és az Ambitions Bin könyvtára egyezik.
A picsába.😊

Hali.

Van egy olyan problémám, hogy az álomállásokban az egyik simem detektív, és van éppen egy ügye. Sajnos valamijen bug miatt nem tudmo a jelentést megtenni a megbízónak, hiába beszél hozzá nem fogadja el. Nem ez az elsõ ügyem. A kérdés: lehet dobni az ügyet, vagy csak mondjak fel simán?
hát tedd félre kis ideig, "gyakorlatozz" más kövekkel

ha más országban jársz - Kína, Egyiptom, Fr.ország -, néhány helyen találsz kis törmelék- és hasonló kupacokat, amikre rámutatva kapod az opciót: ássa ki
találhatsz relikviát, talán õsi érmét is?, apróságokat
néhányunknál (ha nem mindenkinél) gond, hogy egy ideje nem mûködik a dolog - hiába "mondom" szegény simemnek, ássa ki, odamegy mellé és panaszkodik, hogy nem fér hozzá - és ezen a legutóbbi patch sem javított...ezér tis gondolom, hogy nem csak néhányunknál lehet ez gond

Nem ragaszkodom,de már kiástam 5 rózsaszín gyémántot,és meg kellene csiszoltatni.

Más:olvastam ásatásokról.A mit takar?Gondolom nem az áskával való ügyködést jelenti.😊Nem csak kincseket kell keresni?Ennyit a játékbéli tudásomról.😊

kifejezetten saját metszéshez ragaszkodsz?
ha nem, akkor nézz szét a városban - írtam korábban, hogy nálam a robotkészítéshez kellett és térképnézetben ugyanúgy bejelölte a lelõhelyet, mint a küldetéseknél a különbözõ gyûjteni valókat

Hát nem tudom.Az áskával már egy valag ércet csiszoltatni való drágakövet gyûjtögettem.Nekem úgy tûnik,hogy metszések után adja.De lehet,hogy tévedek.

Mike at home
na visszagyöttem
remélem rendesek voltatok, senkire nem volt panasz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Micsoda grafika!

dani71
egy újabb rejtély: nem ez a félsziget látszik sunset valley partjáról?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

dani71
egy közeli fotó az új városról

vica0523
Valszeg tényleg a város romlott el, mert nekem is egy letöltött városban történt ez, amit aztán töröltem is.Máshol még nem fordult elõ.

Amiga
Köszönöm a tippet, bejött, de ehhez sajnos nem volt elég másik házba költöznöm, hanem Sunset Valley-be kellett mennem River...-ból. Szóval valószínûleg maga a világ romlott valahogyan el.

Persze ez a drasztikus költözés hazavágta a kapcsolatokat, de a képzettségek, életcél, inventoríban tárolt tárgyak megmaradtak - sõt, még a karrier is.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

dani71
köszi!

vica0523
*számától

vica0523
Szerintem gyorsabb lesz. Már a Sims 2-nél is függött a játék gyorsasága a simek stámától. Én még 8 simmel nem játszottam, de ha 1-2 simmel játszom gyorsabb mintha egy 4-5 tagú családdal.

dani71
jó,hogy újra itt vagy Vica,nem tudnád megmondani hogy gyorsabb lesz-e a játék ha 8 helyet csak 4 simmel játszok egyszerre?

vica0523
Próbáld ki, hogy másik házban, másik családnál is ezt csinálja-e. Ha csak ennél az egynél, valószínüleg hibás a ház vagy a család. Költöztesd másik házba a családot, ha a ház hibás ettõl meg kell javulnia.(Én is jártam így, a költözés megoldotta.)

dani71
vedd lejjebb a grafikát

Amiga
Volna egy olyan problémám, hogy a játék egyszer csak szaggatni kezdett. Napok óta simán ment, aztán egyszer csak megált, gondolkozott kb. 5 mp-ig, újraindult... és folyamatosan ezt csinálja. Kb. 10 mp-nként megáll 5 mp-re. Közben semmilyen tartalmat nem telepítettem, pár dolgot vettem Kínában, de azok is official cuccok. Van ötletetek???

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

dani71
Coolfire!Találd meg az alapjáték öszzes drágakövét és megkapod!<#nyes>
és nem metszésszám után kapod meg nekem elõbb volt szív-metszésem,mint inga metszésem<#nyes>benne is van a gyûjtés jártasságnaplóban "találd meg az öszzes drágakövet és tiéd lesz a legértékesebb metszés".
higgyetek már nekem mert a mysims-en is ez van.<#kacsint>

még a kezdetek kezdetén igen elcsodálkoztam egy simemen, amint megsiratta az elpusztult növényét...még le is fotóztam, annyira új dolog volt😊

most meg...
az utóbbi idõben kreált simjeim sorozatban rendeznek siratást, ha kipusztul egy növény <#ijedt> - és még milyet...egy siratóasszony-kórus nem csinálná különbül...😊

A márkimetszés a 6-os.Akkor most már a szívnek kell jönnie.😊