44549
-
#16470 Hű, micsoda optimizmus. :D -
Gólya #16469 fene megette akkor - annyian vannak, mint a sáska...de ezért költöztetni állandóan?
valaki nem futott bele egy ehhez való hackhez? -
Ironman2 #16468 Barátok,ismerősök akkor törlődnek ha kiköltözteted a családodat,majd vissza.Emlékeket nemtudom -
Gólya #16467 pá fiam
egyéb ötlet a felvetésre?:D
ja...meg mindjárt kérdezek valamit priviben... -
Ironman2 #16466 Kezit csókolom! -
Ironman2 #16465 Bár a gyep lehetett volna szebb is.Tiszta egyszinü zöld. -
Gólya #16464 #16454-re valaki valami ötlettel? -
Ironman2 #16463 Nem akad.Nagyon frankón fut. -
Coolfire #16462 2250 simpoint.. -
Coolfire #16461 Hát adhattak volna valóban.De erre már várni kell a Pets-ig.Remélem addigra megcsinálnak minden hibát.. -
#16460 lehet, hogy letöltöm, ha lesz időm -
#16459 Nálam nem. Bár csak pár percet játszottam vele -
#16458 Ez is akadozik? -
#16457 Jó lett ez az új város, de egy frissítés is jöhetett volna mellé ki :S -
#16456 És, és??? Milyen a játék? Nem akad? Ha jó, felteszem mégis (pedig nem nagyon akartam). Az utóbbi két város nem nagyon tetszik. Valószínűleg onnan továbbállok. -
#16455 Nekem nem így volt. De lehet, hogy ha eléri az ember a 10-es fokozatot, akkor már kiírja. Tegnap még csak az 5-ösig jutottam, de ha lesz ma időm, továbbviszem, és meglátjuk. -
Gólya #16454 azt mondja meg valaki, hogy van-e arra valami megoldás, hogy az emlékeket egyben töröljem és ne egyesével?
másik: a barátokat, ismerősöket lehet törölni?
túl sok van...kilométereket kell lapozni a listában és még mindig vannak:( -
Glinda7 #16453 Nem nekem kéne, de itt be is fejeztem, nem óhajtok itt tovább tárgyalni erről.
Tök jó az új város!!! Marhára tetszik! -
Gólya #16452 szégyelld magad -
#16451 te negyon el vagy itt tévedve
a faszom sem parancsolgat neked
gyógykezeltesd magad :( -
Ironman2 #16450 Nekem nagyon bejön az új város,el se akarok innen költözni:
-
Ironman2 #16449 Na megkeresem a fiatalító forrást -
Ironman2 #16448 Máris átköltöztem Hidden Springsbe:
Káprázatos! -
Gné Era #16447 Én azt hittem,hogy ha vizsgálod a vizet akkor kiírja a kifogható halfajtákat. Nem jártassági naplóban van az,hogy csak akkor írja ki, hogy mit mivel tudsz fogni,ha már kifogtál belőle egyet? Szerintem így van,mert ha a temetőhöz odamentem,kiírta,hogy kampechal,pedig akkor még nem fogtam ki olyat. -
Gné Era #16446 jaj..nehogy már az én szar gömbhalam miatt veszekedjetek.Inkább nem horgászom többet.. -
Ironman2 #16445 Na már elérhető a Hidden Springs a hivataloson is! -
Coolfire #16444 Jajjj..ne veszekedjetek már.. -
Glinda7 #16443 Drága Mike, ne nézz már ennyire hülyének, rendben? Ha végigolvasnád amit más ír te sem osztanál észt a semmiből.
Azt írtam, hogy likvidálta a játék a simemet, ami annyit tesz, hogy nem kérdezte akarom-e, egyszerűen elküldte őt, és mikor visszaért, már nem voltak meg a teljesített feladatai.
Nem tudom hétvégi kiruccanásra küldeni a simeket, mert nem tettem fel a Világ körül kiegészítőt, és mivel már jártam én is pórul a bentlakásos sulival, már azzal sem próbálkozom. Ezen felül meg mindenki azt csinál amit akar, és ha a végén megszívja, csak magára vessen, ha a többiek figyelmeztették előtte.
Kedves, hogy "gondolsz másokra", de nem kell parancsolgatni, miszerint, "megmondtuk, nincs hétvégi utazgatás, nincs bentlakásos suli, mert bugos". Ez milyen stílus már? És ahogy elnézem, nem csak az én szememet szúrja. -
Ironman2 #16442 Le se lehet tölteni hivatalosan a Hidden Springset,mert lehalt az oldal:
http://store.thesims3.com/hiddensprings -
#16441 Igen, ott. És csak akkor írja ki egy halnak a nevét, amikor már kifogott olyat. Úgyhogy ebből nem lehet rájönni, hol van gömbhal, amíg ki nem fog egyet valahol. Tiszta 22-es csapdája.
Én már semmiféle munkát nem választok, legfeljebb egyéni vállalkozást, de ahhoz sincs kedvem, hogy kötelező feladatokat végigvitessek a simseimmel. Sajátmagam találom ki, mit csináljanak. az se nagyon érdekel, ők mit akarnak.
-
Gné Era #16440 ha a vizet vizsgálod,ott írja ki,hogy ismeretlen hal?? Arra nem is emlékszem.Már olyan régen 10-es szintű a simem horgászatból..De végül is gömbhalat nekem sosem írt ki. Hm..Érdekes... Kíváncsi vagyok másnál is ilyen-e?? próbáljátok ki. Egyébként senki nem választotta a főséf munkát a kifőzdében? Mert ott a spéci hűtő,és a feladat is ott van.Ez a gömbhalas. -
#16439 Hát egyelőre semmi. Harmadik szinten van, meg tudja vizsgálni a vizet, és azt írja ki nekem, amilyen halat már fogott, és amit még nem, arra azt írja, hogy ismeretlen hal. Könyveket még nem olvastattam vele. -
#16438 Hát igen, úgy látszik, kitöröltem. Na mindegy, akkor megnézem másik simssel. -
#16437 Nem találom a horgászpasimat. Múltkor mérgemben, hogy akadozik a játék, nagytakarítottam. Lehet, hogy kitöröltem volna azt a családot is? -
Gné Era #16436 krumplival horgásztam 1 hétig..a tragikus bohóchal ami dinnyére harap azt is fogtam krumplival meg cápát meg tengeri herkentyűt..az a gond..hogy nekem ki sem írja -
Gólya #16435 te is nyugi...senki nem néz szőkének
a tiednek 10-es a skillje, olvas könyvet, mégse tudod megnézni, hol foghatna olyan halat, amilyet szeretnél - az enyémeknek tán sose volt 10-es horgásztudása, sose olvastak szakkönyvet, mégis kiír minden megfogható halat a progi - na akkor ez mi, ha mégse bug? -
Gólya #16434 nyugi
az ennyi egyszerűen annyit jelentett, hogy mivel Glinda azt írta, amit, arra írtam a saját tapasztalatomat
de ettől függetlenül nyugodtan mondogathatod te is:)
egyébként meg nem az volt a gond, hogy mivel kéne megfogni... -
#16433 ma úgysincs kedvem már dolgozni ebben a nagy melegben, megnézem, nekem kiírja-e. Már kíváncsi is vagyok rá. -
Gné Era #16432 jaj ne nézzetek már ennyire szőkének..minden könyvet elolvastam..10-es a horgász szintje a simemnek..és nekem nem írja ki a gömbhalat a tengernél.. -
#16431 ne vitatkozzatok, ebben a melegben könnyen felforr az ember agyvize.