Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cool itt vagy még?

Hogyisne! Szerezzek magamnak 50 ellenséget?<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A kezelõfelülete ugyanaz

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hát valamennyi van.De,ez mégiscsak a középkorban játszódik.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Csak megjegyeztem.😊Tõlem a Mafia 2 topikba is rakhatod.😊

Jó,akkor csak azt teszem ide ami a Sims3-hoz kapcsolódik

Igy többen látják.Azért van köze a Sims 3-hoz.<#vigyor4>

oké, szóval mindegy, mi a gyerek neve, a lényeg, hogy nem a felhasználónak van

mondom, engem nem zavar, ki hogy játszik, csak az idegesít, mikor jönnek sírni...

a #9391-ben írtam errõl kicsit bõvebben

Ezek fejlesztõi cuccok,ergo nem cheatek.Ha sokáig alkalmazod összeomolhat tõle minden.A hivi fórumon is figyelmeztetek mindenkit,hogy csak módjával.
Szerintem még a cheat engedélyezõ kódot is akkor használjátok,ha nagyon muszáj.😊

Kösz,ez biztos jó lesz.Vhogy muszáj kitakarítni.😊

Viszont a producerek jófélék.😊)

Gyere át a szomszédba,ott megbeszéljük.😊Ez a játékélmények topik.😊

És ezt miért raktad be minden simses topikba?Tudod,hogy engem nem zavar,de a trailer alapján azért egy kicsit különbözik a Will Wright által megálmodott simsról.😊

Azok a cuccok amit a store ban lehet kapni csak nem onnan vanak és sims3pack-os
Mondjuk van benne igazság,mert nekem is-ha gyorsra kapcsolok-,nem gyõzök visszaolvasni.😊De azért jobb,mint a "legördülõ"menü.😊

Most akkor milyen cuccok?A store cuccok-általában-sims3pack fájlok-,a sima .package pedig virágbolti v. fan cucc.

Már van 5 db rózsaszín gyémántom,csak csiszoltatni kell õket.😊

miért nem jelennek meg a játékban nem a store-ból letöltött cuccok pedig telepítve vannak( nem a store-ból: angol oldalakról letöltött)
lehet, hogy neked nem okozott még eddig gondot ez a cheat, de elég "veszélyes" holmi
korábban is írtam már, hogy ez a fejlesztõknek van és nem a felhasználónak - utána meg sírnak, hogy jaj istenem, összeomlott a játék, jaj istenem, most mi lesz, én nem csináltam semmit...nem, persze, csak belenyúlt olyanba, amibe nem kellett volna

persze mindenki úgy játszik, ahogy akar

hát én sem voltam már topon...ez a hsz elkerülte a figyelmemet...
nem ott készül el a simbot, te fogod megcsinálni, de még azt hiszem, pár dolgot kérni fognak (régen volt már simbotom, nem nagyon emlékszem rá), legutoljára - ha igaz - a szívmetszésû rózsaszín gyémántot, azt meg térképnézetben próbáld megkeresni (én valahol a labor környékén találtam)

Ez simán elmehetne a Sims 3 valamelyik kiegészítõjének.

Sims Medieval teljes bemutatója.Márciusban jön a játék.

Mike at home
és szorgalmas beszélgetéskor mindig csak a flörtöt hazsnáld, ha közben beraksz mást is, összedölnek a szintek, kezdheted elõlrõl
ilyen hülyén van megoldva

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
illetve ha ez ennyire zavar fogod, 1 szülinap és már költözhet is el

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ezért nem kell megölni
testingcheatsenabled true
shift+katt a simedre és traits

látod, nekem ez nem jön be - volt már, hogy majdnem kihagytam munkát, mert be kellett mennie a simnek ügyelni és már eltelt az idõ fele legalább, mire észrevettem

Na jó megyek aludni,mert már sem fogalmazni,sem írni nem tudok.

Majd holnap délután..

Ami az egy pozitívum szerintem a javításokban,az a számozott üzi.Nem mennek egymás alá,és tûnnek el.Mert pölö mikor furkálok jön gy pár.

Amiga
Oh, köszönöm! :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

az biztos...úgy is aludt utána a simem, mert már annyira kimerült volt,hogy szinte csak beájult az ágyba
gondolhatod, mikor reggel végigvonult az edzõtermen reggelizni...😊)

térképnézetben minden olyan hely fölött, ahol tulajdoni részed van, megjelenik egy kis barna zászló (vagy csillag? most hirtelen nem tudom) - oda szépen elküldözgeted a simedet és kasszírozol - baromi nagy marhaság, mert sokkal egyszerûbb volt a lapra rábökni, mint egyesével kijelölgetni mindet

Én mikor még csak az alapjáték volt,akkor üzlettárs voltam,és a lap ott volt az eszköztárban,elég volt arra kattintani vasárnapoként,s ment a pénzért.Már ezt is elb@szták

egyszer szívtam meg a riasztó hiányát - egy nyaralót kezdtem berendezni, de csak egy ágy meg egy kanapé volt - meg persze a fürdõ -, és az a szemétláda nem lenyúlta az összes cuccot...
pedig nyaralóhelyen még sose láttam betörõt...de akkor és ott volt...

Legalább a simed életben maradt.😊Meg mindenkinek jó lett a sérója.😊

Amiga
Lenne egy kérdésem: tulajdonrészt vásároltam 35.000-ért a Sportstadionban Sunset Valleyben. Kiírta a gép, hogy hetente tudom kaszálni a részesedést. De az eszköztáramban nem jelent meg a tulajdoni lap... Hogyan mûködik ez az üzlettársi dolog?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

azt hiszem, nincs...

ha "csak" ennyi vele a gondod, akkor gyûjtögesd a pontokat és lecserélheted majd a szem.jegyeit - azt hiszem, középiskolás kortól már használhatja az addig gyûjtött pontokat

Szép.😊Nekem eddig csak betörõm volt,riasztó meg egy darab sem.Fel is pakolt rendesen.😊

na...akasztották a hóhért😊

elõtte még milyen szép idõ volt...aztán a kórházba becsapott egy meteorit (jó sötétek, de éppen éjszakai mûszakban volt a simem):

Nem akarom megölni,de olyan személyiségjegyei vannak,amik nem tetszenek.Nem figyelek rá,és képes elmenni a suliba és megírni a leckét.Pedig büntit is kapott bélyeget kellett nyalnia 17.00-ig.😊Ebben már nincs szoc. munkás?

Most érte el a sim a feltaláló 10-es szintet.Már jött is a telefon,hogy vigyek be palládiumot,azt bevittem.Most életgyümit kér.Ott fog elkészülni a simbot?

Magándetektív 10-es szint.

zárd be kissé a csöppséget😊
na jó, nem szadizunk...
még mindig nem jegyezted meg,hogy minden fontosabb dolog elõtt és után menteni kellene...mint a kis elefánt😊)<#rolleyes>

csúnya, rossz bácsi😊

ilyen "hátsó-kigyulladás" az enyémnél is elõfordult egyszer-egyszer😊

mi a simed foglalkozása? miért kapta a város kulcsát?

A bosszú😊

Baleset😊

A "zabigyerek"

És a város kulcsának átvétele.😊

Páze,hoztam egy gyereket a múltból.Direkt leszarom,mégsem viszik el.Kiköltöztetni meg nem tudom.A kis stréber mindig elmegy suliba,megcsinálja leckét és zöld minden csíkja.Megint-szokás szerint-<#lama>voltam-,hogy nem mentettem mielõtt bemászott a sim az idõgépbe.

Hi!
Letöltöttem a sims3-t a laptomomra feltelepítettem elindul, de a karakter készítésnél a karakter vibrál illetve szétesik vonalakra. Játék közben is minden jó csak a karakter ábrája esik szét itt is vonalakra. Leellenõriztem "Can you run it" -el a konfiguráció megefelelõ a játék futtatásához. Másnál is elõfordult ilyen probléma?
kis csöves simem edzõtermi "lakosztálya"😊

Lehet.😊

khmm...nem elõtte kellett volna?😊

az elõbbi "összkomfortot" kibõvítettem egy könyvespolccal - így meló után egyenesen mehet az edzõterembe a csaj😊
tanulás, pihenés, szórakozás, közösség - mégiscsak jó csövezni😊

Az biztos.Minél összetettebb lesz,annál több a hibaforrás.