44549

no-warez.gif
  • kem001
    És lehetett valamit kezdeni vele?
  • Ironman2

Nagyobb lett a házam
  • Ironman2
    Hoppá,mit találtam bővítés közben? Egy vakondtúrást:

• kem001
    Errortrap, vagy Overwatch az, ami nálam segített. Még az 1.24-es frissítés előtt raktam én fel igaz, de az legalább kijavította
  • Ironman2
  • Joschka
    Nálam is ezt csinálja, a nyamvadt! Miv van... milyen világmegmentős izéba fogtá bele???? Na most mentem haza. Pá, pá!
  • Ironman2
    Jól van.Nem tudsz esetleg arra megoldást hogy ne akadozzon a Világkörüli? Ez az uj patch,és a Generations óta van,hogy ha átmegyek franciába,vagy kínába,vagy egyiptomba,akkor megakad a kép,mennek a fák,az árnyékok,de a sim beragad pár másodpercre,és ez kb félpercenként ismétlődik.Nem csak énnálam van ez a hiba,hanem többmillió embernél.Szóval megmenthetnéd a világot,ha rájösz,hogy mi a hiba oka
  • Joschka
    Helló!

Megvan a Hidden Springs má nekem izs!!!!...

Ma meg neki álltam egy másik várost összekalapálni....hihihi.
    Ezért ugrottam be a netre, hogy néhány kacatot össze szeggyek hozzá!!!
  • Ironman2
    persze,de ezt ne itt beszéljük meg,hanem a másikban
  • tycoon14
    Persze mért ne működne! De egyszerűbb ha rárakod egy USB-re és utána újra rá rakod a játékra miután újratelepítetted.De nem is muszáj USB-re rakni elég ha berakod egy külön mappába majd onnan újra visszarakod már az újratelepített játékra.
  • Svenson
    Mindenki játszik az új városban.

Viszont épp tőled akartam kérdezni, hogy az a freewebes oldal, ahova felpakolod a simses cuccokat, hogy működik? Ha pl. újra akarnám rakni a simset, de a kedvenc simseimet és házaimat el akarnám menteni, olyat lehet, hogy felrakom őket erre az oldalra, és az új játékhoz letöltöm? Működik utána?
  • Ironman2
    Na mi történt veletek Simsfanok? Igen lefagyott a topik a nagy melegben
  • Gólya #16498
    menjetek RV-ba...a halkeltető tele van gömbhallal
    ha kitaláljátok, hogy küldjem át, szóljatok:) nekem nem kell...
  • lucifer9393
    azt még nekem se sikerült fogni...nekem is küldjetek :D
  • Coolfire
    Pedig mostani állapotában a játék trágyának való..
  • Gné Era
    én már lemondok gömbhalról.. már ha csak valaki nem küld nekem virtuálba:)DD
  • Glinda7
    Gyerekek. Aki volt már detektív: nálatok is előfordult, hogy ha betört egy házba (felkértek egy feladatra, de nem voltak odahaza, én meg nem akartam várni a melóval amíg hazaértek), és közben hazajöttek az ott lakók, akkor teleportálta saját magát a házon kívülre? Mondjuk a teleportálás lehetséges, de ahhoz a Világ körül kell, az meg nekem nincs fent...
    Szóval ez természetes, vagy ez megint valami "okosság" a játék részéről?
  • Svenson
    ja, értem. Túl meleg van ma is, nem kapcsoltam, hogy csak irónia.
  • whitequeen73
    Ironizáltam, frászt kaptam a közösségiesítés láttára
  • Svenson
    na igen, bár nekem jobban tetszik így, hogy nem online
  • whitequeen73
    Sunset Valley.
    Majd küld belőle a simem annak, akinek kell... annyira online meg social lesz úgyis a játék :')
    Én amúgy trágyázok vele (a gömbhallal, nem a játékkal:P) XD
  • Svenson
    Era kereste kétségbeesve, de azért nem bosszantó az ilyen?
  • Gólya #16488
    aláírva:)
    most kezdtem egy simmel RV-ban és második nap elküldtem a halkeltetőhöz horgászni - hát nem ott ugrálnak a halak a vízből ki? köztük egy igen szép példány gömbhal - olyan szívesen elküldeném, nekem pont nem kell:)
  • Svenson
    ja, akkor nem vacakolok vele, nem érdekel annyira

Azt hittem, benne van a játékban.
  • Ironman2
    Varázskönyv a Storeban van Gothique library néven.A hack ,meg a Mod the sims oldalán,csak nemtudom mi a neve
  • Svenson
    azt se tudtam, hogy van olyan, hol lehet megtalálni?
  • Svenson
    ez a bosszantó, akinek meg kell, az nem talál. Melyik városban?
  • Svenson
    hát ja, kb.
  • Ironman2
    Forrásrejtek a neve a városnak magyarul.Tényleg valaki megtalálta a forrást ami fiatalít? Én az éjjel kerestem,de nem találtam
  • kem001
    Nekem kell. Belinkelnéd?
  • Coolfire
    Tényleg amit akartam kérdezni:szórakoztok a varázskönyvvel is?Mert engem dobált el magától,mint mindenkit.De az MTS-en megoldották egy fix-szel.Ha kell szóljatok.
  • Coolfire
    Azért ennyire ne offoljunk már..:))
  • Ironman2
    Tessék Gólya néni:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1313414325

ide is felteheted a kérdéseidet a szakmával kapcsolatban.Valaki megnyitotta anno,nem én voltam hála istennek,majd válaszolok ott,meg még van ott jópár szakmabeli is
  • whitequeen73
    Simem tegnap tök alacsony skillel és üres horoggal dögivel fogta a gömbhalakat a tengerben a cölöpöknél! Próbáld meg!
  • Gólya #16476
    na ja...álmodozunk:D
  • Svenson
    én se. De ő azt reméli, kijavítanak majd mindent. erre írtam, hogy micsoda optimizmus.
  • Svenson
    nekem semmi
  • Gólya #16473
    én még annyira se vagyok optimista, mint Cool...
    látod, most is mit csináltak...nemhogy javítottak volna, még rontottak az egészen:(
  • Svenson
    Akkor megéri.
  • Svenson
    Csak? Nem is olyan vészes.