44549
-
#16510 És lehetett valamit kezdeni vele? -
Ironman2 #16509
Nagyobb lett a házam -
Ironman2 #16508 Hoppá,mit találtam bővítés közben? Egy vakondtúrást:
-
#16507 Errortrap, vagy Overwatch az, ami nálam segített. Még az 1.24-es frissítés előtt raktam én fel igaz, de az legalább kijavította -
Ironman2 #16506 -
#16505 Nálam is ezt csinálja, a nyamvadt! Miv van... milyen világmegmentős izéba fogtá bele???? Na most mentem haza. Pá, pá! -
Ironman2 #16504 Jól van.Nem tudsz esetleg arra megoldást hogy ne akadozzon a Világkörüli? Ez az uj patch,és a Generations óta van,hogy ha átmegyek franciába,vagy kínába,vagy egyiptomba,akkor megakad a kép,mennek a fák,az árnyékok,de a sim beragad pár másodpercre,és ez kb félpercenként ismétlődik.Nem csak énnálam van ez a hiba,hanem többmillió embernél.Szóval megmenthetnéd a világot,ha rájösz,hogy mi a hiba oka -
#16503 Helló!
Megvan a Hidden Springs má nekem izs!!!!...
Ma meg neki álltam egy másik várost összekalapálni....hihihi.
Ezért ugrottam be a netre, hogy néhány kacatot össze szeggyek hozzá!!! -
Ironman2 #16502 persze,de ezt ne itt beszéljük meg,hanem a másikban -
tycoon14 #16501 Persze mért ne működne! De egyszerűbb ha rárakod egy USB-re és utána újra rá rakod a játékra miután újratelepítetted.De nem is muszáj USB-re rakni elég ha berakod egy külön mappába majd onnan újra visszarakod már az újratelepített játékra. -
#16500 Mindenki játszik az új városban.
Viszont épp tőled akartam kérdezni, hogy az a freewebes oldal, ahova felpakolod a simses cuccokat, hogy működik? Ha pl. újra akarnám rakni a simset, de a kedvenc simseimet és házaimat el akarnám menteni, olyat lehet, hogy felrakom őket erre az oldalra, és az új játékhoz letöltöm? Működik utána? -
Ironman2 #16499 Na mi történt veletek Simsfanok? Igen lefagyott a topik a nagy melegben -
Gólya #16498 menjetek RV-ba...a halkeltető tele van gömbhallal
ha kitaláljátok, hogy küldjem át, szóljatok:) nekem nem kell... -
#16497 azt még nekem se sikerült fogni...nekem is küldjetek :D -
Coolfire #16496 Pedig mostani állapotában a játék trágyának való.. -
Gné Era #16495 én már lemondok gömbhalról.. már ha csak valaki nem küld nekem virtuálba:)DD -
Glinda7 #16494 Gyerekek. Aki volt már detektív: nálatok is előfordult, hogy ha betört egy házba (felkértek egy feladatra, de nem voltak odahaza, én meg nem akartam várni a melóval amíg hazaértek), és közben hazajöttek az ott lakók, akkor teleportálta saját magát a házon kívülre? Mondjuk a teleportálás lehetséges, de ahhoz a Világ körül kell, az meg nekem nincs fent...
Szóval ez természetes, vagy ez megint valami "okosság" a játék részéről? -
#16493 ja, értem. Túl meleg van ma is, nem kapcsoltam, hogy csak irónia. -
#16492 Ironizáltam, frászt kaptam a közösségiesítés láttára -
#16491 na igen, bár nekem jobban tetszik így, hogy nem online -
#16490 Sunset Valley.
Majd küld belőle a simem annak, akinek kell... annyira online meg social lesz úgyis a játék :')
Én amúgy trágyázok vele (a gömbhallal, nem a játékkal:P) XD -
#16489 Era kereste kétségbeesve, de azért nem bosszantó az ilyen? -
Gólya #16488 aláírva:)
most kezdtem egy simmel RV-ban és második nap elküldtem a halkeltetőhöz horgászni - hát nem ott ugrálnak a halak a vízből ki? köztük egy igen szép példány gömbhal - olyan szívesen elküldeném, nekem pont nem kell:) -
#16487 ja, akkor nem vacakolok vele, nem érdekel annyira
Azt hittem, benne van a játékban. -
Ironman2 #16486 Varázskönyv a Storeban van Gothique library néven.A hack ,meg a Mod the sims oldalán,csak nemtudom mi a neve -
#16485 azt se tudtam, hogy van olyan, hol lehet megtalálni? -
#16484 ez a bosszantó, akinek meg kell, az nem talál. Melyik városban? -
#16483 hát ja, kb. -
Ironman2 #16482 Forrásrejtek a neve a városnak magyarul.Tényleg valaki megtalálta a forrást ami fiatalít? Én az éjjel kerestem,de nem találtam -
#16481 Nekem kell. Belinkelnéd? -
Coolfire #16480 Tényleg amit akartam kérdezni:szórakoztok a varázskönyvvel is?Mert engem dobált el magától,mint mindenkit.De az MTS-en megoldották egy fix-szel.Ha kell szóljatok. -
Coolfire #16479 Azért ennyire ne offoljunk már..:)) -
Ironman2 #16478 Tessék Gólya néni:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1313414325
ide is felteheted a kérdéseidet a szakmával kapcsolatban.Valaki megnyitotta anno,nem én voltam hála istennek,majd válaszolok ott,meg még van ott jópár szakmabeli is -
#16477 Simem tegnap tök alacsony skillel és üres horoggal dögivel fogta a gömbhalakat a tengerben a cölöpöknél! Próbáld meg! -
Gólya #16476 na ja...álmodozunk:D -
#16475 én se. De ő azt reméli, kijavítanak majd mindent. erre írtam, hogy micsoda optimizmus. -
#16474 nekem semmi -
Gólya #16473 én még annyira se vagyok optimista, mint Cool...
látod, most is mit csináltak...nemhogy javítottak volna, még rontottak az egészen:( -
#16472 Akkor megéri. -
#16471 Csak? Nem is olyan vészes.