44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    persze! a superpatch nélkülözhetetlen! itt az lesz a gond hogy hagytátok lemezről patchelni a játékot,nem szabad,mert a Nemzedékekig a régi patchek vannak a lemezeken,sajnos a régi patchekkel volt ilyen animációs probléma.
    Újra kell telepíteni,először az alapot
    utána letöltöd a superpatchet innen:
    http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.67.2.0240xx_update.exe

aztán mehetnek sorban a kiegek (mindegy milyen sorrendben!)

(a superpatch azonnal töltődik ha bemásolod a linket új lapra 1.7 GB!)

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.26. 03:02:56
  • SLICK
    na lehet ez lesz itt a gond most szed valami 1.6 Gb-os fájlt, azután ha rámásolja azokat a fájlokat amit letöltött elvileg mennie kéne?
  • Ironman2
    Amúgy régen nekem is volt ilyen probléma,de amikor elkezdték a superpatcheket gyártani,akkor eltünt hála istennek.
    Sőt,én úgy oldottam meg hogy kiköltöztettem a családomat házzal együtt a tárolóba,és új játékot kezdtem,miután kiszedtem azt az 5 fájlt a mentés mappából.Amúgy újra létrehozza a játék ezeket a fájlokat,a családomat utána visszaraktam,és gyors lett ismét a város.Egyébként nálam a kinai,és francia városokban csinálta ezt a beakadást
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.26. 01:46:45
  • Ironman2
    1.67-es superpatch fel van telepítve?
  • SLICK
    először is köszönöm a gyors segítséget!
    Viszont egyik megoldás sem működött, ugyanúgy az egyéb effektek mennek de a kép megáll, nincs sim mozgás. És nem mindegyik családnál van ez jelen.
    Esetleg van még valami megoldás?

Annyit még, hogy haver tegnap rakta újra az egész rendszert már a Win 8.1- is eredeti az összes driver friss. Tehát mint hibaforrást ezeket kizártuk.
  • Ironman2
    A MODS mappát kézzel kell létrehozni a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3 könyvtárban.A MODS mappán belül kell még csinálni egy PACKAGES nevü mappát,és amellé berakni ezt a resource.cfg fájlt:

http://www11.zippyshare.com/v/lhrPlMxH/file.html

A letöltött .package fájlok mehetnek a PACKAGES mappába!
  • Ironman2
    Van 5 db cache.package végződésü fájl a dokumentumok/electronic arts/the sims 3 mappában,azokat töröld ki! majd inditsd ujra a játékot! használhatod még az nraas errortrap modot is:

http://nraas.wikispaces.com/ErrorTrap+Patch167

a mods/packages mappába kell rakni ezt a modot!
  • SLICK
    Sziasztok!

Egy barátom játszik a Sims 3-al. Meg van neki az összes kieg. Olyan problémája van, hogy a kép néha beakad jó pár másodpercre, nem tud kattintani semmire, viszont az effektek ( mint pl amikor a Sim gondol valamire, vagy alszik és megjelenik felette a Zzz) azok villognak folyamatosan. Mi lehet a baj?
    Maga a játék nem szaggat, szépen fut maxon, csak a kép megakad. És állítólag nem mindegyik családnál csinálja ezt.

Köszi előre is a segítséget!
  • DeanBrigitta
    Sajnos nem engedi beszúrni a linket, még nem regiztem 30 napja.
    Képpel könnyebb lett volna.
    Amúgy csak csináltam egy 6x8as falat, azt végig raktam ablakkal és tettem egy ajtót is.
    A tetejére egyszerű padló ment amire rápakoltam a szőnyegeknél található prizmatikus padlólapokat.
    Az egyik sarkába pedig csak beletettem a legolcsóbb kandallót.
    Nálam most pont tél van ami már csak 2 napig tart és végig tudtam gondozni a növényeimet.
    Lett a különleges magokból 2 halálvirág bokrom is és 2 pénzfám is. :)
  • DeanBrigitta
    Remélem sikerül!
  • Gólya #44299
    elég ha leírod
  • Ironman2
    használd ezt képfeltöltésre:

http://postimage.org/

(nem kell átméretezni! a forrólink weboldalra 1-et másold ide)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.25. 18:50:52
  • DeanBrigitta
    Az a baj, nem tudom hogyan lehet egy 630 kb-es képet 35-re vinni, mivel ide ugye csak olyat lehet. Ha megmondja valaki, elkészítem és felteszem róla a képet. Köszönöm.
  • Gólya #44296
    pontosan hogyan? csak mert a párom kipróbálta és ugyanúgy bealudtak a növények
  • DeanBrigitta
    Nos, megoldottam a házilag készített melegházam, amiben télen sem fognak aludni a növényeim. Csupán csak a legolcsóbb és legkisebb kandallót kellett az egyik sarokba betennem amit még használni sem kell. :)
  • maffioso
    Felraktam újra a sims 3-mat, mivel a sims4 igencsak szolidan van eleresztve tartalommal, viszont a fast lane stuff telepítése után minden van a kiegészítőből, csak az autók nem. Járt már valaki így?
  • Ironman2
    Ja,pont azt néztem én is tegnap,lehet még jobban megy a Sims3-as biznisz mint a 4.-nek
  • Plata
    Házilag készített melegházban sajnos,akkor is elalszanak télen a növények,esetleg nézz valami modot rá.
  • DeanBrigitta
    Hát köszönöm, de nem kérem, készítek inkább egyet magamnak. :)
    A válaszokat is köszönöm.
  • DeanBrigitta
    Zara a szakadó hóban a tengerben pancsikál :D

• Coolfire
    Van még pofájuk 1720 SP-t elkérni érte?
  • Ironman2
    Na most hogy sokan lekoptak a Sims3 fórumról,egész gyorsan bejönnek az oldalak :))
  • Ironman2
    Itt a melegház ha meg akarja venni valaki külön,a hozzávaló fixet majd úgyis leszedi az origin,mert az évszakokkal nem volt kompatibilis ha jól emléxem:

ITT TAlálható!
  • Ironman2
    De van melegház,csak az ugye a storeban található külön lóvéért,sőt van egy sarjamax állomás is a melegházzal együtt ami automatikusan trágyáz
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.23. 01:38:27
  • Plata
    Tényleg,el is felejtettem,ha beköszönt a tél a pincében is be alszanak a növények.
  • Gólya #44284
    jégesőt letilthatod, sőt az évszakokat is variálhatod
    tapasztalatom volt, hogy hiába raktam tető alá a növényeket, ha tél jött, bealudtak ott is
    trágyázásnál konkrétan megmondhatod, mivel akarsz trágyázni, kiválaszthatod a fölös cuccot a hátizsákból és kiszórod a növényekre (ismétlődő dolog, nem örökre szól egyszeri trágyázás, tehát gyűjtsd a gyümit, horgássz)
  • Plata
    Melegház úgy mint a második részben emlékeim szerint nincs,de tudsz csinálni hasonlót.Esetleg valami moddal.
    Ha fogsz halat vagy szüretelsz zöldséget gyümölcsöt azzal tudsz trágyázni,kattints a növényre és valami olyasmi van hogy trágyázza a kertet a legjobb trágyával,akkor automatikusan csinálja.
    Nem hiszem hogy a jégeső vagy ilyesmi ártana neki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.22. 15:57:45
  • DeanBrigitta
    Sziasztok.

Látom már napok óta nem volt itt senki, de remélem azért kapok választ a kérdésemre.
    Nemrég kezdtem el a simsel játszani, ezért nekem még szinte teljesen új dolog.
    Szóval, ültettem a szabadban növényeket amik fejlődnek is szépen. Igazából viszont jobb szeretném ha melegházba tehetném őket, hogy védve legyenek a hidegtől és a jégesőtől. Viszont nem tudom hol található a játékban, már ha van.
    A másik dolog, elfogyott a növényekhez a trágya és fogalmam sincs hogyan lehetne csinálni, mik szükségesek hozzá.
    Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Gólya #44281
    szóval most nappal újra megnézve ezer százalék, hogy ezt nem a sims3-ashoz adott pince eszközzel építetted, hanem csak lesüllyesztetted a talajt

ez az amit te csináltál, a talajsüllyesztés:

ez a pinceeszközzel készített tényleges pince:

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.15. 10:37:13
  • Gólya #44280
    milyen eszközzel csináltad a pincét? mert a hármasban ha a pince eszközzel csinálod, a talaj nem lehet ilyen mellette...
    nem csak lesüllyesztetted a talajt?
  • szalacsi10
    Ezt a házat én csináltam egy hasonló ház tervei alapján. Mivel az eredetinek tetszett az alapkoncepciója (csak úgy volt fölépítve hogy nem felelt meg az igényeimnek, pince sem volt benne) ezért úgy döntöttem hogy újat csinálok. Lehet hogy a tó miatt volt ez a glitch. Amúgy itt van az eredeti ház, jelenleg most ebben lakom, ennél is volt egy tó, de azt még a beköltözés előtt eltüntettem és a helyére építettem egy présházat. Hálisten itt már nem jelentkezett ez a hiba. Sajnos ezzel a házzal csak az a gond hogy kisebb mint az enyém volt. :(

• szalacsi10
    Itt vannak újra a linkek, valamiért nem illesztette be normálisan:
    http://forums.thesims.com/en_US/discussion/755059/sims-3-basement-flood
    http://forums.thesimsresource.com/index.php?/topic/264406-water-in-the-basement-but-cant-find-the-source/
    http://modthesims.info/t/383028
  • Plata
    Ezt a házat is a modthesimsről szedted le nem?
    Volt ilyen bugos ház ott felrakva.
  • szalacsi10
    Időközben sajnos úgy kellett döntenem hogy új telekre költözök, mivel nem tudtam kideríteni hogy mi okozza a hibát. Valószínűleg glitch lehetett mert volt a telken egy tó is amit utólag hiába próbáltam eltüntetni, a víz valahogy "átszivárgott" a pincébe. Mellesleg nem tudom honnan jött ez a szökőkutas dolog. A pincét eredetileg borászati tevékenység céljából hoztam létre. De mivel a pince használhatatlan, ezért gyakorlatilag elvesztette az egész az értelmét. Utánanéztem ennek a pinceelárasztós dolognak és azt tapasztaltam hogy ez nem egyedi eset, mert már másnál is előfordult:
    [/URL]
    http://forums.thesims.com/en_US/discussion/755059/sims-3-basement-flood
    [URL=http://forums.thesimsresource.com/index.php?/topic/264406-water-in-the-basement-but-cant-find-the-source/]

Sims 2-ben is volt már rá példa:
    [URL=http://modthesims.info/t/383028][/URL]
    Egyébként utólag csináltam több képet is, most már csak érdekességképpen:

Utoljára szerkesztette: szalacsi10, 2015.01.05. 17:37:31
  • Austin Bailey
    ez nem egy CFL-false által lefejezett medence? Ugyanis ha a medence tetejét CFL-lel levágod, attól a víz még ugyanolyan magasságú marad.
  • Austin Bailey
    adhatnál valami megoldükulcsot ehhez a hozzászóláshoz, mert szerintem ez nem is értelmes magyar szöveg.
  • Austin Bailey
    tegyél több képet több szögből meg távolabbról is, hogy lássuk, hogy a telekhez meg a háttzöbbi részéhet mi a viszonya. Csak rájövünk, hogy mi a franc ez. Nekem továbbra is a szökőkút változat tetszik, mert egyrészt az ikonja a pince mellett van, másrészt a mélysége is pont olyan. Bár azt nem értem, hogy hogy raktál bele falakat. Ha a moveobjects ki van kapcsolva és megpróbálsz belerakni egy bútort, akkor kiír valamit? Még azt is lehet hogy kimented a házat és átküldöd, mi berakjuk a sajátukba és megnézzük úgy.
  • Austin Bailey
    te ilyen passzív-agresszív vagy?
  • Innovatív terra
    Több éve építek kölyköknek szóval tudom hogy kétesélyes a dolog.Főleg az utóbbi,mert ha kóddal építesz,akkor látszik a felszín.
    A szökőkút nem így néz ki,a csőtörést meg te sem gondoltad komolyan.Mivel saját maga építette,nem az a lényeg hogy más telekkel játsszon,hanem hogy élvezze a saját munkáját.Valószínűleg nem fogja tudni,hacsak nem épít egy újat...
    Unom már az ilyen kiscserkészeket,akik okosnak képzelik magukat.De örülök,hogy legalább mások a szádbaadták a lényeget ahelyett,hogy segítettél volna.
  • Plata
    Költözz máshova,Sims 3-ban még rengeteg telek és ház közül válogathatsz.