Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
talán van rá vmi hack, modthesims-nél nézz körbe vagy az nraas-nál

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hali!
Van arra mód/beállítás, hogy a játékban az idő lassabban teljen, de a mozgás és a tevékenységek ideje maradjon normális?

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Köszönöm szépen a gyors választ!
Át lehet vinni bármelyik gépre,a C:/Dokumentumok/Electronic Arts/The sims 3 könyvtárban a Saves mappa tartalmazza a mentett állásokat! Csak be kell oda másolni őket! Amilyen névvel elmentetted őket,ott látod úgyis majd.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.09.11. 19:22:31

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem tudom, hogy sikerült-e már megoldani a problémát, és elnézést a késői jelentkezésért.
Én eme dokumentum alapján állítottam át játékom nyelvét és azóta sincs vele semmi problémám, ráadásul működőképes is a dolog. (Link: http://www.mysims.hu/tipp-tar/sims-3/a-jatek-nyelvenek-atallitasa)

A másik dolog. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy egy adott számítógépről (legyen mondjuk x), átmentem egy másik gépre (legyen y) az x-en lévő játékállásomat? Értsd: van egy asztali gép, amin eddig játszottam, majd feltettem laptopra is, és mivel építgetésről van szó, arra gondoltam, hogy átpakolgatnám egyikről a másikra, ha haladok vele. Lehet furcsán hangzik, de nekem szükségem lenne erre. Azzal tisztában vagyok, hogy a simeket - és játékállásokat (?) - egy adott mappába menti el a játék, ám fogalmam sincs, hogy hol kellene keresnem az állást, ráadásul félek, hogy valamit elszúrok vele, amitől a játék összeomlik. Szóval gondoltam előtte inkább rákérdezek.
Honnan vetted?Gondolom virágbolti,és valami vacak orosz.

Plata köszi a gyors választ de nekem csak angol és orosz nyelvet kínált fel
A játék alapból magyar.

üdv

segítséget szeretnék kérni. A lányomnak most szereztem meg ezt a játékot és magyarosítani szeretném mert nem tud angolul. Nagyon megköszönném ha vki betenne egy magyarosítási linket.
Mike
a fejet én csináltam a texturát, a hajat persze modderek, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy ki is néz valahogy a játék
az animációt pedig az EA csinálta

ezt a fejet nem az EA csinálta, hanem a sok modder <#fejvakaras> Én egyébként folyamatosan építgetek simsben, csak most éppen részletekkel kísérletezek. Szóval nem vagy egyedül a játszásban, és ha 4 olyan lesz, amilyennek le van írva, akkor szerintem a 3 marad is fent a gépen.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.23. 16:33:47

Mike
előszedtem megint egy pár napja. új sim, új ház, új helyszin

Ezt jól megcsinálta az EA. Élete első csajozása, és úgy vigyorog, látszik, hogy mindjárt belefolyik a gatyájába

Köszönöm szépen! <#worship>
A honlapon csak a Dropbox-os elérhetősége van, az meg túlterhelt egy ideje!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

VJP-nek és aki nem találta még meg!
https://docs.google.com/file/d/0B4RDx0QL_17pcS1UZDNaZFBjUzA/edit
A facebook oldalukról másoltam és mentettem le én is.Egy Kedves rajongó mentette le az oldalt.A neve Maksi Tamás.Köszönet érte!!!!
azt mondjuk én nem tudom hogy hogy lehet a simssel úgy játszani, hogy valakit nem érdekelnek az építkezési ötletek, de végülis mindegy. Engem érdekelnek
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.19. 14:42:38

Nem ismerem carl guie-ját,Mysims-os tipp tár iszonyat jó volt.Építkezési ötletek nem érdekeltek.

én is. Bár monjuk nekem a mysims is tetszett, csak sokkal gyerekesebb volt. Például nem voltak igazán jó építési ötletek.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.19. 02:11:18

Mike
én mondjuk minidg Carl guide-jait olvastam ha valami infó kellett

Ennél jobb leírásokat szerintem sehol sem találsz,profi oldal volt,ahol bármit megtalálhattál.Kár hogy vége,hasonló honlapot nem találsz,mysims-en tényleg mindent meglehetett találni.Nincs másik olyan honlap ami ennyi információt tartalmazna,sőt,legtöbb honlapon nevetségesen kevés és néha nem is pontos információkat találsz.Mysims.hu utolérhetetlenül jó volt,hatalmas veszteség szerintem minden sims játékosnak.

Függetlenül attól, hogy ki gyűjtötte össze, a leírások szerintem teljesen korrektek, így érdemes megmenteni őket!

Mike
én mindig rühelltem őket, bár már nem emlékszem miért :)
szal én biztos nem mentettem le :)

Van valaki aki le tudta menteni a mysims.hu weboldalát? Dropbox-on van fent de túl nagy forgalom miatt nem elérhető. Valaki aki lementette, nem tudná felrakni máshova is? (Mega pl.)
Előre is köszi!

ha a legújabb patch van fent, akkor azok az egyedi tartalmak, amik mennek vele új kieg felrakása után is menni fognak.

Sziasztok! Azt nem tudjátok, ha már van egy csomó egyedi tartalmam a játékban, és ezután jut eszembe feltenni egy újabb kieget, akkor az egyedi tartalom (nem store-os) be szokott kavarni?
wesker24
I-LOVE-THE-SIMS kóddal ingyenes a Sims 2 Ultimate Collection Originen.
coolfire legyél olyan kevdes, és javíts meg a topikot, ha már kikúrtak velünk ezzel az új felülettel.

Sziasztok! Belefutottam egy jó kis bug-ba.Simem hazajött az egyetemrõl, de amikor elment pont akkor jött a kaszás az anyjáért. Visszaérve most meg ott lebeg és nem lehet miatta elköltözni, városszerkesztõbe se enged :(. Valakinek egyéb ötlete?
ronso
Nálam is tök ugyanez játszhatatlan..........

Sakkoo.......Baszkiiii

egyébként honnan tudod, hogy a pose player nem mûködik?

Hát addig Zip fájlok voltak, de én kijelöltem õket, jobb-klikk, WinZip, Extract to here... - és megjelent nekem .package fájlként
winzippel mióta lehet valamit package fájllá változtantni. Azzal csak kicsomagolni lehet. Egész pontosan mit értesz az alatt, hogy packages fájllá változtattad?

Bocsi, a "minden ahogy mutattad" részért! Eredetileg ezt egy videó alá írtam, végsõ kétségbeesésemben, ahol a csaj csinált egy Mods mappát Packages és Overrides mappákkal, beletette a Resource.cfg fájlt, letöltöltött mindenféle pózt meg a Pose Playert, .packages fájlok voltak. Aztán beletette a Packages mappába és neki már mûködött is. Nekem nem. :( Ha fent van ezen a fórumon, üzenem neki, hogy élni tudni kell <#awink>
Pose Player telepítés. Légyszi írjátok meg, hogy mit csinálok rosszul!
Van Mods mappám a két almappával együtt. Beletettem a Resource.cfg-t a Mods-ba. Letöltöttem a Pose Playert (MTS_cmomoney_1188458_PosePlayer.rar), beletettem a packages-be, semmi.
Késõbb csak ezért csináltam egy Game>Bin mappát, amibe beleraktam egy d3dx9_31.dll nevû fájlt. Semmi.
Majd tegnap letöltöttem a WinZip-et, egy fájltömörítõ programot, és ezzel .package fájjlá "változtattam" a Pose Playert meg a többi Packages mappába való fájlt. Minden a packages-ben van. Semmi üzenet, semmi packages fájlok, semmi Pose Player. Nem írtam el, minden úgy van, ahogy mutattad. Vannak pózok is. Én már nem tudom mi van. Mit csináltam rosszul? Mi kell még? <#conf> Kérlek, segítsetek! :(
úgy értem melyikree kell rákattintani a háromból?

Nekem is a mentéssel van gondom. Idáig is nagyon lassan mentett, de most már nem is tud menteni, csak kerregteti a vinyót. CurrentGame mappám, már 32,6GB-os, innen akkor minden package fájlt lehet törölni?
Ha nem jártál külföldön,akkor nyugodtan töröljed,de ha jól tudom az Egyiptomi,Kínai,és Francia kalandok emlékeit is abba menti el

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Figyu,én nem vagyok programozó,nem tudom milyen mechanika alapján müködik a program,csak azt vettem észre hogy jóval lecsökkent a mentés fájlom mérete a tisztítóprogram használata után,de ez csak azokra vonatkozik,akiknek nagyon meghízik a mentés.Az emlékek bekapcsolásával elõfordulhat,mert az emlékeket a traveldb.package fájlba menti el.

egyébként a traveldb.package az minden mentében van, nem? Csak mert nekem van 30 metésem (miután én is a mentés máskéntet használom) és akkor az összesbõl ki lehet törölni?

jó, de mit kell vele csinálni? Van ott olyan, hogy clean, meg clean memory, meg valami harmadik, hogy backup save, vagy valami ilyesmi, és eddig bármelyike kattintottam rá soha nem történt semmi. A másik, hogy mit értesz azon, hogy "kipucolta" Remélem nem azt, hogy egyszerûen letörli a régi mentéseket?

de én nem akarok szelektálni, nekem az egész kell :D

remélem a 4 nem lesz olyan bugos, mint a 3

eh,akkor ne csodálkozz,én nemrég szelektáltam,és csak 1.2 giga cuccom van

Pedig hasznos,mert kipucolja a mentés fájlt,ha nagyon meghízik

nálam egyébként iszonyatosan lagol egy idõ után, de az vélhetõen attól van, hogy van kb 10 giga cuccom a packages mappában.

nekem ez a savelcleaner soha nem csinált semmit.

Egy hibás mentés is okozhat galibát.Meg kell tisztítani a save cleaner progival,avval még a memóriát is lehet pucolni,itt a link,feltöltöttem:

http://www29.zippyshare.com/v/78703118/file.html

Használata egyértelmü.Egyébként mikor nekem beakadt ugyanigy a játék,akkor az emlékeket letiltottam a játékon belül,és töröltem a mentésbõl a traveldb.package fájlt,mert van amikor hibásan is menti el a játékot.Nem árt utána új játékot kezdeni.A FAQ is sokat segit,felül található ha a MENU gombra rákattintanak!

Menteni meg sose a sima mentést használom,hanem a mentés másként opciót,mindig új sorszámot adva a következõ mentésnek,igy nem veszik el semmi se.

fagyásra van sok okosság. Az egyik hogy nézd meg, hogy nem melegsziké-e túl a gép. Én például egy asztali ventilátorral fujatom az enyémet, mert nálam a gép saját hûtése nem elég neki.
Ezen kívül van az az okosság, hogy a Dokumentumok/Electronic Arts /ims 3 mappában minden indítás elõtt törölni kell az 5 darab cashe fájlt, a CASPartCashe-t, a compositorCashe-t, a scriptCache-t, a simCompositorCashe-t és a socialCashe-t
Ha még mindig nem jó, akkor még vannak módszerek, csak azt ki kell majd bánysznom a fórumból, mert én azokat nem használom.

(vagy remélhetõleg jön Joschka Ironman, vagy Coolfire és õk megmondják)

Sziasztok!

Van egy kis gondom. A feleségem kedvenc játéka a SIMS 3. Ezért megvettük az eddig megjelent részeket, tehát jogtiszta az egész.
Frissen telepített Win7 re van telepítve a játék.

A gond a következõ: a játék rendszeresen befagy egy ideig. Pár percig megy gond nélkül, majd fagyás 15-20 másodpercig, majd megint megy egy darabig.
Ez a legbosszantóbb, de néha van úgy hogy kifagy annyira, hogy csak újraindítás segít.

Már admin módban is indítottam, a "Data Execution Prevention"-t kikapcsoltam azokon az exe-ken, amiken engedte, de eddig semmi változás.

A config: C2D E8600, 6GB DDR3 ram, GT440 VGA,

Tudtok valami megoldást erre?

biliard10
köszi :)

Tessék:

http://www71.zippyshare.com/v/83356651/file.html