44549

no-warez.gif
  • TomBond
    Mondom mit próbáltam:
    1. Feltettem az összes részt, majd a szuperpatchet. elindult egyszer, de kaptam a két hibaüzenetet a launcherben. A ts3w.exe-vel indítva sem indult többször.
    Letöröltem mindent, regisztrációs adatbázist kitakarítottam.
    2. Feltettem az első részt, szuperpatch, majd a többi részt. Ugyanaz.
    Letöröltem mindent, regisztrációs adatbázist kitakarítottam.
    3. Csak az alapot tettem fel. Ugyanaz. Feltettem hozzá a patchet. Ugyanaz.

Most itt tartok. A játékba külső (sim3pack, vagy package) fájlokat nem tudok betenni. A mentéseket nem lehet betölteni, új játékot sem tudok indítani. Bármit teszek az előbb említett résznél megáll a töltés.
    Kihangsúlyozva, hogy eredeti dobozos játék!
  • Gólya #44348
    biztos hogy nem a mentéssel van gond?
    új játékot próbáltál betölteni?
    mondjuk ez a telepítés gondját még nem oldja meg...de arra nem tudok mit mondani...írtam, nálunk is ad ilyen hibajelzést néha, de ezzel együtt is működik...annyira nem értek hozzá, hogy ötleteim lennének :(
  • TomBond
    A net framework 3.5 nincs telepítve, a 4,5 helyett van 4.5.2 (magyar is).

Gólya: Én ha az igenre, ha a nemre kattintok egyszer elindul, de többször nem indul el. Kiválasztom a mentést, azt el is kezdi betölteni, de a legvégén (alig 1-2 mm van a csíkból) megáll, és nem tölt tovább. Sajnos a régi simjeim betöltésére, és a játékba telepítéshez kellene a launcher. Indítani nem kell feltétlenül, de amíg aktívan játszottam, nekem nem volt gond onnan sem indítani.

Szeretnék egy kb 120x50-es telket is csinálni, mert a saját házamat szeretném megcsinálni, de mivel nem tudok továbblépni ezért az is esélytelen. :-(
  • Gólya #44346
    világgá ment mindenki :D
    vicc nélkül...Iron már írta

én még mindig "hármasozok" - még mindig nem győzött meg a négyes (meg aztán már jócskán veszített a játék vonzereje...hol van már a tíz-tizenöt évvel ezelőtt??) - ja és én max. ide kukucsolok be, de nincs már nagy forgalom, csak az ilyen hozzám hasonló elvetemült maradiak jönnek néha :D

• Gólya #44345
    nálam a launcher ugyanígy indul, de simán kattintok az igenre és onnan kezdve semmi baja, simán telepíthető bármi a játékba
    nálad telepítésre sem működik?
    játékindításra ne használd semmiképp

• Ironman2
    net framework 3.5,és net framework 4.5 telepítve van?:
  • TomBond
    Továbbra sem tudja betölteni a már mentett fájlt.
  • TomBond
    Feltettem, és el is indul így viszont a sim3pack fájlok továbbra sem települnek, mert ahogy elindul a launcher rögtön jönnek a hibaüzenetek.
  • Ironman2
    Pont ez a baj! Fel kell rakni a superpatchet,mert a launcher kommunkál a szerverrel! A legelső verzió óta már a launcher is megváltozott,de attól függetlenül nem a launcherrel kell inditani! (nekem is eredeti a sims3)

http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.67.2.0240xx_update.exe
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.14. 22:02:25
  • TomBond
    De ez eredeti játék, és nincs fent a szuperpatch sem.
  • Ironman2
    nem a launcherrel kell indítani a játékot,már többször le lett irva! ts3w.exe fájllal a telepített alapjáték Game/bin mappájában! ts3w.exe csak akkor jelenik meg ha fel van telepítve a superpatch!

szerk:nem árt ha rendszergazda módban van indítva! jobb klikk a ts3w.exe fájlon,és a tulajdonságoknál lehet kiválasztani a rendszergazdamódu indítást
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.14. 21:48:31
  • TomBond
    Felraktam újra a játékot, de ilyen hibával elszáll. A játék eredeti.

• Era40
    köszi...írtam neki:)))
  • Ironman2
    Visszaküldtem a privit!
  • Era40
    köszönöm a gyors válaszokat:))
  • Ironman2
    másik topikból másolom át:

mivel a szigetvilág alapból rengeteg bugot tartalmaz,ezért itt van a modositott szigetvilág fájl,ezt be kell másolni a telepitett játék :

Program Files/Electronic arts/The sims3/The sims3 szigetvilág/Gamedata/Shared/Non-packaged/world mappába
    az ott lévő isloparadiso.world fájlt kell felülirni!

Szigetvilág modositott:
    http://www26.zippyshare.com/v/MWlbyem4/file.html
  • TomBond
    Jó lenne még játszani vele, de a végére engem jobban érdekelt a házam építse, és csinosítása. Gondolkozom is, hogy fel kéne tenni újra, de rengeteg helyet foglal, és úgy sem "rendeltetés szerűen játszanék. Azért jó lenne ha lenne egy ilyen szintű építős játék. Megtervezném vele "álmaim házát"! :-)
  • Ironman2
    az opcióknál keresd meg! ott kell lennie! amúgy tedd fel a net framework 4.5.2-t,mert javít némileg a játékon:

http://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=42643
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.11. 20:05:53
  • Ironman2
    sok csoport van már a facebookon,én irtam neked hogy dobj egy privit ha érdekel,amúgy most sokan már a sims4-et tolják nem a hármat,de vannak még jópáran akik megmaradtak a 3 mellett,mellesleg! mi tart vissza hogy csinálj egy fake nevet a facebookon? ez van,változnak az idők,hozzá kell szokni!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.11. 20:06:28
  • Era40
    ahogy visszaolvastam, láttam másnak is az volt a problémája az island paradise-tengerparti várossal..hogy akadozott..mióta én sem ott játszom...tökéletesen működik és nem akadozik a játék..
  • Era40
    az emlékeket hogyan lehet kikapcsolni a játékban????
  • Era40
    Itt már nem is nagyon beszélgettek?? Hova lettek a többiek???
  • Era40
    értem...köszönöm szépen:)))
  • Ironman2
    elötte töröljed,mielött új játékot kezdesz!
  • Era40
    végre átment...bocsánat
  • Era40
    szóval a kérdésem az..hogy azt az 5 db fájlt menet közben is lehet törölni?? vagy csak akkor ha új játékot kezdek?,
  • Era40
    szóval a kérdésem az..hogy azt az 5 db fájlt menet közben is lehet törölni?? vagy csak akkor ha új játékot kezdek?,
  • Era40
    hát..próbálok firkálni..de valahogy nem megy át

4

• Era40
    hát..angolul sajnos nem tudok... így marad a 3-as... egyébként csináltam új családot egy másik városban..egyenlőre nem akadozik...bár egyszer lefagyott...
  • Ironman2
    Nem magyar sajnos,de egy független csapat készít hozzá magyarítást,amolyan garázsprojekt
  • Era40
    egyrészt mert nincs meg...meg nem úgy volt, hogy nincs magyarul?? vagy már azóta igen?? le vagyok maradva...
  • Ironman2
    Szia! mér nem sims4-ezel?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.02. 17:28:39
  • Era40
    én is letöltöm ezt a frissítést...hátha megszűnik az akadozás...és játszhatok újra...
  • Era40
    sziasztok.....látom még simseztek....én kb egy éve hozzá sem nyúltam:(((( van valami újdonság?? üdv mindenkinek
  • breed24
    Köszönöm szépen.Ki is próbálom :)
  • Ironman2
    De csinálhatod úgy is hogy a telkeden, (városszerkesztőben ismét!) az előugró ablakon kiválasztod a másolat mentése a katalógusba (alulra),és ott kikeresed a mentett házadat,arra ráklikkelsz,és ott is van megosztás! (lehet családdal együtt,meg anélkül is exportálni telket!)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.02. 13:07:18
  • Ironman2
    Szívesen! Azt meg úgy tudod ha a városszerkesztő képernyőn (menüben van a városszerkesztés,játékon belül) rámész a telkedre,és az előugró ablakban van a megosztás ugyanúgy mint a simszerkesztőnél! Vigyázni kell,mert ha a telken vannak aktív simek,akkor elveszik a kapcsolat a város többi lakójával!
  • breed24
    Köszönöm szépen a választ.Szuper lett , fel is töltöttem tsr-re :) Esetleg abban is tudnál segíteni , hogy az általam kreált házat , hogyan tudnám kimenteni? Köszönöm előre is a választ.
  • Ironman2
    A család készítőben van olyan alul a kis fejikonnál ha rámész a 3 pöttyre hogy megosztás,ha azt megnyomod,akkor ki lehet menteni a gépre a simedet.Bemész a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims3 mappába,és megkeresed az exports könyvtárat,abban lesz a simsed sims3.pack formában
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.01. 23:03:49
  • breed24
    Üdv.olyan problémám lenne , hogy csináltam egy lányt a sims 3 -ban és hogy ezt hogy tudom sim3package , vagy packages fáljba kimenteni?Ugye sim kiterjesztésbe meg van az oké , de hogy lehetne belőle pl sim3package vagy package fájlt csinálni.A tsr oldalra szeretném feltölteni , hogy más is letölthesse , de oda sim kiterjesztésű fájlt nem enged feltölteni.Előre is köszönöm a választ.