Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Jó a bögréd! Abból szoktál inni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bakker,én úgy le vagyok maradva a játékkal,hogy ez az új kieg. nem is kell.Már így is bonyolult.Lsd. azt sem tudom pölö,milyen tárgyak vannak a játékban.Arra is valamelyik nap jöttem rá,hogy nevet is lehet változtatni.Szóval a nulláról kell kezdenem.😊

<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nono...a Nagy Testvér figyel😊

Hát ha a saját otthonomban csinálom,akkor csak nem kapnak el?

de akkor garázda elem leszel és bezárnak a dutyiba...akkor meg visszajönnek a rossz hangulatjelek...szóval ott leszel, ahol a part szakad

"Bármely szintre építhetsz medencét." - ezt csak üdvözölni tudom😊

Tök jó,akkor be kell rúgni gyerekek.Eltünteti a rossz hangulatjelet.Nálam is így szokott lenni<#buck>

Gondolom a rajongók kéréseit teljesítik...<#vigyor4>

Nem igaz,hogy már kifogyott a kreativitás a Sims Studio-ból.Csupa régi expansion "köszön vissza".

Új infók a Leszáll az éj kieghez:

- A tetõtéri luxuslakást lifttel éred el.
- A jakuzzi színe beállítható.
- Lesznek játékgépek.
- A Simek táncolhatnak az asztalon.
- Az italoknak különbözõ hatásai lehetnek: eltûntetheti az összes rossz
hangulatjelet, vagy a Simedet gyorsabb tanulásra is sarkalhatja.
- Bridgeport egy sziget, melyet hidak kötnek össze.
- Bármely szintre építhetsz medencét.
- Fogadhatsz inast is, bére 1200$/hét.
- Lefizetheted a paparazzit.
- Lesz a játékban mozgóárus.
- Az aluljáróban játszhatsz borravalóért.
- A vámpír bár nagyon sötét lesz, néhány vörös lámpa világítja majd meg.
- A vámpírok vásárolhatnak vérplazmát a kórházban.

figyusz: azt hiszem, az lehet a gond, hogy az építkezéshez itt szükséges kódot nem írtad be - ismered?
szóval amikor megcsináltad a "segédfalat", akkor megnyitod ctrl-shhift-c kombinációval a cheat-ablakot és beírod: constrainfloorelevation false
ezután használhatod a talajegyengetõ eszközt és így lesz a teljes magasságú falból alacsonyabb
ha "elegyengetted" a szükséges helyeken a falat, kikapcsolod a kódot: ugyanúgy megnyitod az ablakot és: constrainfloorelevation true

Tényleg,milyen jó lenne a játékba egy börtön is.😊

aztán majd vihetjük a leveskét a beszélõre😊

Igen,egy pár skillem így odalett.Ráadásul a bizi visszapostázott egy pár cuccot is.Na ezért megint romba döntöm.😊

akkor még dolgozhatsz egy kicsit😊

Most egy tizedikei mentést töltöttem be.Csak ott még nincs idõgépem.😞

sõt kb. egy félórája harmadszor is - most kb. 5 percenként mentek - micsoda játékélmény...<#rolleyes>

a sötét múlt bosszút áll😊

Na,most akadtam ki.A zabigyereket otthagytam a régi házban,és elköltöztem egy másikba.Elõször az tûnt fel,hogy nem számolja a megbízásokért a pénzt.Sem alkalmanként,sem a hétvégén.De az vágott hanyatt,hogy az életcélból eddig 28/35 volt,most 0/35 lett.

Kifizetted a villanyszámlát?

a szemét másodszor is...
még jó,hogy a játékot most nem indítottam el...

Engem tegnapelõtt,mikor az a nagy vihar volt.Még jó,hogy nem játszottam.

azt a....
most viszont a tisztelt áramszolgáltató dobott ki...

az...😊))

Ez,de értelmes mondat lett.😊

Engem úgy szerint nem dob ki,hanem annyira belassul,hogy én kapcsolom ki izomból.😊

nem is mondom: tegnap én szívtam a nem-mentést...
a kis <#kocsog> talán kétszer ha kidobott építkezés közben, most elküldtem a simemet szkarabeuszt gyûjteni, nagy nehezen összeszedi, erre az utolsónál úgy kihajított, hogy csak néztem...<#boxer>

természetesen elõtte két nappal volt mentés...de semmi különös nem történt...

tárolóeszközök között - egyéb tároló

Apropó azt a vitrint amibe a cuccokat kell behelyezni,azt hol találom meg?
Végigtúrtam a vásárlás módot(közben nem gyõztem csodálkozni,hogy nekem ilyen is van?),de nem találtam.

passz...a nem említhetõ oldalon nincs valami róla?

Valamilyen csalás rá?

Karrier tárgy,egy magándetektív üveges ajtó,kis aranyos nagyítóval.😊

hmm...ilyennel még nem találkoztam - kitõl kaptad? valamilyen karriertárgy?
gondolom, ha beépítetted, akkor annak annyi...

nem feltétlenül...

a kettesben még szinte csak saját kreás házaim voltak, most már lustább vagyok - ha megtetszik valami, letöltöm, aztán kicsit fazonírozom saját ízlés szerint - alig van pár saját készítésû...azt mondja...van egy várszerû, van egy "nagypolgári", egy-két modern, van egy falusi...talán több nincs is

ebben a könyvtárban van egy pici hiba...a felsõ félfalból hátul hiányzik egy darab😊 - de ez helyrehozható könnyen

Már kérdeztem a múltkor is:amit ajándékba kaptam ajtót,s beépítettem,azt nem lehet valahogy visszavarázsolni az eszköztárba?

Állítom,hogy rajtam kívül mindenki építkezik.😊

dehogynem

viszont most csíptem egy könyvtárat - õ az

Páze van gyakorlata az ürgének.😊Én egy év alatt nem tudnék összehozni egy ilyen házat.😊

hiába na, messze lakunk😊 soká értél ide😊

Csak én nem voltam otthon.😊

Itt vagyok.😊

most nem nézném meg mégegyszer a videót, nem tudom, ott van-e - valamilyen padlólapot tegyél a falra és ahhoz igazítsd

felülnézetbõl csináld, jónak kell lennie

megnéztem és látom hogy talaj szintezõvel csinálja de nekem nem engedi pedig ugyanígy az alapra falat húztam de nem engedi szintezni mikor kijelölöm piros lesz.
nézd meg figyelmesen a videót - akár többször is - 7.30-tól, amikor az utcai bejáratot építi
kb. 10 mp az egész, nagyon gyors, de kivehetõ
ha mégse jön össze, szólj

Sziasztok. Megakarom építeni ezt a házat és mikor a tetõt befesti és a ház külsõ falait látszik egy fal még egy kicsi a ház tetején olyant hogy lehet csinálni?
azzal nem sokra megyek

Itt van!(msn-en rajta van)<#vigyor4>