44549
-
Coolfire #17237 -
Gólya #17236 hűha...
még a barátok selejtezésére is találhatnának valamit...vagy ne legyek ilyen igényes?:D -
Coolfire #17235 Na akkor akinek nem kellenek az emlékek.Link -
#17234 Ja, értem...jön a javítás javításának javítása. Klafa!!! -
#17233 Nem próbáltam őket -
Coolfire #17232 Attól,hogy nincs se kutyád se macskád vásárolni még tudni kéne.Szar lett,most fixelik. -
#17231 Itt éppen arra az egyszerű szóra tanítom a papagájt, hogy: Hilofitytizis!
Közben meg jött az eladó is, de semmit se tudtam venni, mert se kutyám-se macskám nincsen...
-
Ironman2 #17230 Neked működnek a hajak? -
Gólya #17229 tudja a t...:)
nem igazán foglalkozom barátkozással, mert anélkül is gyűlnek szépen:)
de az első az lehet, hogy az...megnéztem eredetiben is, ott is elég halovány szegényke...a másik szerintem nem
de akkor is a bicikli a legjobb:) -
Coolfire #17228 Az a két vérszegény vámpír a kapcsolatoknál?:) -
Coolfire #17227 Ezen már én is röhögtem néhány hónapja.:)) -
#17226 Közben hoztam 2 képet:
Milyen ijedt képet vág az első lovaglásnál XD:
-
#17225 Limuzinnal a sivatagban? "Szegényem":D -
Gólya #17224 ezt a lökött szoknyást meg a sivatagban is luxuslimuzin furikázza - nem tudott volna nála bevágódni?:D - neki a bicikli kell...a dilise:D -
#17223 Hát ezaz. És ott volt a kapcsolatai elején, hogy Opel Insignia OPC :D -
Gólya #17222 na ő legalább nem állt le egy szimpla kétkerekűvel:)
-
#17221 Nálam a kocsival volt ilyen kapcsolata a sim-emnek XD -
Gólya #17220 hááát...
egy biztos...ha háromkerekű lesz az utód, a csaj lapátra kerül -
#17219 Minden elképzelhető!!! -
#17218 Majd azért én mindjárt megnézem, hogy van e boltos, és mit lehet venni...kis türelmet... -
Gólya #17217
mi a szösz? mi lesz, ha legjobb barát lesz belőle? esetleg még házasság is lehet a kapcsolatból? -
#17216 Igen, de mondom azt még nem néztem meg, hogy van e eladó a boltban, mert odáig még nem jutottam el...de szerintem, hogy teszünk be pénztárgépet már kell hogy generáljon a játék.PL.: Elékszítettem egy bárt beraktam a pultot, este ment a simem és volt is mixer a pultnál...szóval ki kell próbálnunk ezt!!! -
rage at work #17215 Ezt a Pet Shopot simán lerakom városszerkesztő módban, beállítom úgy, ahogy leírtátok, s kész a működő kisállat kereskedés ? -
#17214 The Sims 3 Világteremtő eszköz – Béta
Verzió: 0.0.0.15753
Na ez a verzió már fut a Sims 3 Házi kedvenc kiegészítő alatt. Legalábbis nálam. Tegnap szedtem le a hivatalos Sims 3 oldalról.
Úgyhogy a hét végén már állok is neki készíteni az új várost!...hehehe -
#17213 Kukkantsatok be a másik topikba...most éppen oda raktam be (képekkel is!) az állatkereskedéhez a megoldást!!! Így már majd ott is lehet vásárolni... -
Glinda7 #17212 Izé.. köszi. De mi van ha nekem ilyen nincs? :D
Azt láttam, hogy az örökbefogadó mellett lakom egy házban (AP város) de amit írtál olyat sehol nem találok. -
Coolfire #17211 Sajna nem.Az állatkereskedést kihagyták a játékból.A lóról nem tudok nyilatkozni.De az is létrehozható így simkirúgós módszerrel.
Az adoptálással az a baj,hogy általában a 3x3 állat pont nem olyan v. személyiségileg v. kinézetre ami neked kellene.
Lehet még az újságban is találni,v. kóbor állatokat befogadni.
De,majd rájössz.:))) -
Gólya #17210 akkor kutyát, macskát esetleg lovat nem lehet ugyanúgy venni, mint a kettesben?
vagy várjam meg a kieget és ne borzoljam a kedélyeket?:D -
Coolfire #17209 Jó kérdés...én spec. nem foglalkozom a lovakkal,ergo nem tudok tanácsot adni. -
Coolfire #17208 A LE Pet Shop-ban.:)
A másik kérdésre:Flora segítségével megoldottam,mert nekem is ilyen problémám volt.:)
Csinálsz a családkészítőben egy simet és egy kutyust.Ezután városszerkesztőben beköltözteted a családhoz,majd a felesleges simet kirúgod.:)Nekem bejött.:)) -
Gólya #17207 nekem a saját farmomra kellene - akkor költözzek egy ekkora telekre?
atyaég... -
Glinda7 #17206 Gyerekek. Madarat hol lehet venni? És hogy ha már játszottam egy családdal, utána feltettem a Pets kiegészítőt, akkor hogyan lehet kutyájuk? Fogjak be egy kóbor kutyát? -
Coolfire #17205 Hát lovas cuccot csak AP-ben raktam le,de azt hiszem 60x60-as.Egyébkét akármelyik városban játszol,az elején felajánlja a kutya,macska játszótér,lovarda és még valami lerakását. -
Coolfire #17204 Igen.Pontosabban Bubikának.:))Egyébként-minden hibája ellenére-szerintem sokat dob a Pets a játékon.Igaz baromira lassítja is. -
Gólya #17203 :D
25 év után még én sem vagyok teljesen biztos, hogy tökéletesen sikerült:)
még érhet meglepetés:)
az istállónak viszont csinálnám a helyet...csak míg nem látom, mekkora kell, kicsit nehéz - tényleg, mekkora hely kell neki fiúk? -
Gólya #17202 legalább Bubinak hívják?:) -
Gné Era #17201 Maradok a virtuális állatoknál:)) Nekem oroszlánom van 26 éve,próbálom megszelídíteni,nem sok sikerrel:)DDD -
#17200 Ja.
De igazából most nem nagyon van időm játszani. Eleve dolgozom, na meg 3 hete van egy igazi cicánk, azzal is elég sokat kell foglalkozni. Nem marad szabad és lekötetlen energiám, amit játékra fordíthatnék. -
Gné Era #17199 meg hozzá a mini image-t..azt majd utána játszom,ha a többiek letesztelték:)) náluk kijönnek a hibák..mi meg majd jót játszunk utána:)DDD -
#17198 Én is.