44549
-
#17197 Minek vegyem meg, mikor már meg van?...Egyébként csak egy ötletet adtam a kérdezőnek. -
Gné Era #17196 uh de jó..én megvárom azt:)))) -
#17195 ez az holnap jön a kieg -
Coolfire #17194 Az.:)De szürke,mert ugye hófehér bundát nem tudtam csinálni.:)Már keményen őrzi a házat.:) -
Flora2 #17193 Na örülök. És legalább törpeuszkár? :)) -
Coolfire #17192 Na,nagy nehezen megoldottam.Annyi a hibája,hogy a CAS és CAP együtt van csak.Ergo simmel együtt kellett állatkát csinálnom.Utána városszerkesztőben beköltöztettem őket,majd kirúgtam a "felesleges" simet.:))
De megoldottam.Köszi mégegyszer a tippet. -
Bly24 #17191 Üdv.Ha rakok fel módokat akkor nem lassul be a gép?Mellesleg valaki küldjön már olyan linket ahol városokat tudok le tölteni, vagy az is jó ha elküldi.Előre is köszönöm. -
Coolfire #17190 Azok olyan kis csúnyák.:)Nekem kifejezetten törpeuszkár kell.AP-ban csináltam kutyás simet,de HS-ben ahol már "régóta" játszom,csak kóbor állatok vannak.Azok meg megeszik az újságom.:)) -
Coolfire #17189 Huhhh...erre nem is gondoltam.:)Rögtön ki is próbálom.Köszönöm.:) -
Flora2 #17188 Nem lehet állatot kreálni, ugyanúgy, ahogy sim-et? A Sims2-ben lehetett.
Create-a Sim, Create-a-Pet - nincs ilyen a játékban? És az a demo, amit kiadtak? Az egy Create-a-Pet demo volt, és nincs benne a végleges játékban? És utána leteszi a tálcára, és onnan beköltözteted egy családhoz a térképen. Ezt nem lehet? -
Ármány #17187 Telefonon keresztül sikerült nekem az adoptálás. Újságban nem találtam. -
Coolfire #17186 Nincs valakinek vmi. jó tippje,hogyan rakjak a sim mellé egy kutyát.Adoptálás nem jó.:) -
#17185 megveszed a kis játékos dobozt és akk ottvan ezzek mind benne vmi 30 sim be kerul -
#17184 Gyere át a warez topik-ba ,és ott megtalálod a "lényeget". -
#17183 Most már akár egy új kollekcióba is bepakolhatjuk őket, és akkor nem kell hozzá csalás kód... -
Gné Era #17182 Megjelent az új kiegészítő???? Vagy még csak a kiváltságosoknak?:) -
#17181 De miért csak így jönnek elő ezek ? -
#17180 Ha előhívjátok a konzolt és a 'testingcheatsenabled true' után beírjátok majd a 'buydebug' kódot, akkor meg lesznek a labdák, a gombolyagok stb....vagyis a cica-kutya játékok is. Lásd a képen!!!
-
Glinda7 #17179 Hogy tegyem le a lovardát,ami 40x40-es mert sem a 40x40-es se az egyel nagyobb üres telekre nem teszi le ez a nyomorult gép. Közel vagyok ahhoz, hogy kidobjam a 10. emeletről. -
Flora2 #17178 Abban a kis lexikonban nem írják? Tudod, a játékon belül a menüben vannak azok a lesson-ok, azok a kis felugró képes leckék az új fícsöröknek. Olyan nincs köztük, hogy hogy megy az adoptálás? -
#17177 no, játszotok ezerrel? én most még nem. van igazi macskám kb. 3 hete, vele vagyok elfoglalva. -
Coolfire #17176 Azt nem tudom.Érte kell menni?Nem házhoz hozzák? -
Coolfire #17175 Zoológus életcélt választottam magamnak.:)Mire összefogdosok mindent,megöregszik a simem.:) -
Coolfire #17174 Kukát akartam írni..:) -
Coolfire #17173 Most ennyire kevés cuccuk van az állatoknak,vagy csak én vagyok ennyire vaksi?A vásárlás módban az etetőtálkán és a kutyaólon kívül semmit sem találok.:(
Se gumicsontot,se labdát semmit sem.És a kutya már meg van hülyülve,borogatja a kutyát állandóan.:))Kéne vmi. rágcsálnivaló neki. -
#17172 S ha adoptálsz, utána írja, hogy előkészítik, s veled mehet.
Oké, s most hova menjek érte ?
Hozni már három napja nem hozták... :-) -
Ajsa #17171 Játszottam már a sims 3 pets-el nagyon jó,bár unikornist nem láttam,hol található,de a mosómedve meg találta a sims ujját!! :) -
#17170 Nem kötök én senkibe se fiatal, csak szeretem a magam útját járni...ez van! -
Coolfire #17169 Nincs valakinek valami jó tippje arra,hogyan tudnék a HS-ben lakó simem mellé egy kis uszkárt tenni?:)
Itt golyózok már vagy egy félórája.Csak adoptálni lehet-egyelőre-az meg random... -
Coolfire #17168 Ha annyira idegesített volna,kitörlöm.Általában az ilyen témát a másik topikban szoktuk megbeszélni. -
Gólya #17167 mint hg át tudod rakni - vagy nem?
most olyan nagy baj?
egyébként hivatalos dolog, az eredeti játékra vonatkozik - vagy tévednék? -
Gólya #17166 -
Coolfire #17165 Igen a legtöbb CC-vel végez,de némelyik store tárggyal is.Írják matyiék is.Ebből is látszik,hogy mindenre külön csapat van,és nem dolgoznak össze... -
Ironman2 #17164 -
Flora2 #17163 Én ezt így nem mondanám, hogy "hibás a patch". Olyan szempontból nem hibás, hogy szándékosan _felülírja a legtöbb bútor és dekortárgy kódját_!, annak érdekében, hogy ezeket a bútorokat a játékban majd az állatok is tudják használni (az 1.26-os patchről beszélünk). Arról ugyebár az EA nem tehet, hogy sok játékos letöltött székeket meg asztalokat, meg kanapékat használ, és ezeket a patch nem tudja felülírni, hanem tönkreteszi őket! Ilyenformán - legalábbis a hírek szerint - maga a játék nem lesz "hibás", csak a letöltött cuccok, amiket sajnos ki kell venni, és a készítőjük vagy update-eli őket a játékhoz, hogy te megint letölthesd, vagy nem. Ez mondjuk azért sokat elmond arról, hogy az EA mennyire leszarja a custom content készítők és felhasználók szempontjait... :(
De azért annyi ideje ti is játszotok már itt, szerintem, hogy megtanulhattátok volna, hogy nem töltünk le azonnal eszetlenül minden új patch-t a Sims 3-ra. Soha. Ha látom, hogy kijön egy új patch, kettőt hátralépek - vagy eltartott kisujjal messzire tartom magamtól - utánaolvasok a neten, hogy mi a helyzet vele - kitör a botrány - várok - utánaolvasok, hogy a botrány megoldódott-e - ha igen, akkor patchelek. Ha még nem, GOTO várok. Ezt már megtanultam, sajnos, amióta a Sims 3 van. -
Ironman2 #17162 De azért jobban esik belekötni a másikba öreg! #17132 -
Ironman2 #17161 Ezt írtam én is a 17130-ban -
#17160 No problemo... hamarosan nekem is meg lesz az állatos!!!! -
#17159 Szóval akkor te ezért nem várod annyira velünk a kieg megjelenését, mert neked előbb lett karácsony... -
#17158 Már mint az alapjátékhoz van eredeti sorozatszámom!