44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Rendes kutyám van amúgy.Magától behozza az újságot,és 7-kor ébreszti a simet.:))
  • Joschka
    Oxa, nézd is meg.
  • Joschka
    Jaaaaaa!!!...
  • Coolfire
    Az egy kelgyó.:)
  • Gólya #17273
    - majd megnézem azt a "zoknit"
  • Joschka
    Meg volt még valamilyen piros fehér csíkos gyerek zokni, ami az ajtó melletti tettáriumban kúszott össze-vissza.
  • Coolfire
    Nekem is üresek voltak,én is pakolgattam.Raktam be IAMS kutyatálat,rágókát és kutyaházat,valamint egy rágóautomatát is.
  • Gólya #17270
    igen
    nálam csak a papagáj volt, akit tanítottam kicsit beszélni, meg valami csíkos mókus
    gekkót meg teknőst én raktam a tárolókba
  • Coolfire
    Az állatkereskedésre gondolsz?
  • Gólya #17268
    ugyan még nem vásároltam, mert mire megcsináltam az egészet, eljött a vasárnap este hat óra és az eladó szépen hazament, de a vásárlás opció megvan
    most épp átépítem a simem házát/telkét, de ahogy hazajön a munkából, elküldöm és megnézem, mit lehet vásárolni
    az üres tárolókat betelepítetted?
  • Coolfire
    Igen,mindent le tudtam tenni.:)Eladó az van,csak vásárolni nem lehet.:(
  • Gólya #17266
    állatkereskedésben megvan már mindenkinek az eladó?

Cool! tudtál már letenni kereskedést meg a többi állatos közösségit?
  • Joschka
    A TSR megjelentetett egy bug fixert, amely a játékban levő egyedi tartalmak hibáit orvosolja a Sims 3 Házi kedvenc 1.26 superpach-hoz.
    A neve: TSR Pets CC Bug Fixer

Nem kell vele mást csinálni, mint megkeresed a gépeden a DBC fájlokat tartalmazó mappát és egyenként megnyitod e progival őket, majd megnyomod a Fixed gombot és a progi megcsinálja a hibajavításukat.
    Utána ebben a TSR Pets CC Bug Fixer programban a mentési mappában nyisd meg a 'DCBackup' mappát és az ott levő összes package fáljt beolvastatva e programmal szintén az előbbi módon fixáltatod.
    Ha végeztél zárd be a programot és indítsd el a játékot. Nálam ezután a simem telkén minden rendesen működött. Előtte ugyanis a szék belemászott az íróaztalba. A kávézóasztalra meg nem lehetett semmit se rárakni. Most pedig minden normálisan működik.

A képekkel illusztrált műveletek elvégzése megtekinthető: ITT

TSR Pets CC Bug Fixer letöltése:

http://www64.zippyshare.com/v/24766705/file.html

• Coolfire
    Nem adtak ki külön.A Limited Edition kódjával lehet letölteni.:)
  • Ironman2
    Mi ez? Hajtogatott ló? Origami.DDDDD
  • kem001
    Azt külön adták ki a játékhoz.
  • TomBond
    Ezen túl vagyok, de hol van az állatkereskedés.
  • Joschka
    Lóképű, nem?
  • Joschka
    Hehe...gyűrött(hátsó)arcú ló!!!!

(Forrás: SimsVIP)

Hiba hegyek mindenütt...
  • Joschka
    Tehát fiúk-lányok jön a következő félig kész romhalmaz...
  • Joschka
    Még szinte meg sem jelent a házi kedvenc, de már a következő cuccos csomagot emlegetik, melynek angol címe ez lesz:

“Sims 3 Master Suite”.

És ez lesz álítólag az ikonja:

(Forrás: SimVip)
  • Roccio
    ha feltelepíted a házi kedvenc kiegészítőt :D:D
  • TomBond
    Hogyan lehet állatom?
  • Joschka
    Egyébkén én sem csutka max grafikával nyomom a simset.
  • kem001
    Sajnos ez nem lehetséges. legfeljebb hagyod, hogy szabad akaratukból csinálják azt, amit csak akarnak
  • Liio
    Most kezdtem el játszani a játékkal, és nem tudom van-e lehetőség arra, hogy gyerek simmel kezdjek, akinek a szüleit nem én irányítom, hanem a ?gép?, hogy ne kelljen annyi felé figyelni. Ez lehetséges a játékban?
  • joceruza
    Hát ezt nem értem én sem! Nálam csak az alap és a kiegek. Semmi más egyéb. Már hülyét kapok tőle!
  • Joschka
    Nekem a tiédnél sokkal szerényebb konfigu gépem van, és mégis simán megy a játék, pedig nálam is fent van minden kieg...sőt még jó néhány gigabájtnyi tárgy stb. is van hozzá. Akkor passz!!!
  • joceruza
    A lehető legfrissebb van fent. Azt el is felejtettem hogy minden kieg. fent van.
  • Joschka
    Helyesbítek: majd utána próbáld a játékodat meg, hogy akkor milyen...
  • Joschka
    Ha még nem frissítetted a videókártyád illesztőprogramját mostanában, akkor először ezt a lépést tedd meg, majd utána próbáld a játékodat.
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Most járok itt először. Nagyon hálás lennék ha tanácsot tudnátok adni. A probléma a következő: nem hiszem hogy meglepő dolog de nálam is akad a játék úgy általában mindenhol.
    Gépem:
    -Intel dual core E5800 3.2Ghz
    -Windows 7 Ultimate 32 bit
    -Gigabyte 430GT 1Gb DDR3
    -3Gb DDR2 memória
    Nincs maxon a grafika és így sem az igazi. Legyetek szívesek és segítsetek! Köszönöm előre is!
  • Svenson
    Azt hiszem, én pedig a vaódi cicámat próbálom nevelgetni. Valami baja van a gépemnek. :(( Tök sötét a monitor, pedig a monitor is műxik, és a gép is megy, legalábbis úgy tűnik. Próbáltam másik monitorral, dettó.
    Most egy mini laptopról írok, úgyhogy simsnek egyelőre annyi. :((((
  • Coolfire
  • Flora2
    Háááát alapból az EA menüben ki lehet kapcsolni azt, hogy az emlékekről állandóan értesítést írjon ki a jobb felső sarokban, igen (én megcsináltam) - de ez nem kapcsolja ki azt, hogy legyenek emlékei, mert a feje fölött továbbra is csilingel egyet az a sárga emlék-ikon, és az emlékkönyvébe továbbra is gyűlnek a bejegyzések.
  • Gólya #17242
    - kösz...adj a nevemben Bubinak egy csontot:)
  • Joschka
    Itt is irják...http://simsvip.com/?p=3358

Lehet, hogy csak újra le kell majd szedni a boltot...

• Joschka
    Én úgy tudom, hogy az emlékek megjelenítését alapból is ki lehet kapcsolni a beállításoknál...
  • Gólya #17239
    édes istenem...bicikli...most meg ez...

meghívattam a simemmel leendő gyermeke apját...
  • Coolfire
    EA fixed some issues with the pet shop (offical German forum). There is a new version available.
    Viszont ezt áthúzták.Akkor most mi is van?Mégis jó?