44549
-
Coolfire #17277 Rendes kutyám van amúgy.Magától behozza az újságot,és 7-kor ébreszti a simet.:)) -
#17276 Oxa, nézd is meg. -
#17275 Jaaaaaa!!!... -
Coolfire #17274 Az egy kelgyó.:) -
Gólya #17273 - majd megnézem azt a "zoknit" -
#17272 Meg volt még valamilyen piros fehér csíkos gyerek zokni, ami az ajtó melletti tettáriumban kúszott össze-vissza. -
Coolfire #17271 Nekem is üresek voltak,én is pakolgattam.Raktam be IAMS kutyatálat,rágókát és kutyaházat,valamint egy rágóautomatát is. -
Gólya #17270 igen
nálam csak a papagáj volt, akit tanítottam kicsit beszélni, meg valami csíkos mókus
gekkót meg teknőst én raktam a tárolókba -
Coolfire #17269 Az állatkereskedésre gondolsz? -
Gólya #17268 ugyan még nem vásároltam, mert mire megcsináltam az egészet, eljött a vasárnap este hat óra és az eladó szépen hazament, de a vásárlás opció megvan
most épp átépítem a simem házát/telkét, de ahogy hazajön a munkából, elküldöm és megnézem, mit lehet vásárolni
az üres tárolókat betelepítetted? -
Coolfire #17267 Igen,mindent le tudtam tenni.:)Eladó az van,csak vásárolni nem lehet.:( -
Gólya #17266 állatkereskedésben megvan már mindenkinek az eladó?
Cool! tudtál már letenni kereskedést meg a többi állatos közösségit? -
#17265 A TSR megjelentetett egy bug fixert, amely a játékban levő egyedi tartalmak hibáit orvosolja a Sims 3 Házi kedvenc 1.26 superpach-hoz.
A neve: TSR Pets CC Bug Fixer
Nem kell vele mást csinálni, mint megkeresed a gépeden a DBC fájlokat tartalmazó mappát és egyenként megnyitod e progival őket, majd megnyomod a Fixed gombot és a progi megcsinálja a hibajavításukat.
Utána ebben a TSR Pets CC Bug Fixer programban a mentési mappában nyisd meg a 'DCBackup' mappát és az ott levő összes package fáljt beolvastatva e programmal szintén az előbbi módon fixáltatod.
Ha végeztél zárd be a programot és indítsd el a játékot. Nálam ezután a simem telkén minden rendesen működött. Előtte ugyanis a szék belemászott az íróaztalba. A kávézóasztalra meg nem lehetett semmit se rárakni. Most pedig minden normálisan működik.
A képekkel illusztrált műveletek elvégzése megtekinthető: ITT
TSR Pets CC Bug Fixer letöltése:
http://www64.zippyshare.com/v/24766705/file.html
-
Coolfire #17264 Nem adtak ki külön.A Limited Edition kódjával lehet letölteni.:) -
Ironman2 #17263 Mi ez? Hajtogatott ló? Origami.DDDDD -
#17262 Azt külön adták ki a játékhoz. -
TomBond #17261 Ezen túl vagyok, de hol van az állatkereskedés. -
#17260 Lóképű, nem? -
#17259 Hehe...gyűrött(hátsó)arcú ló!!!!
(Forrás: SimsVIP)
Hiba hegyek mindenütt... -
#17258 Tehát fiúk-lányok jön a következő félig kész romhalmaz... -
#17257 Még szinte meg sem jelent a házi kedvenc, de már a következő cuccos csomagot emlegetik, melynek angol címe ez lesz:
“Sims 3 Master Suite”.
És ez lesz álítólag az ikonja:
(Forrás: SimVip) -
Roccio #17256 ha feltelepíted a házi kedvenc kiegészítőt :D:D -
TomBond #17255 Hogyan lehet állatom? -
#17254 Egyébkén én sem csutka max grafikával nyomom a simset.
-
#17253 Sajnos ez nem lehetséges. legfeljebb hagyod, hogy szabad akaratukból csinálják azt, amit csak akarnak -
#17252 Most kezdtem el játszani a játékkal, és nem tudom van-e lehetőség arra, hogy gyerek simmel kezdjek, akinek a szüleit nem én irányítom, hanem a ?gép?, hogy ne kelljen annyi felé figyelni. Ez lehetséges a játékban? -
#17251 Hát ezt nem értem én sem! Nálam csak az alap és a kiegek. Semmi más egyéb. Már hülyét kapok tőle! -
#17250 Nekem a tiédnél sokkal szerényebb konfigu gépem van, és mégis simán megy a játék, pedig nálam is fent van minden kieg...sőt még jó néhány gigabájtnyi tárgy stb. is van hozzá. Akkor passz!!! -
#17249 A lehető legfrissebb van fent. Azt el is felejtettem hogy minden kieg. fent van. -
#17248 Helyesbítek: majd utána próbáld a játékodat meg, hogy akkor milyen... -
#17247 Ha még nem frissítetted a videókártyád illesztőprogramját mostanában, akkor először ezt a lépést tedd meg, majd utána próbáld a játékodat. -
#17246 Helló mindenkinek! Most járok itt először. Nagyon hálás lennék ha tanácsot tudnátok adni. A probléma a következő: nem hiszem hogy meglepő dolog de nálam is akad a játék úgy általában mindenhol.
Gépem:
-Intel dual core E5800 3.2Ghz
-Windows 7 Ultimate 32 bit
-Gigabyte 430GT 1Gb DDR3
-3Gb DDR2 memória
Nincs maxon a grafika és így sem az igazi. Legyetek szívesek és segítsetek! Köszönöm előre is! -
#17245 Azt hiszem, én pedig a vaódi cicámat próbálom nevelgetni. Valami baja van a gépemnek. :(( Tök sötét a monitor, pedig a monitor is műxik, és a gép is megy, legalábbis úgy tűnik. Próbáltam másik monitorral, dettó.
Most egy mini laptopról írok, úgyhogy simsnek egyelőre annyi. :(((( -
Coolfire #17244 -
Flora2 #17243 Háááát alapból az EA menüben ki lehet kapcsolni azt, hogy az emlékekről állandóan értesítést írjon ki a jobb felső sarokban, igen (én megcsináltam) - de ez nem kapcsolja ki azt, hogy legyenek emlékei, mert a feje fölött továbbra is csilingel egyet az a sárga emlék-ikon, és az emlékkönyvébe továbbra is gyűlnek a bejegyzések.
-
Gólya #17242 - kösz...adj a nevemben Bubinak egy csontot:) -
#17241 Itt is irják...http://simsvip.com/?p=3358
Lehet, hogy csak újra le kell majd szedni a boltot...
-
#17240 Én úgy tudom, hogy az emlékek megjelenítését alapból is ki lehet kapcsolni a beállításoknál... -
Gólya #17239 édes istenem...bicikli...most meg ez...
meghívattam a simemmel leendő gyermeke apját... -
Coolfire #17238 EA fixed some issues with the pet shop (offical German forum). There is a new version available.
Viszont ezt áthúzták.Akkor most mi is van?Mégis jó?