44549
-
#17317 Engem nem nyűgözött le valamiért ez a Házi kedvenc kieg. Túl lapos.... -
Húspogi #17316 Értem, köszi! És akkor addig nem is tudok játszani vele, mi? :( -
#17315 Hangverseny zongora (Freeware)
Letöltése:
http://www33.zippyshare.com/v/62334319/file.html -
#17314 Pékség (Freeware)
http://www35.zippyshare.com/v/7324899/file.html -
Roccio #17313 jaaa értem.:) -
#17312 Igen, azokra gondolok itt, ami nem store cucc, hanem amiket a játékosok készítenek. -
Roccio #17311 mármint a store-ra gondolsz nem? nem amiket amúgy szoktál feltenni ami pl: nem található a store közt..
hülye kérdés:D de most nem tudom pontosan, hogy meikre gondolsz vagy mindegyikre:D -
#17310 Játszani kell vele és ha megjeleni egy sim a simed mellett csak vidd rá az egérkurzort és rögtön megjelenik, hogy kicsoda az illető...és ha esetleg szár is, akkor majd meglátod, hogy az 5 csillagból hány csillagos sztárocska az illető. -
#17309 Ige, használ ha sok egydi készítésű a cuccod, nálam használt!!!! -
Roccio #17308 Az Joschka amit felraktál az a fix program az használ/használt sokat? Mert akkor én is megcsinálom..:) -
#17307 Az ki van pipálva, akkor már csak várok!! :D -
#17306 Ha fent van a Leszáll az éj, akkor minden városban meg fognak jelenni majd a sztárok, előbb vagy utóbb, feltéve, hogy a Beállítások menüben ki van jelölve a "Történet előrehaladásának engedéjezése" opció. -
#17305 Ha feltettem a Late Night kiegészítőt, akkor Sunset Valley-ben is megjelennek a sztárok, vagy csak az új városban? :/ És ha nem, akkor hogy tudok sztárokat tenni az alapvárosba? -
#17304 A "másik oldalra" gyere át!!! -
TomBond #17303 Tudna valaki adni egy linket az állatkereskedéshez? Köszönöm. -
#17302 Azzal a a dll.-es üzenettel nem kell foglalkozni, zárd be azt a kis üzenet ablakot és csináld tovább, ahogy leírtam... -
Jossua #17301 ok sikerült társitottam a progihoz a dll.-t igy má nyomatja ;) -
#17300 Ja
Felinstallálni
Utána mikor indítod a fix-programot, rákérdez, hogy az ebben lévő dll-t használhatja-e, s akkor ráböksz, hogy igen. -
Jossua #17299 igen és kell ezzel vmit csinálni ? -
#17298 http://www.radgametools.com/down/Granny/crowd_scene_setup.exe
Ezt kell hozzá installálni -
Jossua #17297 ha rámegyek h letöltöm bedobja ezt az oldalt : http://www.radgametools.com/granny/download.html
-
Jossua #17296 most keresem a gépen ezt a granny2.dll -t -
#17295 Következőt csináld. Keresd meg azt a dll-t és társítsd evvel a fix programmal. Nálam így működik -
Jossua #17294 öö igen kidobot egy oldalt ahonnan letöltöttem de utána is kérte..... :) -
#17293 Ahogy a leírásban olvasható, fel kell tenni egy kis programot, ami után lesz ilyen dll-ed. -
Jossua #17292 Joschka nekem valami granny dll nem talál mikor fixálni akarok .... tudsz erröl vmit ? ... -
Gné Era #17291 a fiúk amint megjelenik úgyis bedobják a linket..d egyébként majd a menüpontnál a faq-ban megtalálod -
Húspogi #17290 Köszi, gondoltam, hogy nem most rögtön, csak hol keressem majd? :) -
Gné Era #17289 ja és a pláne..hogy még szar is az egész ..tele hibával..legszívesebben rájuk borítanám az asztalt -
Gné Era #17288 egyébként meg tök hülyeségnek tartom,hogy a kiegészítőt megjelentetik,aztán ilyen olyan vásárlási módban lehet csak hozzá megszerezni a cuccokat..felháborító..ennyi pénzért..aztán még utána vedd meg ezt-azt..ki vagyok akadva.. -
Gné Era #17287 várj egy kicsit..türelem..lesz az is.. -
Ajsa #17286 Háhá láttam Unikornist,a Fahéj-tónál a térképnézetben azt látom hogy füst van de olyan szivárványos és nézem nézem oda kattintottam és az volt oda mentem gyorsan össze barátkoztam vele megkértem a családomba de ő nemet mondott mert csak akkor jön hozzám ha össze állatot a szívembe fogadtam!ja és éjféltől hajnali 5-ig van ott a ló!
Am van tigris és panda is?!Hol?? -
Gólya #17285 nnnna...
vásárlás opció ugyan tényleg van, csak éppen nem lehet vásárolni
a letöltött cuccoknál tényleg érdekes az animáció:) az eredetieknél nincs gond egyelőre
viszont iszonyúan szaggat:( ez már engem is kezd zavarni kissé
egyelőre ennyi...megyek jószágot szerezni -
Húspogi #17284 Sziasztok!
Mindig nagy bajban vagyok, ha megjelenik egy új kiegészítő, mert nekem mini image-al kell elindítani a játékom. Viszont az állatos kiegészítőhöz nem találok sehol mini image-t, tudnátok nekem segíteni, honnan tudnék letölteni? Nagyon megköszönném! :) -
Robi546 #17283 És The Sims 3 Pets MEGJELENT!! :)))) -
#17282 Ehe, szóval fönt a 4.-en egész állatseregletet tartunk Coolfire?! -
Gólya #17281 fenéket...kukorékol, csak ezt nem vallja be:D -
#17280 Mi?!... a kutya tojást is főzhet...!!!!Hát rögtön el dobom az agyadat... -
Coolfire #17279 Ugat.:)Ott alszik az ágyon,és ha eljön a 7 óra,"felugatja" a simet.:)
Érdekes,a mysimsen az előinfókban azt írták,hogy tud tojást is főzni.Na,ezt nem tapasztaltam.:)) -
#17278 És hogy ébreszti..megharapja, levizeli, vagy az óra csörgés hangját utánozza?