44549
-
Coolfire #17357 Ezt néha nekem is csinálja. -
Ironman2 #17356 Mondtam én,hogy az állatos kieggel jön újra az ásatás! DDDD
Valami csodát műveltek,mert ismét régi sebességében fut a játék. -
Ironman2 #17355 SZENZÁCIÓ!!!!!!
...és nem is laggol már Kínában a játék. -
Ironman2 #17354 Amúgy egész gyors lett a játék ismét,de lekopogom.Hibák azért vannak,és lesznek benne bőven,de játszható legalább.Kínában még nem voltam.Meg is nézem milyen. -
Ironman2 #17353 Majd a héten bővítem a házamat. -
Ironman2 #17352
Szegény paparazzi,miben sérülhetett meg? (1.25-től) -
Ironman2 #17351 Szegény paparazzi beragadt pár másodpercre.DDD -
Ironman2 #17350
Minek dédelgeti azt a dobozt? -
Ironman2 #17349
Kutya vonyít a zenére.D -
#17348 Ez remekül néz ki.
Mintha valami Stephen King könyvből jött volna
:-) -
#17347 Eléggé félreérthető :DDDDD -
#17346 trnaszformer :D -
#17345 Azon én is csodálkoztam :D -
Ironman2 #17344 Már megjelentek a hajak is!
Amúgy kutyának vezeték,és keresztnév? -
Roccio #17343 uh ez szar dolog:S -
#17342 Hát ez meg mi akar lenni?XD -
Atléta lesz a kis kandúr :D és mekkora férfiassággal áldotta meg az isten -
Ironman2 #17340 Nálam a letöltött,és dbc fájlba telepített hajak nem jelennek meg a PETS kieg óta.Csajok? Nálatok is így van? A peggy hajakra gondolok. -
#17339 Már csak egy csillag kell, és maxos leszek. :o Egész gyorsan lehet haladni, csak minden híres csajt... nos, 'el kell csábítani'. :D
Viszont azt nem értem, hogy a szobalány miért nem jön be a házba, és a komornyik miért nem fürdik/alszik. Kicsit mintha nem tudnának merre menni, pedig a Sim-em szabadon mozog a házban. Ez valami bug? :/ -
Ajsa #17338 Hello!
A sims 3 Házi kedvencek kiegészítő játék:
Már többször volt ilyen,amikor játszunk már a sims-el,akkor néha azt történik hogy a sims ikon el tűnik!Ilyenkor mit kell csinálni? -
#17337 Köszi az üveges tippeket, ezeket megtaláltam én is, de azt hittem, hogy meg lehet oldani egyedi tartalom nélkül.:) -
Roccio #17336 ok bocs. -
#17335 Ja, warezolni ott a warez topik!!! -
Coolfire #17334 Most már komolyan hagyjátok itt abba a warez témát! -
Bly24 #17333 Értem, nem sokára azt fogom telepíteni.A házi kedvencet crackeljem le?Mert a többit mini image-val indítottam.Illetve ezt a cumulative patch-et muszáj felrakni? -
Roccio #17332 nem kell oda mini image.. ha feltelepíted a házi kedvencet.. -
Bly24 #17331 Sziasztok.A The Sims 3 Városszépítő cucchoz valaki tud valami mini imaget?De ha a generációs exe-ből indítom a játékot akkor a városszépítő cuccok és működnek majd? -
Gólya #17330 google:)
de tényleg...keresés: glass wall sims3 és voila
pl. ez
vagy ez
egyébként azt hiszem, konkrétan olyan falat, ami üvegből van, nem találsz - vagyis mindenképpen falat kell húznod és utána telerakod ablakokkal - de ha ezeket használod, elég "eredetinek" hat a végeredmény -
#17329 Miután mindent felbolygattam, és nem találtam választ, jelentkeznék egy kérdéssel (kezd ciki lenni, ha egyszer tudok, most már tényleg segítek majd :D):
Próbáltam volna üvegfalat húzni a medencém köré, de nem találtam sehol sem olyat, ami hasonlított volna rá, így teleraktam ablakokkal.
Van erre megfelelőbb megoldás, vagy mindig egészalakos ablakokkal kell teletűzködnöm a falat, ha 'átlátszóvá' szeretném tenni? -
#17328 De tudsz vele játszani, csak gyere át a "Warez topikba" és ott kapsz rá megoldást is. -
Húspogi #17327 Kérlek válaszoljatok, amíg nem lesz még mini image az állatos kiegészítőhöz, addig nem is tudok vele játszani? :( -
#17326 Ugyan...ezektől ilyen ígéretet nem kell komolyan venni...Az alapjátékot is 2009-ben tavaszra hirdették, erre mindenki nagy izgiben volt, és végűl bezengték, hogy csak Június elején jelenik meg...na ennyit az ea ígérgetéseiről... -
Roccio #17325 az jó. legalább a következő nagykiegre nem kell várni május-juniusig ahogy szokás..:) -
#17324 Mit hoz a jövő? Kiegészítőket és Cuccokat.
Több oldal is írta már, ezt azonban még az EA nem
erősítette meg, hogy a következő Cuccok megjelenési
ideje 2012. január 26., a következő kiegészítő pedig
2012. március 8. napján, nőnapon fog a boltokba kerülni.
A főoldalra, a megjelenésekhez - szokás szerint - ez
azonban addig nem fog bekerülni, amíg biztosabbat nem
tudunk, konkrétan hivatalos információ nem lesz erről.
Ami viszont már az EA által is megerősített információ:
A következő Cuccok neve The Sims 3 Master Suite. Ez
pedig egy elegáns lakosztályra utal, így nagy
valószínűséggel nívós hálószobai és esetleg hozzájuk
tartozó fürdőszobai dolgokat fog tartalmazni.
A hírek forrása a Simprograms.
(Forrás: MySims) -
#17323 Vegyél nekik mindenféle játékot, kaparófát, stb, s persze, ismertesd meg más állatokkal is őket -
#17322 hát nemtudom, pl. a cicák semmi különöset nem csinálnak... még csak ma tettem fel, eddig olyan laposnak tűnik. Meg hol az állatok szőre? mármint a láthatő szőre, a egy dolog hogy van nekik rajzolva es ducibbak, de igazi szálló szőrt nem látok rajtuk, lehet az én gépem a hibás. -
#17321 kem, nézz má át a másik oldalra... -
#17320 Nekem is tetszik. Bár elég sok dolgot a Sims 2-ből vettek át -
#17319 Nekem is tetszik, főleg a lehetőségei miatt. -
Coolfire #17318 Szerintem aranyos.Vagy azért meg még túl új,és keveset játszottam vele.