44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    Ehehh.Olyan nagy dögöt ami neked van,sokáig kell tisztogatni?
  • Coolfire
    Miért akarsz új játékot kezdeni?:)
  • Gólya #17395
    nagyon szép cicc
  • Gólya #17394
    nana...mikre jövök vissza?
  • predator1982
    jah azt csináltam is hogy tisztogattam, meg a simem letusolt segített, dehát nálam mindíg javarészt kint vannak a kutyák, mert kint vannak a játékaik, meg a labda, úgyhogy vagy kint játszanak, vagy labdáznak rágcsálnak stb.:-)
  • Roccio
    Tehetnének bele még szép tengeri világot :D
  • Joschka
    Reméljük, hogy nem lesznek benne négy lábú csirkék meg nyerítő malacok...hehehe
  • Roccio
    hát ja :D
  • Joschka
    Ja, meg jó magas is legyen!!!
  • Ironman2
    Kiváncsi leszek a modderek milyen állatokat fognak kreálni hozzá,ha már ilyen széles a skála.
  • Ironman2
    Hehehe.Jó nagy kerítést rakjál oda,nehogy átugorjon.D
  • Roccio
    Tudjátok, hogy hogyan lehet szarvast, mosómedvét tartani? :D
    Úgy, hogy mikor betéved a telkedre akkor gyorsan bemész a vásárlás módba és körbekeríted a kerítéssel és ennyi. :DD
    Még nem próbáltam dee kifogom ha lesz rá alkalom..
  • Joschka
    Csak egy bizonyos ideig nem lesz bolhás a tisztogatás után...utána újra kezdi a blökid a "gitározást"!!!!háhá
  • Joschka
    A helyes nem félre érthető kifejezés ide: Kutyaruha kefével tisztogatni...
  • kem001
    Igen, nagy valószínűséggel. hehe
  • Coolfire
    Én szoktam a kutyám kefélgetni(nem úgy),hanem kefével.:)
    Akkor lehet,hogy azért nem kap bolhát?
  • Coolfire
    Fürdesd meg őket szerintem.:)A simnél tuti beválik,az állatkánál nem tudom.A Pet Shop-ban nem lehet bolhairtót kapni.
  • kem001
    Rákattintasz az állatra, és gondozás, Kikefélés(vagy valami ilyesmi). Kisállatokat meg megtudod fürdetni kádban
  • predator1982
    lehet hogy hülye kérdés, de a bolhás állatot hogyan tudom bolhatalanítani? nem tudom figyeltétek-e, hogy ha sokat vannak kint ugrálnak az állatokon is, meg a simen is a bolhák:-( zárójelben megjegyzem nekem nem sikerült leraknom a shopokat, lehet hogy ott lehet kapni bolhaírtót???

jah és még egy kérdés, ha nagynehezen autóval elmész közösségi telekre a kutyiddal, hogyan tudod hazavinni?? nekem nem sikerült csak a pici kutyámat, csóri nagy meg hazarohant, csoda hogy fel nem dobta a bakancsot, mert elég messziről kellett hazarohannia. előre is köszi aki válaszol:-)
  • Ironman2
    Nekem sikerült a mellszőrzetet változtatni.Az azért van,mert bemész a részletes beállitásokba.Abból ki kell lépni mindig alul,és a főképernyőn állítsd be azt a testrészt,amit módosítani akarsz.Nagyon jól megcsinálták amúgy.
  • kem001
    Nagyon szép macsekod van
  • kem001
    Én csak patkányt
  • Coolfire
    Miért kell új játékot kezdeni?
  • Coolfire
    Van ebben sokminden,csak a kutya nem tud tojást főzni,ahogy beharangozták.:)
    Egyébként a paciknak lehet répát is termelni.:)
  • lucifer9393
    próbáltam, de mivel ott a bundaszerkesztésnél csak hátulról mutatja az állatot a játék, mármint úgy, mint ha egy kiterített szőrmeszőnyeg lenne, és akárhogy is próbáltam odarakni a mintát az vagy a fején, vagy a hátán kötött ki.
  • Coolfire
    Valamelyik előző patch már javította.
  • Ironman2
    Mellkasszőrzetét miért nem fehérre csináltad meg? Amúgy egeret látott már valaki a játékban? Állítólag az is van.
  • lucifer9393
    ÁÁ, nincs ő fürdetve. Benti cica az igaz, volt ő neki pontosan olyan rózsaszín csengős nyakörve, csak a nyáron sokat szaladgált kint, ezért most bolhairtó van rajta.
  • Ironman2
    Amúgy utálom a macskákat.Mondtam már.DDD
  • Ironman2
    Látszik hogy fürdetve volt.Szép selymes a szőre.
  • Ironman2
    De cuki
  • lucifer9393
    úúúúú, bocs, nem tudtam h. ilyen nagyban fogja kimutatni...
  • Ironman2
    Akkor a városszépítőnél már javítva volt? Mert a Generationsnál még nem tudott ásni.
  • lucifer9393
    Na ittvan szegény normálisan:

Saját cicánk, Priszcilla ihlette...a kép elég rossz minőségű csak most hirtelen kaptam le Nektek.

• Robi546
    olyat már csináltam én is és este 11 órakor, áskával és mindenki oda jött kb. 10 ember mert nem tudtak aludni aztán elkezdtem gitározni borra valóért és annyi pénzt volt belle hogy csak na. Egy jó csali :DDD
    Am nekem is megvan a The Sims 3 Pets, nem rég telepítettem be de eddig tetszik. :)
  • Gné Era
    Egyébként,nekem az volt a hiba,hogy ha elutazott a simem,ott napközben tök jól ment a játék,aztán este 9-től reggelig tökre lelassult..Vajon ez a hiba is javítva lett??
  • Gné Era
    Éhes is,álmos is,de azért ás kegyetlenül:)DD
  • Gólya #17360
    nálam megvan - a simemnek pont egy Peggy-haja van
    viszont aszongyajazuram, hogy érdemes új játékot kezdeni
    hogy a kisnyavaja jöjjön rájuk, hogy képtelenek normális munkát kiadni a kezük alól...és az ilyen még pénzt is kap érte
  • Coolfire
    Már a másik topikban leírtam,hogy akinek benne van a játékban a stores varázskönyv,az számítson arra,hogy nem fogja tudni az állatokat vadászatra tanítani.A megoldás az Overwatch mod,ami tök jó mert játék közben "tisztogat".:)
    Törölt egy pár járművet,kikapcsolta a tv-ket,magnókat etc,.
    Szóval hasznos cucc.
    Majd ha felkelek,adok linket is.:))
  • Coolfire
    Azt már hamarabb javították.:)