44549
-
Roccio #17437 án ezt csináltam eddig is :D -
#17436 Ezt rögtön el is mentettem, mert nem írom le mégegyszer!!!! -
#17435 Jaj, a kép linkjét, meg elfelejtettem bemásolni...íme:
Íme, az összevonás művelet után az előtte létre hozott kutya és macska már a kedvenc simemel éldegél együtt!!!
-
#17434 Kedves Férfiak és Nők, Fiúk és Lányok!
Megtaláltam egy kisérletezés során azt, hogy a már létező simedhez ( amelyikkel szeretsz játszani!) hogyan adhatsz hozzá kutyát (kutyákat) és macskát (macskákat!!!
A következőt kell teeni hozzá:
1. Lépj be a játékba a Sim létrehozása képernyőre és hozz létre egy valamilyen simet bármilyen névvel.
2. Ha elkészültél a simmel akkor most hozz létre egy vagy akár több kutyát a saját tetszésed szerint - tetszés szeerinti jellemvonásokkal, amilyennek szeretnéd, hogy a kutyád vagy kutyáid rendelkezzenek.
Ha ez meg van akkor most ugyanígy egy vagy több macskát is hozz létre, persze csak akkor, ha akarod, hogy macskái is legyenek a simednek, vagy fordítva.
3. Amikor ezzel készen vagy akkor a akkor mind a ktyáidnak, mind a macskáidnak (ha több is van belőlük) adjad azt a 'Vezeték nevet'az 'Alapok' panelben, amely annak a simnek a vezetékneve, amelyiknek majd ezeket az állatokat szeretnéd, hogy a gazdája legyenek.
4. Mikor mindennel meg vagy akkor hagyd jóvá a kész művedet...jön majd egy szokásos fotó a népes családról.
Ezután helyezd el az egész elkészült családot egy kicsi üres telekre abban a városban, ahol az a simed lakik, akié legyenek majd ezek az állatkák.
5. Most lépj be a 'Városszerketőbe, és kattints rá erre a telekre, amelyikre ezt az új (kutyás-mcskás családot helyezted.
Meg fog jelenni képekkel a család adatlapja, majd kattints rá az alúl levő 'Összevonás ezzel' opcióra.
Válaszd ki a Simedet majd a kijelöléssel add hozzá a simed családjához a kívánt számú kutyust és macskát.
Majdkiléphetsz a hozzáadás menüböl és akár törölhető is a maradék tagja-telekkel együtt az új családnak.
Most már vannak állatki is a kedvenc simednek!!!
Íme, az összevonás művelet után az előtte létre hozott kutya és macska már a kedvenc simemel éldegél együtt!!! -
csabesz1987 #17433 ja köszi me én égre földre gumicsontot kerestem :D -
#17432 vásárlás módban a tappancs formánál, találsz labdát, meg egy dobozt tele játékkal, ha megveszed a dobozt, majd a kutyus/cicus majd kiszedi magának amit szeretne:-) -
csabesz1987 #17431 sziasztok a kutyának rágcsálnivaló cucokat hol vehetek? hogy a rombolási vágyát kielégítse -
Coolfire #17430 Én megcsinálom Brúnót.:)) -
#17429 Támadt egy ötletem :DD Ha megcsinálja valaki a Rém Rendes Család szereplőit, akkor a házat elkezdem megépíteni. -
Gné Era #17428 szóval..nekem ez a mini image szőke létemre egyszerű..azért várom annyira -
Gné Era #17427 nincs azzal semmi baj.én szeretem a kihívásokat..tanítani őket..meg minden..de nem bírok annyit játszani,hogy mindent megtanuljanak mire az új kieg megérkezik -
#17426 Minden esetre annyiban jó, hogy úgy is hamar ráunok egy családra :D -
Flora2 #17425 Én vagyok rá az élő példa, hogy nem kell. -
Gné Era #17424 nálam épp ez jött most elő,hogy elutaztam Kínába..és valami bogarat kellett volna hazavinnem..képzeld el..a köveket mutatta,de a bogarakat nem hajlandó egyik országban sem..nem is mutatja.pedig megvettem azt a pillangós szart.. -
Flora2 #17423 Abban mélyen hiszek továbbra is, hogy a játék folytatólagos, tehát egy új kieg minden eddigi létező simre is felrakja az új dolgok _lehetőségét_. De ami nagyon más mindenkinél, az az egyedi játék, a pillangó-szárny effektus, vagyis hogy minden apró dolog, amit a simjeiddel csinálsz - vagy nem csinálsz - az befolyásolja azt, hogy milyen vágyak, hangulatok vagy interakciók jönnek fel. És százfelé ágazhat, hogy hogyan alakul a játék, mert már olyan sok az opció.
Nekem ez igazából tetszik, pont hogy ez az értékes a simsben, hogy mindenkinél egyedi. - Persze ez alatt nem az egyedi bugokat értem. Olyanokra sose tudtam elképzelni a magyarázatot, hogy pl. valakinél soha nem jön fel, hogy ajánlja fel a beköltözést, vagy a házasságot, a mai napig nem tudok rájönni, miért nincs meg ez bizonyos pároknál. -
#17422 Én személy szerint azt untam meg, hogy minden új kiegészítőnél új játékot kell kezdeni. Vagy a régit elköltöztetni, hogy jó legyen. Ki érti ezt... -
Gné Era #17421 nem tudom..nekem pl az új kieggel nem volt tűzoltólaktanya..csak amikor új játékot kezdtem..meg közben kaptam egy új laptopot..fullosat..tök nehéz volt átrakni rá a simset..a régi gépen xp-n működött minden..ez meg 64 bites win7..és újra le kellett tölteni az alapjátékot..másként nem működött..de a Nemzedékeket nem is telepítettük,mert az tele volt hibával..úgyhogy most nekem a Late Night az utolsó kieg..most akarnám az állatos kieggel telepíteni..csak kéne már az a francos mini image -
Gólya #17420 nem tudom, Eránál hogy van ez, de én pl. ugyanazt a simemet indítom új játékban - vagyis a személyiség ugyanaz - mégis tapasztaltam én is ilyet
látod, épp ez az, hogy nem egyformán működik mindenkinél a játék, pedig ez alap elvárás lenne, hisz ugyanazt veszed meg, mint a hatodik szomszédod
mégis más...
na ezt miért nem képesek megoldani? -
Flora2 #17419 Ez érdekes, nekem ezek megvannak. Mindig megtaláltam az új épületeket a Tálcán az épületek tárolójában (a felhőkarcolókat, a tűzoltóállomást, a nemzedékek-stílusú játszóteret, mindent), ehhez nem kellett új családot kezdeni. Az új interakciók is mindig megjelennek a régi simeknél játék közben a menükben, hát észreveszem, hogy jé, ezek az új kieggel jöttek. Nem lehet, hogy azért gondolod, hogy csak az új simnél jön elő új interakció, mert nekik más trait-eket (5 személyes tulajdonság) adsz, és ezért lesznek másmilyen interakcióik, mint a régieknek?
Nem kötözködni akarok, egyszerűen csak segíteni azoknak, akik szeretik a régi családjaikat, és nincs kedvük újat alkotni csak mert új kieget raktak fel - szerintem nem kell, a játék abszolút folytatólagos. -
Gólya #17418 a MI-re gondoltam -
Gné Era #17417 nekem nincsenek letöltött cuccaim..semmi -
Gólya #17416 a másik topicban van erre megoldás - mi is megcsináltuk, vígan megy a játék:)
holnap ha kezdem az új játékot, majd meglátom, mennyire fog szaggatni - mert most nagyon:(
mondjuk a letöltött cuccok egyelőre felejtősek (legalábbis a bútorok, mert kicsit pislogtam, amikor a simem fordítva ült a wc-n:D), de nem is bánom, mert elég jók jöttek a kieggel -
Gné Era #17415 de azért be vagyok szarva rendesen..win 7...4 giga memória..fullon futott eddig..de már eleve félek a bugogtól:(( -
#17414 Hát ez remek. Pont most kezdtem új játékot. Nem baj, legalább normálisan megtudom csinálni a sim-eimet -
Gné Era #17413 nekem már megvan az új kieg..de még nem mertem telepíteni..várok a mini image-ra ráadásul amennyire hibás volt a Nemzedékek ezért csak a Late Night volt telepítve..most akarnám majd telepíteni a Nemzedékeket és rá az állatos kieget.. -
Gné Era #17412 pl olyanra gondolok,ha egy új kieg jött és a régi családdal folytattam akkor nekem nem adta be város szerkesztő módban az új épületeket..ilyenekre gondolok..vagy nem volt új interakció pl a sportolásnál..vagy bármilyen tevékenységnél.. erre akkor jöttem rá amikor új játékot kezdtem..addig fel sem tűnt.. -
#17411 Az nem jó. :(( -
Gólya #17410 nem bírja a gerincem:( -
Gólya #17409 pl. a városon belül nem csak a menhelyről lehet örökbe fogadni állatot...városnézetben megjelöli a játék azokat a családokat, akiknél örökbe fogadható állat van
ez utóbbi a régi mentéssel egyáltalán nem működött, csak az új játéknál jött elő és működik is rendesen
csak tolmácsolok, mert én még el sem jutottam odáig, hogy állatot vegyek/fogadjak a simemnek:)
majd holnaptól... -
#17408 Hogyhogy nem tudsz annyit ott ülni?
Az a bosszantó, hogy eddig tök jól ment, és 2 nappal az új kieg megjelenése előtt kipurcan. Mintha direkt bosszantana. (Én meg mazochista vagyok, hogy itt olvasgatok.) -
Flora2 #17407 Én ezt nem értem. Én mindig a régi meglevő családjaimat folytatom, az alapjáték óta, tökmindegy, hogy új kieget rakok fel. Ha új várost akarok kipróbálni, akkor is őket költöztetem a Tálcán keresztül.
Mi az, ami nem jön fel a régi simnek, csak az újaknak? -
Gólya #17406 hát...
nekem van egy kis gondom...nem tudok annyit simsezni, amennyit szeretnék...
nem bírok sokáig a nagy gép előtt ülni, laptop nem bírná...úgyhogy nagyon lassan haladok -
#17405 Ja, értem. Én már eleve szoktam időnként új játékot kezdeni új simekkel. Aztán egy idő után elfelejtem, melyikkel hova jutottam, és akkor törölni kezdek. A legjobb, amikor kitörlöm azt is, amivel utóbb mégiscsak játszanék. -
Gólya #17404 nem, nem
csak a régi simemet ott hagyom és egy másikkal kezdek majd egy teljesen új játékot
bár sajnálom, mert ez a simem már elég sok mindent megcsinált a kalandokból is - most majd kezdhetem elölről
azért erre tényleg varrhatnának gombot...
miért nem tudják normálisan hozzáilleszteni az újat a régihez?
annyira fárasztó lenne? -
Gné Era #17403 ez így van..nekem is jöttek új interakciók amikor teljesen új játékot kezdtem..és a régi családot töröltem.. -
#17402 Most már kezdek komolyan irigykedni ám, mert nekem még mindig rossz a gépem. Erre a mini notira meg nem lehet felrakni még az alapot se, nemhogy a kiegeket. -
#17401 Ez azt jelenti, hogy újratelepíted a játékot? -
Coolfire #17400 Ezt nem tudtam.Most a régivel játszom HS-ben.
Viszont a személyiségjegyek és a zoológus életcél miatt én is elkezdtem egy új játékot AP-ban kíváncsiságból.:) -
Gólya #17399 nem akarok, de azt mondja a hites, hogy jobb - megjelennek olyan interakciók, amik a régi folytatásakor nem voltak pl.
-
Coolfire #17398 A valóságban igen(ha van kedvem).A játékban nem.:))