44549

no-warez.gif
  • Roccio
    án ezt csináltam eddig is :D
  • Joschka
    Ezt rögtön el is mentettem, mert nem írom le mégegyszer!!!!
  • Joschka
    Jaj, a kép linkjét, meg elfelejtettem bemásolni...íme:

Íme, az összevonás művelet után az előtte létre hozott kutya és macska már a kedvenc simemel éldegél együtt!!!

• Joschka
    Kedves Férfiak és Nők, Fiúk és Lányok!

Megtaláltam egy kisérletezés során azt, hogy a már létező simedhez ( amelyikkel szeretsz játszani!) hogyan adhatsz hozzá kutyát (kutyákat) és macskát (macskákat!!!

A következőt kell teeni hozzá:

1. Lépj be a játékba a Sim létrehozása képernyőre és hozz létre egy valamilyen simet bármilyen névvel.

2. Ha elkészültél a simmel akkor most hozz létre egy vagy akár több kutyát a saját tetszésed szerint - tetszés szeerinti jellemvonásokkal, amilyennek szeretnéd, hogy a kutyád vagy kutyáid rendelkezzenek.
    Ha ez meg van akkor most ugyanígy egy vagy több macskát is hozz létre, persze csak akkor, ha akarod, hogy macskái is legyenek a simednek, vagy fordítva.
    3. Amikor ezzel készen vagy akkor a akkor mind a ktyáidnak, mind a macskáidnak (ha több is van belőlük) adjad azt a 'Vezeték nevet'az 'Alapok' panelben, amely annak a simnek a vezetékneve, amelyiknek majd ezeket az állatokat szeretnéd, hogy a gazdája legyenek.
    4. Mikor mindennel meg vagy akkor hagyd jóvá a kész művedet...jön majd egy szokásos fotó a népes családról.
    Ezután helyezd el az egész elkészült családot egy kicsi üres telekre abban a városban, ahol az a simed lakik, akié legyenek majd ezek az állatkák.
    5. Most lépj be a 'Városszerketőbe, és kattints rá erre a telekre, amelyikre ezt az új (kutyás-mcskás családot helyezted.
    Meg fog jelenni képekkel a család adatlapja, majd kattints rá az alúl levő 'Összevonás ezzel' opcióra.
    Válaszd ki a Simedet majd a kijelöléssel add hozzá a simed családjához a kívánt számú kutyust és macskát.
    Majdkiléphetsz a hozzáadás menüböl és akár törölhető is a maradék tagja-telekkel együtt az új családnak.
    Most már vannak állatki is a kedvenc simednek!!!

Íme, az összevonás művelet után az előtte létre hozott kutya és macska már a kedvenc simemel éldegél együtt!!!
  • csabesz1987
    ja köszi me én égre földre gumicsontot kerestem :D
  • predator1982
    vásárlás módban a tappancs formánál, találsz labdát, meg egy dobozt tele játékkal, ha megveszed a dobozt, majd a kutyus/cicus majd kiszedi magának amit szeretne:-)
  • csabesz1987
    sziasztok a kutyának rágcsálnivaló cucokat hol vehetek? hogy a rombolási vágyát kielégítse
  • Coolfire
    Én megcsinálom Brúnót.:))
  • kem001
    Támadt egy ötletem :DD Ha megcsinálja valaki a Rém Rendes Család szereplőit, akkor a házat elkezdem megépíteni.
  • Gné Era
    szóval..nekem ez a mini image szőke létemre egyszerű..azért várom annyira
  • Gné Era
    nincs azzal semmi baj.én szeretem a kihívásokat..tanítani őket..meg minden..de nem bírok annyit játszani,hogy mindent megtanuljanak mire az új kieg megérkezik
  • kem001
    Minden esetre annyiban jó, hogy úgy is hamar ráunok egy családra :D
  • Flora2
    Én vagyok rá az élő példa, hogy nem kell.
  • Gné Era
    nálam épp ez jött most elő,hogy elutaztam Kínába..és valami bogarat kellett volna hazavinnem..képzeld el..a köveket mutatta,de a bogarakat nem hajlandó egyik országban sem..nem is mutatja.pedig megvettem azt a pillangós szart..
  • Flora2
    Abban mélyen hiszek továbbra is, hogy a játék folytatólagos, tehát egy új kieg minden eddigi létező simre is felrakja az új dolgok _lehetőségét_. De ami nagyon más mindenkinél, az az egyedi játék, a pillangó-szárny effektus, vagyis hogy minden apró dolog, amit a simjeiddel csinálsz - vagy nem csinálsz - az befolyásolja azt, hogy milyen vágyak, hangulatok vagy interakciók jönnek fel. És százfelé ágazhat, hogy hogyan alakul a játék, mert már olyan sok az opció.
    Nekem ez igazából tetszik, pont hogy ez az értékes a simsben, hogy mindenkinél egyedi. - Persze ez alatt nem az egyedi bugokat értem. Olyanokra sose tudtam elképzelni a magyarázatot, hogy pl. valakinél soha nem jön fel, hogy ajánlja fel a beköltözést, vagy a házasságot, a mai napig nem tudok rájönni, miért nincs meg ez bizonyos pároknál.
  • kem001
    Én személy szerint azt untam meg, hogy minden új kiegészítőnél új játékot kell kezdeni. Vagy a régit elköltöztetni, hogy jó legyen. Ki érti ezt...
  • Gné Era
    nem tudom..nekem pl az új kieggel nem volt tűzoltólaktanya..csak amikor új játékot kezdtem..meg közben kaptam egy új laptopot..fullosat..tök nehéz volt átrakni rá a simset..a régi gépen xp-n működött minden..ez meg 64 bites win7..és újra le kellett tölteni az alapjátékot..másként nem működött..de a Nemzedékeket nem is telepítettük,mert az tele volt hibával..úgyhogy most nekem a Late Night az utolsó kieg..most akarnám az állatos kieggel telepíteni..csak kéne már az a francos mini image
  • Gólya #17420
    nem tudom, Eránál hogy van ez, de én pl. ugyanazt a simemet indítom új játékban - vagyis a személyiség ugyanaz - mégis tapasztaltam én is ilyet
    látod, épp ez az, hogy nem egyformán működik mindenkinél a játék, pedig ez alap elvárás lenne, hisz ugyanazt veszed meg, mint a hatodik szomszédod
    mégis más...
    na ezt miért nem képesek megoldani?
  • Flora2
    Ez érdekes, nekem ezek megvannak. Mindig megtaláltam az új épületeket a Tálcán az épületek tárolójában (a felhőkarcolókat, a tűzoltóállomást, a nemzedékek-stílusú játszóteret, mindent), ehhez nem kellett új családot kezdeni. Az új interakciók is mindig megjelennek a régi simeknél játék közben a menükben, hát észreveszem, hogy jé, ezek az új kieggel jöttek. Nem lehet, hogy azért gondolod, hogy csak az új simnél jön elő új interakció, mert nekik más trait-eket (5 személyes tulajdonság) adsz, és ezért lesznek másmilyen interakcióik, mint a régieknek?
    Nem kötözködni akarok, egyszerűen csak segíteni azoknak, akik szeretik a régi családjaikat, és nincs kedvük újat alkotni csak mert új kieget raktak fel - szerintem nem kell, a játék abszolút folytatólagos.
  • Gólya #17418
    a MI-re gondoltam
  • Gné Era
    nekem nincsenek letöltött cuccaim..semmi
  • Gólya #17416
    a másik topicban van erre megoldás - mi is megcsináltuk, vígan megy a játék:)
    holnap ha kezdem az új játékot, majd meglátom, mennyire fog szaggatni - mert most nagyon:(
    mondjuk a letöltött cuccok egyelőre felejtősek (legalábbis a bútorok, mert kicsit pislogtam, amikor a simem fordítva ült a wc-n:D), de nem is bánom, mert elég jók jöttek a kieggel
  • Gné Era
    de azért be vagyok szarva rendesen..win 7...4 giga memória..fullon futott eddig..de már eleve félek a bugogtól:((
  • kem001
    Hát ez remek. Pont most kezdtem új játékot. Nem baj, legalább normálisan megtudom csinálni a sim-eimet
  • Gné Era
    nekem már megvan az új kieg..de még nem mertem telepíteni..várok a mini image-ra ráadásul amennyire hibás volt a Nemzedékek ezért csak a Late Night volt telepítve..most akarnám majd telepíteni a Nemzedékeket és rá az állatos kieget..
  • Gné Era
    pl olyanra gondolok,ha egy új kieg jött és a régi családdal folytattam akkor nekem nem adta be város szerkesztő módban az új épületeket..ilyenekre gondolok..vagy nem volt új interakció pl a sportolásnál..vagy bármilyen tevékenységnél.. erre akkor jöttem rá amikor új játékot kezdtem..addig fel sem tűnt..
  • Svenson
    Az nem jó. :((
  • Gólya #17410
    nem bírja a gerincem:(
  • Gólya #17409
    pl. a városon belül nem csak a menhelyről lehet örökbe fogadni állatot...városnézetben megjelöli a játék azokat a családokat, akiknél örökbe fogadható állat van
    ez utóbbi a régi mentéssel egyáltalán nem működött, csak az új játéknál jött elő és működik is rendesen
    csak tolmácsolok, mert én még el sem jutottam odáig, hogy állatot vegyek/fogadjak a simemnek:)
    majd holnaptól...
  • Svenson
    Hogyhogy nem tudsz annyit ott ülni?

Az a bosszantó, hogy eddig tök jól ment, és 2 nappal az új kieg megjelenése előtt kipurcan. Mintha direkt bosszantana. (Én meg mazochista vagyok, hogy itt olvasgatok.)
  • Flora2
    Én ezt nem értem. Én mindig a régi meglevő családjaimat folytatom, az alapjáték óta, tökmindegy, hogy új kieget rakok fel. Ha új várost akarok kipróbálni, akkor is őket költöztetem a Tálcán keresztül.
    Mi az, ami nem jön fel a régi simnek, csak az újaknak?
  • Gólya #17406
    hát...
    nekem van egy kis gondom...nem tudok annyit simsezni, amennyit szeretnék...
    nem bírok sokáig a nagy gép előtt ülni, laptop nem bírná...úgyhogy nagyon lassan haladok
  • Svenson
    Ja, értem. Én már eleve szoktam időnként új játékot kezdeni új simekkel. Aztán egy idő után elfelejtem, melyikkel hova jutottam, és akkor törölni kezdek. A legjobb, amikor kitörlöm azt is, amivel utóbb mégiscsak játszanék.
  • Gólya #17404
    nem, nem
    csak a régi simemet ott hagyom és egy másikkal kezdek majd egy teljesen új játékot
    bár sajnálom, mert ez a simem már elég sok mindent megcsinált a kalandokból is - most majd kezdhetem elölről
    azért erre tényleg varrhatnának gombot...
    miért nem tudják normálisan hozzáilleszteni az újat a régihez?
    annyira fárasztó lenne?
  • Gné Era
    ez így van..nekem is jöttek új interakciók amikor teljesen új játékot kezdtem..és a régi családot töröltem..
  • Svenson
    Most már kezdek komolyan irigykedni ám, mert nekem még mindig rossz a gépem. Erre a mini notira meg nem lehet felrakni még az alapot se, nemhogy a kiegeket.
  • Svenson
    Ez azt jelenti, hogy újratelepíted a játékot?
  • Coolfire
    Ezt nem tudtam.Most a régivel játszom HS-ben.
    Viszont a személyiségjegyek és a zoológus életcél miatt én is elkezdtem egy új játékot AP-ban kíváncsiságból.:)
  • Gólya #17399
    nem akarok, de azt mondja a hites, hogy jobb - megjelennek olyan interakciók, amik a régi folytatásakor nem voltak pl.
  • Coolfire
    A valóságban igen(ha van kedvem).A játékban nem.:))