44549
-
#17477 44. része -
#17476 Nekem is ez a film jutott eszembe, annyira szeretem -
#17475 Jól áll neki a halál Sims 3 Edition LOL -
#17474 Egyébként eszembe jutott erről egy játék, amiben le kellett lökni a bábukat XD -
#17473 Remélem hanghatások is vannak hozzá...úgy az igazi. -
#17472 Szerinted?...már mér hóna meg? Úgyis fő kel. -
#17471 Ezt ki fogom a simemmel próbálni...építek egy jó nagy lépcsőt, azt hat kelebólájon lefelé...hihihi -
#17470 És ha leesik meghal?XD -
#17469 Akit esetleg érdekel, hogy a játék élményét gazdagítsa, az letöltheti az alábbi ingyenes modot:
Sim lebukfenceltetése a lépcsőn (freeware)
Letöltése:
http://www.mediafire.com/?pmij4sih1374fbb -
#17468 Francba -
#17467 Most már nem, mert itt vagy...hehehe -
#17466 Elvagy azért magadban itt :DD -
#17465 Jó, mi???!!!! -
#17464 Ifjú kérem, ifjú titán!!!! -
#17463 Ez is a sims 3-ból van!!! -
#17462 És akkor még mi sírunk, hogy néznek ki a sims 3 Házi kedvencben a papírkutyák meg az origami lovak, mi???
Akkor ezt nézzétek meg!!!!!!
-
#17461 :D örök ifjú, vagyis idős :D -
#17460 Pedig él...gondoskodtam róla, hogy éljen, mert van belőle néhány klón a ruhásszekrényben...csak azokat a használat előtt fel kell bicikli pumával fújni...hehehe -
#17459 Nem létezik, hogy ez a sim még mindig éljen -
#17458 én is , ez lett volna a következő kérdésem:-)
amúgy érdekességképpen, nekem a bug tacskó formájában is jelentkezett:DDD amikor először játszottam, egy idő után láttam meg a házam sarkában, hogy oda van merevedve egy kutyi:DDD amikor következőre bekapcsoltam, akkor a kerti asztalomon csövelt csórikám:DDDD -
TomBond #17457 Hoppá! Bocsi! Elnéztem a topicot. Oda akartam írni. -
#17456 A működő állatkereskedéshez menjél át a "Warez Topik"-ba, ott kapod meg a szükséges segítséget. -
TomBond #17455 Már csak nekem nem sikerül működő állatboltot csinálni?
A másik kérdés (még mindig) hogy hogyan lehet a telken előrébb hozni a házat? -
#17454 Nem baj azért kettő fórumozó örült neki ha a többi nem is, hogy megosztottam a saját "rájövésemet"... -
#17453 Nekem már nics is hajam...a fejem tetején (de láttad is a simemet, mert neki is olyan van, mint nekem)hehehe -
Gólya #17452 ez is igaz...legalább így van választási lehetőség:) -
#17451 Eszembe sincs meg sértődni, hisz a spanyol viaszt se én találtam fel...pedig büdös!!!hehehe -
#17450 Jó, rendben...de így már legalább olyan jellemvonást adhatok nekik az elején, amilyet én szeretnék, hogy legyen az állatkának... -
Gólya #17449 meg ne sértődj már..."vótmá'' hát "vót"
amilyen figyelmesen olvasnak (ill. nem olvasnak) sokan, jól jön ez bármikor és akárhányszor
látnátok pl. az nlc-n mi megy egy játékfórumon - kitéptétek volna már az összes hajatokat (még a nem létezőt is)
-
Gólya #17448 szerintem meg nem kell törölni - minél többször van meg, annál jobb
egyébként simán lehet örökbe fogadni állatokat - akkor is megnézhetők a jellemvonásaik - később pedig alakíthatóak aszerint, miket csináltat velük a sim
-
#17447 Hát ja, mondjuk ebben az időszakban a másik oldalon azzal voltunk elfoglalva, hogy Pet Shop miért nem működik rendesen...és nem az állatok háztartáshoz csatolásával...gondolj erre is. Tehát én nem erre az apróságra figyeltem akkor, de ezután ha rájövök valamire inkább megtartom magamnak, nehogy megint a későn jövők közé tartozzam... -
#17446 Sok a dolgon mostanába itthon (Meg jobban a másik oldalon tartózkodtam, és lehet hogy elkerülte a figyelmemet)....nem vagyok mindig a csúcson én sem...akkor akár törölheted is az írásomat nyugodtan....nem fogok érte megsértődni. -
Coolfire #17445 Még aznap rájöttem mikor írtam,hogy hogy kell sim mellé rakni állatot Flora ötletével.Lsd.:#17192,#17208...
Nem olvastad figyelmesen a fórumot.:) -
#17444 És ez úgyis a játék élményhez tartozik. -
#17443 A másik topikban én nem láttam ilyent, mert pont Coolfire volt az, aki kérdezte, hogy a simjéhez hogy tudna kutyát-macskát hozzá adni...igaz nem tegnap volt, amikor ezt felvetette. -
#17442 Köszi a leírást -
#17441 Szerintem úgy, hogy Coolfire pár nappal ezelőtt már írta ezt a megoldást, bár lehet, hogy a másik topicba.
Azért jó az, ha itt is megvan. -
#17440 -
#17439 Már többen kérdezték az elmúlt napokban, hogy hogylehet a már létező simhez kutyát-macskát-lovat, és kígyótbékátmedvéthörcsögötszarvastvaddisznót hozzáadni...íme most itt a megoldás!!!
Ölejjetek meg... -
#17438 Akkor, hogy-hogy csak én írtam ide le, hogy a többiek is tudját ezt, heeee?!