44549
-
#17519 Rendicsek...Úgyis tudod Vasember, hogy hozok róla majd képeket... -
Coolfire #17518 Ez annyira nem vészes szerintem.Nekem sem jelenik meg a csík.Ez legyen a játékban a legnagyobb hiba.:) -
Roccio #17517 tudom, nekem sincs más csak ez! De annak helyesen ott kéne lennie annyi.
majd kijavítják:D -
Roccio #17516 jaaa én meg azt hittem....
de az igaz:)) -
#17515 Hát engem nem zavar, hogy az a jelentéktelen kémcső a kutya tanításakor nem jelenik meg....számomra ez apróság...működik a játék, és nekem ez a lényeg...Mert a végén jobbról be kúszott a sárga üzenet panel, hogy a kutyi megtanulta az Ül parancsot...más meg már ide nem kell, érted? -
Coolfire #17514 Nem az a baj,hanem hogy négyre daraboltad,amit egyben is leírhattál volna.Jó helyre írtál.:)) -
Roccio #17512 nem tudom, mert most ott itt láttam meg azt a képet :D
ok. nem írom ezt ide. -
Ironman2 #17510 NAgyon jó,majd meglessük -
Coolfire #17509 Bassza meg ezt miért nem lehetett egy hsz.-ben leírni? -
Gólya #17508 no...új játékot kezdtem egy teljesen új simmel - egyelőre a régi talonban marad
kreáltam hozzá kutyát, macskát és lovat
hát mit mondjak...iszonyú fárasztó - eddig másfél napot húztunk el, de teljesen kimerültem:)
viszont tetszik:) -
Roccio #17507 Nektek megjelenik? -
Roccio #17506 de majd kijavítják.. -
Roccio #17505 nekem csak ez az egy hibám van vele. ez hogy akkor ott nem jelenik meg. -
Roccio #17504 látom neked sem jelenik meg a a feje felett az a töltődés mikor tanítja ülni. Nekem sem. Csak mikor vadászni tanítja a kutya felett. -
#17503 Sajnos ennek a világkészítő -béna-nak is vannak hibái, mert mikor csatolom az úttestet a kereszteződéshez, akkor sem a járda, sem a kereszteződés színei nem egyformák, éppen úgy, mint a játékban rakom le a konyhapultot és a sarokképződés színe elüt a pult többi részétől...tök jó, mi?! de így is megcsinálom az új városomat. -
#17502 Szóval most lesz benne rendes 90 fokos derékszögű kereszteződés is...hehehe -
#17501 Az úthoz a cuccot magam hoztam össze a photoshoppal!!! -
#17500 Hűűűű..képzeld neki álltam a városnak...újdonság, hogy saját kinézetű (magyar!!!) úttestet rakok bele és az egészest a rácsszerkezet alapján rakom le, nem pedig csak úgy össze-vissza, mint eddig. -
#17499 Én inkébb úgy mondanám: Emlékek találkozása (külön-külön emlékek ám!!!). -
Ironman2 #17498 Akkor szellemek ha találkoznak.DDD -
#17497 Nem is módosítottam semmit sem az alakján és a színén sem: Ezt így adta ki a játék. Amúgy meg ilyen tulajdonságai vannak: Barátságos,hűséges és játékos...szóval a legjobbakat kapta a kutyus tőlem...ja és nem cincálja szét a bútorokat sem, a macskosz ugyanilyen jellemzőkkel rendelkezik...hehe nehogy má míg nem vagyok otthon, addig nekem szét ne rágcsálják a bűtorokat!!! -
#17496 Bocs, nem akartam sebet felszakítani...Bár a macska ezen nem látható, az meg az én idén elhullott nyávogómat eleveníti meg... -
Ironman2 #17495 Így nézett ki szegény megboldogult kutyám. -
#17494 Nekem egy csipetnyit vissza kellett vennem a grafikai beállításokon, de most már jó az állatos kieg is. -
#17493 Ja és a lelkes nyugdíjasok unokaemlegető összejöveteleit ki is felejtettem a felsorolásból. -
#17492 Én pl. így abban építettem egy jó kis strandot. -
#17491 Pedig a nemzedékekben is nagyon jó cuccok vannak ám: Frankó vízicsúzdák, gyerekeknek játszóterek, stb...meg kell próbálni, és ha akkor sem teszik, hát ki dobod... -
Gné Era #17490 na megyek is játszani tovább:)) -
#17489 Én próbálta...egyszer!...Azt is tök jó irányítani. -
Gné Era #17488 Egyébként a Nemzedékeket fel sem telepítettük..De,hogy őszinte legyek,valahogy az a kieg nem is hiányzik nekem.. -
Gné Era #17487 tök jó ez az állatos dolog..bár ugyanolyan mint a kettesben volt,csak ott nem lehetett irányítani az állatokat,csak a titkos kóddal. De így,hogy lett egy kutyám,hirtelen alig bírok mindenkit irányítani:))Pedig még egy macskát is akarok.. próbálta valaki már a lovat??Az milyen?? -
#17486 Ja, és a blökim a macsekkal tök jó haverok! -
#17485 Na, a kutyám megtanulta z "Ül" parancsot!!! Tudom nem egy nagy szám ez...de játékélmény!!!!
-
#17484 Én meg úgyis most várost építek... -
#17483 Akkor hajrá... -
Ironman2 #17482 Nem kell ennyire bonyolítani,meg azonos nevet adni a kutyának.Elég ha létrehozzuk,és kimentjük a tárolóba,majd összevonjuk a háztartással a városszerkesztőben.Aki sokat simsezik,az már alapból vágja ezt.Ennyi -
#17481 Ezek a kutyák elég rondák. :( Az alap berni pásztor valami borzasztóan néz ki. :P Megpróbáltam kipofozni, majd mutatok képet. -
#17480 Aha... -
#17479 Na már megint beszól...:D -
#17478 Itt nem offolunk ám fiúk!!! azt a másik oldalon kell ám...csak szólok!!!