44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    Kellett már ez az új kieg..el volt laposodva a topik,alig volt hozzászólás..azóta meg..győzök olvasgatni:)))
  • Gné Era
    Azt hogyan kapta?? Minél több mindent megtanul?? Mert eredetileg csak három személyiségjegyet enged kiválasztani.Vadállatvonzó kerti törpéd honnan lett??
  • Gné Era
    Ebben tudok segíteni..vedd meg az életcéljutalmaknál azt a lepke formájú gyűjteményrendezőt..ha megvetted az eszköztáradba kerül.azzal tudsz befogni rágcsálókat, madarakat,gyíkokat, kígyókat,teknőcöket,bogarakat,drágakövet,és magokat..rákattintasz, utána a városszerkesztőre és mutatja hol vannak..
  • TomBond
    Ezt akartam én is kérdezni hogy hol lehet állatokat befogni. Engem konkrétan a rágcsálók érdekelnének.
  • kem001
    Szabadban merre? Parkban?
  • Ironman2
    Nem is vagyok perverz.Macskajátszótérre kutyával mentem
  • Ironman2
    Lehet vásárolni is.Most olvastam a leírásban.De az egzotikus fajták a szabadban vannak
  • Ironman2
    He.Betojok.Rászoktatom hogy pisiljen a fához,utána meg kaparta a földet,mint az igazi állatok
  • Gné Era
    papagájt honnan szedtetek?? Úgy kell befogni?? sólymot már találtam..
  • Gólya #17550
    cica lefeküdt az újságra...pihengetett
    aztán a kutya be akarta hozni az újságot - de nem tudta, mert az újság szétterítve feküdt a földön...
    szóval a cica szépen kiteregette, hogy kényelmesen elférjen rajta:D
  • Gólya #17549
    hercegnő
    majd hozok róla is képet...egyszeris:D
  • Ironman2
    Mik nem vannak?
    A macska mehet helyettem halászni,a kutya meg partnert keresni..
  • Gólya #17547
    így jártál:)
  • Ironman2
    Ez jó.A macska meg tudja enni a papagájt?
  • Gné Era
    Egyébként ha megtanítom vadászni,az mire jó??Mit fog nekem vadászni? Engem konkrétan még az idegesít,hogy fogja magát a kutya azt kimegy az újságért..Behozza,aztán leteszi valahova..Győzöm keresni utána..
  • Gné Era
    Ezek a szmájlik..beszarás:)) majom a köszörűkövön:)DD
  • Taylor10
    Üdv.Átváltottam város szerkesztőre hogy másolatot csináljak a mostani háztartásomról bútorostól.Csak az a baj hogy nem tudom hogy hol van,meg hogy megcsinálta e.
  • Coolfire
    Ilyen díjakért nem szenvedek.:))
  • Coolfire
    El is felejtettem mondani,hogy Bubi megkapta a negyedik személyiségjegyét is(jó).:)Ergo már nem rágcsálja a vadállatvonzó kertitörpét,nem tépi szét az újságot,nem borogat kukát,nem rongálja a bútorokat etc,.
  • Ironman2
    De szép lovad van! Hol a szőke herceg?
  • Joschka
    Hát persze...meg üsző rókát.
  • Joschka
    Bocsi, de ennyit most nincs kedvem az oldalon vissza nyálazni...egyébként csak poénból kérdeztem, hogy: hun vetted?
  • Roccio
    Ja lehet benne zebrát is csinálni.. :D:D
    Meg panda kutya stb.:))
  • Gólya #17536
    #17508:)
  • Joschka
    Hehe...a lovat szokták felszerszámozni, nem pedig egy zebrát....
  • Ironman2
    Ja.Eléggé.A sims3.com-on van a bazárban
  • Joschka
    Csak biztosan ló arca van...
  • Joschka
    Hehe..má megin milyen fűrcsa szavakat írok...most nézem.
  • Ironman2
    Látom már van zebra is.DDDDD
  • Joschka
    Na én ebbe biztos nem nevezek be...a városom az le fog foglalni teljesen.
  • Joschka
    Nekem az élsimításból is vissza kellett vennem egy cseppet, de legalább jobb. Mert ha bulit tartottam akkor a meghí(z)vott vendégek sorban áltak a folyósón és kb 3 perc utén kezdtek csak mozgolódni...se aha egyedül volt a simem, akkor ment a játék mint ahogy a hasam szokott!!!hihihi
  • Ironman2
    Create-a pet verseny
  • Joschka
    Hát a héten nem bizots ám, hogy elkészül...sok a bíbelődés vele ezt te is tudod.
  • Joschka
    De szép paci! Hun vetted?...
  • Ironman2
    Ez igaz.Én is visszaállítottam,és nem akadozik a játék annyira
  • Ironman2
    Nem baj,ma héten ráérek.
  • Joschka
    Kezdő Sims 3 játékosok figyelem!!!!!!!!!!(a többiek fogják be...a fülüket!!) Ha akad a játékod kissé, akkor a látótávolságnál és a részletes telkek számánál a csúszát állítsd vissza teljesen...,mert egyszerre úgyis csak egy telken játszol. És így javulhat a játék élmény, persze ez függ a géped teljesítményétől is!
  • Gólya #17522
    Holdsugár és Morzsi:

Cirmike:
  • Roccio
    Jaja...
  • Joschka
    Egyet értek.