44549
-
Gné Era #17559 Kellett már ez az új kieg..el volt laposodva a topik,alig volt hozzászólás..azóta meg..győzök olvasgatni:))) -
Gné Era #17558 Azt hogyan kapta?? Minél több mindent megtanul?? Mert eredetileg csak három személyiségjegyet enged kiválasztani.Vadállatvonzó kerti törpéd honnan lett?? -
Gné Era #17557 Ebben tudok segíteni..vedd meg az életcéljutalmaknál azt a lepke formájú gyűjteményrendezőt..ha megvetted az eszköztáradba kerül.azzal tudsz befogni rágcsálókat, madarakat,gyíkokat, kígyókat,teknőcöket,bogarakat,drágakövet,és magokat..rákattintasz, utána a városszerkesztőre és mutatja hol vannak.. -
TomBond #17556 Ezt akartam én is kérdezni hogy hol lehet állatokat befogni. Engem konkrétan a rágcsálók érdekelnének. -
#17555 Szabadban merre? Parkban? -
Ironman2 #17554 Nem is vagyok perverz.Macskajátszótérre kutyával mentem -
Ironman2 #17553 Lehet vásárolni is.Most olvastam a leírásban.De az egzotikus fajták a szabadban vannak -
Ironman2 #17552 He.Betojok.Rászoktatom hogy pisiljen a fához,utána meg kaparta a földet,mint az igazi állatok -
Gné Era #17551 papagájt honnan szedtetek?? Úgy kell befogni?? sólymot már találtam.. -
Gólya #17550 cica lefeküdt az újságra...pihengetett
aztán a kutya be akarta hozni az újságot - de nem tudta, mert az újság szétterítve feküdt a földön...
szóval a cica szépen kiteregette, hogy kényelmesen elférjen rajta:D -
Gólya #17549 hercegnő
majd hozok róla is képet...egyszeris:D -
Ironman2 #17548 Mik nem vannak?
A macska mehet helyettem halászni,a kutya meg partnert keresni.. -
Gólya #17547 így jártál:) -
Ironman2 #17546 Ez jó.A macska meg tudja enni a papagájt? -
Gné Era #17545 Egyébként ha megtanítom vadászni,az mire jó??Mit fog nekem vadászni? Engem konkrétan még az idegesít,hogy fogja magát a kutya azt kimegy az újságért..Behozza,aztán leteszi valahova..Győzöm keresni utána.. -
Gné Era #17544 Ezek a szmájlik..beszarás:)) majom a köszörűkövön:)DD -
#17543 Üdv.Átváltottam város szerkesztőre hogy másolatot csináljak a mostani háztartásomról bútorostól.Csak az a baj hogy nem tudom hogy hol van,meg hogy megcsinálta e. -
Coolfire #17542 Ilyen díjakért nem szenvedek.:)) -
Coolfire #17541 El is felejtettem mondani,hogy Bubi megkapta a negyedik személyiségjegyét is(jó).:)Ergo már nem rágcsálja a vadállatvonzó kertitörpét,nem tépi szét az újságot,nem borogat kukát,nem rongálja a bútorokat etc,. -
Ironman2 #17540 De szép lovad van! Hol a szőke herceg? -
#17539 Hát persze...meg üsző rókát. -
#17538 Bocsi, de ennyit most nincs kedvem az oldalon vissza nyálazni...egyébként csak poénból kérdeztem, hogy: hun vetted? -
Roccio #17537 Ja lehet benne zebrát is csinálni.. :D:D
Meg panda kutya stb.:)) -
Gólya #17536 #17508:) -
#17535 Hehe...a lovat szokták felszerszámozni, nem pedig egy zebrát.... -
Ironman2 #17534 Ja.Eléggé.A sims3.com-on van a bazárban -
#17533 Csak biztosan ló arca van... -
#17532 Hehe..má megin milyen fűrcsa szavakat írok...most nézem. -
Ironman2 #17531 Látom már van zebra is.DDDDD -
#17530 Na én ebbe biztos nem nevezek be...a városom az le fog foglalni teljesen. -
#17529 Nekem az élsimításból is vissza kellett vennem egy cseppet, de legalább jobb. Mert ha bulit tartottam akkor a meghí(z)vott vendégek sorban áltak a folyósón és kb 3 perc utén kezdtek csak mozgolódni...se aha egyedül volt a simem, akkor ment a játék mint ahogy a hasam szokott!!!hihihi -
Ironman2 #17528 Create-a pet verseny -
#17527 Hát a héten nem bizots ám, hogy elkészül...sok a bíbelődés vele ezt te is tudod. -
#17526 De szép paci! Hun vetted?... -
Ironman2 #17525 Ez igaz.Én is visszaállítottam,és nem akadozik a játék annyira -
Ironman2 #17524 Nem baj,ma héten ráérek. -
#17523 Kezdő Sims 3 játékosok figyelem!!!!!!!!!!(a többiek fogják be...a fülüket!!) Ha akad a játékod kissé, akkor a látótávolságnál és a részletes telkek számánál a csúszát állítsd vissza teljesen...,mert egyszerre úgyis csak egy telken játszol. És így javulhat a játék élmény, persze ez függ a géped teljesítményétől is! -
Gólya #17522 Holdsugár és Morzsi:
Cirmike:
-
Roccio #17521 Jaja... -
#17520 Egyet értek.