44549
-
Coolfire #17599 Lehet,hogy tényleg érdemesebb új játékot kezdeni? -
Coolfire #17598 Na ez jó kérdés.Még mikor megjelent az 1.26-os patch,ezt már akkor írták.
A személyiségjegy viszont a Pets-sel jött,ami rá 2 nappal jelent meg. -
Gólya #17597 a régi simem fogott egy jákópapagájt és simán bevágta a hátizsákba
mondjuk addig jutottam vele, hogy elnevezte és időnként játszott vele -
Gné Era #17596 én a régi családdal játszom..oda költöztettem be egy új fickót a kutyájával..ez a pasi mindenféle állattápot tud csinálni,csirkéset halasat a régiek viszont nem..ez attól a személyiségjegytől lehet amit megadtam neki,hogy kutyabolond?? -
Gné Era #17595 papagájt a szabadban nem lehet befogni..azt csak bámulni lehet..nincs más opció..viszont egy kakadut sikerült!! aztán megvettem az ülőfát,és akkor láttam,hogy ott lehet vásárolni papagájt..nagyszerű:)) -
Coolfire #17594 Ebben valóban nem kellene,de a másikban lehet,módjával.Azért kezdtem el törölni,mert chat szoba lett,és a lényegek eltűntek elég rendesen.:) -
#17593 Üvegből volt a papagájod, azért törött össze...vettél volna origamisat az legfeljebb elégett volna, ha a kandallóra röpül...hehe -
Gné Era #17592 Akkora ez a ház meg hozzá a telek,mint egy játszótér:))na megyek,megpróbálok befogni egy papagájt..hátha sikerül.. -
Ironman2 #17591 Bővítettem a házamat,közben megint találtam egy túrást:
-
Ironman2 #17590 Az jó hogy a játék nem számolja hány madarad,rágcsálód,hüllőd van.Vagy lehet hogy mégis? -
Ironman2 #17589 Veszélyes ez a papagájtartás.Rögtön az első madár kimurdelt.DDDDD
Most kiraktam az udvarra a következőt,hadd röpködjön szegény -
Ironman2 #17588 Nem tudom mi történt,de egyik pillanatról a másikra,mikor leszállt a válláról a papagáj,hirtelen a földre zuhant,és ez lett belőle:
Talán elnézte a gravitációt? -
#17587 Én nem vagyok oda se való, csak csevegjetek nélkülem ott nyugodtan. El simsezek, meg néha dumcsizunk azt nekem elég is... -
Ironman2 #17586 Szegény kutyuli gyalog indult haza:
-
Ironman2 #17585 Még most is könnyezek a papagájtanításon.Azt mondja a Lóri hogy szu-szu.DDDDD -
Ironman2 #17584 Ezért van az Ironman topik kitalálva:D -
#17583 Máshol is ezt írják, ez a konzol előhívója: CTRL+Shift+C ez a helyes!!!!! -
#17582 Nem! Te írtad jól és én írtam rosszul, mert a C a helyes...majd rájön biztos!!! -
#17581 ja én nem tudom miért irtam C gombot :) -
#17580 Van cheat kód erre is.
1. Hívd elő a konzolt játék közben a CTRL+Shift+Alt billentyűkkel.
2.Írd be a következő kódot: testingcheatsenabled true
3. Menj e telken lévő postaládához az egér kurzorral majd nyomd le a Shift billentyűt és tartsd nyomva, miközben a bal egér gombal kattints rá a postaládára.
4. Előugrik néhány rejtett interakció lehetőség: Ott lesz a Szükségletek állandósítása gomb is közöttük.
Ezt minden játék indításakor meg kell csinálni az adott telken -
#17579 üdv
ctrl+alt+c gombkombinácio
beirod
testingcheatsenabled true utánna rámész a postaládára a shiftel és szükségletek be tudod állitani állandóra ennyi.. -
#17578 Hát én úgy voltam vele, hogy: Tudod mit cicóka, kilépek a főmenübe és újra ide vissza...így is meg lehet oldani. -
Gné Era #17577 és akkor most állandóan a kóddal tudom kitörölni a szájából?? te is azzal törölted?? vagy hagyjam a francba azzal közlekedni?:))) -
koj #17576 Sziasztok! Van olyan cheat kód a játékhoz ami kikapcsolja a szükségleteket? Szóval hogy soha ne csökkenjenek le? -
#17575 A kollégám, aki tavasszal tért haza az usa-ból (előtte néhány évet ott élt) elmondta, hogy vidéken vannak nagyon egyszerű, és nagyon lepusztult helyek is. Ez az istálló büfé is csak ezt szimbólizájja. -
#17574 Ízlések és pofonok...lehet, hogy másnak meg bejön ez a vidéki hangulat. Én minden estre lerántottam. Legalább egyel több szórakozó hely lesz majd az új városomban. Itt majd igazán kellemeset verekedhetnek majd a simek...hehehe -
#17573 Ez nagyon béna, vagy csak nekem tűnik annak. Igazi paraszt diszkó kolbászos bagettel :D :D -
#17572 Jéééé...egy (ingyenes) istálló bár!
Letöltése: ITT -
#17571 Az a helyzet, hogy egyáltalán nem ide való mert itt nem lehet offolni, s úgytűnik lassan már a másik oldalon sem...úgyhogy nem!!! -
#17570 nyomasd, majd törli ha nem idevaló -
#17569 Volna egy macskás viccem, de nem tudom, hogy Coolfire engedi e az ilyesmit itt...na mindegy.. -
#17568 Az enyim is ígyjárt ...beragadt a szájába! (perverz alakok nem is arra gondoltam!!) Hát ez egy agyament hiba, ez biztos...öcsééém ilyet sem vettek ezek az ea szégyenei észre?
-
#17567 De nekem ki kellett próbálnom. + még azt ki akarom, tudnak-e menni a kutyák kocogni a simekkel? Korai trailerben láttam ilyet. Kiváncsi lennék egy cica képes lenne-e kilométereket futni azt már kipróbáltam képes e elszaladni a város egyik végéből a másikba, és igen. Olyan aranyos volt ahogy a csörgős nyakörvével végigfutotta egész Twinbrookot -
Ironman2 #17566 Nem értem minek sétáltatni? Jött az utánam is.DDD -
#17565 Láttátok már hogy sétáltatnak állatokat? Hát borzalom, mint vmi robot -
Gné Era #17564 basszus..a macskám szájába mindig beleragad a gombolyag..ott van a szájába,úgy eszik és alszik.hiába van olyan opció,hogy cipelje el valamerre,vagy hogy a sim tegye el ..ezekre nem reagál..csak a moveobjects kóddal tudom a szájából törölni..és legközelebb ha játszani küldöm,ugyanúgy bent marad a szájában..ez valami bug?? -
#17563 Nem tudom már, ki kérdezte, de a kutya a 'Vadászat' opcióval, annál értékesebb tárgyakat találhat, minél magasabb ezen irányú 'képessége'. Nekem például egy ércet ásott ki. :)
Amúgy maga a vadászat elég sokáig tart, körberohangálja a fél várost, majd ásni kezd egy helyen, és onnan szed ki valamit. -
Coolfire #17562 Igen oda van mellé írva,hogy azért.Háromféle törpe van:kutya,macska és vadállat.Ezeket be lehet "állítani" úgy,hogy odacsalogassák,v. elriasszák az adott állatot. -
#17561 #17543 erre a kérdésre valaki?Hálás lennék. -
Gné Era #17560 bakker..kicsit messze tettem le a kutyajátszóteret a házamtól így mikor viszem a kutyát sétálni a csaj beugrik az autóba,a kutya meg szalad utána,csak ő valahogy soha nem ér el a játszótérig..