44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Lehet,hogy tényleg érdemesebb új játékot kezdeni?
  • Coolfire
    Na ez jó kérdés.Még mikor megjelent az 1.26-os patch,ezt már akkor írták.
    A személyiségjegy viszont a Pets-sel jött,ami rá 2 nappal jelent meg.
  • Gólya #17597
    a régi simem fogott egy jákópapagájt és simán bevágta a hátizsákba
    mondjuk addig jutottam vele, hogy elnevezte és időnként játszott vele
  • Gné Era
    én a régi családdal játszom..oda költöztettem be egy új fickót a kutyájával..ez a pasi mindenféle állattápot tud csinálni,csirkéset halasat a régiek viszont nem..ez attól a személyiségjegytől lehet amit megadtam neki,hogy kutyabolond??
  • Gné Era
    papagájt a szabadban nem lehet befogni..azt csak bámulni lehet..nincs más opció..viszont egy kakadut sikerült!! aztán megvettem az ülőfát,és akkor láttam,hogy ott lehet vásárolni papagájt..nagyszerű:))
  • Coolfire
    Ebben valóban nem kellene,de a másikban lehet,módjával.Azért kezdtem el törölni,mert chat szoba lett,és a lényegek eltűntek elég rendesen.:)
  • Joschka
    Üvegből volt a papagájod, azért törött össze...vettél volna origamisat az legfeljebb elégett volna, ha a kandallóra röpül...hehe
  • Gné Era
    Akkora ez a ház meg hozzá a telek,mint egy játszótér:))na megyek,megpróbálok befogni egy papagájt..hátha sikerül..
  • Ironman2
    Bővítettem a házamat,közben megint találtam egy túrást:

• Ironman2
    Az jó hogy a játék nem számolja hány madarad,rágcsálód,hüllőd van.Vagy lehet hogy mégis?
  • Ironman2
    Veszélyes ez a papagájtartás.Rögtön az első madár kimurdelt.DDDDD
    Most kiraktam az udvarra a következőt,hadd röpködjön szegény
  • Ironman2
    Nem tudom mi történt,de egyik pillanatról a másikra,mikor leszállt a válláról a papagáj,hirtelen a földre zuhant,és ez lett belőle:

Talán elnézte a gravitációt?
  • Joschka
    Én nem vagyok oda se való, csak csevegjetek nélkülem ott nyugodtan. El simsezek, meg néha dumcsizunk azt nekem elég is...
  • Ironman2
    Szegény kutyuli gyalog indult haza:

• Ironman2
    Még most is könnyezek a papagájtanításon.Azt mondja a Lóri hogy szu-szu.DDDDD
  • Ironman2
    Ezért van az Ironman topik kitalálva:D
  • Joschka
    Máshol is ezt írják, ez a konzol előhívója: CTRL+Shift+C ez a helyes!!!!!
  • Joschka
    Nem! Te írtad jól és én írtam rosszul, mert a C a helyes...majd rájön biztos!!!
  • ronso
    ja én nem tudom miért irtam C gombot :)
  • Joschka
    Van cheat kód erre is.

1. Hívd elő a konzolt játék közben a CTRL+Shift+Alt billentyűkkel.
    2.Írd be a következő kódot: testingcheatsenabled true
    3. Menj e telken lévő postaládához az egér kurzorral majd nyomd le a Shift billentyűt és tartsd nyomva, miközben a bal egér gombal kattints rá a postaládára.
    4. Előugrik néhány rejtett interakció lehetőség: Ott lesz a Szükségletek állandósítása gomb is közöttük.
    Ezt minden játék indításakor meg kell csinálni az adott telken
  • ronso
    üdv
    ctrl+alt+c gombkombinácio
    beirod
    testingcheatsenabled true utánna rámész a postaládára a shiftel és szükségletek be tudod állitani állandóra ennyi..
  • Joschka
    Hát én úgy voltam vele, hogy: Tudod mit cicóka, kilépek a főmenübe és újra ide vissza...így is meg lehet oldani.
  • Gné Era
    és akkor most állandóan a kóddal tudom kitörölni a szájából?? te is azzal törölted?? vagy hagyjam a francba azzal közlekedni?:)))
  • koj
    Sziasztok! Van olyan cheat kód a játékhoz ami kikapcsolja a szükségleteket? Szóval hogy soha ne csökkenjenek le?
  • Joschka
    A kollégám, aki tavasszal tért haza az usa-ból (előtte néhány évet ott élt) elmondta, hogy vidéken vannak nagyon egyszerű, és nagyon lepusztult helyek is. Ez az istálló büfé is csak ezt szimbólizájja.
  • Joschka
    Ízlések és pofonok...lehet, hogy másnak meg bejön ez a vidéki hangulat. Én minden estre lerántottam. Legalább egyel több szórakozó hely lesz majd az új városomban. Itt majd igazán kellemeset verekedhetnek majd a simek...hehehe
  • lucifer9393
    Ez nagyon béna, vagy csak nekem tűnik annak. Igazi paraszt diszkó kolbászos bagettel :D :D
  • Joschka
    Jéééé...egy (ingyenes) istálló bár!

Letöltése: ITT
  • Joschka
    Az a helyzet, hogy egyáltalán nem ide való mert itt nem lehet offolni, s úgytűnik lassan már a másik oldalon sem...úgyhogy nem!!!
  • lucifer9393
    nyomasd, majd törli ha nem idevaló
  • Joschka
    Volna egy macskás viccem, de nem tudom, hogy Coolfire engedi e az ilyesmit itt...na mindegy..
  • Joschka
    Az enyim is ígyjárt ...beragadt a szájába! (perverz alakok nem is arra gondoltam!!) Hát ez egy agyament hiba, ez biztos...öcsééém ilyet sem vettek ezek az ea szégyenei észre?

• lucifer9393
    De nekem ki kellett próbálnom. + még azt ki akarom, tudnak-e menni a kutyák kocogni a simekkel? Korai trailerben láttam ilyet. Kiváncsi lennék egy cica képes lenne-e kilométereket futni azt már kipróbáltam képes e elszaladni a város egyik végéből a másikba, és igen. Olyan aranyos volt ahogy a csörgős nyakörvével végigfutotta egész Twinbrookot
  • Ironman2
    Nem értem minek sétáltatni? Jött az utánam is.DDD
  • lucifer9393
    Láttátok már hogy sétáltatnak állatokat? Hát borzalom, mint vmi robot
  • Gné Era
    basszus..a macskám szájába mindig beleragad a gombolyag..ott van a szájába,úgy eszik és alszik.hiába van olyan opció,hogy cipelje el valamerre,vagy hogy a sim tegye el ..ezekre nem reagál..csak a moveobjects kóddal tudom a szájából törölni..és legközelebb ha játszani küldöm,ugyanúgy bent marad a szájában..ez valami bug??
  • Liio
    Nem tudom már, ki kérdezte, de a kutya a 'Vadászat' opcióval, annál értékesebb tárgyakat találhat, minél magasabb ezen irányú 'képessége'. Nekem például egy ércet ásott ki. :)
    Amúgy maga a vadászat elég sokáig tart, körberohangálja a fél várost, majd ásni kezd egy helyen, és onnan szed ki valamit.
  • Coolfire
    Igen oda van mellé írva,hogy azért.Háromféle törpe van:kutya,macska és vadállat.Ezeket be lehet "állítani" úgy,hogy odacsalogassák,v. elriasszák az adott állatot.
  • Taylor10
    #17543 erre a kérdésre valaki?Hálás lennék.
  • Gné Era
    bakker..kicsit messze tettem le a kutyajátszóteret a házamtól így mikor viszem a kutyát sétálni a csaj beugrik az autóba,a kutya meg szalad utána,csak ő valahogy soha nem ér el a játszótérig..