44549

no-warez.gif
  • kem001
    Szép az udvarod, de a garázskapu mintha fordítva lenne betéve
  • kem001
    Biztos van valami trükkje. Szarvast is csak egyszer láttam
  • Coolfire
    A mysimsesek is azt üldözik több-kevesebb sikerrel.:)Már egy csomó fényképet láttam róla.:)
  • Coolfire
    CC-m nincs,csak 1,7 GB store.Megnézem anélkül,és kezdek egy másik új játékot AP-ben.
  • kem001
    Nekem van, hogy a kutya nekiáll ugatni a hűtőt :DD
  • kem001
    Én szarvast láttam már
  • Gné Era
    mosómedvét még nem láttam..szarvast sem..pedig a kutyámnál néha megjelenik ez az emlékkép,hogy most látott egy szarvast,sosem fogja elfelejteni..de én hiába nézegetem..nem látom.. Kígyó helyett meg mindenféle siklókkal van tele a város..
  • Gné Era
    DDDDDDDDDD én kutyám is hátrál meg tolat..a macskát még nem láttam átmenni a falon,viszont a kutya bent feküdt a kutyaólban,kilógott a feje,a simem meg nem fért el az ól előtt így simán átgyalogolt a kutyaólon:)DD
  • Gné Era
    letöltött cuccom semmi..viszont a hűtőt azt a mesterszakácsom kapta a munkahelyén..amiben soha nem romlik meg semmi..de gondolom egy sima vásárolt hűtővel is ugyanez lehet a helyzet..
  • kem001
    Én mosómedvével sajnos igen. Kukámat felborította párszor
  • Roccio
    meg mikor elmentem 1x-2x a fehéj vízeséshez ott vártam hátha felbukkan de nem, meg még mosómedvével sem találkoztam.
  • Roccio
    vadlovak vannak van egy csorda. unikornissal még nem találkoztam de most már jobban nekiállok a keresésének.:)
  • kem001
    Nálatok is sok vadló szaladgál? Egyébként egyszarvúval találkozott valaki a játékban?
  • Ironman2
    Ja.Nekem is átmennek a falon az állatok
  • Jossua
    te ez nem a gyözike háza ?:D:D
  • Flora2
    Ez, amit írtál, alátámasztja, amit a hiv fórumon is olvastam, hogy azzal a simmel van tuti gond, akinek már 10-es főzése van még a Pets előttről. Ez pedig bug lesz.
  • Joschka
    Nyem!!!!hihihihi
  • Joschka
    Nem azt mondtam, hogy ötlet hegyeket kérek, csak töp-rengek a nevén.
  • Flora2
    Az a baj, hogy ez egy csomó mindentől lehet, főleg, mivel írták, hogy van, akinek gond nélkül működik régi simekre. Gondolom, nem arról van szó, hogy letöltött cc hűtőt vagy tűzhelyet használtok, és azért nem jön elő az állatkaja, igaz? - Bekavarhat ebbe olyan letöltés is, amire nem is gondolnánk, például ahogy kiderült, hogy az állatokat az nem tudja vadászni tanítani, akinek megvan a Store-ból letöltött varázslókönyv....
    De ha nincs semmi letöltött cuccod, még Store se, akkor lehet az is, nem csodálkoznék rajta, hogy ez az egész egy EA programozási bug, amit majd patch-ben illene javítani...
  • kem001
    Wáá felhúzott a játék. Pár dolgot nem mentettem le.. Sim-emet elküldtem edzőterembe, utána gondoltam, hogy elküldöm kajálni valahova. Erre megnyomom a térképnézetet és hibanapló.. Hogy az a...
  • kem001
    Az enyém is úgy megy hátrafelé :D A macskám meg átmegy a falakon..
  • Coolfire
    Az én kutyám meg úgy eszik,hogy a segge van a tálba.:)Meg moonwalkozik állandóan.Tiszta Jacko.:)))
  • kem001
    De jó, hogy hibanaplóval kivág a játék....
    Ez meg no comment:
  • Coolfire
    Nekem a "régi" simem 6-ról kezdett.Elérte a hetest,de nem jött ki az opció a hűtőn.Lehet,hogy tényleg vmelyik szem.jegy kell hozzá.
  • Gné Era
    eh nekem meg a simem a feltalálógép előtt meggyulladt azt elégett..jött a kaszás,volt nálam halálvirág,így nem vitte el..viszont nekem is ott maradtak a fűben a hamvai..rávittem a kurzort..kiírta a simem nevét:)) de össze lehetett takarítani:))
  • Gné Era
    Hát a főzésem a 10-esen van a régi simnek..és persze mesterszakács..kutyakaját mégsem tud csinálni..az új simemnek meg már alapból az első főzéspontnál felajánlotta..
  • Ironman2
    Józsefváros
  • Roccio
    Hollywood :D
  • Joschka
    Én meg - miközben a többiek teljes átéléssel madarászkodnak a játékban, ugye... - bőszen hegesztem az új városomat...még meditülök, hogy mi legyen a neve...
  • Joschka
    Jaj de jó, hogy ezt írtad...most tök megnyugodtam tőle...
  • mk452001
    Üdvözlet!
    Nekem van egy elméletem:
    A két papagájod összeveszett,ezért vannak ott a tollak, és a vesztes bemenekült az eszköztárba
  • Ironman2
    Nem törött össze képzeld,hanem visszakerült az eszköztárba,de a tolai mégis a földön voltak,mintha kipurcant volna.Most megint vigan röpköd az udvaron
  • Flora2
    Na utánaolvastam ennek, mert kell hogy legyen más magyarázat.

Igazából így öt perc guglizás után nem találtam végleges tudományos magyarázatot, csak a következőket:

A hivatalos fórumon is sokan ugyanezt kérdezik, hogy miért tud az egyik sim állatkaját főzni, a másik miért nem tud. Van, akinek tud ilyet főzni a Pets előtt régi simje is! Van, akinek először nem tud, de utána ahogy szerez plusz egy főzés skill pontot, utána már tud. Egyelőre úgy néz ki, hogy azok a régebbi simek, akiknek már 10 pontos a főzéstudásuk, azok - mivel nem tudnak több főzés jártasságot tanulni - nem tudják ezzel megszerezni a kutyakaja-főzés tudását is. Azok a simek viszont, akiknek pl. van olyan személyes tulajdonságuk, hogy Született szakács, azok, úgy tűnik, alapból tudnak állatkaját főzni.

De ezek még csak találgatások, és persze nem kizárt, hogy bug van ebben is. De egyelőre úgy néz ki, a főzési skill pontszámokkal függ össze a dolog.

• Gné Era
    Megnéztem..Semmi..csak a lovaglós könyv..tehát..minden kiegészítőnél új játékot kell kezdeni..minden funkció csak úgy működik..fasza..ráadásul..ha nem költöztetem be ezt az új pasit..észre sem vettem volna..
  • Gné Era
    mielőtt kijött a Pets az én régi simjeim mintha a receptek 100%-át ismerték volna..Most úgy rémlik..Most meg nézem a jártassági naplót..88%..lehet ezek a hülye tápok?? de hol lehet ezeket beszerezni??mingyá megnézem,hogy a könyvesboltban nincs-e valami állatokkal kapcsolatos könyv..
  • Coolfire
    Igen.Ha nem volt fent még,akkor a Pets felrakta.
  • Gné Era
    én külön nem peccseltem..vagy alapból az új kiegészítővel feltelepült??
  • Gné Era
    ha mondjuk a régi simek megtudnák venni ezeket a recepteket,akkor ők is tudnák..vajon erre miért nem gondoltak??
  • Flora2
    Na majd ezt én megnézem, ha felpeccselek 1.26-ra (Pets nélkül).
  • Gné Era
    nekem kakadut sikerült..mint már írtam..és több olyan madár is van,amit csak bámulni lehet..ezt megnéztem..viszont ez a kajacsinálás fura dolog..csak az új sim tud olyat főzni..és azt tanulnia sem kellett..alapból beadta a hűtőnél..