44549
-
#41903 Én betettem ezt a módot, így nincs ufó terhesség. -
Austin Bailey #41902 Úgy van, hogyha sokat kémeled az eget, akkor felfigyelnek rád az ufók, meg azt hiszem ha rádiózól nekik, akkor is. Az én simemet már vitték el az ufók, és teherbe ejtették, pedig pasisim volt, szóval nekem ott lett load game. (ilyen gusztustalanságot nem raktam volna a játékba)De nekem eddig csak Appalosa Plainben volt ufó, ott viszont folyamatosan jelen vannak, szóval lehet, hogy nincs minden világban. -
#41901 Nálam igen, sőt,tegnap még a busz is befarolt a bejárati ajtón keresztül..DD Jó hogy nem mentettem el, mert eltűntek a gyerekek.. -
Bal0924 #41900 Nekem még nem jöttek az ajtó felől..:)
Szerintem még nem is láttam ufó-kat a játékban:D -
Ironman2 #41899 De,állítólag elviszik a simeket,de nekem még nem volt benne szerencsém.Amúgy véletlenszerüen jönnek,jó nagy robajjal az égből.Nekem mindig megállnak a ház elött,és ott nézegetnek befelé az ablakon.Az ajtót zárd amúgy be,akkor nem tudnak bemenni! -
Bal0924 #41898 Akkor nemfognak elvinni sehogy se? -
Ironman2 #41897 hát a sims3-ban kémlelheted az eget,legfeljebb karikás lesz a szemed,az ufók meg röhögnek majd rajtad,mert közben alul beosonnak a házba,nem a távcsőlesés miatt fognak elvinni.DDD -
Ironman2 #41896 Valószínü hogy egy posztapokaliptikus világ lesz,nekem bejönne ha lenne benne túlélési dolgok -
Bal0924 #41895 Sziasztok!
A távcsövet még a Sims2-ben használtam.
Még van a játékban hogy elvisznek az ufó-k? És hogyan, nézzen bele a távcsőbe vagy kutassa a galaxist? (már lassan 48órája lesi a távcsövet és semmi) -
#41894 Mindhárom jól hangzik, de a legjobb a vidámpark. Bár gyerekeknek van az a lovacskás játék. Hát annak a zenéjét, tegnap majdnem hanyatt dobtam magam..DD -
Austin Bailey #41893 nekem vidámpark, állatkert és vonat. -
#41892 Nekem sims-be tudjátok, hogy mi kellene? Puding, meg fánk..DD -
Ironman2 #41891 ????
Nekem müködik 16:10-ben.Ja hogy az első részéhez? azt nem tudom. -
#41890 Kell az otthoni sporthoz. -
Coolfire #41889 Bekaphatják az új világukkal együtt.
Inkább vissza a gyökerekhez,keresek a Sims-hez egy widescreen hacket v. modot.. -
Coolfire #41888 Az a kosárpalánk mit keres ott?Az nem igazán tartozik a vidéki élethez.. -
Ironman2 #41887 Twiterre kikerült egy bejegyzés ami egy esetleges utolsó store világra céloz:
http://www.thesimsstyle.net/2013/09/dicas-para-o-ultimo-mundo-da-sims-3-store.html -
#41886 Nos, akkor marhára vidékiesen parasztos lett Gyuri otthona...
Aztán megjött Buksi a német juhász kutyim is.
Nyugi főnök nem döglődöm, csak eccerüen jól érzem magam!
-
#41885 Tök jó, hogy már itt bent is esik...
-
#41884 Ez nem az új patch-csel jött, ami persze nem segít a helyzeten. -
Gólya #41883 hát nem tudom...ez a csibe-nem látszás nem olyan nagy tragédia
egyebet még én sem tapasztaltam - sőt most kellemes meglepetés ért...beraktam egy régi házat és a launcher simán indult a játék után (a patch előtt mindig újra kellett indítani a gépet, ha játék után akartam telepíteni valamit)
remélem, nem is lesz nagyobb gubanc...
-
#41882 Egyre rosszabb amit művel ez a játék. -
Gólya #41881 egyébként fura...mármint hogy még megvannak a csibék...úgy emlékszem, hamarabb röpteti őket a játék...
az meg már szívatásszámba megy, hogy harmadik napja mindig van egy záptojás...szegény simem meg folyamatosan a mellékesbe rohangál, hiába veszem ki azonnal a rossz tojást -
#41880 Nálam ezért nincsenek évszakváltások....mert úgyis bekavarnának. -
#41879 Tök szép lett...tetszik ez a vidékies elrendezés...főleg a hosszú mellék épülettel! -
Gólya #41878 no kb. így sikeredett a nagyobb telek...jobbra hátul a konyhakert, de hát hiába a tavasz, ekkora hóesésben nem érdemes kezdeni...Riska meg csak amúbázás után hajlandó enni (fene az úri fajtáját:D)
viszont költözés közben eltűntek a csibéim...legalábbis látványra, mert egyébként megvan az opció hozzájuk:)
-
#41877 Ez sajnos így van! -
Coolfire #41876 Á,arra ne is számíts.Twallanék most is próbálják javítgatni,több-kevesebb sikerrel.Ezt a sorozatot a TSS már nagyívben leszarja.Csak azt nem veszik észre,v. nem akarják,hogy a játékosok hatalmasat csalódtak a félkész,inkompatibilis szaraik miatt.
Ez nem jó ómen a 4 megjelenése előtt. -
Austin Bailey #41875 húú basszus! Nem akarom ezt itt végtelenítve önteni, de ha bemész az arcfestőbe a fesztiválon, akkor egyes esetekben bent ragad a sim, és órák múlva jön ki -
Austin Bailey #41874 újabb bug. Pizsibe öltözik vécézés előtt. Szóval jó lesz ez. Ebben nem csak a szomorú, hogy a saját hihetetlen nagy munkával elméletileg tök jóra megcsinált szigetvilágukat tették használhatatlanná, hanem így a végére gondolom véglegesen összekutyulták az egész játékot. Nem tudom, hogy van-e rá esély, hogy amikor majd már minden tartalom kijött, akkor valaki csinál egy unofficial patchet az egészhez. -
Austin Bailey #41873 újabb bug pedig, hogy a dísznövények között azok amik elméletileg a falon lógnának nem mind lógnak, hanem lekerülnek a földre. Főleg az alapjáték növényeit érinti, de az egyetem kiegből is rossz az egyik, meg egy store növény is -
#41872 Ezért nincs a könyvesboltban sem hozzá hegedű szakkönyv...arra már nem futotta a TSS-nek... -
#41871 Amúgy a hegedűnek a többi hangszerrel ellentétben nincs is fejlődési/jártassági szintje...Még a "kémcső" sincs a csaj feje felett!!! valójában csak azért van a játékban, hogy neve legyen a gyereknek.
-
#41870 Ja, és az örömzene csak úgy megy most már csak a hegedűs csajnak ha le ültetem a zongorához! Szóval jól össze van kavarva itt megint minden!!!!!
-
Coolfire #41869 Köszi szépen,akkor kiköltöztetem őket.Bekaphattya a TSS...
Ismét alkottak... -
#41868 A hegedűnek van egyedül hangja!:(
-
#41867 Hát most nézem és a lakóhajón már nem müxik rendesen (ez is egy újabb bug akkor!!!!), mert csak a hegedű nyekergését hallom, viszont a többi hangszerét nem...sőt a hegedű a lakóhajón nem is tud csatlakozni az örömzenéhez - mármint a dobhoz, mert a gitáros és a bőgős az tudott csatlakozni...csak néma pantomin az egész!
Ezek szerint a szárazföldön működik csak rendesen az örömzene...úgyhogy jobb ha oda költözteted a simjeidet! -
#41866 Azt nem tudom....ott nem próbáltam még. Majd azt is meglesem...valamikor. -
Coolfire #41865 Nemán..működik az örömzene?Becsokizok.Akkor a lakóhajón miért nem jó? -
#41864 A többi is rendesen szól, és egyszerre!!!