44549

no-warez.gif
  • Gólya #17806
    a tsr-ön találsz ilyet - Lisa86' csinált Glass Tile-t
    a dekorációk között van - keresem, ha megtalálom, linket is adok:)
  • Svenson
    Ez nekem is tetszik. Ha lenne, biztos építenék olyan házat, ahol használnám.
  • Svenson
    Az igazi macska is így tett volna. Sőt, még mehettél volna tetanuszért az orvoshoz.
  • lucifer9393
    a kép lemaradt, kb. ilyenre gondolok:
  • lucifer9393
    Úúúú, de szép a kutyád! mármint van látható, hosszabb szőre, és nem csak rá van fújva a szín. Nemtudom miért, az én állataimnak nincs szőrük, csak mintha a bőrükre lenne fújva a szín, pedig a Sim részletesség maxon van, szóval érthetetlen.

Más: Joschka, látom te sok-sok tárgyat készítettél már a Simshez, és ügyesen modellezel, photoshoppolsz. Nem gondoltál még arra, hogy mondjuk létrehozol egy üvegtégla falat? Nekem az annyira hiányzik. Most nem arra gondolok, hogy csak falfesték üvegtégla mintával, hanem olyan amin át is lehet látni, és húzni mint egy falat. Túl bonyolult ez? Vagy esetleg már létezik is? Még nem néztem körül az az igazság...
  • Ironman2
    Igazad van.Megpróbálom majd úgy.
  • Joschka
    Golyós lett a figura (dezodorja)és ettől gellert kapott...hehehe!!!!
  • Maximus4
    :D
  • Ironman2
    Biztos Uri Gellert kapott szegény.DDD
  • Joschka
    Elmentem a kereskedésbe, hogy vegyek az állatkáknak ezt-azt, erre a flúgos boltos a balonkabátjában össze-vissza pózolgatott ahelyett, hogy kiszolgált volna...

Játék az újonan szerezett papagájommal...

Kutyus tisztogatás...

Megyünk sétálni...irány a parkba ismerkedni!!!

• Gólya #17796
    üdv nagyfőnök!
  • Gné Era
    Szívesen:))
  • Gné Era
    csak gondoltam kipróbálom,mert a lehetőségek között ott van,hogy az állat fürdetése..de nem jött össze..pár óráig be voltam kötözve úgy összekarmolászott az állatja:)) ja és 2 napig fújt és prüszkölt rám utána:))
  • Maximus4
    Köszönöm!
  • Gné Era
    én meg rájöttem valamire..csak tipp..de próbáljátok ki..akinek a falon mászkálnak át az állatok..próbáljátok meg,hogy az állat fekhelyet vagy a játszóházat nem rakjátok közvetlenül a fal mellé..hanem hagytok egy kis helyet mögötte..én is kicsit elhúztam a faltól,és most hogy lekopogjam,nem mászkálnak át a falon,és persze nem ragadnak be a falba..
  • Gné Era
    a vásárlás módban van a családi eszköztár..egy ilyen pici doboz az ikonja..ott van bent a magnó..vedd ki onnan..tedd ki a földre..javítsd meg és utána ugyancsak a családi eszköztárba tudod visszatenni és úgy tudod visszavinni a tulajnak..
  • Maximus4
    Sziasztok!

Nem rég kezdtem el játszani a játékkal,és lenne egy kérdésem.Kaptam egy feladatot,hogy javítsam meg az egyik sim magnóját és azt írja,hogy vegyem magamhoz.De ezt hol tudom megtenni?
  • lucifer9393
    Ugyanez esett meg velem, épp egy szórakozóhely kellős közepén a legénybúcsún :D
  • Gólya #17788
    ne fürdess macskát - mosakszik ő magától:)
    viszont amikor a kutyát fürdettem, nem volt víz a kádban...
  • Gné Era
    és a rohadt macska össze-vissza karmolászott..meg akartam fürdetni:)DDD
  • Gné Era
    én azon röhögök mikor a macskának ki lehet adni olyan parancsot a madárkalitkánál,hogy támadás:))))) meg amikor a kutya vadászik,és üres chipses zacskót talál:)DD
  • Joschka
    De, igen...a sims világában minden előfordulhat...hehehe
  • Joschka
    Lovagojjááááááááááááááááááá!!!!!
  • Gólya #17783
    öt perce sírva röhögök...könyvtárban volt az új simem - szintén csaj -, amikor egy kismamánál beindult a szülés
    bevitte a kórházba - legalábbis az opció ez volt, a tény pedig: az én simem átgázolva a kismamán futott a kórházba, ott bevárta őt és mérsékelten ujjongott, amikor az megjelent karján az újszülött babával
    mindezek után pedig megjelent akárhány órára (talán 24?)egy 80 pontos pozitív hangulatdarabka, mely szerint: Fiad született!
    istenem...nem gondoltam volna, hogy a 21. század mikre lesz képes...
  • Gólya #17782
    apróságok...

• Gné Era
    egyébként a moveobjects-el is működött..arrébb tudtam rakni..csak gondoltam ezzel lehet hogy csak egyszer kell megcsinálni..bár most,hogy lekopogjam..nem ragadtak be egy ideje..
  • Gné Era
    Egyébként kéne egy ló..csak valamiért rohadtul félek tőle:))de most már muszáj lesz kipróbálnom..
  • Gné Era
    köszi..tudtam..csak elfelejtettem.:))
  • Joschka
    Írd be a kódot: resetsim utána a sim nevét. (Pl.: resetSim Mortimer Goth) Nálam így működött, akkor nálad is kell majd működnie.
  • Gné Era
    Nekem meg az a gondom,új játékot kezdtem..itt végül is működik az állattápok készítése mindegyik simnél..viszont.állandóan beragadnak valahova..a moveobjects-el szoktam kiszedni őket..mi a másik kód?? hogy kell azt a reset sim kódot beírni?? hátha azzal csak egyszer kell megcsinálni..
  • Gné Era
    én a mikor a régi családommal ott laktam..láttam vadlovakat..illene lenniük..
  • whitequeen73
    Gyerekek, Sunset Valleyben illene lenniük vadlovaknak? Még eggyel nem sikerült találkozni. Letettem a lovardát (a kültérit), de oda is csak saját lovat lehet vinni.
  • predator1982
    jesszus, te ma át fogod aludni a napot?:D
  • Mike
    ennyit bírjanak ki

ellenben köszi a segítséget
  • Ironman2
    Na már mentem én is.Jóéjt!
  • Ironman2
    Csak a másik a technikai topik
  • Mike
    miért?

hónapokig ide sem írtam