44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    tesing?? nem testing lesz az???mert én arra emlékszem..:)) de azért köszi..lehet kipróbálom..
  • Joschka
    Na figyu!!!!:

Játszol:

Behozod a konzolt a szokásos CTRL+SHIFT+C gombokkal és beütöd ezt:

tesingcheatsenabled true így ahogy le van írva!!!

Belépsz a vásárlás módba és megint előhívod a konzolt és beütöd ezt:

buydebug

És a tárgyaknál megjeleni egy kérdőjel ikon megnyitod és a vegyes cuccoknál ott vannak a boltban kapható tárgyak.
  • Gné Era
    máshogy nem tudod beszerezni....Nekem,béka meg csiga is kellett..meg sárkányhal,krokodil..aztán ha már tudsz omninövényt ültetni,akkor tök jó,mert ezzel megeteted a növényt,aztán másnap reggel lógnak rajta a krokodilok:)DD
  • kem001
    Úgy is régen utaztam már. Remélem nem cseszi el a játékomat.
  • Gné Era
    Már nem hibás..Ásni is lehet..és nem akad..mindegyik országban van valami gyümölcs,amit haza kell hoznod..csak úgy tudod elültetni..sőt..mindegyik országban receptek is vannak újféle kajákkal..meg halak,
    békák
  • kem001
    Akkor erre nincs valami megoldás, hogy ne kelljen a cseresznye miatt elutaznom?
  • Joschka
    Néha akkor is baj volt a világkörül kieggel, ha éppen külföldön voltam pl.: akad nagyon a játék!!!!
  • Joschka
    Nincs, csak a konzolba kell "titkos" kódokat beütnöd és a bolti cuccok a tiéd lehetnek...illetve az állatkáidé!!!hihihi
  • kem001
    Azért el kell utaznom? Egyébként ha jól olvastam, most már nem hibás a Világ körül kiegészítő hazatérés után?
  • Gné Era
    Van olyan dolog abban a kereskedésben,amit másképp nem tudok beszerezni,csak ott???
  • Gné Era
    Tudom..láttam mikor építkeztem. Csak nem tudtam hogyan kell csinálni:))
  • Joschka
    A másik oldalon tudunk ám segíteni, hogy legyen!!!!
  • Gné Era
    Csak ahhoz el kell utaznod Kínába..Ott van a tudós kertjében..ott szoktam lopni:)) szilvát meg ezeket meg a piacon lehet kapni. vagy azt is lopni kell:)))meg franciáknál van még két másik fajta szőlő..
  • Joschka
    Dehogynem tudnál, hisz a Leszáll az éjben (Ha jól emléxem), akkor ezek a görbe medence falak már alapból benne vannak...(és ne gyere azzal megint, hogy te szőke vagy!!!)Igen is tudsz ilyent te is készíteni...csak gyakoroljál!!!!!
  • Gné Era
    ja oké..akkor nekem nem lesz ilyen kereskedésem:DD
  • kem001
    Cseresznye is van? Uhh de szuper :DD
  • Joschka
    Csak a Limited Edition, vagyis az Előrendelt Változatban van benne alapból, de a boltban megvásároltban már nincsen benne. Csak akkor kapod meg, ha regisztráltad a Sims 3 Házi kedvenc eredeti példányodat.
  • Gné Era
    mondjuk nem elteszel..hanem leteszel:)) a sárgarépán kívül újat mást nem találtam.. van cseresznye,szilva,gránátalma..pomelo de ezeket biztos tudod..
  • kem001
    Na ezt majd kipróbálom, köszi. Vannak még új növények amúgy? Krumplit találtam ezelőtt a földön :D
  • Gné Era
    én mindig az omninövényre hajtok:))
  • Gné Era
    Igen..lehet répát is ültetni..öntözni nem kell..ott a kerti locsoló..az a sárga..asszem a vásárlás módban a kinti tevékenységek között van..azt elteszel párat,aztán bekapcsolod. Ha meg fejlesztetted már annyira az ezermester jártasságodat,automatává teheted,és akkor hajnalban fél órára bekapcsol..
  • Gné Era
    Ez a kereskedés alapból benne van a játékban???
  • kem001
    Ha jól emlékszem te írtad, hogy van benne répa? Zöldségkert egyébként tök jó, csak csomó időt elvesz.. Minden nap öntözni, gyomlálni.. Bár most ha eléri a sim-em a maximális erőnlétet, akkor nekilátok sakkozni, meg kertészkedni
  • Gné Era
    Az még nekem is csak félkész..egy álló napig építettem az új házat,most kedvem sincs csinálni..inkább játszom velük..csak a zöldségeskertet csináltam meg..
  • kem001
    Soha ne mond, hogy soha. Bár nekem mostanság a kertem építése okoz gondot a játékban, mivel nincs semmi jó ötletem rá..:S
  • Gné Era
    Egyébként tudtátok,hogy a kutya is tud úszni a medencébe??:)) tök aranyosan kutyaúszásban..))
  • Gné Era
    basszus,ezek tök jók,de én tuti nem tudnék ilyet csinálni.ehhez béna vagyok..jó nekem a szögletes hagyományos medence:)))
  • Joschka
    Ez meg itt két fajta lépcső az űszómödancéba (ejsd:úszómedence)hehehe!

Letöltése: Úszómedence lépcsők.zip

http://www10.zippyshare.com/v/18129634/file.html

• Joschka
    Ehhez itt a link, tőcccsétek!!!:

Sims 3 üvegtégla dekorációs fal

http://www27.zippyshare.com/v/82359531/file.html
  • Joschka
    Ez sims 3-as üvegfal szet!!!!
  • Joschka
    Igaz ez a The Sims 2-ből való csak át kellene konvertálnom a Sims 3-hoz...de....találtam már a Sims 3-hoz és ez sokkal pofásabb:

Ez kell?
  • Joschka
    Hehe...már az elsőre bele futottam egybe...megfelel?

• Joschka
    Pont ilyen kellene, vagy a plafontól a földig érjen, mármint az üvegezés?
  • Joschka
    Az egy fotó részlet, nem sims 3-as kép!
  • Joschka
    Helló, most jöttem meg. Látom miben mesterkedtek...lehet ilyent készíteni, mert már készítettem kerítést is, amiben volt üveg is...megoldható...
  • Svenson
    Nem hiszem, azért kérdezte Joschkát, hogy tudna-e ilyet gyártani.
  • Ironman2
    Hu de állat! Akarok én is ilyet!!!!!
  • Gólya #17809
    nekem ez is van meg egy másik fajta is - mind működőképes
    az amit Luci mutatott egyáltalán simses kép? valahogy nem annak tűnik
  • Svenson
    Ha jól emlékszem, én leszedtem valami hasonlót, de nem működött. De ez nem is olyan, mint a másik. Az sokkal jobban néz ki, mint ez.
  • Gólya #17807
    ez lenne az

ha jól emlékszem, más méretben is csinált a csaj, de hogy azt mikor...?
    szerintem ugyanebben a csoportban lesz az is